8 ting du kan bygge med Universal Trading API-er

>

Utviklere i kryptorommet står overfor et problem. Markedet har blitt spredt på grunn av at hvert utviklingsteam prøver å skape sitt eget økosystem. Tusenvis av individuelle utviklingsteam lager unik programvare som ikke integreres godt med annen programvare. Børs er et godt eksempel i markedet. Hver kryptobørs har implementert et helt annet sett med APIer. Hver har sine egne fallgruver, regler og begrensninger. Børser har ingen sammenhengende struktur for hvordan de er konstruert. Utviklere har lov til å opprettholde komplekse API-er som er et minefelt av tilsynelatende vilkårlige distribusjonsplaner, uventede lister eller avnoteringer av eiendeler, og begrensninger som krever til og med enkle applikasjoner for å administrere en gård med hundrevis av servere.

For å lette den globale adopsjonen av kryptovalutahandel kunngjorde teamet vårt at vi vil ta regjering om å løse dette problemet. Dette begynte med utgivelsen av Universal Exchange API-ene. Disse API-ene lar alle bygge robuste applikasjoner som skaleres ved å eliminere kompleksiteten i utvekslingsintegrasjon, kapitaladministrasjon, endeløs serverskalering, handelslogikk, vedlikehold og datainnsamling. Uten anstrengelse kan utviklere integrere handelsfunksjonalitet i applikasjonene sine og skalere til millioner av daglige handler.

I et forsøk på å anspore noen ideer om hvordan disse API-ene kan brukes, har vi laget en kort liste over forskjellige applikasjoner du kan utvikle akkurat nå med Shrimpy API. Disse ideene er for alle å ta eller endre. Kjør med disse ideene, eller kom med dine egne ideer som ikke er på listen.

Sporere

1) Porteføljetracker

Porteføljesporingsapplikasjoner er en nødvendighet for alle som er interessert i kryptomarkedet. Problemet er at det er utallige utvekslinger som det krever mye tid å integrere. Shrimpy løser dette problemet ved å administrere utvekslingsintegrasjoner og datainnsamling, slik at du kan fokusere på utviklingen av applikasjonen. Koble utvekslingskontoer og samle inn data for brukerne dine enkelt. I stedet for å kreve at brukerne dine skal legge inn handler manuelt, vil Shrimpy kunne overvåke byttekontoer og automatisk oppdatere aktivasaldoer..

Bruk denne funksjonen til å evaluere handelsytelse, demonstrere akkumulering av eiendeler over tid, eller bare overvåke en mangfoldig portefølje som er spredt over børser.

2) Market Tracker

Enda enklere enn porteføljesporere er ideen om å bare spore markedet. Uansett din handels- eller porteføljestrategi, er det viktig å holde deg oppdatert med trendene i markedet. En enkel markedssporer er lett å lage med Shrimpy. Bare be om data for hver sentral, og Shrimpy vil håndtere innsamlingen av disse dataene.

Handelsverktøy

3) Handelssignaler

Crypto-signalgrupper har blitt populære de siste årene. Folk leter alltid etter nye måter å tjene penger i dette ustabile markedet. Selv om mange av disse signalgruppene ikke integrerer markedsdata eller automatisering, kan alt dette endres ved å dra nytte av Shrimpy Universal Exchange API. Samle raskt inn data fra børser og vurder markedet. Formidle signaler til brukerne dine basert på tilpassede krav. Det er enkelt å komme i gang, men gir den nødvendige innsikten som hjelper deg med å skille applikasjonen din fra de andre signalgruppene.

4) Arbitrage Identification Tool

Den nåværende tilstanden til kryptovalutamarkeder har ført til mange muligheter for arbitrage. Utfordringen er imidlertid å samle utvekslingsspesifikke data for å identifisere hvor mulighetene finnes. Med Shrimpys Universal Exchange API kan utviklere nå bruke tid på å bygge ut virkelige verktøy for arbitrage i stedet for å bruke ressurser på å skaffe de nødvendige dataene..

5) Trading Mobile App

Mens porteføljesporing er et komplekst problem, er det å bygge et program som kan handle på tvers av flere børser, et helt annet dyr. Handel krever kompleks logikk, sofistikert infrastruktur og konsistens på tvers av børser. Shrimpy forenkler dette problemet med API-ene, så logikken og kompleksiteten trekkes ut av applikasjonsutviklingen. Dette lar deg fokusere på kjerneapplikasjonsfunksjonene dine, mens du laster av handelskompleksitetene til Shrimpy.

Enten du planlegger å gjøre hundrevis eller millioner av handler om dagen, ble Shrimpy bygget for å håndtere det enorme volumet som handelsapplikasjoner kan generere.

Trading Bots

6) Indikatorbasert handelsbot

Med tusenvis av gratis handelsstrategier tilgjengelig online, er indikatorbasert handel en stadig mer populær løsning som brukes av mange handelsmenn. Som sådan kan integrering av disse forskjellige handelsindikatorene være en kompleks og tidkrevende prosess, spesielt når du gjør justeringer for hver børs og deres handelsinfrastruktur. Shrimpys Universal Exchange API samler alle nødvendige markedsdata og innspill som kreves for indikatorer, noe som gjør det enkelt å integrere med tredjeparts handelsverktøyapplikasjoner som TradingView.

7) AI Driven Automated Trading Bot

Når kunstig intelligens fortsetter å forbedre seg, vil kryptovalutamarkeder uunngåelig vedta og integrere AI i beslutningsprosessen. Av natur er AI-produktutviklingsteam i ferd med å lage algoritmiske handelsroboter. Ved å tilby et enkelt integreringspunkt med børser, lar Shrimpys Universal Exchange API utviklere fokusere på å skape innovative kryptohandelsprodukter.

8) automatisert Crypto Index Bot

Med Shrimpy’s Universal Exchange API kan du opprette din automatiserte rebalanseringsstrategi som Shrimpy’s! API-en har praktiske endepunkter for utviklere å lage sine egendefinerte kryptocurency-indekser basert på deres tilpassede tildelings- og ombalanseringsinnstillinger.

Pakk opp

Integrering av børshandel har aldri vært enklere! Bygg fremtiden for kryptovalutahandel.

Dette er bare noen få eksempler på hva utviklere kan bygge med Shrimpys Universal Exchange API. Vi håper dette vil få handelsmenn, utviklere og lidenskapelige brukere til å fortsette å lage innovative kryptoprodukter og bli grunnlaget for fremtidig adopsjon. Ta gjerne kontakt med teamet direkte videre Telegram – Vi er glade for å samarbeide med team som er interessert i å bygge videre på API-ene våre!

The Shrimpy Team

Om reker

Shrimpy er en automatisk kryptohandel & verktøy for porteføljeforvaltning som lar brukerne automatisere sin kryptoasset-porteføljestrategi som et tradisjonelt indeksfond.

Reker for forbrukere

Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptovalutaportefølje og implementere en passiv administrasjonsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Kjerneversjonen av Shrimpy inkluderer komplette automatiserte trading-, indekserings- og rebalanseringsfunksjoner for ALLE brukere. Shrimpy tilbyr også et månedlig premium-abonnement for $ 8,99 / måned. Premium-abonnementet inkluderer:

Reker sosial: Følg, kommuniser og del strategier med andre Shrimpy-handelsmenn.

Reker innsikt: Lær hvordan andre Shrimpy-brukere konstruerer og administrerer kryptoporteføljen sin.

Avansert backtesting: Et robust backtestingverktøy for evaluering av tilpasset kryptovalutaportefølje & strategier.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Crypto Trading API for utviklere

Utover forbrukerappen tilbyr Shrimpy også et handels-API for utviklere som ønsker å integrere skalerbar børshandelsfunksjonalitet i appen sin.

Shrimpys Universal Exchange API ble opprettet som en skybasert løsning for å adressere flere kryptoutviklerblokker, inkludert Børshandel, Produktets skalerbarhet, og brukeradministrasjon. Med Shrimpys API i hånden er utviklere ikke begrenset i omfang når det gjelder å skape den neste epoken med banebrytende produkter som vil forme fremtiden for krypto.

Shrimpy’s API er et trading trading API som er lett kompatibelt med alle følgende børser og deres API-endepunkter: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API og HitBTC API. I stedet for å måtte administrere alle forbindelser til hver sentral, kan brukerne bare utnytte Shrimpys eksisterende kryptobørshandelinfrastruktur og fokusere på faktisk produktutvikling.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Flere lenker:

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me