TerraGreen op zoek naar een groene cryptocurrency

Temidden van de hype gecreëerd door de crypto-wereld, schuilt een diepgewortelde zorg en een resultaat van zowel interne als externe factoren voor crypto, Global Warming. Volgens wetenschappers is meer dan 90% van de opwarming van de aarde het gevolg van stijgende concentraties broeikasgassen en CO2 door verbranding van fossiele brandstoffen, ontbossing en andere menselijke activiteiten.

Directe gevolgen van catastrofale klimaatverandering zijn smeltende gletsjers, stijgende zeespiegel, verdwijning van bossen en dieren in het wild. Om toe te voegen aan de chaos veroorzaakt door andere industrieën, heeft cryptomining ook zijn voet gezet in de bijdrage. Mijnbouw, zoals de meesten van ons weten, is een proces dat krachtige computers en grote hoeveelheden elektriciteit gebruikt en tonnen kooldioxide betaalt als bijdrage aan de opwarming van de aarde..

De alomtegenwoordige bedreigingen van de opwarming van de aarde vragen niet alleen om resolute maatregelen van regeringen maar ook van elk individu. Het uitfaseren van uitstoters van fossiele brandstoffen met een infrastructuur die geen koolstof uitstraalt, is niet bijna mogelijk. Daarom heeft de wereld dringend behoefte aan innovatieve projecten die leiden tot het creëren van hernieuwbare energiebronnen. TerraGreen is zo’n initiatief dat niet alleen de noodzaak van het uur beseft, maar zich ook heeft gecommitteerd aan het implementeren van strategieën om de wereld te redden van de catastrofale gevolgen van de opwarming van de aarde..

TerraGreen onderschrijft groene revolutie

TerraGreen is een handelsplatform voor hernieuwbare energie dat is gebaseerd op de blockchain-technologie. In de hernieuwbare energie-industrie gedurende meer dan twee decennia, is de primaire focus voor TerraGreen het ontwikkelen van een platform dat energiebesparende cryptocurrency gebruikt voor een duurzaam ecosysteem. Het heeft tot doel een energietransitie tot stand te brengen van productie op basis van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare bronnen.

De productie van biomassa-afval is schrikbarend gestegen als gevolg van de bevolkingsgroei en de toegenomen landbouwproductie, waardoor er schadelijke broeikasgassen ontstaan. TerraGreen heeft een concept ontwikkeld voor het microbeheer van het biomassa-afval van industrieën en het omzetten ervan in hernieuwbare energieproducten. Een katalysator voor dit project zal een koppeling zijn tussen leveranciers van biomassa, producenten van hernieuwbare energie, investeerders en ontwikkelaars van hernieuwbare energietechnologie.

TerraGreen coin (TGN) zal dienen als schakel of medium tussen de deelnemers. Daarom zullen tussenpersonen tijdens het proces worden geëlimineerd, wat zorgt voor decentralisatie, hogere winsten voor investeerders en producenten, superieure technologie en gemakkelijke beschikbaarheid van grondstoffen.

TerraGreen Belangrijkste kenmerken

De creatie van TerraGreen, een cryptocurrency die bekend staat als TerraGreen-munt (TGN), factureert zichzelf als ‘groen geld voor een digitale wereld’. De TGN-munt is een energiezuinige munt die wordt ondersteund door een slim contract voor hernieuwbare energie. Het muntmodel biedt de voordelen van een gedecentraliseerd financieel systeem op basis van blockchain-technologie en biedt een hoog niveau van privacy en vertrouwen.

De waarde van de munt is gebaseerd op groene energie, waarmee het probleem van biomassa-afval dat door industrieën en individuen wordt gegenereerd, rechtstreeks wordt aangepakt. Elke munt bevat informatie over het type biomassa-afvalmateriaal, het product voor hernieuwbare energie, de datum van de installatie en de gelijkwaardige MJ en de prijs. Het muntenplatform biedt de volgende functies:

 • Het platform is een open source met gedecentraliseerde en versleutelde cryptocurrencies
 • Een TerraGreen-portemonnee zal beschikbaar zijn op internet en mobiel platform voor veilige transacties
 • De TGN-munten zal worden gedistribueerd op het TerraGreen-platform en wereldwijde platforms
 • TerraGreen dApp is gebouwd op Algorithm SHA384 blockchain
 • Slepen & Drop-functie is een exclusieve functie die is geïntroduceerd in de token-module
 • Geaccepteerde valuta’s zijn BTC, ETH, LTC, BCH, BNB en TGN met een mogelijke accommodatie van meer valuta’s in de toekomst
 • Gebruikers hebben de mogelijkheid om een ​​combinatie van fiat en cryptocurrency te gebruiken om rekeningen uit de portemonnee te betalen
 • Voor de diensten op het platform wordt een vast transactiekost van 0.0001 TGN in rekening gebracht

Blockchain-technologie

De ruggengraat en het ondersteuningssysteem van TerraGreen is de blockchain-technologie, een onomkoopbaar digitaal grootboek. Op de blockchain van het platform is elke fase van het startpunt tot de uitvoering tot de adressen van de TGN-munt te zien.

In tegenstelling tot de Bitcoin-blockchain die wordt gebruikt in elke soort transactie of overeenkomst, heeft TerraGreen zijn eigen blockchain gecreëerd. De TGN-blockchain is in wezen gedecentraliseerd en een openbaar grootboek met verschillende eigenschappen als volgt:

 • Openbare blockchain: De blockchain stelt gebruikers in staat om met iedereen ter wereld te lezen, te schrijven of verbinding te maken. Decentralisatie geeft aan dat niemand het netwerk kan controleren of gegevens kan wijzigen die op de blockchain zijn gevalideerd. Daarom kunnen gebruikers op de TGN Public Blockchain transacties en gegevens van TGN invoeren.
 • Privé blockchain: Dit type blockchain beperkt gebruikers van toegang tot het netwerk zonder toestemming door toegangscontroles te plaatsen. TGN Private Blockchain plaatst dergelijke controles ook op het netwerk wanneer transacties van derden plaatsvinden.
 • Gecentraliseerde blockchain: Deze zijn op maat gemaakt en hebben volledige controle over het netwerk, daarom kan het beslissen welke deelnemers zich bij het netwerk kunnen aansluiten. Met TGN gecentraliseerde blockchain kan een groep gebruikers verbinding maken met een gecentraliseerde autoriteit die toezicht houdt op transacties en activiteiten tussen verbonden knooppunten in het specifieke netwerk.

Met dit project, TerraGreen heeft tot doel de dynamiek van de industrie voor het beheer van biomassa-afval en de productie van hernieuwbare energie te veranderen. TerraGreen heeft niet alleen de uitdagingen en problemen van de opwarming van de aarde erkend, maar heeft ook de uitdaging aangegaan om een ​​verschil te maken.

Het initiatief wordt genomen om elk individu dat zich bezighoudt met de milieukwesties te betrekken om rechtstreeks deel te nemen aan elk proces van het creëren van duurzame energie en om een ​​groene en schone leefomgeving te creëren. Met alle inspanningen in de goede richting zal de hernieuwbare-energiesector opnieuw worden gedefinieerd en een revolutie ondergaan.

Uitgelichte afbeelding via TerraGreen

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me