Warren Buffet is liever een ‘vergeetachtige oude man’

>

De cryptocurrency-wereld bruist van het laatste nieuws over het diner tussen Warren Buffet en Justin Sun. Iedereen weegt mee in de discussie en de afwijzende manier waarop Warren Buffet over cryptocurrency sprak.

Veel mensen hebben hun gedachten in het vuur gegooid om te speculeren waarom Warren Buffet beweert dat hij geen cryptocurrency bezit. Voorafgaand aan het diner stelde Justin voor dat hij Warren twee telefoons had gegeven met Bitcoin en Tron.

Aan de andere kant zijn er mensen die Justin een leugenaar noemen. Zeggen dat hij Warren nooit echt cryptocurrency heeft gegeven.

Wat ik denk dat er echt is gebeurd

Ik geloof niet dat Justin liegt en ik geloof niet dat Warren een “vergeetachtige oude man” is. Hij heeft misschien zelfs nog de cryptocurrency die hem is gegeven. Dat doet er echter niet toe.

Ik zou zeggen dat Warren Buffet hoe dan ook (of hij het geld nog heeft of niet) geen andere keus had dan te zeggen dat hij geen cryptocurrency bezit. Zelfs als hij de apparaten in zijn zak had en elke dag lunch koopt bij Tron, moest hij ‘nee’ zeggen.

Dit is geen commentaar op Tron of Bitcoin, maar op Warren Buffet.

Laten we de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden wat gedetailleerder ontleden.

Op 3 juni 2019 kocht Justin Sun een diner bij Warren Buffet. Schokkend genoeg kostte het diner $ 4,6 miljoen. Voor veel mensen leek dit een waanzinnig bedrag om voor het avondeten te betalen. Veel mensen trokken de beslissing van Justin in twijfel. Het leek van buitenaf niet logisch om naar binnen te kijken.

Wat de meeste mensen niet beschouwen, is dat Justin een meesterlijke marketingexpert is. Hij zou al het mogelijke uit dit diner halen. Dat omvatte persreizen, aankondigingen en campagnes om interesse op te wekken.

Ik geloof dat dit ook een belangrijke strategie omvatte: Warren Buffet zover krijgen dat hij de woorden “I own Tron” op het wereldtoneel uitsprak.

De manier waarop hij hem zover wilde krijgen dat hij deze woorden uitsprak, was door Bitcoin en Tron aan Warren Buffet te schenken. Door dit geschenk aan te bieden, hoopte hij dat Warren zou zeggen dat hij nog steeds de eigenaar is van Tron als hem op een gegeven moment wordt gevraagd.

Justin wist dat die 3 woorden de Tron-gemeenschap in een razernij zouden brengen. Met miljoenen ogen op Warren Buffet gericht, zouden die woorden meer dan genoeg zijn om zijn investering van $ 4,6 miljoen in dit diner terug te verdienen.

Elk groot nieuwskanaal zou dat kleine geluidsbitje opnemen en er een kop van maken. Dit zou mensen in Tron interesseren en op zijn minst meer willen weten. Dit zou in het beste geval de prijs van Tron aanzienlijk doen stijgen.

Justin wilde de soundbite. Hij wilde dat de woorden ‘I own Tron’ uit de mond van Warren zouden komen. Hij kent de manier waarop de media werken en hij is bereid gebruik te maken van deze ‘hacks’.

Om nog maar te zwijgen over de sterke sociale aanhang van Tron die meer dan bereid zou zijn om het woord te verspreiden dat Warren eigenaar is van Tron. Ze zouden deze woorden draaien om het te laten klinken als een goedkeuring. Het lijkt alsof Warren Buffet Tron ondersteunt.

Zelfs als ze uit hun verband worden gehaald, zouden die woorden genoeg zijn voor miljoenen mensen om over Tron te horen.

Eerlijk gezegd was het een slim plan. Ik kan niet zeggen dat Justin geen creatieve leider is. Er zijn veel lessen die marketingexperts van hem kunnen leren. De manier waarop hij buiten de kaders denkt, oogst erkenning en krijgt Tron voor een steeds groter publiek.

Wat Justin misschien niet had verwacht, is dat Warren Buffet al decennia lang het doelwit is van dit soort trucs. Hij heeft talloze Justin Sun’s ontmoet – mensen die op zoek waren naar goedkeuring, situaties manipuleerden voor marketinginspanningen en probeerden het merk van Warren Buffet aan te boren.

Warren Buffet is niet zomaar een “oude man”. Hij is een van de rijkste mensen ter wereld en wordt gerespecteerd door miljoenen investeerders. Deze investeerders beschouwen zijn woord als evangelie. Hij is niet toevallig op dit niveau gekomen. Warren is slim, berekenend en opmerkzaam.

Warren weet dat als hij zegt dat hij zoiets als Tron of Bitcoin bezit, duizenden van zijn supporters eropuit zullen gaan om het actief te kopen. Net zoals wanneer hij zegt dat hij een bepaald aandeel bezit.

Haat hem alles wat je wilt omdat hij geen cryptocurrency ondersteunt, maar hij is niet naïef. Hij begrijpt dat er mensen zijn die bereid zijn alles van hem af te nemen als ze de kans krijgen.

Hij kon niet het risico nemen dat iemand zijn eigendom als een goedkeuring voor Tron zou beschouwen.

Warren Buffet vergat niet dat hij cryptocurrencies bezat. Hij koos die woorden met opzet. Het risico om te zeggen dat hij eigenaar was van Bitcoin en Tron, woog ruimschoots op tegen de voordelen van die uitspraken. Hij wist dit goed.

Ik ben het absoluut niet eens met het verhaal dat door beide partijen wordt gepusht.

Ik denk niet dat Justin heeft gelogen over het geven van cryptocurrency aan Warren. Justin had een strategisch plan opgesteld voor hoe hij media-aandacht voor Tron zou wekken. In veel opzichten heeft hij een aanzienlijk deel van zijn plan uitgevoerd.

Hij kon aanzienlijke belangstelling wekken voor het diner, werd bij meerdere gelegenheden het middelpunt van de gesprekken en kreeg de kans om gezien te worden met investeerders van wereldklasse. Dat alleen al was misschien genoeg om het waard te zijn.

Ik ben het ook niet eens met het idee dat Warren Buffet een “vergeetachtige oude man” is. Hij is een meesterlijke investeerder en leider. De woorden die hij gebruikte bij het bespreken van cryptocurrency waren nauwkeurig en opzettelijk. Hij wist het spel dat Justin speelde. Warren speelt dit spel al voordat Justin werd geboren.

Warren Buffet had geen andere keuze dan te zeggen dat hij geen Bitcoin of Tron bezit. Zeggen dat hij een van deze activa bezat, zou door de media worden verdraaid om te suggereren dat het een goedkeuring was.

Warren Buffet is liever een ‘vergeetachtige oude man’ dan gebruikt te worden om een ​​doel te onderschrijven dat hij niet steunt.

Disclaimer: er zijn veel details die ik niet heb over deze hele situatie. Het is heel goed mogelijk dat mijn mening verkeerd is. Neem mijn gedachten met een korreltje zout.

Extra lezen

Een vergelijking van strategieën voor het opnieuw in evenwicht brengen van cryptoportefeuilles

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Hoe maak je een crypto-handelsbot met Python

Script voor Bitcoin Price Live Ticker (met behulp van websockets)

Hoe u de prestaties van uw cryptoportfolio kunt berekenen

Onze handelsbot

Garnaal is een applicatie voor het samenstellen van aangepaste cryptocurrency-indexfondsen, het opnieuw in evenwicht brengen en beheren van een diverse portefeuille van digitale activa. Automatiseer uw portefeuille door te linken naar een van de 16 crypto-uitwisselingen die we ondersteunen.

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn ontworpen voor ontwikkelaars. Integratie met onze uniforme API’s geeft u direct toegang tot uniforme eindpunten voor handel, gegevensverzameling, gebruikersbeheer en meer op elke grote cryptocurrency-uitwisseling.

Volg deze links om toegang te krijgen tot de volledige Python- en Node-bibliotheken:

Knooppunt

Python

Laat het ons weten als u iets aan het bouwen bent met de Shrimpy API’s! We horen graag hoe we u in elke fase van uw ontwikkeling kunnen blijven ondersteunen.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me