Andreas Antonopoulos om innvirkningen av CME Futures

Det er mange usikkerheter når det gjelder effekten Futures vil ha på prisen på Bitcoin.

Det er en rekke meninger som folk har. Noen er av den oppfatning at det kan gi store institusjonelle investorer muligheten til å kortslutte prisen mye, noe som kan føre til at den krasjer.

Det er andre som tror at virkningen vil være veldig positiv ettersom etterspørselen fra institusjonelle penger til Bitcon vil øke kraftig gitt legitimiteten til CME-navnet..

Imidlertid, et av de mest kjente navnene i sektoren, Andreas Antonopoulos kom frem med sine egne faglig mening av den sannsynlige effekten.

CME Oversight Position

På spørsmål fra et av publikummet nevnte Andreas at han tidligere hadde tatt en stilling i tilsynsstyret i Chicago Mercantile Exchange (CME). CME er en av børsene som vil notere Bitcoin-futures den 18. desember.

Andreas sa at rollen han ville ha er en rådgiver over børsene som skal brukes til å hente prisdata. Dette var ganske viktig fordi det er viktig for kontrakten å ha det riktige referansepunktet for prisen.

I dette tilfellet sa Andreas at det måtte være to Bitcoin-referanserater for å kunne konstruere kontraktene. En ville være Bitcoin Real Time Index, som er spotprisen som oppdateres hvert 30. sekund.

Den andre er noe som kalles “Point Price” eller glidende gjennomsnittspris. Dette måles hver dag klokken 14:00 CT. Denne poengprisen er den prisen på Bitcoin på slutten av dagen.

Begge disse prisene brukes i den juridiske rammen av futureskontraktene. De vil også bli brukt til å løse eventuelle tvister det kan være mellom de to partene.

Tekniske forhold til CME Futures

Andreas fortsatte med å forklare kriteriene CME ville bruke for å avgjøre om en børs er kvalifisert for prising.

Børsen må publisere dataene konstant for at CME skal stole på prisingen. For det andre må det også ha noen handelsavgifter på plass. Hvis det ikke er noen, er markedene utsatt for automatisert handel som kan øke nivåene.

Futureskontraktene er også kontantoppgjort. Dette betyr at det ikke blir noen fysisk levering av noen Bitcoin. Derfor må det være en tilsvarende lang posisjon for hver kortposisjon som er på børsen. Begge lange / korte posisjoner må aktiveres i USD mot CME for å sikre riktig sikkerhet.

Det vil også være “kretsbrytere” eller hardkodede stopp i børsens system som vil stoppe handelen hvis prisen på Bitcoin beveger seg med mer enn 7% i løpet av dagen.

Vi har tidligere dekket teknikkene til Bitcoin CME-kontraktene og hvordan effektbryterne vil fungere.

Hvem vil delta

Andreas våget også noen gjetninger om hvem som skulle bruke kontraktene til å kortslutte Bitcoin. Gitt den risikable naturen til Bitcoin, er det lite sannsynlig at finansinstitusjoner som hedgefond vil kortslutte dem

Imidlertid kan gruvedrift være aktive deltakere. Dette vil bli gjort for å sikre risikoen de står overfor fra Bitcoin-pris / kontantstrømsperspektiv.

Kontantstrømsproblemene for gruvearbeideren er strømkostnadene de måtte betale for det kommende kvartalet. Hvis prisen på Bitcoin er sterkt under forventningene, kan dette kaste gruverens økonomiske beregninger ut av veien.

I sitt eksempel spådde Andreas at Miners sannsynligvis ville ta ut ca. 10% av sin posisjon i Bitcoin. Hvis prisen på Bitcoin deretter gikk opp, kunne de dra nytte av prisøkningen på deres fysiske mynter, selv om de tapte i sin futuresposisjon..

Det kan også være andre alternativer for gruvearbeidere ved bruk av Bitcoin-opsjoner. I selskaper som LedgerX kan disse gruvearbeiderne dra nytte av hele oppsiden og ta en full sikring på hele sin Bitcoin-eksponering..

Mest sannsynlig innvirkning

Den mest sannsynlige effekten av innføringen av futures er at det vil bli en massiv økning i volumet av Bitcoin som handles.

Bortsett fra anerkjennelsen som kommer fra å ha en Bitcoin-fremtid på CME, vil det tillate store institusjonelle investorer å effektivt sikre posisjoner fra volatilitet..

Sluttresultatet kan være en stor reduksjon i volatiliteten og dermed mer adopsjon som vil gi en positiv tilbakemeldingsløyfe.

Utvalgt bilde via Antonopoulos.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me