Wat is Lexera-technologie? Hooplex.com recensie

Doe mee Hooplex.

Het project is erg interessant. Trouwens, Hooplex project zelf is een internationale gemeenschap van soulmates, die verenigd zijn door het gemeenschappelijke doel om de technologie “Lexera” te ontwikkelen en te promoten. Dat is de reden waarom het leidt tot de geleidelijke eenwording van de valuta- en cryptocurrency-markten tot het enkele multi-valuta-platform. De technologie “Lexera” helpt dit probleem op te lossen.

Lees meer over Hooplex en Lexera-technologie Hier

En laten we het nu hebben over de belangrijkste technologie die wordt voorgesteld door de Hooplex-gemeenschap. Lexera is een kerntechnologie voor meerdere valuta’s waarmee u direct renteloze transacties in meerdere valuta’s kunt uitvoeren en de meest populaire valutaeenheden en cryptocurrencies kunt converteren.

Het systeem heeft zijn eigen valuta LXR die niet de cryptovaluta is. Het is slechts een eenheid van interne betaling op het platform.

Cryptocurrency is niet geldig voor de multicurrency-kern, vanwege het feit dat LXR een tussenliggende tool is in het technologiesysteem.

Met andere woorden, als u een overdracht van cryptocurrency of Fiat wilt doen, hoeft u alleen maar LXR op het platform te kopen en vervolgens uw geld om te zetten in LXR of om LXR om te zetten in de valuta die u nodig hebt.

Eerlijk gezegd was ik verrast door deze ontwikkeling: de core zorgt voor veiligheid en de transactie is volledig anoniem. Bovendien hangt het nominale aantal munten af ​​van het aantal bewerkingen in de kern. Het betekent dat Lexera de nieuwe dimensie en analoog van de blockchain is.

Stortings- en verwijzingsprogramma

Hooplex kan u 6 verschillende programma’s aanbieden, waarbij iedereen zijn kapitaal kan verhogen van 21% naar 33% per maand. U kunt het doen in interne LXR-valuta of in Bitcoin en Ethereum. Tegenwoordig is het behoorlijk populair omdat je niet alleen een inkomen kunt ontvangen uit de winst van de aanbetaling, maar ook uit de groei van de waarde van cryptocurrencies..

Hooplex aanbetaling

Hooplex aanbetalingsgegevens

Het project heeft een verwijzing programma  met 7 niveaus en 5 carrièremogelijkheden. Bovendien is er een extra bonus. Iedereen kan mensen uitnodigen voor hun investeringsplatform en hun verwijzingslink promoten met behulp van banners, tekstadvertenties, sociale netwerken, boodschappers en andere legitieme manieren. Het verwijzingsprogramma is ontworpen tot 7 niveaus (7% -5% -3% -2% -1% -1% -1%) diep en heeft 5 carrièremogelijkheden. Hun team tegen de strategie van “Hit&Run ”daarom willen ze een vlotte verhoging van het financiële fonds van het project, en dat heeft geleid tot dit partnerprogramma.

Statistieken

Laten we eens kijken naar de populariteit van het huidige project, rekening houdend met het aantal bezoekers.

Hooplex.com ontvangt ongeveer 32.238 unieke bezoekers en 74.147 (2,30 per bezoeker) paginaweergaven per dag, wat ongeveer $ 176,49 per dag zou moeten verdienen aan advertentie-inkomsten. De geschatte sitewaarde is $ 73.446,37.

Hooplex Statistieken

Bezoek Hypestat  om volledige statistiekenanalyse te zien.

Je merkt dat het bedrijf veel doet voor het gemak van gebruikers.

Het bedrijf werkt al 7 maanden, waarin het zijn effectieve werk bewezen heeft. Het project heeft een goede naam op internet.

Analyse van sociale media

Hooplex is het meest vertegenwoordigd op Facebook. Er is een centrale groep in het Engels die voornamelijk bedrijfsnieuws, aankondigingen van evenementen en verslagen over hoe deze evenementen plaatsvonden, evenals videoclips. Er zijn ook groepen in andere talen die behoren tot de landen waarin Hooplex zijn werk verricht – Indonesië, Brazilië, Portugal, enz. Voor zover ik begrijp, posten deze groepen informatie die specifiek betrekking heeft op deze regio’s en in de regionale talen. Aangezien het bedrijf zichzelf positioneert als een MLM-project, is deze aanpak het meest correct. Tijdens het schrijven van een recensie zag ik veel reclame op Facebook.

Officieel Telegram kanaal

Officiële Facebook-groep van Hooplex

Officieel Youtube kanaal

Het bedrijf heeft veel video’s op YouTube  over zijn evenementen en instructies vertaald in verschillende talen. U kunt in uw webbrowser zoeken naar “Hooplex” en een aantal recensies en video’s over dit project vinden.

Chat van leiders: Telegram

Nog niet zo lang geleden hebben onze leiders een gemeenschappelijke chat gecreëerd om de ervaring te delen.

Gevolgtrekking

Op dit moment is Hooplex een van de meest ontwikkelende bedrijven op dit gebied. Het werkte met succes gedurende de 7 maanden. Zoals beloofd door de bedrijfsdirectie, is het project in het najaar gestart. We kunnen het zien: overal ter wereld praten veel mensen over dit project. Dit is het beste moment om ermee aan de slag te gaan. En als u de leider bent, biedt het bedrijf u speciale voorwaarden en volledige financiële en marketingondersteuning.

Ik raad iedereen aan om mee te doen Hooplex. Maak de juiste beslissing en leef goed!

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me