Vier deze kerst met CoinGecko’s Limited Edition NFT

Seasons Greetings!

De kersttijd staat voor de deur! De cryptomarkt is dit jaar misschien intens, maar laten we de dingen in het leven die er toe doen niet vergeten. Laten we deze feestdagen nemen om te ontspannen en in de kerstsfeer te komen.

CoinGecko wil graag in de kerstsfeer komen door dit jaar iets speciaals weg te geven. We geven een limited edition CoinGecko Christmas-thema ERC-721 niet-fungibele tokens weg!

Als onderdeel van ons experiment met niet-fungibele tokens (NFT), zijn we op zoek naar wat we kunnen #BUIDL in deze ruimte en kwamen we uit met deze schattige limited-edition niet-fungibele gekko’s in kerstkleding!

Waarom geven we NFT vrij?

Een van de blockchain-ontwikkelingen waar we in 2018 veel aandacht aan hebben besteed, is de opkomst van niet-fungibele tokens. Samen met Non-Fungible.com, we hebben een speciaal segment over NFT gemaakt in onze 2018 Q3 Crypto-rapport.

Als u zich afvraagt ​​wat NFT of zelfs het concept van fungibiliteit is, vindt u hier een korte uitleg. Fungibiliteit in tokens verwijst naar de eigenschap waarbij het ene token identiek vervangbaar is door het andere. Niet-fungibele tokens vertegenwoordigen daarentegen een tokenklasse die individueel uniek van aard is en van elkaar kan worden onderscheiden.

Coingecko NFT-tokens

Hierboven ziet u een screenshot op dia 40 van onze Q3 Crypto-rapport NFT uitleggen.

CoinGecko Kerst NFT

Omdat we NFT hier erg interessant vinden, wilden we wat NFT’s slaan en delen met onze vrienden die niet-fungibele tokens begrijpen. We hebben onze gekko dit jaar in 5 verschillende kersthoudingen ontworpen. We presenteren onze niet-fungibele gekko’s!

Kerstman Gecko

Ho! Ho! Ho! Was je dit jaar stout of aardig? Ik weet dat je het wenste Ethereum prijs om opnieuw $ 1.000 te halen en wenste dat ik dat aan je kon geven. Helaas kan ik dat niet en heb in plaats daarvan twee kleine cadeautjes voor je klaargemaakt. vrolijk kerstfeest!

Kleine Timmy Gecko

De winter is hier en ik ben dol op mijn kerstboomtrui! Mijn muts en wanten zijn met de hand geweven door mama. Ze vertelde me dat we dankbaar moeten zijn in het leven en altijd gelukkig moeten zijn. Ik heb niet veel te delen, maar ik heb hier een zuurstok. Wil je het?

Sneeuwman Gecko

Ik ben dol op het maken van sneeuwpoppen tijdens het winterseizoen. De grootste sneeuwpop die ik heb gemaakt was 2 meter lang! Dit is maar een mini en ik ben er trots op dat ik mijn vaders fedora erop kan zetten. Ik hoop dat je de sneeuwpop leuk vindt!

Dapper Gecko

Een van onze familietradities is om onze familiekerstboom samen te kleden en te versieren. Elk jaar trekken we loten om een ​​ster op de kerstboom te plaatsen. Dit jaar in 2018 was ik de uitverkorene en mag ik een foto maken met de kerstboom in mijn smoking en rode vlinderdas.

Schaatsen Gecko

Wie houdt er niet van schaatsen! Elk jaar wacht ik tot de vijver dichtvriest, zodat ik met mijn vrienden kan schaatsen. Het maakt mijn hart op hol en ik voel me zo vrij. Ik hou ervan hoe de wereld mijn oester is en het biedt zoveel kansen voor mij!

Bezoek hier onze 2018 Christmas NFT Microsite en bekijk onze NFT’s! https://xmas2018.coingecko.com/

Coingecko aftellen

Hoe CoinGecko Christmas NFT te krijgen?

We hebben 20 sets niet-fungibele gekko’s geslagen, elk met een eigen uniek serienummer van 1 tot 20. Elke set niet-fungibele gekko’s bevat de bovenstaande 5 unieke gekko-ontwerpen. Er zijn in totaal 20 x 5 = 100 niet-fungibele gekko’s.

Aangezien dit de eerste keer is dat we een NFT smart contract implementeren, geven we 16 sets niet-fungibele gekko’s weg, met een totaal van 80 kerstgekko’s. We zijn bang dat we enkele fouten zullen maken, daarom houden we 20 NFT’s aan als reserve voor het geval er iets misgaat wanneer we de NFT uitzenden.

Om kans te maken op een van deze 80 CoinGecko Christmas NFT, beantwoordt u de vragen en voltooit u de taken hier:

https://gleam.io/P4mWZ/coingecko-christmas-nft-giveaway

De inschrijving sluit op 23 december 2018 om 23:59 GMT +8. Winnaars worden bepaald op basis van de meest creatieve antwoorden die worden gegeven. Winnaars krijgen slechts 1 van de 5 niet-Fungible Gecko-ontwerpen en we zullen ernaar streven om het gewenste ontwerp te geven.

We zijn van plan om de 80 niet-fungibele gekko’s over te brengen op kerstavond, 24 december 2018.

Voorwaarden

Een persoon kan niet meer dan één keer worden getekend. Door uw e-mailadres op te geven, gaat u ermee akkoord dat u zich inschrijft voor de dagelijkse nieuwsbrieven van CoinGecko. We sturen de niet-fungibele gekko naar het opgegeven ETH-adres. Zorg ervoor dat uw Ethereum-portemonnee ERC-721 ondersteunt. CoinGecko is niet verantwoordelijk als u een portemonnee heeft verstrekt die ERC-721 niet ondersteunt.

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me