Waarom stabiele munten zoals USDQ, KRWQ, CNYQ, JPYQ nooit zullen falen

Jack McAvoy werkt als Quality Assurance Analyst bij PLATINUM Q DAO ENGINEERING. Het team ontwikkelt momenteel USDQ, een volledig gedecentraliseerde stablecoin die het gemakkelijk maakt om Bitcoin te onderpand voor margehandel en hedging.

Jack ziet Q DAO, een ecosysteem voor USDQ, als een potentiële motor voor enorme groei. Hij is ervan overtuigd dat de plannen van het team om andere stablecoins te lanceren die zijn gekoppeld aan fiat-valuta’s, zoals JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ, de aandacht zullen trekken van een bredere handelsgemeenschap..

Door gebruik te maken van zijn uitgebreide ervaring in softwareontwikkeling en kwaliteitsborging, is Jack zeer succesvol geweest in het debuggen van applicaties, ondersteund door opkomende technologieën, zoals blockchain en DLT, AI en ML, VR en AR.

Jack is afgestudeerd aan de Assumption University of Thailand, waardoor hij snel vaardigheid kan verwerven in nieuwe blockchain-gebaseerde oplossingen en unieke inzichten kan brengen in debugging- en QA-processen binnen het team..

Jack McAvoy Platinum DAO

PLATINUM Q DAO ENGINEERING is een internationaal bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van notering, advies, promotie en fondsenwerving. Ons team ontwikkelt zich nu USDQ, een gedecentraliseerd stabiel crypto-activum voor handelaren die worden ondersteund door cryptocurrencies en gekoppeld aan $ 1, wat het token zal helpen de stabiliteit op de markt te behouden.

Omdat het wordt ondersteund door Bitcoin en het slimme contractecosysteem, zal USDQ het nooit krijgen in vuile situatie als Tether (USDT). Bovendien zal KRWQ – een stablecoin die is gekoppeld aan Korean Won, worden gekoppeld aan de Q DAO-familie. Dit zal niet alleen een enorme impact hebben op de lokale Koreaanse markt, maar ook op de hele Aziatische regio.

Een stablecoin is een cryptocurrency waarvan de kosten zijn gekoppeld aan traditionele waardevolle activa, zoals Amerikaanse dollars, edelstenen en andere. Als gevolg hiervan neemt de vluchtigheid van de koers af, waardoor stablecoins een stabiel ruilmiddel zijn.

In tegenstelling tot Tether, TrueUSD of Gemini wordt USDQ in eerste instantie ondersteund door Bitcoin en in de toekomst door andere top 10 cryptocurrencies. Deze functie maakt het token gedecentraliseerd en transparanter. Ik wil ook opmerken dat we het USDQ-ecosysteem ontwikkelen op het Ethereum-netwerk.

Gebruikers kunnen de USDQ-tokens kopen op de cryptocurrency-uitwisselingen of via het slimme contract. In dit geval moeten klanten sommige crypto-activa als onderpand achterlaten om USDQ te verkrijgen.

Ze zullen hun stablecoins kunnen gebruiken als andere virtuele activa: om te handelen, uit te wisselen, over te dragen, op te slaan of betalingen te doen. Allereerst zijn we van plan om onze stablecoins op de volgende beurzen te plaatsen: BTCNext, CoinBene en BTCAlpha. Blijf op de hoogte van onze updates en mis het nieuws over de vermelding niet!

Wat is Q DAO?

Q DAO is de munt die fungeert als een utility-marker, governance-token en herkapitalisatiemiddel. De Q DAO-houders gebruiken het token om te stemmen op de ontwikkeling van het PLATINUM Q DAO ENGINEERING-platform of om vergoedingen te betalen voor de Collateralized Debt Contracts (CDC’s) die betrokken zijn bij het genereren van USDQ. Wanneer de gebruikers de kosten betalen, zullen de USDQ-tokens branden. Net als andere cryptocurrencies, is Q DAO ook onderhevig aan marktvolatiliteit.

Welke problemen is USDQ bedoeld om op te lossen?

Onze specialisten ontwikkelen USDQ om het probleem van de volatiliteit van de cryptomarkt op te lossen, waardoor bedrijven weigeren digitaal geld in hun betalingsportefeuilles op te nemen. Dankzij hun gedecentraliseerde karakter zorgen cryptocurrencies voor volledig transparante, goedkope, snelle, veilige en grensoverschrijdende transacties.

Ons bedrijf is ervan overtuigd dat stabiliteit het belangrijkste element is waardoor de wereld virtuele munten en fiatgeld accepteert. Stablecoins, waaronder USDQ, worden opgeroepen om een ​​nieuwe digitale wereldeconomie op te bouwen.

Hoe houdt USDQ stabiliteit??

Ten eerste wordt USDQ ondersteund door Bitcoin en beheerd via het slimme contract, dat het token helpt om stabiliteit te behouden op de secundaire markt voor cryptocurrency. Ten tweede hebben we een Target Rate Feedback Mechanism gecreëerd op basis van de allernieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van de crypto-industrie, dat ook gericht is op het stabiel maken van de waarde van het token. Dit mechanisme zal reageren op eventuele ernstige marktinstabiliteiten om de prijs van de USDQ te handhaven.

Wat zijn CDC’s en hoe u ze kunt gebruiken om USDQ te verwerven?

Omdat de beginners nauwelijks weten wat Collateralized Debt Contracts zijn, is het tijd om hun rol en functies te ontdekken. CDC’s zijn een van de manieren om USDQ te verkrijgen, de gedecentraliseerde stablecoin die wordt ondersteund door BTC. Simpel gezegd, het USDQ-ecosysteem gedraagt ​​zich als een bank die een onderpandkrediet uitgeeft.

Een gebruiker stort een bepaald bedrag aan BTC of andere munten, waarna CDC een bepaald aantal stablecoins genereert en deze uitleent. De CDC-waarde moet hoger zijn dan die van USDQ. Wanneer de gebruiker USDQ teruggeeft, zal de CDC de stablecoins verbranden en het onderpand in digitale activa naar het portefeuilleadres van de gebruiker sturen.

Laten we dit proces eens nader bekijken. De gebruikers sturen dus hun digitale activa naar het USDQ-platform om CDC’s te creëren en hun valuta daarin te vergrendelen als onderpand. Vervolgens ontvangen de gebruikers een bepaalde hoeveelheid USDQ-tokens van hun CDC.

CDC bevriest op zijn beurt het onderpand en stelt hetzelfde bedrag aan schuld vast. Om het onderpand in te trekken, moet het de schuld in USDQ en stabiliteitsvergoeding in Q DAO betalen. Dan kunnen de CDC-gebruikers hun onderpand nemen.

Aangenomen wordt dat het onderpand eerst in BTC wordt geaccepteerd en vervolgens het valutabereik wordt uitgebreid.

Wat is het feedbackmechanisme voor de streefwaarde??

De belangrijkste taak van het Target Rate Feedback Mechanism is het handhaven van de stabiliteit van de USDQ-prijs. Wanneer de cryptocurrency-markt lijdt aan ernstige instabiliteit en de vaste koppeling van de USDQ breekt, past dit mechanisme de USDQ-streefkoers aan om ervoor te zorgen dat de marktkrachten de USDQ-prijs stabiel houden.

Het streefpercentage bepaalt hoeveel de richtprijs in de loop van de tijd zal veranderen. Als de streefkoers positief is, betekent dit dat het beter is om USDQ vast te houden. Als het negatief is, is het tijd om USDQ te lenen. Als het Target Rate Feedback Mechanism niet wordt gebruikt, wordt de USDQ Target Rate vastgesteld op 0%.

Hoe werkt Global Resolution??

De Global Resolution is gemaakt om ervoor te zorgen dat USDQ de richtprijs handhaaft. Het heeft tot taak het USDQ-ecosysteem te sluiten en te garanderen dat de leners en USDQ-houders het vereiste bedrag van hun activa ontvangen. De gebruikers moeten stemmen om dit proces te activeren in geval van nood, zoals hacking, systeemupgrade, beveiligingsovertreding en andere.

Welke kansen biedt USDQ?

Ik geloof dat USDQ in staat zal zijn om het hoge volatiliteitsprobleem op te lossen dat de massale acceptatie van cryptocurrencies wereldwijd belemmert.

Omdat het USDQ-token in de toekomst wordt ondersteund door BTC of andere cryptocurrencies, kan de stablecoin stabiel blijven ondanks de marktschommelingen. Omdat USDQ een gedecentraliseerd token is, kunnen de houders ervan alle transacties volgen.

Met de CDC’s kunnen de gebruikers deelnemen aan de marginale handel. Het USDQ-ecosysteem biedt de leners redelijke prijzen en zorgt voor een hoog beveiligingsniveau.

Gevolgtrekking

De USDQ stablecoin is een gedecentraliseerd token dat in de toekomst wordt ondersteund door BTC of andere virtuele munten, waarvan de sterke punten stabiliteit en transparantie zijn.

Dit betekent dat de houders het kunnen gebruiken als een gebruikelijk digitaal activum voor handel, bijdrage, uitwisseling, betalingen, enz. Zonder zich zorgen te maken over prijsschommelingen en marktvolatiliteit. Ons team zal een aantal tools gebruiken om de USDQ-waarde stabiel te houden.

Nawoord

Misschien heb je gehoord over het project MAKER DAO en hun DAI?

Ik wil deze jongens prijzen – zij zijn de eersten die een gedecentraliseerde stabiele munt creëren.

We bezetten een eervolle tweede plaats bij deze race en in feite werden we geïnspireerd door de technologieën van MAKER`s DAI.

Sommige Q DAO-functionaliteit is vergelijkbaar met MAKER DAO, dus we hebben besloten de terminologie van Maker te gebruiken omdat we geloven dat hun technologieën een referentie zouden moeten zijn voor het maken van gedecentraliseerde stabiele munten.

Waarom gebruiken we BTC als onderpand? 1) Bitcoin is een zeer liquide digitale asset 2) we hebben veel vrienden die grote Bitcoin-houders zijn (BTC-walvissen) of Bitcoin OTC-handelaars.

We hopen dat zelfs grote jongens als Brothers Winklevoss (Cameron Winklevoss en Tyler Winklevoss) Q DAO gaan gebruiken. Ze hebben veel Bitcoins, maar ze willen het niet verkopen. Dus als ze geld nodig hebben, kunnen ze hun bitcoins verpanden aan Q DAO en onmiddellijk USDQ krijgen.

Waarom we Q DAO hebben gebouwd op basis van slimme Ethereum-contracten, maar niet Tron (door Justin Sun) en niet EOS (door Daniel Larimer)?

Onze geniale ingenieurs zijn dol op Ethereum vanwege de massale acceptatie van deze blockchain, ook respecteren we de aanpak van Vitalik Buterin (we hebben hem een ​​paar keer ontmoet). Misschien zullen we in de toekomst overwegen om TRON of EOS te gebruiken, voor het geval hun stichtingen genoeg geld kunnen bieden om door te gaan met de ontwikkeling.

USDQ is gedecentraliseerde stablecoin, die slimme algoritmen gebruikt om een ​​hogere stabiliteit en betrouwbaarheid te bieden. Het ecosysteem is volledig on-chain en gecontroleerd door snelle AI-robots en biedt betrouwbare verdediging tegen kwaadwillende handelingen en aanvallen.

USDQ wordt voor het eerst uitgevoerd in de reeks fiat-pegs en wordt gebracht door het PLATINUM Q DAO ENGINEERING-team, dat op zoek is naar innovatieve oplossingen voor onderpand, met behulp van stabilisatiemechanismen en neurale netwerken voor duurzame stablecoins. Binnenkort zullen er nog meer volledig gedekte stabiele munten zijn: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ onder het merk USDQ. Volledig anoniem, USDQ doorbreekt de grenzen van deze legacy-wereld.

BTCNEXT Exchange – spot- en margehandelsplatform van de volgende generatie door het PLATINUM Q DAO ENGINEERING-team. Het is de eerste strategische zakenpartner van USDQ stablecoin die is gebaseerd op een DAO-technologie. Alle paren worden vermeld met USDQ. De klantenservice van BTCNEXT beantwoordt graag al uw vragen.

Jack waardeert de mening van lezers en nodigt geïnteresseerde partijen uit om het gesprek binnen voort te zetten Telegram of LinkedIn. Een ijverige benadering van foutopsporing en iteratieve UI-ontwikkeling, toegepast door PLATINUM ENGINEERING, ligt ten grondslag aan alle projecten van het team.

Startups die op zoek zijn naar krachtige fondsenwervingsoplossingen, zullen winnen van flexibele en aanpasbare fondsenwervingsoplossingen die door de outlet worden aangeboden. QA kan een grote hoofdpijn zijn. Maak nu verbinding met het toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Bestel een gratis consult in Telegram of Facebook. Kwaliteit verzekert uw toekomst.

Dit overzicht is mogelijk niet volledig en geeft geen beoordeling van de levensvatbaarheid van een project, noch de legitimiteit van het team. Lezers moeten hun eigen due diligence uitvoeren voordat ze een van de vermelde Stablecoins gebruiken of erin investeren.

Dit artikel geeft alleen de mening van de auteur weer en mag niet als beleggingsadvies worden beschouwd. Alle beschreven functionaliteit in het artikel is nog in ontwikkeling, deze kan worden gewijzigd / verwerkt. Volg de updates.

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me