Voltooi Bethereum ICO Review: Blockchain Powered Social Betting

Bethereum is een gedecentraliseerd gokplatform dat opereert op het Ethereum-netwerk en gebruik maakt van slimme contracten.

Ze willen de manier waarop we denken over online wedden veranderen door het transparanter en veiliger te maken. Hun doel is om een ​​oplossing te bieden die gokkers meer vertrouwen geeft in het hele goksysteem.

Bethereum wil ook van wedden weer een sociale activiteit maken. Het platform is niet afhankelijk van gecentraliseerde bookmakers die als tussenpersoon optreden. Door het gebruik van blockchain-technologie zal Bethereum wereldwijde sociale weddenschappen vergemakkelijken.

In tegenstelling tot traditionele online weddenschappen waarbij u weddenschappen plaatst in fiat-valuta, plaatst u onder dit model een weddenschap met hun eigen ERC-20-token, de Bether Token.

De Bethereum ICO bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase. De belangrijke vraag is dus: moet u investeren?

In deze uitgebreide ICO-beoordeling gaan we dieper in op de technologie achter Bethereum, het team en hun toekomstperspectieven.

Bethereum ICO-details

Bethereum-tokens zullen in de voorverkoop worden verkocht in februari en een openbare verkoop in maart 2018. Tot dusver hebben ze nog niet aangekondigd tegen welke prijs ze de BTHR-tokens zullen uitgeven. Degenen die deelnemen aan de voorverkoop, krijgen bonus BTHR-tokens.

  • Token: Bethereum
  • Symbool: BTHR
  • Voorverkoopdatum: februari
  • Crowdsale: maart
  • Totaal aanbod: 1 miljard
  • Prijs: TBA
  • Harde dop: TBA

Ze accepteren momenteel aanvragen van investeerders die willen deelnemen aan de voorverkoop. Om uw gegevens te registreren, kunt u zich aanmelden hier.

Waarom de noodzaak van gedecentraliseerde weddenschappen?

Vroeger was wedden een activiteit die mensen leuk zouden vinden op sociaal vlak. Ze zouden tegen elkaar wedden en hun mening geven over de uitkomst van bepaalde sportevenementen.

Naarmate de gokindustrie aanzienlijk groeide en het aanbod van wedstrijden werd uitgebreid, begonnen gokbedrijven bookmakingdiensten aan te bieden op gecentraliseerde gokbeurzen. Deze zijn enorm uitgebreid met de komst van mobiel en online wedden.

Dit heeft geleid tot een situatie waarin degenen die de weddenschappen deden veel vertrouwen moesten stellen in een gecentraliseerde bookmaker. Nu, met de komst van online gokken, wordt dit vertrouwen nog belangrijker.

Er is een inherente behoefte aan een volledig transparant en open gokecosysteem waar degenen die wedden alle relevante informatie van de weddenschap op een weddenschap kunnen zien. gedecentraliseerd grootboek. Ze kunnen ook het geldbedrag en de uitstaande weddenschappen op de blockchain zien.

Wat is Bethereum

Bethereum is in wezen een sociaal gokplatform. Het stelt gebruikers die weddenschappen willen plaatsen in staat om dit te doen zonder dat er een bookmaker nodig is die de kansen zou bepalen. Alle weddenschappen worden uitgevoerd in de native token van het platform, de Bether.

Hoewel Bethereum de meest geavanceerde technologie zal gebruiken om het gokproces te sturen, is het hun doel om het plaatsen van weddenschappen eenvoudig en intuïtief te maken, zelfs voor niet-gokkers. Met slechts een paar klikken kan iedereen een weddenschap plaatsen op een verscheidenheid aan wedstrijden, waardoor gecompliceerde odds-spreads of andere kenmerken van conventionele weddenschappen overbodig zijn..

Dan kunnen andere spelers in het ecosysteem deelnemen aan deze weddenschap en hun inzet plaatsen. Zodra de weddenschap is bevestigd, wordt deze geregistreerd op de Bethereum-blockchain en zal het slimme contract de winst uitbetalen aan de succesvolle gokkers.

Wie zit er achter Bethereum

Het Bethereum-team is zonder twijfel behoorlijk divers. Ze hebben mensen uit verschillende bedrijfstakken en achtergronden. In het senior team heb je mensen die in grote bedrijven hebben gewerkt als senior directeuren en een aantal Silicon Valley-ondernemers.

Als je kijkt naar een bedrijf dat wil concurreren in de blockchain-ruimte, is het team dat aan het project werkt soms belangrijker dan de ideeën erachter. Evenzo helpt het hebben van een breed scala aan ervaringen het bedrijf om zijn strategie vorm te geven.

Bethereum-teamleden

Enkele van de senior Bethereum-teamleden. Bron: Bethereum.com

Hierboven ziet u een lijst met de oudste mensen van het Bethereum-team. Ze hebben gezegd dat ze ook een solide pijplijn hebben voor het inhuren van ontwikkelaars waar ze aan beginnen wanneer ze klaar zijn met de crowdsale.

Voordelen van het Bethereum-product

De noodzaak van gedecentraliseerde weddenschappen

Afbeelding via Fotolia

Het belangrijkste voordeel van Bethereum ligt in het potentieel dat verder gaat dan sportweddenschappen. Op het platform kun je meedoen aan een hele reeks door gebruikers gemaakte weddenschappen, waaronder eSports en fantasiesporten. Het stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk de weddenschappen binnen slimme contracten te formuleren.

Ze willen er ook voor zorgen dat het platform een ​​breed scala aan gokkers kan aanspreken. De interface zal eenvoudig en intuïtief genoeg zijn voor een eerste gokker om snel een weddenschap te plaatsen, maar biedt geavanceerde opties voor iemand die een high roller is en goed thuis is in gokplatforms..

Bliksem snelle uitbetalingen

Dankzij de aard van blockchain- en slimme contracttechnologieën worden de Bether-tokens op het moment dat een weddenschap is afgelopen naar de portemonnee van de winnaar gestuurd. Het is niet nodig om een ​​verzoek in te dienen of te wachten tot een wedkantoor uw opname goedkeurt.

Bovendien, aangezien het netwerk is beveiligd door het gebruik van geavanceerde cryptografie, kan een externe actor, zoals een hacker, op geen enkele manier toegang krijgen tot de informatie of fondsen. De blockchain is ook onveranderlijk, wat betekent dat de uitkomst achteraf niet meer kan worden gewijzigd.

Onbeperkte inzetgroottes

Dit is een ander groot voordeel van het Bethereum-platform. Er is geen limiet op het aantal weddenschappen dat kan worden geplaatst. Dit betekent dat er een onbeperkt aantal gokkers kan zijn voor enkele van de meer populaire evenementen. Dus naarmate er meer mensen meedoen aan een bet, zal de resulterende pot ook toenemen.

In tegenstelling tot traditionele online casino’s, wordt u niet van het platform verbannen als u een consequent succesvolle winnaar bent. Dit komt omdat, in tegenstelling tot andere gokplatforms, waar weddenschappen worden gesloten tegen het huis en uw verlies hun winst is.

Technologie achter Bethereum

Momenteel bevindt Bethereum zich nog in de beginfase van het project en hebben ze als zodanig nog niet hun volledige infrastructuur voltooid. Ze hebben wel een prototype voor iOS dat net voor de crowd-uitverkoop zal verschijnen.

Wanneer ze echter worden gelanceerd, hebt u toegang tot de volledig functionele iOS-app, samen met een Android- en een webversie.

Bethereum zal ook gebruik maken van blockchain-orakels om feeds met live sportgegevens en hun resultaten te ontvangen. Ze gaan pas verder met het afhandelen van de weddenschappen als de resultaten volledig kunnen worden geverifieerd door de orakels.

Gebruik van het Bether-token

Bethreum-teken

BTHR-token – Afbeelding via Bethereum

Het Bether-token (BTHR) is het native token dat wordt gebruikt in het Bethereum-ecosysteem. Het zal het token zijn dat bij alle weddenschappen zal worden gebruikt, evenals de valuta waarin winnaars worden beloond. Het echte genie van het token is echter dat het op andere platforms kan worden gebruikt.

Hun visie is dat spelers hun Bether-token naar een ander online gokplatform kunnen brengen en daar weddenschappen kunnen plaatsen. Het Bether-token zal uiteindelijk ook op een aantal cryptocurrency-uitwisselingen worden gelanceerd, zodat mensen ze gemakkelijk kunnen kopen.

Zoals bij de meeste munten, zal er een voorraadlimiet zijn die is afgetopt op 1 miljard Bethers. Dit betekent dat die bijdragers of spelers die de munten relatief vroeg in handen krijgen, een grote prijsstijging kunnen zien. Bovendien, naarmate meer mensen weddenschappen plaatsen met het token, zal dit aanbod afnemen via een proces dat ‘tokenverbranding’ wordt genoemd..

Aangezien het token wordt gebouwd op de Ethereum-blockchain, zal het een ERC-20-token zijn, wat betekent dat er een reeks wallets zal zijn waar je je BTHR-tokens kunt opslaan. Een van de meest bekende is MyEtherWallet (MEW).

De routekaart

De Bethereum ICO zal eind maart 2018 worden voltooid. Zodra dit is gebeurd, zullen twee teams beginnen met het bouwen en op de markt brengen van het product..

Team A is het Dev-team dat aan het kernproduct zal werken, zoals het Smart-contract, de Oracles en de klantenportefeuille. Team B zal zowel de front-end ontwikkelaars zijn als het marketingteam dat de bekendheid van Bethereum zal vergroten.

Bethreum Roadmap voor 2018

Roadmap voor 2018 – Bron: Bethereum Whitepaper

Als we kijken naar 2019, wordt team C geïnitialiseerd, dat zich zal concentreren op de verkoop. Ze zullen zakenpartners verzamelen voor het basiskader voor weddenschappen. Dit zijn onder meer conventionele wedkantoren en andere B2B-klanten.

Bethreum Roadmap voor 2019

Roadmap voor 2019 – Bron: Bethereum Whitepaper

In 2019 zullen ze ook een extra ontwikkelaarsteam hebben (Team E in de afbeelding) dat zal werken aan het volledige Bethereum-platform, evenals aan de sociale app en de door de community gegenereerde games. Je kunt alles over de tijdlijn lezen in het Bethereum wit papier.

Mocht u bijdragen?

Hoewel er onlangs een aantal opmerkelijke gedecentraliseerde startups zijn geweest, heeft geen enkele de aanpak gevolgd die Bethereum is begonnen. Bethereum onderscheidt zich door zijn filosofie te richten op sociaal interactieve weddenschappen die primair worden bepaald door de gemeenschap.

We houden ook van de diverse en ervaren teamleden van het Bethereum-project. Het is een uitgebreide lijst van enkele van de meest ervaren online gaming- en technologie-geesten in de blockchain-ruimte op dit moment. Dit voegt gewicht toe aan het vooruitzicht van een krachtig product.

Wat de ICO-zaak van Bethereum betreft, zou het natuurlijk afnemende aanbod door het branden van tokens kunnen leiden tot schaarste en dus de prijs omhoog kunnen drijven. Dit is natuurlijk afhankelijk van de acceptatie van het token, dus het is erg belangrijk dat het Bethereum-netwerk genoeg gebruikers kan verzamelen nadat het is gelanceerd.

We hopen ook dat zodra de tokens zijn uitgegeven, we meer richtlijnen hebben over waar ze zullen worden vermeld voor aankopen op de secundaire markt.

Hoewel we bij het Coin Bureau geen beleggingsadvies kunnen geven, kunnen we concluderen dat het Bethereum-platform vanuit een extern perspectief een interessant project is met een redelijk potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in online gokken..

Uitgelichte afbeelding via Bethereum.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me