Alt du trenger å vite om fjorårets OmiseGo Airdrop

Tilbake i juli hadde den nå populære Ethereum-baserte plattformen OmiseGo en storskala airdrop, og frigjorde fem prosent av alle tokens ut i naturen uten kostnad.

I dag er OmiseGo eller OMG tokens handel for opptil $ 20 hver ved pressetid. Imidlertid ble denne airdrop møtt med store mengder forvirring, og mange svindlere benyttet anledningen til å målrette mot intetanende ofre som ikke forstår hvordan airdrops fungerer.

IQ Option Trade OmiseGo

Siden airdrop var ferdig for flere måneder siden, la oss gå gjennom hva som skjedde, og hva du bør gjøre hvis du tror du hadde rett til å motta noe fra airdrop.

OMG and the Future of Peer to Peer Exchange

Så hva er OmiseGo (uttales Oh-Me-Seh-Go)? Det blir en plasma nettverksdrevet, raskt og rimelig peer-to-peer-system for å utveksle nesten hvilken som helst verdi umiddelbart. Dette kan omfatte fiat-valuta, kryptovaluta, flyselskapsmiljøer eller noe annet som nettverket til slutt vil støtte.

Innehavere av OMG-tokens kan bruke den innovative proof-of-stake-modellen til å tjene transaksjonsgebyrer med jevne mellomrom. For mer informasjon om OMG, bør du sjekke deres offisielle nettsted og hvitt papir.

Hva er en Airdrop?

Siden det er mye forvirring om hva en airdrop faktisk er, la oss gå over hva de er og hvordan de fungerer.

En airdrop er en metode for å gi bort ERC-20-tokens til folk som holder Ethereum i en skikkelig lommebok. Vanligvis vil airdrops kreve en minimumsbalanse for å være kvalifisert. Vanligvis er dette 0,1 eter. Årsaken til at de har et minimum er å redusere risikoen for å sende tokens til adresser som faktisk er døde.

Gruppen som gir ut en airdrop vil skanne blockchain for alle adresser som inneholder nok Ether. Deretter vil de, basert på mengden Ether de har, vanligvis gi ut et visst antall poletter per Ether.

Andre airdrops sender bare en fast mengde tokens til hver adresse som er kvalifisert. For eksempel ga INSP-prosjektet nylig 777 tokens hver for hver kvalifisert adresse.

For å motta airdrop, er du ikke pålagt å oppgi din offentlige adresse, eller viktigst, private nøkler på noe nettsted. Airdrops gjøres automatisk ved å skanne blockchain for kvalifiserte adresser.

Mange svindlere liker å dra nytte av den forvirringen airdrops kan medføre, og vil opprette phishing-nettsteder som er ment å stjele ofrenes private nøkler, for å “registrere seg” for airdrop. Det sier seg selv at du aldri skal gi dine private nøkler til noe nettsted eller en person.

Er du kvalifisert for Airdrop?

Omise Go Airdrop Kvalifisering

Bilde via Fotolia

For å kvalifisere deg for OMG airdrop, ville du trengt å ha minst 0,1 Ether i en gyldig Ether-lommebok. Dette betyr at hvis du holdt penger i en børs eller noe lignende Coinbase, vil du ikke motta airdrop. I stedet vil sentralen som har Etheren din få det, og du ikke.

For det andre stole airdrops vanligvis på det som kalles et øyeblikksbilde. Dette betyr at de vil angi en veldig spesifikk blokk eller tid de skal basere airdrop på.

Derfor, for å kvalifisere deg, må du ha minst mulig mengde Ether i den spesifikke blokken. Hvis du så solgte eller handlet Ether etter den blokken, ville du fortsatt kvalifisere deg for airdrop.

Øyeblikksbildet for OMG ble tatt i blokkhøyde 3988888. Denne blokken skjedde 7. juli 2017 kl 16:36 UTC.

Hvordan sjekke om du har mottatt Airdrop

Hvis du ikke er sikker på om du har mottatt airdrop eller ikke, men ønsker å sjekke, er den enkleste måten å gjøre det å åpne lommeboken din på en tjeneste som myetherwallet.com (hvis du vil ha tilgang til tokens) eller Etherscan.io (hvis du bare vil se balansen). Merk at når du bruker et nettsted som MyEtherWallet, må du sende inn private nøkler eller passordfrase på 12 ord.

Forsikre deg om at du er på riktig sted og ikke er nettfisking eller svindel. Når du er sikker på at du er på riktig nettsted, kan du skrive inn informasjonen din og få tilgang til lommeboken din. Når du har logget på tjenesten, kan du sjekke token-saldoen din.

Der bør du se OMG-saldoen og eventuelle andre luftdråper du måtte ha mottatt. For eksempel gjorde Streamr en airdrop for ikke lenge siden, og så kan du ha DATAcoins blant andre som har skjedd i fjor.

Vær alltid forsiktig når du håndterer luftdrop

En viktig melding å ta bort fra alt dette er at luftdråper alltid gjøres automatisk. Du bør aldri, aldri, gi ut dine private nøkler eller privat informasjon til noen som hevder å ha ansvaret for en airdrop.

Phishing-nettsteder er overalt, da kryptovalutaområdet fortsatt stort sett er uregulert. Derfor er det opp til deg å sikre sikkerheten til investeringene dine.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me