Agrello (DLT) Review: Project Building Legal Smart Contracts

Agrello er et interessant blockchain-prosjekt som for tiden får ganske mye oppmerksomhet.

De prøver å bruke blockchain-teknologi og smarte kontrakter for å forstyrre en av de mest forankrede næringene i verden.

Nei, vi snakker ikke om finansnæringen eller Fiat-pengemonopolene. Vi snakker om den juridiske industrien. Argello utvikler en løsning som vil gjøre det ekstremt enkelt og effektivt for folk å lovlig inngå kontrakter over ledningene.

I denne gjennomgangen av Agrello vil vi ta et dypdykk på prosjektet ved å undersøke deres teknologi, team, plattform og token use cases.

Hva er Agrello?

Mens det er et økende antall kryptovaluta-prosjekter som tar sikte på å bruke smarte kontrakter, Agrello er en annen rase ved at de prøver å bringe smart kontraktsbruk langt utover dagens virkelige applikasjoner.

Basello i Estland, et av de ledende landene i verden for digital lovgivning og myndighet, kom Agrellos grunnleggere til den konklusjonen at noe måtte gjøres i rommet for å lage juridisk håndhevbare smarte kontrakter med brukssaker fra den virkelige verden..

Agrello.io brukstilfeller

Agrello brukstilfeller. Kilde: Agrello Nettsted

De kombinerte deretter sin mangeårige kunnskap om blockchain-teknologi med sin juridiske ekspertise for å begynne å bygge en blockchain-plattform for smarte kontrakter som ville tillate opprettelse av juridisk bindende, globale uforanderlige kontrakter..

Agrello smarte kontrakter vil være kunstig intelligens drevet, ved hjelp av maskinlæring for å styre smarte kontrakter, og for å veilede brukere gjennom de juridiske prosessene når de bruker Agrello.

Agrello ble grunnlagt av et team av estiske advokater, akademikere på høyt nivå og informasjonsteknologieksperter, med den delte visjonen om å lage digitale kontrakter som for alltid vil endre måten folk samhandler med hverandre og grensesnitt med juridiske myndigheter..

Teamet jobber også med å lage teknologi for å lage digitale avatarer, eller digitale identiteter som ligner på arbeidet som blir utført av QTUM eller Metaverse. Den digitale identifikasjonsteknologien kalles Agrello-ID og er planlagt som et kompliment til det smarte kontraktssystemet, som brukes til å kjøre hjem det juridisk bindende aspektet av Agrello smarte kontrakter..

Agrello smarte kontrakter kan brukes til følgende:

 • Automatiser vedlikehold og gjennomføring av juridisk bindende kontrakter
 • Kutt ut de heftige juridiske utgiftene
 • Utfør juridiske interaksjoner med smarte kontrakter
 • Administrer leieforholdsavtaler
 • Spar tid ved å redusere administratoren som kreves
 • Bruk kunstig intelligens til å håndheve kontraktsforpliktelsene dine

Agrello-teamet

Agrello ble dannet av et team av estiske advokater, informasjonsteknologi og cloud computing-eksperter og akademikere på høyt nivå. Visjonen til prosjektet er å lage smarte kontrakter som vil endre måten enkeltpersoner grensesnitt med rettssystemene og myndighetene. Konsernsjefen for teamet er Hando Rand, og hele teamet består av mer enn 35 personer, inkludert mer enn 25 utviklere.

Agrello teammedlemmer

Noen Agrello-teammedlemmer

I tillegg til Rand, er det bedriftsledere med fokus på salg, markedsføring, partnerskap, kundeopplevelse og selvfølgelig teknologi.

Hvorfor er Agrello viktig?

Agrello-teknologien har en imponerende mengde applikasjoner fra den virkelige verden, både for offentlig og privat sektor. La oss innse det, alle inngår mange juridiske kontrakter gjennom hele livet, fra leie- og kjøpsavtaler, til partnerskap og overføringsavtaler, til erstatnings- og taushetsavtaler og mange andre. Agrello søker å være teknologien bak alle disse typene juridiske avtaler, sette dem på blockchain og sikre at de er pålitelige og fungerer.

Det er interessant at prosjektet ble født i Estland, siden det er et av de ledende landene i verden når det gjelder e-lovgivning, e-forvaltning og digitale identiteter. Allerede har hver estisk statsborger en statlig utstedt og juridisk akseptert digital identitet, noe som gjør Estland til en banebryter i så måte.

Det er til og med mulig for ikke-borgere å bli innbyggere i Estland digitalt og registrere en estisk virksomhet og åpne en bankkonto i Estland uten å bo der. Det er viktig siden Estland er en del av EU, noe som betyr at alle kan lage et EU-registrert selskap digitalt, uansett hvor i verden de bor.

Estland E-oppholdskort Agrello

Estland E-oppholdskort. Kilde: Leapin

Fordi Agrello fokuserer på juridiske kontrakter, planlegger teamet å skape insentiver for juridiske eksperter til å lage og sende kontraktsmaler, samt gjennomgå eksisterende maler for legitimitet og nytte. Til gjengjeld vil disse ekspertene motta DLT-tokens.

Skaperen og validatorene av hver mal vil også motta DLT-tokens når malen brukes. På denne måten vil de lage et selvbærende system for opprettelse, validering og bruk av juridiske kontraktmaler.

Noen av nøkkelegenskapene til Agrello-plattformen inkluderer:

 • Enkel å sette opp: Plattformen vil inneholde validerte maler og en kontraktveiviser for å veilede brukere gjennom hele opprettelsesprosessen;
 • Juridisk binding: Når en kontrakt er signert via Agrello Delta blockchain, opprettes en juridisk bindende kopi av kontrakten;
 • Juridisk agent for kunstig intelligens: Brukere får også en kunstig intelligensrobot som skal utformes for å gjøre dem oppmerksomme på hvordan kontrakten fungerer pluss ethvert ansvar de har som juridisk part i kontrakten;
 • Kontroll: Mens Agrello vil gi validerte maler, kan disse redigeres og tilpasses brukerens spesifikke situasjon;
 • Markedsplass: Hver mal på Agrello blockchain leveres via en åpen markedsplass. Så juridiske eksperter kan opprette og laste opp malene sine og bli belønnet med Agrello DLT-tokens.

En viktig brukssak som allerede er identifisert av utviklingsteamet på Agrello, er innen sysselsetting og menneskelige ressurser.

Systemet vil være en one-stop-løsning der kontrakter kan formaliseres, signeres og administreres, samtidig som arbeidsgivere kan automatisere beregningen av lønn og arbeidsplaner, og tildele HR automatisk.

Delta (DLT) Token

DLT-token, kalt Delta, er et ERC-20-kompatibelt token som brukes til å drive Agrello-nettverket. Tokenet må brukes for å få tilgang til noen av funksjonene på Agrello-plattformen.

ICO for DLT ble fullført i august 2017, med 66% av symbolene solgt til allmennheten, 10% holdt av stiftelsen, 4% satt i en generell pool, og de resterende 20% ble distribuert til grunnleggerne, partnere og rådgivere av prosjektet.

Binance DLT

Registrer deg på Binance og kjøp DLT-tokens

Token er for tiden verdsatt til $ 0,077, men nådde en heltidshøyde på $ 1,31 den 12. januar 2018. Det er den 416. største mynten etter markedsverdi, med en markedsverdi på $ 6 656 865 og en sirkulerende forsyning på 85 978 873 DLT.

De som ønsker å kjøpe DLT-tokens, kan gjøre det på Binance ved hjelp av BTC, ETH eller BNB.

Agrello veikart

Du kan allerede teste en fungerende versjon av Agrello-ID-teknologien. Appen er for øyeblikket tilgjengelig for nedlasting, men bare på Google Play-butikk. Utgivelsen av en fungerende prototype er en prestasjon som de aller fleste blockchain-prosjekter ennå ikke kan kreve, så i den forbindelse er Agrello absolutt foran enhver konkurranse.

Planene fra begynnelsen av 2018 inkluderte lanseringen av en spesialisert kontraktsplattform der brukere kunne signere, formalisere og automatisere leieavtaler. Det var også planer om å frigjøre arbeidsavtalen som angitt ovenfor. Begge disse prosjektene forventes nå å bli utgitt i siste kvartal 2018 ettersom de avventer ferdigstillelse av Agrello-ID alfa-fasen..

I 2020 planlegger vi å frigjøre den komplette, generiske Agrello-løsningen der enhver kontrakt kan utarbeides, redigeres, administreres og kobles til Internet-of-Things for helautomatiske, selvutførende kontrakter som utgjør juridisk bindende avtaler..

I tillegg til fremtidige planer har Agrello også sikret seg flere viktige partnerskap som vil bidra til å øke teknologien og adopsjonen av plattformen i løpet av de kommende månedene og årene. To av disse partnerskapene er med Veriff og Rivetz for å inngå digital ID-teknologi. I tillegg samarbeider de Blockhive å lage et bevis på konseptet for deres nye tilbud om innledende låneanskaffelser (ILP). ILP er ment å være en alternativ metode for kryptoprosjekter for å skaffe midler.

Agrello veikart 2019

Agrello veikart for 2019 og videre

Foruten allerede å gi ut et digitalt ID-produkt, har Agrello-teamet også laget en minimal levedyktig produktdemonstrasjon for å markere nøyaktig hvordan teknologien vil fungere når man oppretter en ny kontrakt. Demonstrasjonen viser hvordan brukerne enkelt kan samhandle med Agrello-grensesnittet for å velge riktig kontraktsmal, tilpasse den etter sine egne behov og ta den til en fullført og juridisk bindende kontrakt..

Konklusjon

Agrello ser ut til å ha en lys fremtid, med tanke på at de allerede har et fungerende produkt, og forutsatt at de er i stand til å levere på tilleggsproduktene for å fullføre plattformen. Spesielt interessant er maskinlæring og kunstig intelligenskomponenter, men det er sannsynlig at dette vil være noen av de siste stykkene som ble perfeksjonert.

Det er også sannsynlig at Agrello vil støte på regulatoriske og juridiske spørsmål når den utvides til andre land. Dette gjelder spesielt USA, men igjen har de et solid team av juridiske fagpersoner som uten tvil har lagt ned hundrevis av timer med tanke og arbeid for å overvinne slike hindringer..

En styrke i Agrello-plattformen er det sterke brukerfellesskapet som har dannet seg rundt prosjektet på nettsteder som Discord, Reddit og Telegram. Disse ressursene kan gi deg ytterligere informasjon om prosjektet, i tillegg til å vise den høye grad av entusiasme brukergruppen har for prosjektet..

Ingenting er sikkert er den raskt utviklende verdenen av blockchain-teknologi, men Agrello ser ut til å ha festet seg på et område som er godt egnet for bruk av blockchain og smarte kontrakter. Om de kan levere gjenstår å se, men de har en god start.

Utvalgt bilde via Agrello.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me