Arcadier kunngjør lanseringen av Token Generation Event (TGE)

SINGAPORE, november 2018 – Arcadier, et hovedkontor i Singapore på markedet, har kunngjort lanseringen av sin Token Generation Event (TGE) forsalg for Project ArcadierX, Arcadiers blockchain-forbedrede markedsplattform.

Arcadier har som mål å introdusere uforanderlighet, gjennomsiktighet og desentralisering til de globale B2B- og B2C-e-handelsmarkedene, samtidig som tilliten forbedres gjennom blockchain. Arcadier har til hensikt å samle inn 25 millioner dollar innen 3. kvartal 2019. Hittil har de allerede samlet inn 1 million dollar via et privat salg.

TGE-videresalg av ARCX-tokens begynner kl arcadierx.io fra 1. desember 2018, og vil bli brukt til å finansiere utviklingen av Project ArcadierX; fem blockchain-initiativer som vil forbedre dagens Arcadier markedsplattform. Det nåværende økosystemet med 7000+ globale markedsplasser fra over 170 land vil være den umiddelbare lanseringsplaten til ArcadierX, med den hensikt å utvide blockchain-funksjonene til fordel for den bredere e-handelsindustrien.

Mr Dinuke Ranasinghe, administrerende direktør i Arcadier, sa: “Vi ser blockchain som en naturlig utvikling av kjernevirksomheten vår, som er å hjelpe selgere og kjøpere av e-handel å koble seg på globale online markedsplasser og handle med tillit. Som verdensledende i vårt segment har vi alltid fokusert på teknologi for å øke effektiviteten i tjenestene våre, og vi tror at fordelene med blockchain kan bidra til å øke e-handel til neste nivå. “

Denne utviklingen kommer fra baksiden av en serie viktige forretningsgevinster for Arcadier. De ble nylig valgt av FNs kontor for prosjekttjenester (UNOPS) for å bygge og drive Defeat-NCD (Non-Communicable Disease) Marketplace; der Arcadier vil hjelpe 100 ressursfattige land med å få tilgang til NCD-forsyninger, medisiner og diagnostikk via en global, privat online markedsplass.

Tidligere i år har de også signert et memorandum of Understanding (MOU) med Cross River State regjeringen i Nigeria, for å bygge og designe en B2B markedsplass der kakaobønner kan selge sine produkter til kjøpere over hele verden..

Med mer enn 5 millioner forskjellige produkt- og service-SKUer fra over 7000 online markedsplasser globalt, har Arcadier Hub, en blockchain-basert desentralisert lagerapplikasjon og en av de to grunnleggende blockchain-løsningene i Project ArcadierX, til hensikt å skape et desentralisert nettverk av globale varelager. på tvers av alle Arcadiers markedsplasser for e-handel, der selgere nå enkelt kan liste opp produktene sine på flere nettsteder. Markedsoperatører og selgere kan da få raskere tilgang til større produktsortiment fra hele verden, og øke relevansen for forbrukerne i et overfylt e-handelsmarked.

En annen grunnleggende løsning er Arcadier Trust, en blockchain-basert tillitsapplikasjon, som tar sikte på å etablere tillit mellom kjøpere og selger raskt og pålitelig. Anseelse, avledet av en tillitspoeng med rangeringer og anmeldelser, kan gjennomgås av alle i Arcadier blockchain-økosystemet, porteres og deles på tredjeparts e-handelsnettsteder.

Blockchain vil også sikre forsikring om herkomst i transaksjoner, og hjelpe kjøpere til å bekrefte kilder til produktene de kjøper, og gi gjennomsiktighet og ansvarlighet i forsyningskjeden. Dette er spesielt viktig i B2B- og B2G-transaksjoner, med sine høye volumer og bekymringer rundt sourcing og forsyningskjeden.

Arcadier’s Blockchain vil bli veiledet av et team av globale teknologirådgivere med dyp kompetanse innen e-handel, digitalisering, blockchain og styring. Dette inkluderer betalinger og SaaS-ekspert Sridhar Nagarajan, blockchain og kryptovalutaekspert, Dunstan Teo, blockchain og digital strateg Bradley C Hughes, samt professor Lawrence Loh, som er sjeffasilitator for Singapores nasjonale teknologiplan.

Ranasinghe la til: ”Markedsøkonomien vil vokse til milliarder dollar de neste årene, og vi ser på teknologi og blockchain som en viktig faktor for å skalere effektivt og effektivt. Vår blockchain-forbedrede markedsplattform kan bidra til å løse problemene med oppdagbarhet, tillit og innhold som e-handelsselgere og markedsoperatører står overfor i dette overfylte rommet, og vi ønsker å kunne gi dem verktøyene de trenger for å lykkes. Tross alt er deres suksess vår suksess. ”

Arcadier har utforsket fordelene med blockchain mot markedsplasser i noen tid. I august i år kunngjorde Arcadier et partnerskap med Blue Whale Foundation, et arbeidersentrert desentralisert økosystem for frilanssamfunnet, der Blue Whale Foundation utility tokens (BWX) kan brukes av markedsplasser på Arcadier, samt å tillate dommere av produkter selges på markedet for å tjene BWX-tokens.


Om Arcadier

Arcadier er verdens raskest voksende SaaS (Software-as-a-Service) markedsbygger og er den anerkjente globale lederen for markedsføringsteknologi med flere leverandører. Arcadier ble grunnlagt i 2013 av senior PayPal-ledere i Singapore, og driver mer enn 7000 online markedsplasser i over 170 land. Arcadier gjør det mulig for oppstartsentreprenører, bedrifter og lokalsamfunn å enkelt bygge sine egne hvitmerkede markedsplasser.

Arcadiers plattform støtter ulike ideer om e-handel og delingsøkonomi; fra detaljhandel til profesjonelle tjenester og utleie av romtyper. Arcadier har også nylig lansert et markedsutviklingsprodukt Exzbit, spesielt for MICE-bransjen.

https://www.arcadier.com

https://www.arcadierx.io

Utvalgt bilde via Arcadier

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me