Welke cryptocurrencies moet u kopen? Hoe u de beste portfolio kiest

>

De “Cryptocurrency 101” serie zal zich richten op de fundamentele onderwerpen voor het samenstellen van uw eerste cryptoportfolio, betrokken raken bij cryptohandel en het leren van de eigenaardigheden van de industrie. Het volgende artikel gaat in op tips voor het selecteren van de digitale middelen die u in uw portfolio wilt plaatsen. In de toekomst zullen we aanvullende discussies bieden over hoe een langetermijnstrategie kan worden opgesteld en diepgaande inhoud over het uitvoeren van onderzoek.

De basis voor elke portefeuille is om te beslissen welke activa voor uw portefeuille moeten worden gekocht. Bovenal is de selectie van activa de grootste bepalende factor voor hoe goed een portefeuille op lange termijn zal presteren. Hoewel er strategieën zijn die kunnen helpen het risico te verminderen en de prestaties te verbeteren, hebben de activa die we voor onze portefeuille selecteren voorrang.

Merk op dat deze discussie betrekking heeft op portfoliobeheer en niet op daghandel of andere handelsstrategieën met een hogere frequentie. Dit artikel behandelt geen diepgaande onderwerpen over het analyseren van grafieken, het handelen op een dag of andere kortetermijnstrategieën.

Lees ons volgende artikel voor meer informatie over de beste onderzoekstools op de markt voor cryptohandelaren!

Crypto Trading 101: onderzoekstools

Overzicht

1. Projectvisie / doel

2. Adresseerbare markt

3. Product-Market Fit

4. Code-analyse

5. Bereik van de gemeenschap

6. Marketing & Strategie

7. Team

8. Financieringsbronnen

9. Prijs-, volume- en voorraadanalyse

10. Projectintegraties

KOPIEER ‘S WERELDS BESTE HANDELAARS

Wanneer uw leider handelt, handelt u. Shrimpy werkt uw portfolio automatisch bij zodat deze altijd overeenkomt met die van uw leider. Blader door honderden cryptocurrency-handelaren om te kopiëren.

1. Projectvisie / doel

Voordat je in het onkruid graaft, is het over het algemeen een goed idee om eerst te proberen het doel van een cryptocurrency te begrijpen. Enkele vragen die u kunnen helpen om op dit pad te beginnen, zijn vragen als:

 • Wat doet deze cryptocurrency??

 • Wie heeft deze cryptocurrency nodig?

 • Waarom zou iemand deze cryptocurrency gebruiken??

Beginnen met de projectvisie en het doel is een eenvoudige manier om een ​​asset gemakkelijker te onderzoeken. Voordat we ingaan op de technische details van hoe het werkt, zal het doel ons een mentaal raamwerk bieden om te begrijpen hoe elk technisch element, marketingstrategie en ontwikkeling zullen helpen om de visie van het project te verwezenlijken..

De vragen die we onszelf tijdens deze fase stellen, zullen ons helpen begrijpen waarom deze cryptocurrency moet bestaan. Als we aan het einde van onze interne vraag tot de conclusie komen dat het goed niet nodig is of praktisch niet bruikbaar is, willen we misschien tijd besparen door niet verder in het project te graven..

Op dit punt zal een aanzienlijk deel van onze vastberadenheid om dit actief te blijven onderzoeken, gebaseerd zijn op ons belang. Als we de projectvisie niet interessant vinden, is het oké om te stoppen met onderzoeken. Er zijn duizenden cryptocurrencies in de wereld en er is niet genoeg tijd om ze allemaal volledig te begrijpen. Het is gemakkelijker om tijd te besteden aan het onderzoeken van een project als je geïnteresseerd bent in de visie of het doel. Neem de tijd om de cryptocurrencies te begrijpen die het meest voor u betekenen.

Middelen

Enkele bronnen die meer informatie kunnen geven over de visie en het doel van het project, zijn onder meer:

 • Bedrijfswebsite

 • Samenvatting / intro van projectwhitepaper

 • Bedrijf Social Media Posts / Blog Posts

2. Adresseerbare markt

CryptoKitties is een nieuwe cryptocurrency die zich richt op de markt voor verzamelobjecten.

Zodra we de productvisie begrijpen. We kunnen beginnen met het verbreden van ons begrip van het cryptoproject door de doelmarkt voor deze cryptocurrency te onderzoeken.

De omvang en het groeitraject van de doelmarkt kunnen inzicht geven in hoe groot de kans is die door dit actief wordt aangegrepen. Hoewel de cryptomarkt snel groeit, maakt dat niet elke doelmarkt gelijk. Een cryptocurrency gericht op de verkoop van Pokemon-kaarten zou een kleine markt zijn. Een cryptocurrency die gericht is op de verkoop van een fysiek verzamelobject, kan een middelgrote markt zijn. Een cryptocurrency die gericht is op de verkoop van fysieke goederen of diensten wereldwijd, zou een grote markt zijn. Cryptocurrencies die zich richten op grotere markten hebben een hoger groeipotentieel.

Bij startups hebben veel investeerders het besef dat enkele belangrijke investeringen het rendement van hun hele fonds zullen bepalen. Dit idee wordt de machtswet. In wezen hebben de meeste beleggingen geen grote invloed op de prestaties van hun fonds. In plaats daarvan zal er een klein aantal cruciale investeringen zijn die al het verlies van mislukte startups zullen terugbetalen en het rendement voor het fonds zullen bepalen..

Omdat cryptocurrency zo’n vluchtige en risicovolle activaklasse is, kan het de moeite waard zijn om dit soort mindset te overwegen. Veel cryptocurrencies zullen op de lange termijn naar $ 0 gaan. Er kunnen echter een paar belangrijke cryptocurrencies zijn die ongelooflijk van de grond zullen komen en de toekomst van financiën zullen bepalen.

Middelen

Net als bij de projectvisie, zullen veel van de middelen om de doelmarkt te evalueren rechtstreeks van het cryptoteam worden geleverd. Enkele van deze bronnen zijn:

 • Bedrijfswebsite

 • Whitepaper Samenvatting / Zakelijk doel

 • Berichten op sociale media / blogberichten

3. Product-Market Fit

In eenvoudige bewoordingen is product-market fit de bevestiging dat er een grote vraag is naar een product. Als het gaat om cryptocurrency-producten, kunnen we de product-market fit meten aan de hand van het aantal actieve gebruikers in de loop van de tijd.

Sommige mensen kwantificeren product-markt-fit door websitestatistieken zoals weergaven, paginabezoeken en bouncepercentage. Het is duidelijk geworden dat deze statistieken mogelijk niet zo relevant zijn voor de cryptomarkt. In tegenstelling tot andere soorten producten, heeft de markt voor cryptocurrency een drijvende kracht achter winst. Van cryptocurrencies is bekend dat ze de belofte van winst gebruiken als een manier om een ​​hype te genereren. Als gevolg hiervan lijkt de website van het project indrukwekkende websitestatistieken te hebben, maar de inhoud achter het project kan nog steeds ontbreken.

Actieve gebruikers

Omdat we activa willen die waarde op lange termijn produceren, is het monitoren van actieve gebruikers een sterkere weergave van hoe de cryptocurrency op de lange termijn zal presteren.

Deze grafiek toont het aantal actieve Bitcoin-adressen op dagelijkse basis. Op basis van de voortdurende groei van het aantal actieve gebruikers, kunnen we veilig concluderen dat Bitcoin product-market fit heeft bereikt. (Bron: blockchain.com)

Wanneer u evalueert of een cryptoproject de productmarkt-fit heeft bereikt, moet u wat tijd besteden aan het evalueren van de groei van het gebruikersbestand. Een cryptocurrency waarvan het aantal actieve gebruikers voortdurend toeneemt, kan duiden op een product-market fit.

Blockchain-transacties

Deze grafiek toont het aantal bevestigde Bitcoin-transacties per dag. De voortdurende groei van het aantal transacties per dag laat zien dat het veilig is om aan te nemen dat Bitcoin de productmarkt-fit heeft bereikt. (Bron: blockchain.com)

Naast actieve gebruikers kunnen we ook nuttige statistieken verzamelen door de grootte en frequentie van transacties op het blockchain-netwerk te evalueren. Het is mogelijk dat een blockchain minder actieve klanten heeft, maar een drastisch hogere transactiefrequentie. Deze situatie zou kunnen aantonen dat minder mensen de blockchain gebruiken, maar degenen die het netwerk wel gebruiken, zijn uiterst tevreden over het project. Dat betekent dat de klanten veel waarde uit het netwerk halen.

In dit geval kunnen we het aantal uitgevoerde transacties per gebruiker evalueren. We konden zien hoe vaak elke gebruiker op de blockchain een transactie doet en de grootte van elke transactie bepalen. Hoe hoger het gebruik, hoe sterker de indicator dat het netwerk product-markt-fit heeft bereikt.

Opmerking: sommige projecten zullen claims maken als “We hadden 100.000 mensen die zich hadden aangemeld voor onze nieuwsbrief, dus dit is het bewijs dat we product-markt passen”. In een markt die wordt aangedreven door winst, zijn 100.000 mensen die zich aanmelden voor een nieuwsbrief mogelijk niet voldoende om aan te geven dat de productmarkt past. Het is mogelijk om bedrijven te betalen die deze cijfers zullen opdrijven, veel van deze mensen zullen geen gebruiker worden en sommige mensen zijn misschien gewoon nieuwsgierig.

Het is veel moeilijker om 100.000 mensen op uw blockchain af te handelen dan 100.000 mensen op een nieuwsbrief te hebben. Als je naar actieve gebruikers kijkt, krijg je een betrouwbaardere bron voor het bepalen van de geschiktheid van het product en de markt dan pluisstatistieken die op een aantal manieren kunnen worden opgeblazen.

Middelen

Om beter te begrijpen of een project product-markt-fit heeft bereikt, kunt u een aantal verschillende bronnen gebruiken om informatie te verzamelen. Enkele van deze bronnen zijn:

4. Code-analyse

Nu we een algemeen begrip van het product hebben, is het tijd om dieper in te gaan op de technische kant van de projectontwikkeling.

Om te beginnen kunnen we beginnen met een overzicht op hoog niveau van de ontwikkelingsgewoonten en statistieken van het team. Er zijn een paar plaatsen waar deze statistieken beschikbaar zijn, maar de belangrijkste bron is de Git-opslagplaats van het team.

Enkele van de statistieken die we moeten evalueren, zijn onder meer het aantal keren dat de repository is geforkt, het aantal kijkers, hoeveel ontwikkelaars hebben bijgedragen aan het project en hoeveel commits er de afgelopen weken zijn gedaan..

Elk van deze statistieken vertelt ons hoe goed de gemeenschap vooruitgang boekt met de ontwikkeling van het project.

Naast de statistieken op hoog niveau, kunnen we ook delen van de codebase evalueren. Kritieke elementen, zoals het consensusalgoritme, moeten worden geëvalueerd om te begrijpen hoe de kernfunctionaliteit is geïmplementeerd. We moeten ervoor zorgen dat de code schoon en gemakkelijk te begrijpen is en logische opmerkingen bevat.

Zodra we onze analyse van de coderepository hebben voltooid, willen we ook inzicht krijgen in waar het project in de toekomst naartoe zal gaan vanuit technisch perspectief. We kunnen deze informatie halen uit openbare technische documenten, zoals geel papier of technisch witboek. Een businessplan zou geen acceptabele vervanging zijn voor technische documenten.

Omdat witte papieren gevuld kunnen worden met pluisjes en onbewezen theorie, is het belangrijk om deze documenten met een korreltje zout te nemen. Aan het eind van de dag, als het idee niet in functionele code wordt geïmplementeerd, zijn de concepten nog steeds slechts een theorie.

Middelen

Enkele bronnen die technische documenten en toegang tot codebronnen kunnen bieden, zijn onder meer:

5. Bereik van de gemeenschap

Dit screenshot van Coin Gecko toont de sociale statistieken voor de top 10 cryptocurrencies.

In het vorige gedeelte over product-markt-fit hebben we besproken hoe het aantal abonnees of websitebezoeken geen vervanging is voor actieve gebruikers bij het bepalen van de product-markt-fit..

Hoewel de omvang van de community niet direct kan duiden op de geschiktheid van de productmarkt, biedt het wel inzicht in andere aspecten van het bedrijf. Het kan ons bijvoorbeeld laten zien hoe het projectteam denkt over bedrijfsontwikkeling en gemeenschapsopbouw.

Zelfs als het team begint met zwaar te investeren in bedrijfsontwikkeling en gemeenschapsopbouw, is het mogelijk dat ze in de toekomst de technische kant kunnen inhalen. Hoewel het product misschien niet vroegtijdig de product-markt-fit heeft bereikt, sluit dat niet uit dat het uiteindelijk zal gebeuren.

Daarom is het nog steeds belangrijk om na te denken over hoe het team zijn community heeft opgebouwd. Een sterk technisch project zonder gemeenschap is een probleem. Het betekent ofwel dat het project niet zo nuttig is als mensen denken (een scheiding tussen coole technologie en functionaliteit) of het kan betekenen dat het ontwikkelingsteam niet het zakelijke verstand heeft om de cryptocurrency algemeen geaccepteerd te krijgen.

Zorg ervoor dat u de aanwezigheid van het project op sociale media kritisch beoordeelt. Het is populair geworden onder gemeenschappen om bedrijven in te huren die het team helpen nepvolgers, nepbetrokkenheid en statistieken te verwerven die niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Als het team een ​​hoge betrokkenheid heeft op één platform, maar een lage betrokkenheid bij anderen, kan dit een rode vlag zijn dat het team hun statistieken kunstmatig op specifieke platforms pompt. Zoals met alle dingen, zijn er echter uitzonderingen. Sommige teams concentreren zich veel meer op het laten groeien van hun gemeenschappen in specifieke kanalen, aangezien ze de meeste betrokkenheid zien via die kanalen.

Middelen

Er zijn veel manieren waarop startups met cryptocurrency communities bouwen. Deze community’s kunnen op een onbeperkt aantal platforms bestaan, dus neem de tijd om elk van de opties te evalueren om te zien waar de community het meest actief is.

 • Twitter

 • Linkedin

 • Facebook

 • Telegram

 • Onenigheid

 • Reddit

 • Bedrijfsforums

 • CoinGecko (Sociale statistieken)

6. Marketing & Strategie

Aan het eind van de dag, zelfs als het cryptoproject uitzonderlijk is, maakt het niet uit of niemand het gebruikt. De marketing- en distributiestrategieën die door het team worden gebruikt, zullen aantonen dat ze een kritieke massa gebruikers in het netwerk kunnen integreren.

Zonder deze essentiële stap kunnen cryptocurrencies groeimogelijkheden mislopen die een project van een nichemarkt naar een wereldwijd platform zullen verschuiven..

Om de marketingstrategie van een team te evalueren, moeten we kijken naar de manier waarop ze nieuwe klanten aantrekken. Als ze een platform-blockchain zijn, kunnen we ook kijken naar de tools die ze bieden voor ontwikkelaars om op het netwerk te bouwen. Hoe verder het team de markt kan bereiken, hoe completer de netwerkeffecten voor de cryptocurrency zullen worden.

Zonder een groot bereik kan het project langzaam met een sisser aflopen. Vooral in de cryptomarkt, waar ontwikkelaars voortdurend ideeën ontwikkelen om nieuwe platforms te ontwikkelen, te innoveren en bestaande ideeën te benutten.

Middelen

Er zijn een aantal manieren om de marketingstrategieën van een cryptocurrency-project te evalueren.

7. Team

Er is vaak gezegd dat een vreselijk team zelfs de beste ideeën kan bederven en een uitstekend team een ​​bedrijf kan opbouwen rond zelfs de slechtste ideeën..

Aangezien een team een ​​project kan maken of breken, moet u tijd besteden aan het zorgvuldig evalueren van de kwalificaties van het team. Begrijp hoe ze samenwerken, denken en groeien in de loop van de tijd. Deze factoren kunnen een belangrijke factor spelen bij de levensduur van een project.

Iedereen lijkt een andere manier te hebben om mensen te beoordelen, dus er is over het algemeen niet één geaccepteerde set criteria om de kwaliteit van een team te bepalen. We raden u aan de waarden te vinden die bij uzelf passen en manieren te onderzoeken waarop u teams op basis van die waarden kunt evalueren. Hierdoor kun je je beter afstemmen op het team en hun standaarden.

Een bedrijf opbouwen kost tijd. In feite kan het voor de meeste fatsoenlijke bedrijven meer dan 10 jaar duren voordat ze hun plaats op de markt hebben gevonden. Met deze hoeveelheid tijd is het belangrijk om erop te vertrouwen dat het team klaar is voor het niveau van toewijding dat nodig is om een ​​succesvol bedrijf op te bouwen.

Voor de meeste cryptocurrency-projecten moet er een evenwicht zijn tussen engineering, marketing en bedrijfsontwikkeling. Elk van deze rollen speelt een belangrijke rol bij het laten groeien van een succesvol bedrijf. Als het team zwaar wordt geïnvesteerd in slechts één gebied, bijvoorbeeld marketing, kan dit een rode vlag zijn dat hun team niet goed is uitgerust om hun visie te verwezenlijken.

Bij het evalueren van een team zijn enkele vragen die u uzelf misschien wilt stellen:

 • Zit dit team erin voor de lange termijn?

 • Beschikt het team over de vaardigheden die nodig zijn om hun visie uit te voeren??

 • Waar ging het team naar de universiteit??

 • Waar werkte het team voordat we aan dit project begonnen??

 • Welke specialiteiten hebben de teamleden?

 • Kunt u het team vertrouwen??

 • Wat is de verhouding tussen ontwikkelaars en bedrijfs-, marketing- en ander personeel??

 • Middelen

  Om het leiderschapsteam te evalueren, besteedt u tijd aan het werken via hun sociale media-accounts en persoonlijke websites die een beter idee kunnen geven van hun karakter.

  • Twitter

  • Facebook

  • LinkedIn

  • Persoonlijke blogs

  8. Financieringsbronnen

  Crunchbase kan een geweldige bron zijn om de financieringsgeschiedenis van een cryptocurrency te vinden. In dit voorbeeld zien we de investeerders die Polkadot steunen.

  Er is een aanzienlijke hoeveelheid geld rondgegooid op de cryptomarkt. Dit heeft het uitzonderlijk moeilijk gemaakt om de geldigheid van de financieringsbronnen te bepalen.

  Kijk bij het evalueren van een cryptoproject naar de financieringsbronnen. Valideer dat de financieringsbronnen nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Hoewel de steun van het publiek geweldig is voor cryptoprojecten, kan het hebben van de naamsbekendheid van een grote investeerder of bedrijf de reputatie van een project naar een nieuw niveau katapulteren..

  Niet al het geld is gelijk geschapen. Hoe betrouwbaarder de bron, hoe meer waarde er met dat kapitaal kan worden gegenereerd. Dat komt omdat het advies, de expertise en het netwerk van een investeerder wordt geleverd bij elke dollar die ze investeren. Hoe betrouwbaarder de bron, hoe groter de waarde van die fondsen.

  Begrijp dat een cryptoproject met de steun van een grote naam geen gouden ticket is. Dit verzekert hun plaats in de geschiedenisboeken niet. Bedrijven zijn moeilijk op te bouwen. Het zijn complexe en nieuwe markten zoals cryptocurrency nemen verkenning en kans. Zelfs de meest prestigieuze investeerders maken fouten.

  Enkele vragen die u zich moet stellen bij het evalueren van de financieringsbronnen:

  • Hoe heeft het team financiering gekregen??

  • Hebben ze genoeg geld om hun ideeën tot leven te brengen??

  • Welke merken of investeerders steunen dit project??

  • Hoe snel gebruikt het team het geld?

  Middelen

  • Crunchbase

  • Investeerderswebsites

  • Projectwebsites (valideer de claims met bronnen van derden)

  9. Prijs-, volume- en voorraadanalyse

  Nomics is een snelgroeiende leverancier van marktgegevens. In deze afbeelding ziet u een voorbeeld van hun bestemmingspagina met de belangrijkste activa op marktkapitalisatie.

  Voordat we ons op ons gemak kunnen voelen met het idee om een ​​asset aan onze portefeuille toe te voegen, moeten we een algemeen beeld krijgen van de kernstatistieken van het asset. Voor veel beleggers zijn de kernstatistieken zaken als de marktkapitalisatie, prijs, volume, circulatieaanbod en prijsgeschiedenis.

  Elk van deze statistieken zal inzicht geven in de gezondheid van het netwerk, de vooruitzichten in de nabije toekomst en een beter begrip van de externe factoren die een rol spelen bij de cryptocurrency..

  Middelen

  We kunnen deze informatie uit een aantal verschillende bronnen halen. Enkele van deze bronnen zijn:

  10. Projectintegraties

  Het laatste aspect van een project dat we zullen onderzoeken, zijn de integraties. Om een ​​markt volledig te penetreren, heeft een cryptocurrency de hulp en ondersteuning nodig van andere producten die op het netwerk voortbouwen.

  Laten we Bitcoin als voorbeeld bekijken. Bitcoin wordt door bijna elke cryptocurrency-uitwisseling ondersteund als de primaire koersvaluta. Bijna elke leverancier die betalingsopties voor cryptocurrency ondersteunt, ondersteunt in de eerste plaats Bitcoin.

  Er zijn duizenden applicaties en services die hun product hebben gebouwd rond de Bitcoin-blockchain. Alles, van hardwareportefeuilles tot blockchain-verkenners tot data-analysebedrijven.

  Tienduizenden bedrijven hebben hun vertrouwen gesteld in Bitcoin als de leidende cryptocurrency. Bitcoin heeft op dit moment 64% van de marktkapitalisatie in handen en is aanzienlijk dieper op de markt doorgedrongen dan enig ander actief. Geen enkele cryptocurrency is te vergelijken met het enorme bereik van Bitcoin als het gaat om integraties en community-ondersteuning.

  We kunnen andere cryptocurrencies op de markt brengen en hun integraties op een vergelijkbare manier benchmarken. Voor platformactiva zoals ETH kunnen we het aantal dApps evalueren dat op Ethereum is gebouwd ten opzichte van andere platformactiva zoals EOS. Bovendien kunnen we controleren hoeveel actieve gebruikers deze dApps hebben. Dit kan helpen aantonen hoe diep de blockchain is geïntegreerd in de ontwikkelingsgemeenschap.

  Exchange-vermeldingen

  Dit zijn slechts 20 van de vermelde paren voor Bitcoin. Bitcoin is genoteerd op bijna elke grote beurs met duizenden ondersteunde markten wanneer gecombineerd op al deze beurzen. Bitcoin heeft meer handelsparen dan welke andere cryptovaluta dan ook. (Bron: CoinMarketCap.com)

  De laatste manier waarop we de integraties van een item effectief kunnen evalueren, is door het aantal uitwisselingen te evalueren dat het item ondersteunt. Hoe hoger het aantal uitwisselingen dat de cryptocurrency ondersteunt, hoe groter de kans dat andere bedrijven de cryptocurrency oppikken voor integraties.

  In wezen, wanneer een beurs een activum vermeldt, valideren ze het nut van de cryptocurrency. Hoe meer uitwisselingen een activum ondersteunen, hoe sterker de indicatie dat de cryptocurrency een infrastructuur zal hebben die rond het hulpprogramma is gebouwd.

  Middelen

  Over het algemeen kunnen we lijsten met integraties op de volgende plaatsen vinden:

  Conclusies

  De cryptomarkt is spannend vanwege de snelle groei en ontwikkeling. Hoewel dit een aanzienlijk aantal nieuwe kansen biedt om deel te nemen aan een evoluerend financieel systeem, betekent het ook dat we de manier waarop we kansen evalueren moeten verfijnen.

  Het is aan ons om elk project goed te onderzoeken. Met de persoonlijke verantwoordelijkheid die de cryptomarkt met zich meebrengt, neemt ook de verantwoordelijkheid om onze vaardigheden te ontwikkelen bij het bepalen van veelbelovende kansen.

  Tips voor het maken van een portfolio

  Deze tips zullen verschillende aspecten van cryptocurrencies en digitale activa opsplitsen waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen of een bepaalde munt een veelbelovende aanvulling is op uw portefeuille..

  Ons sociale handelsplatform

  Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om te komen leren over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

  In minder dan een paar minuten kunt u verbinding maken met de toonaangevende handelaren ter wereld. Door meerdere leiders tegelijk te volgen, kan elke gebruiker een gevarieerde portefeuille van strategieën en cryptocurrencies beheren.

  Disclaimer

  De inhoud is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden, u mag dergelijke informatie of ander materiaal niet interpreteren als juridisch, fiscaal, investerings-, financieel of ander advies. Niets op onze Site vormt een verzoek, aanbeveling, goedkeuring of aanbod door Shrimpy of een externe dienstverlener om effecten of andere financiële instrumenten in deze of in een andere jurisdictie te kopen of verkopen waarin een dergelijke uitnodiging of aanbieding onwettig zou zijn. onder de effectenwetten van een dergelijk rechtsgebied.

  Alle inhoud op deze site is informatie van algemene aard en heeft geen betrekking op de omstandigheden van een bepaalde persoon of entiteit. Niets op de site vormt professioneel en / of financieel advies, noch vormt enige informatie op de site een alomvattende of volledige verklaring van de besproken zaken of de wetgeving die daarmee verband houdt. U bent als enige verantwoordelijk voor het evalueren van de verdiensten en risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of andere inhoud op de site voordat u beslissingen neemt op basis van dergelijke informatie of andere inhoud. In ruil voor het gebruik van de site, gaat u ermee akkoord Shrimpy, zijn gelieerde ondernemingen of enige externe dienstverlener niet aansprakelijk te stellen voor enige mogelijke schadeclaim die voortvloeit uit een beslissing die u neemt op basis van informatie of andere inhoud die via de site aan u beschikbaar is gesteld..

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me