Top 10 cryptopodcasts: zij aan zij vergeleken

Wat heb je gedaan om de eindeloze uren van lockdown te vullen? Misschien ben je bakker of jogger geworden, of ben je gaan zitten om die roman te schrijven die je de afgelopen twintig jaar hebt uitgesteld. Was jij een van die mensen die plotseling helemaal groenvingerig waren en groenten begonnen te verbouwen in hun achtertuin? Of ben je lid geworden van de lenige legioenen die Zoomed yogalessen doen vanuit hun voorkamers?

Covid-blokkades

Het leven is saai geweest met deze Lockdowns

Op een dag zullen de pandemie en de verschrikkingen van de lockdown verhalen zijn waarmee we onze kleinkinderen vervelen. We zullen terugkijken en huiveren als we ons de zuurdesem herinneren die niet rijzen en het huiveringwekkende vooruitzicht dat het toiletpapier opraakt. De kans is groot dat de meesten van ons niet zullen blijven vasthouden aan die hobby’s die we hebben opgepakt, omdat we ze in de steek hebben gelaten zodra er een vaccin kwam.

Hoewel we zo lang thuis blijven zitten, is niet iets dat iemand van ons haast heeft om te herhalen, het is niet allemaal erg geweest. Zelfgebakken brood smaakt veel beter. Het is een prestatie om trots op te zijn om in minder dan een uur een 10 km te rennen nadat je eenmaal buiten adem was geraakt en de bushalte te bereiken. Het hebben van een hele hoop extra uren om te vullen heeft velen van ons een pauze gegeven van de dagelijkse sleur en een kans om te genieten van wat zelfverbetering.

We zijn allemaal oren

Als je op mij lijkt, dan is de kans groot dat je ten minste één vriend hebt die altijd over podcasts heeft gedraaid. Ik zou de obsessie van sommige mensen met hen nooit kunnen doorgronden. Mijn ogen werden glazig als ik het woord hoorde. Ik begon me af te vragen of bepaalde mensen ooit iets anders deden dan de hele dag naar bloederige podcasts luisteren.

Lockdown heeft me bekeerd. Geconfronteerd met onnoemelijk veel vrije tijd, nam ik de beslissing om mijn horizon te verbreden en nieuwe dingen te proberen. Sommige duurden niet lang. Ik ben blijkbaar niet in staat om een ​​kamerplant langer dan twee dagen in leven te houden. Ik kon niet voorbij het eerste seizoen van Game of Thrones komen en daar bied ik geen excuses voor aan.

Crypto-podcasts

Podcasts zijn de nieuwe encyclopedie. Afbeelding via Shutterstock

Maar met podcasts viel ik in een konijnenhol waar ik geen haast mee heb om eruit te komen. En ik ben niet de enige. Volgens recent onderzoek, Alleen al in de VS luisteren 68 miljoen mensen (24% van de bevolking) wekelijks naar podcasts. Er worden geschat dat er meer dan 1,5 miljoen podcasts bestaan, en het aantal stijgt gestaag. Zozeer zelfs dat sommigen hebben meegenomen naar YouTube om te proberen de verspreiding te stoppen tijdens lockdown.

Van mijn best doen om podcasts te negeren, ik kan er nu geen genoeg van krijgen. Ik luister naar bijna alles en ik ben geabonneerd op honderden verschillende shows, over allerlei onderwerpen. Ik kan eerlijk zeggen, ik weet niet hoe ik zonder hen door lockdown zou zijn gekomen.

Stel je mijn vreugde voor toen mijn pas ontdekte liefde voor podcasting begon te overlappen met mijn crypto-obsessie: een dubbele klap van vreugde. En het bleek dat mijn collega’s hier bij Coin Bureau evenzeer verslaafd waren. Als je je ooit hebt afgevraagd wat Guy doet als hij zijn video’s niet maakt, dan kan ik je vertellen dat het gaat om een ​​koptelefoon, een comfortabele stoel en een zalige trance.

Een perfecte 10

Gelukkig voor Guy en de rest van ons is er geen tekort aan cryptogerelateerde podcasts. Het enige probleem is dat er zoveel zijn dat het moeilijk kan zijn om te weten waar je moet beginnen en, zoals zo vaak in het leven, is er veel gruis vermengd met het goud. Dus we zijn hier om te helpen.

We hebben de koppen bij elkaar gestoken en een lijst gemaakt met de tien beste cryptopodcasts die beschikbaar zijn. We hebben een kort overzicht gegeven van wat u van iedereen kunt verwachten, evenals profielen van de betrokkenen. Dus pak die koptelefoon, zoek een rustig hoekje, leun achterover, ontspan en geniet …

1. Ontketend

Crypto kan vaak een beetje een jongensclub lijken, dus het is verfrissend om te zien dat Laura Shin dit host uitstekende podcast. Shin is een voormalig hoofdredacteur bij Forbes en de eerste journalist van de reguliere media die fulltime over crypto schrijft. Ze brengt wekelijkse afleveringen van Unchained uit, waarin ze praat met enkele van de grootste spelers in blockchain en crypto.

Unchained Podcast

Afbeelding via SoundCloud

Recente afleveringen bevatten enkele van de meest herkenbare namen in de cryptoverse, waaronder Vitalik Buterin, Andre Cronje van Yearn Finance, Brendan Eich van Brave en zelfs de opperheer van Binance zelf, CZ. Shin praat ook met wetgevers en politici die actief bezig zijn met het vormgeven van crypto-regulering, evenals met de investeerders die ervoor zorgen dat het geld binnenstroomt. Kortom, als u op de hoogte wilt blijven van wat er gaande is in de wereld van crypto, kunt u dat niet veroorloven om Unchained te negeren.

2. De slechte cryptopodcast

Als je nieuw bent met crypto en nog steeds grip krijgt op bitcoin, blockchain en alle andere projecten die er zijn, dan is The Slechte Crypto Podcast is een geweldige plek om te beginnen. Het doel is om de crypto-ruimte te ontraadselen en nieuwkomers te helpen grip te krijgen op alles wat daar gebeurt.

TBCP wordt gehost door Joel Comm en Travis Wright en brengt regelmatig afleveringen uit om luisteraars op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van crypto. Joel omschrijft zichzelf als de ‘functionele futurist’ en is een bestsellerauteur in de New York Times, een openbare spreker en ondernemer, evenals podcaster..

De slechte crypto-podcast

Het goede, slechte & Lelijk. Afbeelding via Soundcloud

Het is waarschijnlijk het snelst om hem te omschrijven als een expert op internet, zijn vakgebied is zo breed. Travis is een voormalige wereldwijde digitale en sociale strateeg bij Symantec, die ook schrijft en spreekt over blockchain, technologie, marketing en nog veel meer..

Deze twee vormen een goed team en hebben hun stijl in de loop van meer dan 500 afleveringen tot in de perfectie verfijnd. TBCP is alles wat je wilt van een podcast: informatief, gezaghebbend en leuk.

3. Epicentrum

Zeven jaar is een lange tijd in crypto en deze volgende podcast heeft in die tijd veel gedekt. Epicentrum is een wekelijkse show die ‘de technische, economische en sociale implicaties’ van de blockchain-industrie onderzoekt. Net als bij Unchained ligt de focus hier op het praten met grote namen uit de branche en hun mening te krijgen over een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot blockchain en crypto..

Epicentrum Podcast Crypto

Het epicentrum van de cryptomarkten. Afbeelding via Soundcloud

Epicenter werd in 2013 opgericht door Adam B. Levine (gastheer van Let’s Talk Bitcoin), Sébastien Couture en Brian Crane. Levine is verder gegaan en de podcast heeft nu een selectie van vijf hosts: Crane en Couture, samen met Meher Roy, Sunny Aggarwal en Friederike Ernst. Samen hebben ze met honderden gasten gesproken, waaronder Litecoin-oprichter Charlie Lee, Interchain Foundation-president Jae Kwon en Project Serum-mede-oprichter Sam Bankman-Fried.

Voor degenen die een diepere duik in de crypto-wateren willen nemen, is Epicenter een van de originele en beste bronnen die er zijn.

4. Wat Bitcoin deed

Zoals de naam suggereert, deze podcast van Peter McCormack heeft een BTC-gerelateerde focus, maar dat weerhoudt het er niet van om een ​​hele hoop onderwerpen te onderzoeken die relevant zijn voor het digitale goud. McCormack is niet bang om met zijn geïnterviewden bij het onderwerp te blijven en afleveringen duren over het algemeen een uur of zo, maar kunnen soms veel langer duren. Dit is echter geen probleem, aangezien McCormack zijn onderwerp door en door kent en een aantal indrukwekkende gasten meeneemt om met hem op het vet te kauwen.

Wat Bitcoin deed Podcast

Wat deed Bitcoin? Het veranderde de wereld.

In recente afleveringen waren Cameron en Tyler Winklevoss, Jameson Lopp en Blockstream’s Rusty Russell te zien. McCormack is zelf een journalist die sinds 2017 WBD leidt en nu ook de Verzet platform en podcast. Hij is een van die mensen wiens oeuvre uren fascinerend materiaal oplevert.

Wat Bitcoin deed is zo goed in elkaar gezet dat het gemakkelijk mensen kan aanspreken met slechts een voorbijgaande interesse in Bitcoin en de problemen eromheen. Voor iedereen die wil zien hoe diep ingebed crypto nu in ons leven zit, is dit de plek om naartoe te gaan.

5. De Trader Cobb Crypto Podcast

Voor degenen onder u die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van crypto, dan zou een van uw eerste aanloophavens de vaderlijke Aussie moeten zijn tonen van Craig Cobb. Deze podcast heeft de vorm van korte, pittige afleveringen die om de één of twee dagen worden uitgebracht, waarin Cobb de markten bespreekt en wat hen in beweging brengt. Het is een geweldige manier om uw handelsdag vrij te beginnen en de gemakkelijke stijl van Cobb is zowel informatief als leuk.

Handelaar Crypto Cob

Handelaar Cobb Crypto Podcast. Aussie actie

Cobb heeft meer dan dertien jaar ervaring met het verhandelen van alle soorten activa en concentreert zich nu op het opleiden van wannabe-handelaren via zijn podcast en website. De podcast wordt geleverd met de gebruikelijke disclaimers over het feit dat het geen financieel advies is, maar het is een geweldige bron voor diegenen die bezig zijn met hun eigen onderzoek.

6. Onbevestigd

Eén podcast op deze lijst hebben is een indrukwekkende prestatie; twee hebben lijkt bijna alsof je pronkt. Ja, Laura Shin is terug met Unconfirmed, een andere wekelijkse podcast die ‘laat zien hoe de namen van de selectiekaders in crypto reageren op de belangrijkste krantenkoppen van de week’.

Onbevestigde podcast

Laura Shin overtreft Again met Uncomfirmed.

Deze show heeft over het algemeen een korter formaat dan Unchained en is dus een betere gok voor diegenen die een snelle oplossing van crypto willen krijgen en waar het naartoe zou kunnen gaan.

7. De Pomp Podcast

Anthony ‘Pomp’ Pompliano is een Amerikaanse investeerder en ondernemer in technologie wiens ‘belangen liggen op het snijvlak van financiën, technologie, ondernemerschap en economie.’ Pomp Podcast groeide uit zijn dagelijkse nieuwsbrief die hij naar vrienden, familie en klanten zou sturen. Naarmate de lijst met ontvangers groeide, besloot hij om uit te breiden naar nieuwe media en een video van elke podcast te uploaden naar YouTube. De podcast heette vroeger Off the Chain.

De Pomp Podcast

De legendarische Pomp Podcast.

Het scala aan onderwerpen van Pomp kan behoorlijk breed zijn, waardoor dit een geweldige podcast is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het grotere geheel buiten de grenzen van bitcoin en blockchain. Afleveringen worden dagelijks uitgebracht en duren over het algemeen ongeveer een uur. Degenen die zich op crypto willen concentreren, moeten mogelijk selectief zijn met de afleveringen waarnaar ze luisteren, maar Pomp is altijd vermakelijk en weet hoe hij het beste uit zijn gasten kan halen..

8. Blockchain Insider

Blockchain Insider doet goed werk door zowel geharde crypto-fans als nieuwkomers aan te spreken, met hosts Simon Taylor en Sarah Kocianski die dingen opsplitsen in afleveringen van minder dan een uur, die wekelijks worden uitgebracht.

Blockchain Insider Podcast

Een insider’s kijk op de cryptomarkten.

De show richt zich op bitcoin, blockchain en gedistribueerde grootboektechnologie en biedt interviews met veel verhuizers en shakers uit die industrieën. Hoewel er sinds half mei van dit jaar geen nieuwe afleveringen zijn geweest, levert een trawl door het archief van BI veel traktaties op en is het een van de beste plaatsen om achtergrondinformatie te krijgen over het Weegschaalproject van Facebook.

Laten we hopen dat ze snel weer uitzenden.

9. Stephan Livera Podcast

Een andere bekende crypto-wijsgeer deelt zijn wijsheid met ons in een van de meest consistent hoog gewaardeerde crypto-podcasts die er zijn. Stephan is medeoprichter van Ministerie van Knooppunten en Bitcoiner Ventures, dus heeft de nodige stamboom. Hij heeft ook de gave om lastige concepten begrijpelijk te maken en trekt een groot aantal gasten, waaronder Jack Dorsey, CEO van Twitter en Square, en Elizabeth Stark van Lightning Labs..

Stephen Livera Podcast

De Stephen Livera Podcast.

Afleveringen worden om de paar dagen vrijgegeven en worden aanbevolen voor iedereen die zijn kennis van bitcoin en de economie eromheen wil vergroten.

10. De Bitcoin Knowledge Podcast

Traceer Mayer is al enkele jaren bezig met het praten over bitcoin en is op talloze nieuws- en actualiteitenprogramma’s verschenen om zijn hoek te bestrijden. Hij is er bij betrokken sinds het 25 cent kostte, dus je moet aannemen dat hij inmiddels behoorlijk rijk is.

Bitcoin Knowledge Podcast

Bitcoin-kennis met Trace Mayer

Trace’s Bitcoin Knowledge-podcast helpt retailbeleggers om bitcoin en de blockchain-industrie als geheel beter te begrijpen. Zijn interviews met professionals uit de industrie en andere podcasters nemen inzichten in de branche en marktanalyses op, en worden ook technischer over onderwerpen als mijnbouw en consensusmechanismen.

Eervolle vermelding. The Missing Crypto Queen

Er zijn niet genoeg superlatieven om deze buitengewone podcast te beschrijven, die volgt op het OneCoin-schandaal en de verdwijning van de oprichter, dr. Ruja Ignatova. Grijpen is er één. Een ander verbijsterend.

Jamie Bartlett’s onderzoek naar OneCoin en het bloedbad dat het heeft veroorzaakt is zo boeiend (er is er nog een) dat het gemakkelijk een hele dag kan laten verdwijnen, net als dr. Ruja zelf. Het is technisch gezien geen cryptopodcast, aangezien het meer te maken heeft met het gemak waarmee mensen in oplichterij kunnen geloven, maar we kunnen het hier bij Coin Bureau niet sterk genoeg aanbevelen.

Ontbrekende Crypto Queen

Legend of Missing Crypto Queen. Onecoin-schandaal. Afbeelding via bbc.co.uk

Je bent misschien bekend met de droevige sage van OneCoin, of dit is misschien de eerste keer dat je de naam hebt gehoord. Hoe dan ook, zorg ervoor dat dit je volgende luisterbeurt is en kijk hoe vaak je kaak de grond raakt.

Conclusie: voor elk wat wils

Er is een hele hoop andere cryptogerelateerde podcasts die deze lijst gemakkelijk hadden kunnen maken. Dit is slechts een verzameling van degenen die we op dit moment het leukst vinden.

Je eigen onderzoek doen kan een moeizaam proces zijn, maar luisteren naar de beste van deze shows kan het een plezier maken. Het is ook geruststellend om te weten dat er, voor degenen die voor het eerst naar crypto komen, er een schat aan bronnen beschikbaar is om het toegankelijker te maken.

Covid-19 is nog niet helemaal klaar met ons en voor velen zijn er nog veel uren te vullen voordat het leven weer normaal wordt. Maar waarom zou u zich zorgen maken, wanneer deze selectie van cryptopodcasts u zowel op de hoogte als vermaakt zou moeten houden tot die tijd en daarna. Reken er maar niet op dat je die roman binnenkort afmaakt.

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me