Adopsjon av Bitcoin Cash øker på DarkNet når Pirate Bay tar sveip

Når det gjelder adopsjon av kryptovalutaer globalt, har bedriftene som opererer på DarkNet vært noen av de tidligste brukerne.

Helt siden dagene da Silkeveien ble kjent, har disse nettstedene og operatørene brukt kryptovalutaer som en måte å drive virksomhet på anonym måte..

Siden politimyndigheter var i stand til å stenge noen av de mest fremtredende mørke nettemarkedene, var Dream DNM mer enn villig til å gå inn i bruddet og ta deres plass.

Nå har Dream kunngjort at de også vil tilby finansiering i Bitcoin Cash. I følge en uttalelse av en av operatørene:

BCH nå ‘brukbar’ på Dream Marketplace … Merk jeg sier det er ‘brukbart’ og ikke at integrasjonen er fullstendig, men med tanke på den relativt presserende her..

BTC-avgifter mulig årsak

Dette vil uten tvil være gode nyheter for en rekke brukere som har klaget over alle de ubekreftede transaksjonene som sitter fast i Bitcoin-nettverket..

Tilsvarende er Bitcoin-avgifter nå på veldig høye nivåer med rapporter om foreslåtte transaksjonsgebyrer per transaksjon som nærmer seg $ 60 per transaksjon.

Dette ødelegger ofte formålet med mindre kjøp på markedet, da transaksjonsavgiften sannsynligvis vil formørke kostnadene for artiklene som blir kjøpt.

Disse transaksjonsgebyrene har også betydd at brukere vil finne tradisjonelle miksetjenester for dyre. Dette betyr at de ikke prøver å skjule transaksjonene som kan utsette dem for myndighetene.

Andre løsninger for å blande Bitcoin-transaksjoner blir utviklet for å løse disse problemene. En av disse er ZeroLink-mikseren som testes for tiden.

For BCH mørke nettbrukere er det noen miksetjenester som har dukket opp som forsøker å tilsløre Bitcoin kontanttransaksjoner. Cashshuffle har nettopp blitt lansert for BCH-brukere.

“BCash. LOL ”

Et annet kjent ulovlig nettsted som vasset inn i Bitcoin Cash vs. Bitcoin kjernedebatt er Pirate Bay.

Dette er et stort torrent Peer-2-Peer fildelingssted som har krenket immateriell eiendom i årevis. Nylig har de prøvd å tjene penger på trafikken nylig ved å bruke Coinhive-bryggeren.

Dette førte imidlertid til at mange brukere klaget, og som sådan bestemte nettstedet seg for å være mer direkte i deres forespørsel om donasjoner. I dette tilfellet ønsket de å godta kryptodonasjoner.

Nettstedet ga adressene til de forskjellige kryptovaluta-lommebøkene deres. De listet opp Bitcoin, Monero (XMR) og Litecoin. Imidlertid bestemte de seg for å sveipe på Bitcoin Cash-fellesskapet.

Det er velkjent i kryptovaluta-samfunnet at Roger Ver er en av de ivrigste tilhengerne av Bitcoin Cash. Ver hadde nylig en live stream som ble oppvarmet da den andre deltakeren kalte Bitcoin cash “Bcash”.

I sann trolling bestemte Pirate Bay seg for å gjøre det samme og merket BCH-lommeboken sin som “BCash. LOL ”.

Selv om dette underholdt mange Bitcoin-støttespillere og forårsaket mange “Lols”, kan det også ha fremmedgjort en rekke andre som opprinnelig ikke hadde hatt noe problem med å donere Bitcoin Cash.

Det virker ikke veldig rasjonelt for noen som ber om donasjoner for å utelukke en gruppe brukere fullstendig bare på grunn av deres preferanse for mynt.

Videre, bortsett fra jab på Bitcoin Cash, utelatt nettstedet den nest mest verdifulle kryptovalutaen etter markedsverdi, Ethereum. Dette kan skyldes politikk eller andre mer tekniske grunner.

BCH Merchant Acceptance

Mens Pirate Bay kanskje ikke liker ideen om Bitcoin Cash, er det mange online-selgere som nå aktivt integrerer BCH i sine betalingsløsninger..

For eksempel 15. desember, den største Bitcoin betalingsprosessoren i verden, Bitpay sa at de vil integrere Bitcoin Cash-betalinger i selve tjenesteteknologien.

Dette kan være et godt nødvendig løft for adopsjon av Bitcoin kontanter, da det vil bety at disse kjøpmennene har en plug and play-løsning for å akseptere BCH-betalinger fra sine kunder..

Enten det er Dark Net-markeder eller enkle nettbutikker, kan ingen benekte den økende adopsjonen av Bitcoin-kontanter.

Håpet er at Bitcoin-samfunnet effektivt kan implementere de mange off-chain-skaleringsløsninger som lynnettverket. Lavere Bitcoin-transaksjonsgebyrer vil uten tvil bli ønsket velkommen av mange.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me