Top 10 beste cryptogeschenken in 2021

Crypto komt uit de schaduw. Nog niet zo lang geleden was het voorbehouden aan enkele van de donkere hoeken van het internet, verhandeld en besproken door een harde kern van geeks, hackers, schurken en ja, visionairs.

Die dagen zijn allang voorbij. Crypto is overal en elke dag komen er nieuwe volgers naar zijn banner. Terwijl de huidige bull-run stoom blijft krijgen, neemt de interesse in en acceptatie van crypto door mensen van over de hele wereld explosief toe en, ondanks hun beste inspanningen, is er niets dat de krachten kunnen doen om het te stoppen.

Binance Bus Londen

Binance geadverteerd in Londen: stap aan boord. Afbeelding via OFEED

Je bent misschien een crypto-OG die nog steeds bezig is met die bitcoins die je in 2014 hebt gekocht, of een nieuweling die probeert uit te zoeken waarom iemand Coinbase zou gebruiken. De kans is groot dat je ergens tussenin zit. Wat je ook bent, je maakt deel uit van de cryptocommunity en dat moet gevierd worden.

Je bent tenslotte op weg naar financiële vrijheid, stapt weg uit de wereld van vuile fiat en neemt het heft in eigen handen. Als dat niet iets is om over naar huis te schrijven, dan weten we hier bij Coin Bureau niet wat het is.

Maar hoe vier je je lidmaatschap van de cryptoclub? Hoe laat u zien dat u trouw bent aan uw favoriete munt of project, afgezien van het simpelweg beleggen? En, nog belangrijker, hoe verspreid je het woord onder de niet-ingewijden?

Ja, je kunt op een willekeurig aantal Reddit-forums terecht en berichten uitwisselen met je medereizigers. Je kunt de video’s van Guy bekijken op YouTube en ga aan de slag in de comments. Maar dit is prediken tot bekeerden. De beste manier om wat liefde te tonen en het woord te verspreiden, is door crypto naar de grote, wijde wereld te krijgen. Ja, het is tijd om uw merchandise aan te bieden.

Bitcoin-familie

De Bitcoin-familie: maximaal merchen. Afbeelding via Coin.fyi

Ooit waren er niet zoveel opties als je een BTC-t-shirt wilde, of een ander stuk merchandise met een cryptohema. Niet meer. Naarmate de populariteit van crypto’s stijgt, komt er steeds meer merchandise op internet en is er nu een heleboel keuze. Zo veel zelfs dat het allemaal een beetje overweldigend kan lijken.

Dat is de reden waarom het team hier bij het Coin Bureau gaat zitten en onze favoriete stukjes crypto-merchandise kiest om met je te delen. Met zoveel dat er is, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet zoeken en, laten we eerlijk zijn, er is goed en slecht te krijgen. Dus of je jezelf nu wilt trakteren of het perfecte cadeau wilt vinden om een ​​speciaal iemand een beetje na de kerstsfeer te brengen, we hebben je gedekt met onze top 10 beste stukjes crypto-merchandise voor het komende jaar.

1: Hoodies met muntenbureau

Oké, oké, dus we trappen schaamteloos dingen af ​​met een paar van onze eigen swag, zoals gemodelleerd door de man zelf op ons kanaal. Je moet echter toegeven, ze zien er behoorlijk verdomd swish uit. Deze reeks hoodies is speciaal op de markt gebracht om de winterblues te verdrijven die wij mensen hier op het noordelijk halfrond op dit moment ervaren. Dankzij deze gezellige kleine cijfers is het nu mogelijk om door de bevroren straten te lopen en tegelijkertijd het evangelie van crypto te verspreiden.

Coin Bureau Hoody

Een hoodie van Coin Bureau. Haal de Guy-look. Afbeelding via Coin Bureau

De hoodies zijn gemaakt van een mix van biologisch katoen en gerecycled polyester, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en de kou buiten houden. Er is een scala aan prints beschikbaar en er worden voortdurend nieuwe ontwerpen toegevoegd. Alle merchandise-verkopen van Coin Bureau worden gebruikt om het kanaal te ondersteunen en om onze inhoud van topkwaliteit en zonder advertenties te houden. Er is misschien geen betere manier om het aan de Man te houden en er tegelijkertijd vliegend uit te zien.

Deze hoodies hebben onlangs hun debuut gemaakt op onze merchandise-site en het kanaal en trekken veel aandacht. Koop ze terwijl ze warm zijn en koud weer.

2: T-shirts met muntenbureau

Laten we eerlijk zijn, er is een groot aantal cryptogerelateerde t-shirts die er zijn, variërend van goed tot slecht, via onverschillig. Toen we onze collectie T-shirts van Coin Bureau aan het ontwerpen waren, wilden we dat ze zich zouden onderscheiden van de massa. Het is ook een weinig bekend feit dat Guy zelf ongelooflijk kieskeurig is als het gaat om wat hij in zijn video’s draagt.

(Dit klinkt misschien moeilijk te geloven, maar geloof me, het is waar). Hij was stevig gehecht aan het klassieke T-shirt met het logo van Coin Bureau en verwierp verschillende andere voorgestelde ontwerpen. Vervolgens nam hij het op zich om er zelf een paar te ontwerpen – en dit zijn degenen die je zult zien in zijn video’s en op onze merchandise-site. Een man met veel talenten.

Munt Bureau T Shirt

Een T-shirt van Coin Bureau. Je weet wat je moet doen. Afbeelding via Coin Bureau

Deze t-shirts zijn van 100% biologisch katoen en hebben een reeks kunstwerken op de voorkant, met het Coin Bureau-logo op de achterkant van de nek. Meer recentelijk is Guy minder een controlefreak geworden en stelde hij zichzelf open voor het idee om samen te werken met digitale kunstenaars Magusz op het Buy the Dip-ontwerp hierboven weergegeven. Het gerucht gaat dat er meer samenwerkingen in de pijplijn zitten, dus houd je ogen open.

Het zou gewoon niet juist zijn als de enige manier om iets van onze Coin Bureau-merchandise te kopen, was met vuile fiat. Daarom geven we je de mogelijkheid om ook met BTC en ETH te betalen als je een exclusieve crypto-ervaring wilt.

3: BTC-poster

Onthoud de klassieker Obama kunstwerk door kunstenaar Shepard Fairey die in 2008 overal was? Op de posters stond een foto van de man zelf, boven woorden als ‘hoop’, ‘verandering’ en ‘vooruitgang’. Obama is misschien wel en verdwenen uit het Witte Huis, maar die woorden lijken nu nog meer van toepassing op bitcoin. Daarom houden we van deze poster van de kunstenaar Citeer Artisan dat het beroemde kleurenschema van Fairey weerspiegelt en een must is voor elke veeleisende hodler.

Bitcoin Art-werk

Bitcoin: ja dat kunnen we. Afbeelding via Etsy

De posters zijn er in verschillende maten en afwerkingen, passend bij elke ruimte die je maar schreeuwt om een ​​beetje stijlvol cryptokunstwerk.

Het is onmogelijk om te weten wanneer we allemaal weer vrienden kunnen hebben (weet je nog?), Maar als we dat doen, wil je dit kleine nummer op een prominente plek hebben.

4: Decred Jacket

Pas uw set niet aan. Probeer jezelf te beheersen. Deze baby is echt en is een officieel stuk Decred-merchandise, alleen verkrijgbaar via Crypto Emporium. Nu is Decred misschien niet het meest bekende cryptoproject dat gaande is (# 51 op CoinMarketCap op het moment van schrijven), maar als het op deze manier merchandise blijft produceren, gaat het stratosferisch. Het is 95% polyester, 5% spandex en, nou ja … kijk er maar eens naar. Het volstaat te zeggen dat dit niet voor de krimpende viooltjes is die er zijn.

Decred Jacket

The Decred jacket: vorm een ​​geordende wachtrij. Afbeelding via Crypto Emporium

Crypto Emporium doet zijn naam eer aan en als u dit kleine nummer wilt bezitten, moet u in crypto betalen. Ze accepteren BTC, ETH, LTC, XVG (Verge), XRP, DASH en natuurlijk DCR.

Op de site kun je een heleboel dingen kopen met crypto, inclusief iPhones en zelfs eigendommen, maar in werkelijkheid kan niemand hier bij het Coin Bureau voorbij deze oogverblindende blik kijken.

5: 21 Hodl-kunstwerk

Het Coin Bureau-team heeft over het algemeen verschillende opvattingen over bijna alles, maar we zijn unaniem in onze waardering voor het werk van 21 Hodl, een kunstenaar wiens missie het is ‘kunst te gebruiken om mensen te laten weten hoe vervuild ons economisch systeem is’. Amen op dat.

Hodl-kunstwerk

Neem een ​​van deze dagelijkse … Afbeelding via 21 Hodl

Er is een hele reeks ontwerpen op de site van 21 Hodl om te bekijken, meestal met als thema BTC, waarvan de kunstenaar verklaart dat het de enige crypto is die het waard is om te bezitten. Elk stuk wordt ook geleverd met een certificaat van Verisart, een certificeringsdienst die blockchain gebruikt om veilige en onveranderlijke echtheidscertificaten te creëren voor artiesten en hun werk.

Verisart streeft ernaar ‘het vertrouwen en de liquiditeit in de mondiale kunstmarkt te vergroten door transparantie en uniformiteit te brengen in de identificatie van kunstwerken en verzamelobjecten.’ het stuk is echt en veilig geregistreerd op uw naam. Kunst, bitcoin en blockchain komen allemaal samen als één. Mooi.

Trouwens, als je zelf een artiest bent en zin hebt om met ons hier bij het Bureau te werken, waarom zou je dan niet contact met ons opnemen om over een samenwerking te praten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om mee samen te werken en te promoten, en we horen graag van gelijkgestemde creatievelingen.

Contactgegevens zijn te vinden in het Over sectie van ons YouTube-kanaal. Wie weet, misschien zou Guy zelf zichzelf binnenkort in een van je ontwerpen kunnen persen …

6: Logo’s en pictogrammen Tapestry

Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om student te zijn. Velen moeten van huis uit leren, terwijl anderen in quarantaine zijn geplaatst en gedwongen zijn om sociaal afstand te nemen terwijl ze probeerden te beginnen aan wat een van de grootste avonturen van het leven op de universiteit zou moeten zijn. Twintig vreemden knuffelen en alcohol drinken bij de emmerlading staat gewoon niet meer op het menu.

Webpictogram Crypto

Tapijtwerk van webpictogrammen: wat elke nerd aan zijn muur nodig heeft. Afbeelding via Redbubble

Je kunt er echter zeker van zijn dat de huidige generatie studenten gemakkelijk de meest technisch onderlegde is die er ooit is geweest en als zodanig zullen ze deze pijnlijk actuele muurbevestiging met een heleboel open-sourceproject voor ontwikkelaars waarderen en web gigantische pictogrammen. Het is het soort stuk waar je uren naar kunt kijken, of je nu onder invloed bent of niet.

Sommige pictogrammen (Facebook, Google Chrome) zullen bekend voorkomen bij iedereen die na 1960 is geboren, terwijl andere wat obscuurder zijn. Er is vrijwel zeker een soort drinkspel dat moet worden uitgevonden waarbij je er zoveel mogelijk moet noemen, of misschien is dat gewoon aan mij om te laten zien hoe diep het contact ik echt heb verloren. Wat kan ik zeggen, het is alweer een tijdje geleden dat ik een student was en ik herinner me er niet veel meer van.

Dit wandkleed (of aan de muur hangen als dat je voorkeursterm is) is gedrukt op lichtgewicht polyester en is een ideale aanvulling op elke muur van Gen-Z, of ze nu naar uni zijn of niet. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en is machinewasbaar voor het geval een van die illegale bijeenkomsten uit de hand loopt.

7: Crypto-mok

Voor elke zichzelf respecterende crypto-liefhebber, begint de dag met een blik op hoe het met de portefeuille gaat, samen met een blik op het nieuws om te zien of er iets ongewoons is gebeurd op de markten terwijl u sliep. Allemaal goed en wel en ongetwijfeld vergezeld van een verkwikkende kop koffie (of thee als je Brits bent).

Bitcoin mok

Zet een storm op. Afbeelding via Etsy

Vraag jezelf nu af, zou die hele ervaring niet net iets authentieker aanvoelen als die dampende drank werd gebrouwen in een mok met het logo van je favoriete crypto op de zijkant? Het lijkt erop dat je de dag goed begint, vindt deze bescheiden hodler.

Er zijn een heleboel mokken met een crypto-thema en hey, een mok is een mok. Dat gezegd hebbende, gaat de voorkeur van het Coin Bureau-team uit naar de eenvoudigere, elegantere ontwerpen. We zijn geen grote fans van die cheesy.Ik zie er misschien uit alsof ik naar je luister, maar in mijn hoofd handel ik in crypto-achtige onzin.

De hierboven afgebeelde is een grote favoriet van ons, samen met dit Ethereum-nummer van Redbubble en dit funky Monero-ontwerp, verkrijgbaar bij Etsy. Mijn persoonlijke favoriet, die 15oz van de beste Earl Grey bevat terwijl ik typ, is dit bitcoin bommenwerper ontwerp verkrijgbaar bij Crypto Shopper. Melk en twee suikers, alstublieft.

8: Ethereum naar het maankussen

Als je net als ik bent, is de kans groot dat je de laatste tijd nogal wat tijd thuis hebt doorgebracht. Heel wat mensen die ik ken, hebben dit afgedwongen isolement niet goed opgevangen en hebben gereageerd door allerlei gekke dingen te doen. Een echtpaar besloot om elke kamer in hun huis opnieuw in te richten. Verschillende vrienden zijn nu hondenbezitters en zullen er niet over zwijgen. Een oude vriend en zijn vrouw werden zelfs helemaal gek en kregen een baby. Het is niet mooi geweest.

Ethereum naar de maan

ETH to the Moon: leun achterover, ontspan en maak vast. Afbeelding via De Crypto Merch

Het is waarschijnlijk redelijk om te zeggen dat de meeste mensen die weken achter elkaar thuis blijven zitten, enkele stappen hebben ondernomen om hun omgeving mooier te maken, hoewel misschien niet in de mate van een totale make-over van het huis (ik hoop het echt niet).

Maar er is niets mis mee om je huis net iets gezelliger te maken, vooral als het weer buiten je niet met plezier doet. Daarom is deze stoffering een volkomen evenredige stap. Verdubbel het met een stijlvolle cryptomok thee en plotseling lijkt lockdown toch lang niet zo erg.

Het is verkrijgbaar vanaf De Crypto Merch, die ook een heleboel andere producten maken, waaronder enkele die niet gemakkelijk elders te vinden zijn. Dus als een Zilliqa poloshirt is wat er ontbreekt in je leven, dan ben je welkom.

9: Crypto-sokken en badkleding

T-shirts en hoodies zijn allemaal leuk en aardig, maar wat gebeurt er als de zon eindelijk weer tevoorschijn komt en je wilt gaan zonnebaden? Als dit het soort vraag is waardoor je ‘s nachts wakker ligt, dan is het wonderbaarlijk excentriek Olympische Bitcoin-winkel is hier om te helpen. Naast de meer algemeen gevonden artikelen, biedt dit kavel ook een reeks bikini’s, sokken en zelfs sandalen met BTC-thema voor degenen die hun zomervakantie al plannen.

Bitcoin Bikini

De BTC-bikini: Ja, dit gebeurt. Afbeelding via Olympianbitcoin.store

Dit juweeltje van een site is een geweldige plek om wat meer ongebruikelijke merchandise te vinden met ontwerpen die je nergens anders vindt. Ze accepteren betalingen in BTC, ETH en LTC, maar ook in XMR en ZEC. U kunt ook betalen met PayPal en andere fiat-opties.

Behalve bikini’s en sandalen kunt u uzelf ook trakteren op een BTC accessoiretasje en een pas op voor de badmat met walvissen waar, eerlijk gezegd, geen badkamer mag ontbreken. Olympian Bitcoin Store verdient een eervolle vermelding voor de catering voor vrouwelijke cryptofans – een groep die vaak wordt verwaarloosd.

Dit moet worden toegejuicht en ik kan zelf niet beslissen of ik meer opgewonden ben door de gedachte aan een vakantie in de zon of het vooruitzicht om de vrouw van mijn dromen te ontmoeten, gekleed in een BTC-bikini. Bekijk deze ruimte.

10: Bitcoin-ijs en bakvorm

Stel je de scène voor: het is zomer 2025 en je hebt besloten je winsten te verzilveren, nadat je BTC $ 500.000 hebt zien bereiken. Om dat te vieren geef je een feestje bij het zwembad in het chique nieuwe landhuis dat je in het Caribisch gebied hebt gekocht en komen al je vrienden eraan. Je bent niet het type dat opschept over hoe je bent gekomen waar je nu bent, maar je wilt hulde brengen aan het digitale goud dat je daar heeft gebracht. Wat kun je in vredesnaam doen??

Bitcoin-ijsblokjes

Maak van mij een dubbele. Afbeelding via Crypto Cove

Als ik het was (en ik hoop zeker dat het ooit zal gebeuren), dan zou ik het niet kunnen laten om mijn vrienden een knapperige gin-tonic te geven met een paar BTC-ijsblokjes erin. Een kleine, subtiele manier om hen te laten zien hoe alle luxe en pracht is betaald en een o zo zachtaardig graven naar degenen die zeiden dat bitcoin oplichterij was en dat ik uiteindelijk al mijn geld zou verliezen. Wie lacht er nu, eh?

De Crypto Cove heeft een hele hoop rare en (soms) prachtige cryptogerelateerde merchandise, maar deze set voor het maken van ijsblokjes en koekjes is misschien wel de meest bevredigende $ 10 die je ooit hebt uitgegeven. Probeer gewoon niet te hard over de neuzen van de munten te wrijven.

Praat over het gesprek & Loop de wandeling

Er is zoveel crypto-merchandise die we hier niet zouden kunnen opnemen, dus duik dieper als je het stuk wilt vinden dat je zoekt. Vrijwel alle grote crypto’s (en veel van de meer obscure) hebben een soort koopwaar, dus als het een Tron mok je bent op zoek naar of Manchetknopen van Digibyte wanhoop dan niet.

Bitcoin Life

We zijn er allemaal voor om de liefde te tonen, maar dit is een beetje veel. Afbeelding via Twitter

De merchandise-winkel van Coin Bureau breidt zich uit op veler verzoek en we hebben talloze opwindende producten en ontwerpen in de maak. En onthoud, of je nu je ochtendkoffie drinkt uit een BTC-mok, of een Decred-spangly-jasje rockt op weg naar je werk, je doet je steentje bij om de oorzaak van crypto te bevorderen en de wereld een beetje beter te maken. Goed gedaan.

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me