AAX Review: Komplett Exchange-oversikt

Det eneste markedet som er mer konkurransedyktig enn kryptovaluta, er kryptovalutamarkedet. Binance-sjef Changpeng Zhao har ringt kryptobørsemarkedet “et løp mot bunnen”. Dette er fordi handelsgebyrene etter hvert vil være så lave at det ikke lenger vil være lønnsomt å drive en børs. Denne pessimistiske retorikken har imidlertid ikke hindret AAX i å komme inn for å bevise at CZ er feil.

AAX er en kryptokursutveksling som bygger en bro mellom tradisjonelle finansmarkeder og kryptomarkeder uten å være den gjennomsnittlige detaljinvestoren. AAXs forpliktelse til verdiene av integritet, ytelse og sikkerhet har sett at kryptovalutautvekslingen vokser betydelig siden utgivelsen for nesten 1 år siden. Siden da har det fortsatt å legge til nye funksjoner, for eksempel dens deflatoriske AAB-token.

Hva er AAX?

AAX er en kryptovaluta-utveksling som beskriver seg selv som “en institusjonell karakterplattform for alle”. Det er den første digitale valutavekslingen drevet av London Stock Exchange Gruppeteknologi. Dette er den samme teknologien som ble brukt til aksjehandel på London Stock Exchange, Singapore Stock Exchange, Johannesburg Stock Exchange og Borsa Italiana..

AAX Exchange Story

AAX er en forkortelse for ATOM Asset Exchange, som refererer til ATOM International Technology, AAXs morselskap. I motsetning til mange andre kryptokursutvekslinger er AAX fokusert på å bygge en sikker, skalerbar og fremtidssikker handelsplattform som kan imøtekomme nivået på institusjonell deltakelse AAX mener uunngåelig vil komme til kryptomarkedet.

AAX Oversikt?

AAX er basert i Sørøst-Asia og Thor Chan er administrerende direktør. AAXs lisens er basert på Seychellene.

AAX grunnleggere

AAX kryptovalutabørs COO Michael Wong (til venstre) og administrerende direktør Thor Chan (til høyre). Bilde via South China Morning Post

Thor har hatt mange høye investerings- og lederstillinger i forskjellige selskaper, inkludert HSBC og Nokia. Michael har over ti års erfaring med å jobbe i IBM som IT-arkitekt og som leder for blockchain-utvikling. Han har også jobbet for TedEx og ulike frivillige organisasjoner. AAX har også en solid rådgivende styre som inkluderer Paul Jackson, Mike Newell og Jamie Khurshid.

AAX-regulering?

Ja. AAX-kryptokursutvekslingen er registrert på Malta som AAX Exchange (Malta) Limited. Å drive kryptovalutautveksling fra Malta er ganske vanlig, ettersom Malta har mildere regler når det gjelder kryptokursutveksling.

AAX Hong Kong Register

Registreringsdetaljer for Atom International Technology Limited.

AAXs morselskap ATOM International Technology er registrert i Hong Kong som ATOM International Technology Limited. Som sådan er de regulert av de aktuelle myndighetene i Hong Kong.

Er AAX Exchange trygt?

Ja. AAX-kryptovaluta-utvekslingen holder de fleste av sine digitale eiendeler i fryselagerplater som krever at flere parter har tilgang (multi-sig-lommebøker). AAX tilbyr til og med forsikret varetekt av kryptokurver på forespørsel. AAX har også Kroll som sikkerhetsrådgiver, et selskap som vurderer strukturelle risikoer for over 4000 selskaper over hele verden.

AAX Exchange-sikkerhet

Sikkerhetsdetaljer for AAX-sentralen.

AAX samarbeider også med forskjellige blockchain-analysefirmaer for å forhindre at hvitvaskede midler blir sendt til børsen. I mai i år, AAX samarbeidet med Solidus Labs, et programvareselskap med base i New York som identifiserer markedsmanipulering som skjer på kryptovaluta-børser. Dette gjør AAX til en av de eneste børsene som bruker et tredjepartsfirma for å forhindre markedsmanipulasjon på plattformen.

AAX Exchange Restriksjoner

AAX oppgir i sin juridisk dokumentasjon at borgere og selskaper som opererer i et utvalgt antall land ikke har lov til å bruke plattformen. Den komplette listen over land kan sees nedenfor.

AAX Exchange Restriksjoner

Innbyggere fra landene som er oppført her har teknisk ikke lov til å bruke AAX-sentralen.

Når det er sagt, kan dette enkelt omgåes ved hjelp av et VPN siden AAX ikke krever personlig dokumentasjon (KYC) for å lage en handelskonto (mer om dette i KYC-delen).

AAX Platfrom anmeldelse

Den største forskjellen mellom AAX-børsen og andre cryptocurrency-børser er bruken av LSEG-teknologi for handel. Dette gjør det mulig å behandle hvor som helst mellom 60-100 tusen transaksjoner per sekund med svært lav ventetid. AAX COO Michael Wong har bemerket at selv ved 99% kapasitet kan bytteplattformen utføre handler med en hastighet på 850 mikrosekunder (milliontedels sekund).

AAX Exchange KYC

Know Your Customer (KYC) -dokumentasjon, som pass eller førerkort, er ikke nødvendig for å opprette en handelskonto på AAX-kryptokursen. Dette skyldes lax regelverk på Malta der børsen er registrert. Noen funksjoner på AAX er imidlertid ikke tilgjengelige uten KYC.

AAX Exchange KYC

AAX-børsens 3 KYC-nivåer.

AAX-kryptovaluta-utvekslingen har 3 nivåer av KYC. På nivå 0 (kun e-post) er det en daglig uttaksgrense på 2 BTC, som vil være tilstrekkelig for de fleste handelsmenn. Alle funksjoner er tilgjengelige bortsett fra OTC Trading og AAX Savings.

Disse er låst opp med nivå 1 KYC-bekreftelse, som krever pass, nasjonal ID eller førerkort for å fullføre. Nivå 2 KYC-verifisering krever at du oppgir biometriske data (ansiktsgodkjenning). Den eneste forskjellen mellom nivå 1 og 2 er den interne overføringsgrensen (5 BTC vs. 10 BTC).

AAX-handelsavgifter

I motsetning til de fleste kryptokursutvekslinger har AAX en veldig gjennomsiktig og lett tilgjengelig Gebyrplan for handel og uttak. Spot Trading-avgifter på AAX er noen av de laveste av en børs og kan reduseres ytterligere med større handelsvolum og / eller ved å bruke AAB-token for å betale for handelsavgifter..

AAX utvekslingsgebyrer

Avgiftsplanen for Spot Trading for AAX-børsen.

Futures Trading-avgifter på AAX er de samme uavhengig av handelsparet, men reduseres igjen ved hjelp av AAB-token. AAX gir også en fullstendig liste over minimumsgrenser for uttak og kostnader for alle kryptovalutaene den støtter. Innskudd og interne overføringer er gratis.

AAX Exchange Fiat-uttak og innskudd

Kryptovaluta kan enkelt kjøpes på AAX-sentralen ved hjelp av debetkort, kredittkort eller bankoverføring ved hjelp av en av AAXs 4 fiat-crypto betalingsleverandører. Vær oppmerksom på at alle fire krever fullføring av nivå 1 KYC på AAX bortsett fra Itez, som lar deg kjøpe opptil 300 $ USD i kryptovaluta uten KYC.

AAX Exchange Fiat

AAXs fire fiat-betalingsportaler.

AAX-kryptokursutvekslingen støtter ikke fiat-uttak (f.eks. Ledning til en bankkonto). Dette er sannsynligvis på grunn av den økte reguleringen utvekslingen ville være underlagt hvis den begynte å tillate fiat-uttak.

AAX Exchange-kryptovalutaer

AAX-kryptovaluta-utvekslingen støtter over 40 kryptovalutaer. Denne listen inneholder de åpenbare valgene som Bitcoin, Ethereum og XRP, og inkluderer også nesten alle større DeFi-token som YFI, CRV, UNI, og UMA.

Mens alle 40+ kryptovalutaer er tilgjengelige for Spot Trading, er bare 5 tilgjengelige på AAXs futuresmarked. Dette er BTC, ETH, COMP, LINK og BCH. Tidligere AAX-sjef Peter Lin bemerket i et tidlig intervju at børsen bare viser kryptovalutaer som er i tråd med børsens verdier (integritet, ytelse, sikkerhet).

AAX Exchange-belønninger og kampanjer

AAX-kryptovaluta-utvekslingen tilbyr en mengde belønninger og kampanjer til brukerne. Fullfører alle aktivitetene som er notert på Rewards Hub belønner en bruker med 45 AAB-tokens (omtrent 7,25 $ USD).

AAX Exchange-belønninger

De forskjellige aktivitetene som gir AAB-belønninger på AAX-sentralen.

Når du fullfører hver oppgave, får du også en billett du kan bruke til å spinne på AAB-spilleautomaten for å vinne et “tilfeldig” antall AAB-tokens. Du kan også tjene ekstra billetter ved å invitere venner til å bli med på plattformen.

AAX Exchange Giveaway

AAX tilbyr også en ukentlig begivenhet kalt AAB Flash-salg, hvor 1000 brukere kan kjøpe opptil 1000 AAB-tokens med rabatt, og ytterligere 500 tilfeldige brukere vil få AAB-tokens gratis. KYC nivå 1 kreves for å delta i AAB Flash Sale og giveaway.

AAX Exchange Tribe

De AAX Tribe er AAXs tilknyttede program. Her kan brukere tjene et kutt av handelsavgiftene til personene de henviste til plattformen. Det er flere nivåer og betingelser, og det mest bemerkelsesverdige er at hvis du henviser noen til plattformen og de senere henviser en annen person, får du også et kutt i den andres handelsavgifter.

AAX Exchange Spot Trading

Det er over 50 markedspar tilgjengelig for Spothandel på AAX. Det er imidlertid verdt å merke seg at likviditeten for disse handelsparene varierer betydelig.

AAX Exchange Spot

Spot Trading-dashbordet på AAX-sentralen.

Mest handelsaktivitet foregår på handelsparene ETH / USDT, BTC / USDT, AAB / USDT og LINK / USDT. Noen handelspar har nær 0 $ 24-timers handelsvolum.

AAX Exchange Futures Trading

I motsetning til Spot Trading-markedet, AAX’s Futures Trading markedet er utrolig aktivt. Det tilbyr både BTC-avviklede handler og USDT-avviklede handler med opptil 100 ganger giring.

AAX Exchange Futures

Futures Trading-dashbordet på AAX.

Dessverre er det bare 7 handelspar: BTC / USDT, BTC / USD, ETH / USDT, ETH / USD, BCH / USDT, COMP / USDT og LINK / USDT.

AAX Exchange OTC-handel

AAX’er OTC-handel funksjonen lar brukerne handle direkte USDT, BTC og AAB tokens for fiat av ordrebøkene.

AAX Exchange OTC

AAX exchange OTC Trading dashboard. Bilde via Cryptoninjas

AAX-børsen formidler transaksjoner mellom de to partene, slipper kryptovalutaen som handles, og frigjør den bare når selgeren av kryptovalutaen bekrefter at de har mottatt fiat-betaling. KYC Nivå 1 kreves for å få tilgang til OTC Trading-funksjonen på AAX.

Børsbesparelser

AAX-kryptovaluta-utvekslingen tilbyr flere kryptovalutaer uten låsing sparekontoer med opptil over 6% APY.

AAX Exchange Savings

Savings-dashbordet på AAX-sentralen.

Støttede eiendeler inkluderer BTC, ETH, XRP, BCH, EOS og AAB. Merk at du må fullføre KYC-nivå 1 for å få tilgang til Savings-funksjonen på AAX.

AAX mobilapp

AAX-kryptokursutvekslingen tilbyr en mobilapp med full service for begge Android og iOS enheter.

AAX Exchange Mobile

En første visualisering av AAX mobile all. Den virkelige mobilappen ser faktisk bedre ut enn dette.

Den inneholder alle funksjonene som finnes på skrivebordsversjonen av sentralen sammen med push-varsler og en feed som inneholder de siste oppdateringene og blogginnleggene fra AAX.

Exchange Academy

De AAX Academy tilbyr en skattekiste med nyttige ressurser til for alle kryptovalutaentusiaster. Dette inkluderer ikke bare AAX-utvekslingsguider, men kryptokurveringsforklarere, handelsveiledninger og generelle forklaringer for de som fremdeles lærer.

AAX Exchange Academy

AAX-kryptovaluta-utvekslingen er også veldig aktiv på YouTube der de legger ut dybde, enkle å følge guider om hvordan de bruker de forskjellige produktene på plattformen. De tilbyr også markedsinnsikt og teknisk analyse for noen av de mest populære kryptovalutaene.

AAX Exchange kundesupport

AAX-kryptokursen tilbyr 24/7 kundesupport via den innebygde chatten og Telegramkanaler. Selv om deres innebygde chat ikke er veldig responsiv, svarer deres kundesupportagenter nesten umiddelbart på forespørsler i de fleste av deres lokaliserte Telegram-kanaler..

AAX Exchange Hjelp

AAX brukerstøtte.

AAX har også en forseggjort og brukervennlig Hjelpesenter hvor svarene på de mest generelle spørsmålene om utvekslingen lett finnes.

AAB-token

AAB er et ERC-20-token som gir spesielle fordeler til AAX-kryptokursutvekslingsbrukere inkludert gebyrrabatter, valgfrie handelssignaler og til og med tilgang til handelsroboter. AAB har en fast forsyning på 50 millioner som vil bli frigitt over 5 år.

AAB Token Burn

Brenn detaljer for AAB-token.

23. oktober AAX ferdig kjøpt og brent 25 millioner AAB (50% av den totale forsyningen) ved bruk av handelsgebyrer fra futuresmarkedet iht AABs tokenomics.

AAX Cryptocurrency ICO

AAX holdt 3 rygg mot rygg IEO-runder for sitt AAB-token i midten av april 2020. Denne IEO var tilgjengelig for alle brukere på plattformen med et KYC-nivå på 1 eller høyere. I de to første rundene ble totalt 1 million AAB-tokens solgt til en pris på 0,50 $ USD per token. I den tredje IEO-runden ble totalt 9 millioner AAB-tokens solgt til en pris på 1 $ USD per token. Dette genererte totalt 9,5 millioner USD.

AAB Token Distribution

Av AABs totale tilførsel på 50 millioner tokens ble 10 millioner tildelt de tre IEO-rundene. 5 millioner AAB-tokens ble satt av som risikoreserver for å kompensere brukere i tilfelle utvekslingshack eller feil. 5 millioner AAB-tokens ble tildelt til å finansiere forretningsutviklingsaktiviteter. 10 millioner AAB-tokens brukes til å gi likviditet for AAB-markedspar på AAX-børsen.

5 millioner AAB-tokens er tildelt til å finansiere merkevareambassadører og tilknyttede selskaper til AAX-børsen. 10 millioner AAB-tokens gikk til grunnleggerne av AAX-børsen samt utviklingsteamet. De siste 5 millioner AAB-tokens ble tildelt til finansiering av markedsføringsaktiviteter for AAX-børsen.

AAB Token Whales

Lommebøker med flest AAB-tokens.

Det er verdt å merke seg at 86% av de resterende 25 millioner AAB-tokens ser ut til å bli holdt av AAX-børsen ifølge Etherescan. Alle poletter unntatt de 10 millioner solgt i løpet av IEO-rundene er underlagt en 5 års opplåsingsplan.

AAB Cryptocurrency Price Analysis

AAB-token har hatt en synlig nedadgående trend siden IEO i april. Det begynte å handle til en pris på litt over en dollar før det steg til en høyde på rundt 1,60 $ USD.

AAB Token-pris

Prishistorikk for AAB-token. Bilde via CoinMarketCap

Siden da har prisen falt til nesten 0,14 $ USD, godt under IEO-prisen på 1 $ USD. Dette kan være på grunn av fravær av kjøpspress etter at AAX-børsen kjøpte og brente 50% til tokens totale tilbud i slutten av oktober..

Hvor får jeg AAB-kryptovaluta

Det eneste stedet å få AAB-kryptovaluta-token er på AAX-børsen, og det eneste markedsparet er med USDT. Når det er sagt, er handelsvolumet anstendig gitt AAB-tokens lave markedsverdi. Uansett hva du gjør, ikke gå til Fatbtc, da det er kjent å være en utveksling med lyssky praksis og falsk volum.

AAB Cryptocurrency Wallets

Siden AAB er et ERC-20-token, kan det lagres på omtrent hvilken som helst kryptovaluta-lommebok som støtter Ethereum-baserte eiendeler. Maskinvarelommebøker for AAB-token inkluderer Trezor- og Ledger-enheter. Programvarelommebøker for AAB-token inkluderer Atomic Wallet og Exodus Wallet – begge er tilgjengelige på stasjonær og mobil.

AAX Exchange Wallet

AAX-oversiktsfanen.

Selv om det vanligvis ikke anbefales å holde kryptovalutaen din på en børs, er token i hovedsak knyttet til AAX-utveksling når det gjelder utvekslingstokener som AAB. Hvis AAX skulle stenges i morgen, ville symbolet bli verdiløst. Dette kan være en skummel tanke, men det betyr også at det ikke er mye poeng i å holde AAB på din egen personlige lommebok, spesielt siden den for øyeblikket ikke tilbys på andre børser..

AAX-veikart

Som en del av sin IEO utstedte AAX-børsen et produktkart for 2020. Dessverre ser det ikke ut til at mange av disse milepælene har blitt oppfylt, for eksempel å lage tokeniserte varer og innføre kryptolån. Børsen har likevel tatt utrolige fremskritt når det gjelder adopsjon, partnerskap og de få funksjonene den har klart å rulle ut det siste året.

AAX Exchange veikart

Produktkart for AAX.

I tillegg til å samarbeide med Solidus Labs for å overvåke mulig markedsmanipulasjon på plattformen, samarbeidet AAX også med Kvadens og Itez. Førstnevnte designer kryptovalutahandelsroboter, og sistnevnte er en fiat-betalingsgateway som lar deg kjøpe opptil 300 $ USD krypto med et debet- / kredittkort uten KYC.

AAX Exchange-blogg

AAX-børsens blogg.

Så langt brukeradopsjon går, kunngjorde AAX i august at den hadde gjort det doblet brukerbasen fra 100 000 til over 200 000 på under ett år siden lanseringen. Det rullet også ut sine lukrative kryptovaluta-sparetjenester. AAX har holdt seg utrolig aktiv på bloggen sin der det gir grundige markedsanalyser av forskjellige kryptovalutaer sammen med nyttige artikler og veiledninger.

Hvorfor AAX får en A

AAX-kryptovaluta-utvekslingen tilbyr en bemerkelsesverdig enkel og strømlinjeformet kryptokurshandel sammenlignet med mange av konkurrentene. Å opprette en konto var helt ærlig, utrolig enkelt. Det tok ikke lenger enn 20 sekunder å gjøre, og fraværet av harde KYC-krav betydde at handel var umiddelbart tilgjengelig.

Mobilappen er også veldig imponerende. De fleste apper for utveksling av kryptovalutaer har en tendens til å være utrolig laggy og ineffektive, men AAX-mobilappen er på en eller annen måte i stand til å tilby alt den stasjonære versjonen gjør uten å oppleve bemerkelsesverdige problemer..

AAX Exchange Token

AAXs AAB-token er også et utmerket tillegg til tross for svak prisytelse. Den har et tokenomics i motsetning til noe annet exchange-token, og prisen holdes sannsynligvis bare nede av den relative mangelen på byttebruk, noe som bringer oss til hvorfor AAX får A og ikke A+.

AAX Exchange Volume

Innledende anslag for handelsvolum på AAX-børsen.

Mens AAX-børsen har gjort utrolige fremskritt i løpet av sin korte levetid, er handelsvolumet fortsatt lavt – mye lavere enn de tilsynelatende hadde anslått i henhold til dokumentasjonen. Rundt denne tiden (4. kvartal 2020) håpet de å ha et daglig handelsvolum på over 500 millioner USD men har bare 1/10 av det.

Cryptocurrency Wash Trading

Dårlig praksis som vaskehandel er veldig vanlig blant kryptovaluta-børser.

Dette er sannsynligvis på grunn av den relative mangelen på funksjoner som børsen har sammenlignet med toppbørser som Binance. Funksjonene AAX har, er imidlertid absolutt mye mer robuste, og AAXs partnerskap med Solidus Labs garanterer nesten at handelsvolumet på børsen er ekte. Dette kan rett og slett ikke sies for de fleste andre kryptovaluta-børser.

AAX Exchange-funksjoner

Hvis AAX er i stand til å fortsette å introdusere nye funksjoner som gir virkelig attraktive muligheter for brukere (for eksempel mer lukrative sparekontoer og staking), kan dette lett bringe det nærmere å nå målet om å være en av de beste børsene i kryptorommet. AAX har absolutt potensialet til å hevde den tittelen, og den nylige oppmerksomheten mot DeFi-rommet setter også perfeksjonsposisjonen til å gjøre akkurat det.

Alt som trengs er en killer-app …

Advarsel ⚡️: Handel med leveraged futures-produkter er utrolig risikabelt. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

Utvalgt bilde via AAX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me