Top 11 Beste Crypto-verwijzings- en aangesloten programma’s

Wilt u vanuit huis geld verdienen of uw eigen bijzaak beginnen? Dat is misschien geen slecht idee gezien de toestand van de wereld op dit moment.

Het goede nieuws is dat verwijzingsprogramma’s u die mogelijkheid bieden, zonder kosten vooraf. Zolang u een telefoon of computer en een internetverbinding heeft, kunt u nu online geld verdienen!

Dus hoe is dat mogelijk??

Iedereen is nu meer dan ooit verbonden met een publiek van kennissen. Met andere woorden, je hebt toegang tot heel wat potentiële klanten en, nog beter, je hebt de mogelijkheid om hen te helpen het kaf van het koren te scheiden en het best mogelijke product of dienst aan te bevelen..

Verwijzings- en partnerprogramma’s kunnen zo lucratief zijn dat sommige bedrijven hun hele strategie voor het genereren van inkomsten om hen heen bouwen. Laten we daar wat meer op ingaan …

Online bedrijven

Het runnen van een website is hard werken. Site-onderhoud, regelmatige updates, interactie met bezoekers, het runnen van sociale mediakanalen en het in het algemeen houden van de show op de virtuele weg kost tijd en moeite. Iedereen achter een succesvolle site zal je vertellen dat het houden van bezoekers een 24/7/52 iets is.

Geld verdienen online

Geld verdienen online: ieders doel. Afbeelding via Shutterstock

Geld verdienen met uw site, of zelfs alleen de lopende kosten dekken, kan lastig zijn, tenzij u een bepaald product of een bepaalde dienst verkoopt. Een gezond hitpercentage is allemaal leuk en aardig, maar het hoeft niet per se een dikke portemonnee te zijn.

Gelukkig zijn er manieren waarop websites geld kunnen verdienen met hun inhoud en een inkomen kunnen genereren. De meest voor de hand liggende hiervan is van advertenties: die banners, dozen en bloederige pop-ups die we allemaal kennen. De economie is eenvoudig genoeg: hoe meer verkeer uw site trekt, hoe meer u adverteerders kunt vragen. De tijd die u besteedt om uw site op de Google-ranglijst te krijgen, kan zijn vruchten afwerpen.

Er is een betere manier om geld te verdienen

Advertentieruimte verkopen is één ding en het concept is niets nieuws. Maar alle bedrijven hebben betalende klanten nodig en als uw website ze kan bieden, kan dit een lucratieve inkomstenstroom zijn. Dit is waar affiliate- of verwijzingsmarketing om de hoek komt kijken. Dit is een geweldige manier om een ​​relatief passief inkomen te verdienen met uw website door bezoekers in de richting van andere sites te wijzen. Als ze geld uitgeven aan deze andere sites, ontvang je een vergoeding of commissie.

De crypto-ruimte is bij uitstek geschikt voor dit soort structuur en er zijn talloze verwijzings- of affiliate (AFF) -programma’s beschikbaar. Als u zich aanmeldt voor een van deze, kunt u achterover leunen en die kosten betalen wanneer betalende klanten de aangesloten site bezoeken vanaf de uwe.

Verwijzingsmarketing

Verwijzingsmarketing. Afbeelding via Shutterstock

Wanneer u zich aanmeldt voor het AFF-programma van een site, ontvangt u een verwijzings-URL die uw bezoekers naar de aangesloten site leidt. U verspreidt die URL zoals u wilt (meer hierover hieronder). Wanneer een bezoeker van uw site op de URL klikt en vervolgens geld uitgeeft aan de andere site, verdient u die commissie.

De commissie zelf wordt meestal betaald in Bitcoin of fiat en de betalingen worden direct of dagelijks of wekelijks aan u bijgeschreven, afhankelijk van de site waarmee u bent verbonden..

CPA & NRS

Het is tijd om technisch te worden en u over te geven aan enkele acroniemen.

Er zijn twee manieren waarop AFF-programma’s degenen belonen die klanten doorverwijzen. De eerste is via een kosten-per-acquisitie (CPA) -schema. Dit gebeurt in de vorm van een eenmalige vergoeding voor elke verwijzing. CPA’s worden vaak aangetroffen op plaatsen waar een klant waarschijnlijk maar één aankoop doet (bijvoorbeeld: voor een enkel stuk kit). In sommige gevallen kan dit een flink deel van de commissie op de verkoop zijn, maar dit verklaart waarom dit de enige betaling is die u ontvangt voor de verwijzing.

Hoe CPA werkt

Eenvoudig proces voor bank-CPA. Beeld Bron

De andere vorm van betaling is via netto-inkomstenaandeel (NRS). Hiermee wordt een percentage uitbetaald van het geld dat de klant gedurende een bepaalde periode op de aangesloten site heeft uitgegeven. Dit is waarschijnlijker te vinden op sites waar terugkerende aankopen of transacties worden gedaan en kan de vorm aannemen van een deel van alle transactiekosten die een gebruiker maakt, of een commissie voor elke transactie die ze doen.

NRS is waar een AFF-programma echt kan beginnen te betalen voor degenen die verwijzen. De tijdsperiode waarover u kunt verdienen varieert: op sommige sites kan het maar een paar maanden duren, op andere kan het voor altijd zijn. Ja, dat klopt: één verwijzing kan u voor onbepaalde tijd een commissie opleveren.

Dit staat bekend als langlopende inkomsten en wordt begrijpelijkerwijs gezien als een soort heilige graal voor veel website-eigenaren. De initiële investering van tijd en moeite die nodig is voor het opzetten en promoten van de affiliate-link, wordt beloond met een regelmatige uitbetaling die geen verdere input vereist. Het is natuurlijk een cumulatief iets. Hoe meer affiliate-aanmeldingen u aantrekt, hoe hoger dat passieve inkomen zal zijn.

Het woord naar buiten brengen

Zodra u zich heeft aangemeld bij een partnerlink en uw verwijzings-URL klaar voor gebruik heeft, wordt het tijd om na te denken over hoe u deze kunt promoten.

Dit kan vele vormen aannemen en het meest voor de hand liggende is om de AFF-programmalink op uw site te plaatsen. Context is hier echter de sleutel. Het plaatsen van de link en het erop wijzen van bezoekers kan enige interesse wekken, maar als je echt meer wilt weten, moet je je trouwe volgers wat meer vertellen.

Dit kan de vorm aannemen van een recensie of een overzicht van de site waarbij u bent aangesloten: veel recensiesites zal AFF-links bevatten naar de producten die ze bekijken. Video’s en blogposts zijn ook geweldige manieren om AFF-links te verspreiden en tegelijkertijd context te geven.

U kunt kiezen hoe openlijk u wilt zijn wanneer u deze links promoot. De cryptogemeenschap is een stel internetkenners, dus het is waarschijnlijk dat ze de deal zullen kennen als het gaat om aangesloten sites. Door op de links te klikken, kost ze niets en in veel gevallen worden er deals en promoties ontgrendeld waartoe ze anders geen toegang hadden gehad.

Beoordeel Sites Vergelijk

Beoordeel sites die producten vergelijken. Afbeelding via Shutterstock

Houd er echter rekening mee dat sommige gebruikers zonder hun medeweten bezwaar kunnen maken tegen het genereren van inkomsten. Om die reden zullen veel websites een voorbehoud met volledige openbaarmaking toevoegen wanneer het om gelieerde links gaat, waarin staat dat ze een commissie zullen verdienen op alle verkopen die via de link worden gegenereerd. Eerlijkheid is hier vaak het beste beleid: toegeven dat u profiteert van een AFF-link, schrikt gebruikers waarschijnlijk niet af om door te klikken en kan ervoor zorgen dat u transparanter overkomt. Schreeuw het uit als je twijfelt.

Je kunt meteen beginnen met het krijgen van die AFF-links. Als je betrokken bent met volgers in berichten-apps zoals WhatsApp of Telegram, kun je ze rechtstreeks naar hun telefoons sturen.

Zolang u ervoor zorgt dat u wat context geeft en hen de voordelen laat weten van het volgen van de link, moet u kunnen voorkomen dat u als spam overkomt. Berichten-apps zijn ook een uitstekende manier om links informeler te promoten bij vrienden of familie. Het is tenslotte een getallenspel – vooral als het om NRS gaat.

Elke manier waarop u uw volgers bereikt, kan worden gebruikt om het woord te verspreiden en aan dat passieve inkomen toe te werken. Twitter, Facebook en andere sociale mediaplatforms zijn een andere ideale manier om die AFF-links te krijgen, en er zijn er genoeg plaatsen die u daarbij zullen helpen. Sommige AFF-links kunnen ook als advertenties op uw website worden geplaatst.

Top Crypto-partnerprogramma’s

Nu je dat overzicht hebt verteerd van wat AFF-programma’s zijn en hoe ze werken, is het tijd om te kijken naar enkele van de beste die er zijn in de crypto-ruimte.

Voor elk hieronder vermeld, geven we u een overzicht van wat de site is en wat deze doet, evenals de details van de aangeboden AFF-deals. Dit omvat of het beloningsprogramma een CPA of NRS is, zodat u een idee kunt krijgen van hoe de inkomsten van de AFF-link zullen worden gestructureerd. Ten slotte wijzen we u ook op waar u aan de slag kunt en geld kunt verdienen.

1. Niet te stoppen domeinen

Overzicht: Unstoppable Domains is een van de grote namen in de blockchain-domeinmarkt en de eerste aanloophaven voor veel mensen die hun unieke domeinadres willen registreren. Als je meer wilt weten over deze groeiende sector, lees dan ons artikel erover.

Gelieerde onderneming van niet te stoppen domeinen

Deelnemen aan het Unstoppable Domains Affiliate Program

Commissie aangeboden: 20% op elk gekocht blockchain-domein

Commissie structuur: CPA

2. Bybit

Overzicht: Bybit is een van de grote handelsplatforms voor cryptoderivaten. Het bestaat al sinds 2018 en is gevestigd in Singapore, met meer dan een miljoen gebruikers. Het is beschikbaar in meer dan 80 landen, waaronder de Verenigde Staten.

Bybit statistieken verdienen

Wat bij Bybit aangesloten bedrijven hebben verdiend

Commissie aangeboden: 30% op handelskosten.

Commissie structuur: NRS

3. Crypto.com

Overzicht: Crypto.com biedt een uitwisselingsplatform, een mobiele app en een reeks cryptocreditcards om u te helpen die munten over de hele wereld te besteden. Het bestaat al sinds 2016 en het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong. Het oorspronkelijke MCO-token wordt op het moment van schrijven voor ongeveer $ 4 verhandeld.

Ambassadeurs van Crypto.com

Lid worden van Crypto.com als ambassadeur

Aangeboden commissie: $ 50 aan MCO wanneer een verwijzing een metalen MCO Visa-kaart reserveert. $ 50 aan MCO voor iedereen die zich aanmeldt (afhankelijk van of ze 50 MCO inzetten voor een MCO Visa-kaart).

Commissie structuur: CPA

4. Bitbuy Exchange

Overzicht: Een van de meer recente partnerprogramma’s die de ruimte raken, is ook een van de sappigste. Bitbuy is de belangrijkste crypto-exchange van Canada en geeft zijn gebruikers de mogelijkheid om te handelen in Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar en EOS. Het is ontworpen om zowel beginners als meer gevorderde handelaren aan te spreken en biedt functies zoals grafieken, API-connectiviteit, een live orderboek en lagere handelskosten. Bitbuy is dit jaar een van de snelstgroeiende bedrijven van Canada en het hier aangeboden partnerprogramma is een maatstaf voor zijn ambitie.

BitBuy Affiliate-verwijzing

BitBuy Referral Scheme-stappen.

Commissie op aanbieding: Hier wordt het lekker. Bitbuy biedt tussen 20% en 40% van alle aangesloten inkomsten zolang de verwezen gebruiker handelt op de beurs. Dat is een serieus potentieel voor passief inkomen daar.

Commissie structuur: CPS (kosten per verkoop)

Geen interesse in het maken van inhoud? Sluit je aan bij hun verwijzingsprogramma in plaats daarvan en verdien $ 20 voor elke doorverwezen gebruiker die zich aanmeldt met uw verwijzingscode en zijn eerste storting doet.

5. Ledger-apparaten

Overzicht: Ledger is een van de twee belangrijkste fabrikanten van hardwareportefeuilles voor het veilig opslaan van uw crypto. Hun twee vlaggenschipproducten zijn de Ledger Nano S en de nieuwere Nano X. Ons artikel over de beste hardware wallets bevat meer informatie over beide, en over hun concurrenten. Het aangesloten programma van Ledger betaalt maandelijks in BTC uit.

Ledger aangesloten

Verdienen met Ledger

Commissie aangeboden: 10% op elke verkoop

Commissie structuur: CPA

6. 3Comma’s

Overzicht: 3Commas is een cryptohandelplatform waarvan de USP de levering van cryptohandelbots voor zijn gebruikers is. Het werkt met enkele van de grootste beurzen, waaronder Binance, Bittrex, Coinbase Pro en Huobi. Handelaren kunnen gebruikmaken van tools zoals stop-loss en take-profitstrategieën, evenals sociale handel en het volgen van portefeuilles. Het ziet ongeveer $ 10 miljoen aan dagelijks handelsvolume. Commissies worden tweewekelijks verzonden.

3commas-partner

Verdienen met 3Commas

Commissie aangeboden: 25% (oplopend tot 40% als uw verwijzingen dan anderen doorverwijzen die dan ook doorverwijzen.)

Commissie structuur: NRS (afhankelijk van die verdere verwijzingen)

7. Koinly

Overzicht: Voor degenen die goed geld verdienen met hun cryptovaluta, is Koinly een uitkomst. De software helpt bij het berekenen van de verschuldigde belastingen op uw cryptovaluta, afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Het kan u ook helpen die belastingen in de loop van de tijd te verlagen. Het crypto-belastinglandschap is voor velen een mijnenveld en Koinly is een van de beste platforms die er zijn om u te helpen er doorheen te navigeren. Er staat een video op en andere aanbieders van crypto-belastingsoftware hier. Betalingen kunnen worden gedaan via PayPal of naar BTC- of ETH-adressen.

Koinly aangesloten

Belastingoplossingen & Aangesloten inkomen

Commissie aangeboden: Het basistarief is 20% voor 0-100 verwijzingen. Voor 100-500 gaat dat tot 30% en voor 500+ is het maar liefst 40%. Als uw verwijzingen de software opnieuw kopen, zijn die tarieven respectievelijk 10, 15 en 20%.

Commissie structuur: CPA (maar er is ook een commissie op rebuys, dus dit kan ook een langdurige inkomstenstroom zijn).

8. Binance

Overzicht: De grote papa van crypto-uitwisselingen en een van de meest herkenbare merken in het hele ecosysteem. Binance is de grootste crypto-uitwisseling die er is en ondersteunt elke munt die het waard is om te verhandelen. Dagelijks gaat $ 2 miljard via de beurs en zijn eigen Binance Coin (BNB) heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 2,5 miljard. Het wordt momenteel verhandeld tegen ongeveer $ 18,50 per token, waardoor het een van de meest waardevolle in de ruimte is.

Binance verdienen

Stappen naar bankcommissie op Binance

Commissie aangeboden: Tot 50% als u meer dan 1.000 gebruikers doorverwijst. Daaronder is het 40%.

Commissie structuur: NRS

9. Trezor

Overzicht: Trezor een Tsjechisch bedrijf en is Ledger’s grootste rivaal op het gebied van hardware-portefeuilles. De Trezor One is het instapmodel, terwijl de Model T onlangs werd gelanceerd met meer functies en ondersteunde munten. Betalingen worden maandelijks gedaan via BTC, of ​​in EUR, USD of CZK.

Aangesloten Trezor

Belangrijkste verkoopargumenten van het Trezor-partnerprogramma

Commissie aangeboden: 12-15% op elke verkoop.

Commissie structuur: CPA

10. Bitstarz

Overzicht: Net zoals er een steeds groter aantal manieren is om je zuurverdiende cryptovaluta uit te geven, zijn er ook meer manieren waarop je het allemaal kunt verspillen. Er zijn talloze cryptocasino’s en er verschijnen er elk jaar meer. Evenzo zullen veel van de meer gevestigde goksites u nu ook de inzet laten verhogen met uw Bitcoin. BitStarz is een van de grootste met meer dan twee miljoen geregistreerde spelers en biedt al het gebruikelijke felgekleurde tarief. Het AFF-schema is genereus en wordt de eerste van elke maand uitbetaald in EUR of BTC.

Bitstarz gelaagde partner

Gelaagd partnerprogramma bij Bitstarz

Commissie aangeboden: De commissie is gebaseerd op hoeveel doorverwezen spelers per maand verliezen. Onder € 5.000 is 25%; € 5.000 tot € 10.000 is 30%; € 10.000 tot € 20.000 is 35% en € 20.000 + is 40%. Verwijs veel high-rollers (die de neiging hebben om geld te bloeden) en je zou een absolute moord kunnen plegen.

Commissie structuur: NRS

11. Coinbase

Overzicht: Coinbase is voor miljoenen mensen het populairste toegangspunt in de crypto-ruimte. Het beweert 35 miljoen gebruikers te hebben in meer dan 100 landen met tot nu toe $ 220 miljard verhandeld op het platform. Het pikt Binance waarschijnlijk naar de post als de meest herkenbare naam in crypto. Het betaalt verwijzingskosten uit naar PayPal of uw bankrekening en in uw eigen valuta om op te starten.

Coinbase-partnerprogramma

Overzicht van het Coinbase-partnerprogramma

Commissie aangeboden: 50% van de transactiekosten van een scheidsrechter voor de eerste 3 maanden

Commissie structuur: NRS (hoewel alleen voor die eerste periode van 3 maanden).

Gevolgtrekking

Afhankelijk van wat voor soort website u beheert en wat voor soort inhoud u maakt, zijn sommige AFF-links ideaal voor uw doeleinden en andere minder. Je cijfers zullen in veel gevallen ook belangrijk zijn, vooral bij de grotere vissen die er zijn.

Sommige sites eisen een minimumaantal volgers of abonnees in ruil voor die AFF-URL’s, dus zorg ervoor dat u uw eigen onderzoek doet voordat u een applicatie start.

Hoewel sommige AFF-programma’s het goed vinden als je gewoon een advertentie op je site plaatst of een vermelding op je blog laat vallen, willen anderen misschien een bepaald niveau van bekendheid of inhoud van je. Zorg ervoor dat u uw verplichtingen op dit gebied kunt nakomen.

Er zijn nog veel meer AFF-mogelijkheden en deze lijst is slechts enkele van de beste en meest interessante die we konden vinden. Als je niet naar deze inkomstenstroom kijkt, beschouw dit dan als een wake-up call: er is geld te verdienen.

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Disclaimer: dit zijn de meningen van de schrijver en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd. Lezers zouden hun eigen onderzoek moeten doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me