Tradenostix: onze beoordeling van de nieuwste crypto-analysetool

Tradenostix is ​​een opkomend bedrijf dat zich richt op de B2B- en institutionele sectoren.

Ze volgen en berekenen portefeuilles van cryptocurrency. In tegenstelling tot de grote selectie gratis mobiele applicaties om cryptotransacties bij te houden, is de Tradenostix-platform is veel robuuster.

Hoewel ze een eindproduct voor de detailhandel zullen uitbrengen, dat momenteel in bèta is, heeft hun bedrijf een grote focus op bedrijfsfunctionaliteit, wat onze aandacht trok. Een eenvoudig voorbeeld is dat een accountantskantoor in staat zal zijn om in te loggen op één portaal, al hun klanten te bekijken en ze veel sneller van dienst te kunnen zijn..

Ze proberen kopzorgen op te lossen rond het bijhouden van kostenbasis, harde vorken, mijninkomsten en andere pijnpunten, waardoor gebruikers uiteindelijk eenvoudig meer formele en geavanceerde financiële rapporten kunnen genereren.

Overzicht

Hun belangrijkste doel is om een ​​brug te slaan tussen de cryptocurrency-industrie en de traditionele financiële dienstverlening, zodat bedrijven en institutionele beleggers zich op hun gemak voelen bij het betreden van de cryptomarkt..

Het geeft hen ook veel vertrouwen bij het bedienen van hun cryptocurrency-klanten, wetende dat ze een betrouwbare, geautomatiseerde backend-oplossing hebben om hun bandbreedte vrij te maken..

We spraken met hun CEO en mede-oprichter Michael Rosenblat om hun doelen te bespreken en te begrijpen waar ze als bedrijf staan.

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van het Tradenostix-platform.

Ervaren team

Uit onze gesprekken met hen blijkt dat ze een ervaren team hebben dat kennis heeft van traditionele financiën, cryptocurrencies en technologie. Het lijkt erop dat veel bestaande oplossingen in de cryptocurrency-markt zijn gemaakt door ontwikkelaars die geen verstand hebben van financiën.

Michael brengt de financiële kennis. Hij heeft een achtergrond in de fintech-ruimte en werkt met hedgefondsen, fondsbeheerders, prime brokerages en andere institutionele klanten. Hierdoor begrijpt hij hoe een geavanceerd rapportageportaal zou moeten werken, en begrijpt hij verschillende soorten rapporten die deze klanten nodig hebben.

Medeoprichter en CTO, Aaron Pardes is een ervaren ontwikkelaar die al 15 jaar software schrijft. Hij heeft gewerkt met een scala aan bedrijven, van gezondheidszorg tot fintech, en heeft een brede expertise in technologie.

Nauwkeurige en betrouwbare gegevens

We hebben enig inzicht gekregen in hun proces met betrekking tot uitwisselingsintegraties. Michael zei dat hun eerste prioriteit de gegevensnauwkeurigheid is. Bij elke uitwisselingsintegratie creëren ze hun eigen account en voeren ze elke mogelijke transactie uit (stortingen, opnames, kopen en verkopen in verschillende basismarkten).

Ze halen vervolgens gegevens op, normaliseren deze en verzoenen wat hun systeem berekent met wat de werkelijke balans is op de uitwisseling. Totdat dit afstemmingsproces is voltooid en grondig is getest, wordt deze integratie doorgevoerd naar productie voor hun gebruikers.

Het is ook vermeldenswaard dat zij het enige platform zijn dat ‘scant op hardforks’. Michael vertelde ons:

Wanneer u gegevens van deze beurzen importeert, hebben ze geen expliciet transactietype voor leveringen met harde vork. Als u bijvoorbeeld Bitcoin Cash op Bittrex vasthoudt van de hardfork-levering, zou geen enkel systeem u laten zien dat u Bitcoin Cash vasthoudt na het importeren van uw gegevens

Hij zei verder dat ze eigenlijk een groeiende database hebben die bijhoudt naar welke blokken verschillende munten hardforked, en wanneer verschillende exchanges die gevorkte munten aan hun gebruikers afleverden. Na het berekenen van de portefeuille van een gebruiker creëren ze vervolgens een transactie die de levering van de harde vork laat zien.

Zo heb je bijvoorbeeld inderdaad op elke beurs een Bitcoin Cash saldo op de juiste datum indien nodig.

Gebruikers hebben ook volledige controle over hun portfolio. Ze kunnen indien nodig handmatige transacties bewerken, verwijderen of aanmaken.

Geavanceerde rapportagefunctionaliteit

Een uniek aspect van hun rapportageportaal is dat het hun rapporten laat beheren op datumbereik en specifieke parameters aanpast voordat een rapport wordt gegenereerd. Dit is vergelijkbaar met hoe de traditionele financiële markt werkt. Hier is een voorbeeld van hun parameteropties voor het transactierapport:

Tradenostix-dashboard

Strak design en UX

Hun ontwerp en gebruikerservaring is zeer intuïtief en gemakkelijk te volgen. Hun systeem heeft duidelijke rapporten, met eindtotalen, dus de gegevens worden in een zeer begrijpelijk formaat uitgedrukt.

Mogelijke zorgen

We waren behoorlijk onder de indruk van onze discussie met Michael op het Tradenostix-platform. De technologie zal veel bedrijven ongetwijfeld betere tools voor data-analyse bieden.

Dit gezegd hebbende, waren er een of twee zorgen waar we ons aanvankelijk zorgen over maakten met Tradenostix. Deze omvatten de volgende.

Young Company

Houd er rekening mee dat ze nog een jong bedrijf zijn. Ze werken momenteel samen met verschillende bedrijven om hun ideale oplossing te begrijpen. Hoewel ze in bèta zijn voor de retailmarkt, zal de tijd uitwijzen of er naar de B2B-kant van de industrie kan worden verwezen.

Dit betekent dat er nog steeds een belangrijke ontwikkeling nodig is om zakelijke klanten van dienst te zijn, een klein voorbeeld zijn formele Amerikaanse belastingrapporten die moeten worden geëxporteerd, in plaats van generieke holdings en gerealiseerde / winstverliesrapporten..

Meer soorten bestellingen

Vanaf nu zijn ze erg handelsgericht, dus je kunt nog geen mijninkomsten of -geschenken invoeren als een ordertype.

Beperkte uitwisseling en portemonnee-integraties

Momenteel zijn ze geïntegreerd met Bittrex, Poloniex, GDAX en Kraken Exchange. We begrijpen dat uitwisselingsintegraties een continu proces zijn, maar we zouden graag meer verbindingen met uitwisselingen zien. Ze zijn momenteel ook niet geïntegreerd met offline portefeuilles.

We vroegen Michael hiernaar en hij vertelde ons dat ze in actieve ontwikkeling zijn voor meer uitwisselingsintegraties. Ze hopen deze integraties de komende maanden uit te brengen. Hij legde ook uit dat u uw offline holdings handmatig in hun systeem kunt invoeren als u een wallet heeft die niet wordt ondersteund.

Gevolgtrekking

We zijn optimistisch over hun B2B-ondernemingen uit onze gesprekken met hen. Ze nemen deze inspanning heel serieus en we denken dat het een brug zal slaan voor de traditionele financiële sector om zich op hun gemak te voelen bij het betreden van de cryptocurrency-industrie.

Houd er rekening mee dat ze werk te doen hebben, maar het product dat ze tot nu toe hebben voltooid, werkt goed en we zullen ze volgen terwijl ze vorderen. Lees meer op hun website.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia & Tradenostix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me