Atomic Wallet Review: Den siste lagringsenheten for flere valuta

Atomic wallet er den siste tredjeparts lommeboken som nettopp har blitt lansert som en alt-i-ett-kryptovaluta-løsning.

Lommeboken blir presentert i en rekke nettfora og har mange funksjoner som dekker sikkerhet, desentralisering, anonymitet, støtte for flere valutaer, atombytter, utveksling i lommebok og mer. Det vil også være støtte for mange mynter med flere enheter.

Imidlertid kan denne lommeboken virkelig stole på kryptoen din?

I denne Atomic lommebok-gjennomgangen vil jeg se grundig på tilbudet, inkludert teknologi, sikkerhet og funksjonalitet. Jeg vil også gi deg noen gode tips om hvordan du får mest mulig ut av lommeboken og hvordan du lagrer myntene dine på en sikker måte.

Atomic Wallet Oversikt

Atomic Wallet ble opprettet som en universell lommebok med flere valutaer for å hjelpe deg med å lagre og administrere over 300 kryptovalutaer, med flere som blir lagt til hele tiden. Borte er dagene da du trengte en annen lommebok for hver eneste mynt du ville ha eller kjøpe.

Atomic Wallet går imidlertid utover lagring. I tillegg til å være en lommebok, er det også utvekslingen din, og tillater atombytter og fullt integrert med Shapeshift og Changelly for å bytte mynter som ennå ikke støtter atombytter. Du kan til og med bruke et bankkort til å kjøpe Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Ripple rett fra lommeboken.

Atomic Wallet Safety

Atomic Wallet ble opprettet for å være 100% sikker, forutsatt at du følger sikkerhetsretningslinjene for bruk av lommeboken. Fordi det er en open source-lommebok, kan du undersøke koden selv for å sikre at den er fri for feil eller andre sårbarheter. Hvis du ikke er komfortabel med kode, kan du være sikker på at brukerfellesskapet har sett på koden for å sikre at den er ren og uten sikkerhetshull.

Alle viktige data lagres bare lokalt på din egen enhet. Når det er sagt, må du sørge for at din egen enhet er fri for skadelig programvare og virus, og at den ikke kobler til internett via et usikkert Wi-Fi-nettverk. Tilkoblinger til internett innebærer alltid et visst risikonivå når det gjelder kryptovalutaer, men du er mye tryggere når du bruker en sikret forbindelse.

atom lommebok sikkerhet

Sterk passordkryptering på Atomic Wallet

En annen måte å håndtere denne risikoen på er å koble Atomic Wallet med en hardware wallet for å lage et fysisk sikkerhetslag. Dette fysiske sikkerhetslaget sørger for at selv om du får tilgang til lommeboken din eksternt, kan en hacker ikke fullføre en transaksjon uten fysisk tilgang til maskinvaren. Dessverre er ikke støtte for maskinvarepungeparing ennå funksjonell, men Atomic Wallet-teamet er det jobber med det.

Sikkerhet er også din bekymring. Hold alltid sikkerhetskopifrasen din trygg og sikker. Hvis noen får sikkerhetskopifrasen din, vil de kunne gjenskape lommeboken din og stjele pengene dine. Å holde sikkerhetskopifrasen din sikker og privat er like viktig som å holde passordet ditt sikkert og privat.

Mange skriver fysisk denne setningen på et papir og lagrer deretter papiret et sted trygt som en bankboks eller en fysisk safe. For å være helt trygg anbefales det at du lager minst tre eksemplarer, og oppbevarer hver på et separat, sikkert sted. Dette sikrer at du kan gjenopprette lommeboken din hvis noe uventet oppstår på datamaskinen din.

Støttede kryptovalutaer

Atomic Wallet har allerede støtte for mer enn 300 kryptovalutaer og nesten alle 500+ ERC-20-kompatible tokens. Du kan lagre og administrere BTC, ETH, LTC, XRP, BNB, TRX, BCH, XMR, DASH, ZEC, XLM, DOGE og så mange andre. Du kan se hele listen over støttede mynter på deres støttede eiendeler side.

Atomic Wallet Assets

Noen av de utallige eiendelene på Atomic Wallet

Selv om du kanskje kan lagre et bredt utvalg av mynter, ikke lommeboken, har de kanskje ikke den samme funksjonaliteten som noen av kjernepungene til bestemte kryptovalutaer. For eksempel hvis mynten har en spesifikk stakingprotokoll eller mynten har en unik transaksjonsmekanisme.

To av de mest relevante eksemplene på dette er PIVX-lommebøker og deres evne til å tjene innsatsbelønninger for å ha myntene. Tilsvarende er ZCash-kjerne-lommeboken så langt den eneste lommeboken som har funksjonaliteten til å sende skjermede transaksjoner.

Støttede enheter

Det jeg syntes var ganske imponerende var enhetsstøtten til Atomic lommebok. For eksempel er de tilgjengelige i en stasjonær versjon på en rekke forskjellige operativsystemer, inkludert Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora.

Hvis du skal laste ned stasjonær lommebok, vil du være sikker på at du laster ned den nyeste versjonen. For ekstra sikkerhet kan du også sjekke hasj-summen av versjonen du skal laste ned.

Å sjekke hasjsummen til en lommebok er en måte å sikre at lommeboken du skal laste ned, ble kryptografisk signert av lommebokutviklerne og ikke er kompromittert av andre ondsinnede aktører. Det er faktisk en “best practice” for lommeboken du også bør ha en vane med andre lommebøker.

Mobil lommebok

Atomic-lommeboken støttes også på mobile enheter, inkludert iOS og Android, og er tilgjengelig for nedlasting fra sine respektive butikker. Dette er nyttig for de brukerne som ønsker å handle med lommeboken mens de er på farten.

Jeg tok en titt på vurderingene som er oppe i Google Play-butikken, og tilbakemeldingene ser ut til å være ganske positive. De fleste av brukerne hadde gratis brukergrensesnitt og funksjonalitet / myntstøtte.

Google Play Store Atomic Wallet

App rangeringer i Google Play Butikk

Det var noen forslag rundt potensielle forbedringsområder. For eksempel foreslo noen at ordetilpasning var begrenset i lommeboken. Det jeg også syntes var veldig oppmuntrende, var at Atomic-lommebokteamet var raskt ute med å svare på disse spørsmålene, selv om de ikke var de mest gratis.

Lommebokfunksjoner

Som en nylig opprettelse har Atomic Wallet vært i stand til å innlemme alle de mest oppdaterte blockchain-innovasjonene, samt brukersentrerte funksjoner som gjør det enklere å administrere og lagre kryptovalutaen din.

Teamet på Atomic Wallet tok i betraktning alt som brukerne hadde savnet i lommebokopplevelsen, og brukte det som en plan for Atomic Wallet-funksjonssettet..

Noen av funksjonene som ble lagt til Atomic Wallet for å gjøre den til den beste lommeboken som er tilgjengelig for øyeblikket, er:

Atomiske bytter

Dette er hvor lommeboken fikk navnet sitt, og etter hvert som atombytesøkosystemet utvikler seg, blir det en stor spillveksler for krypto. De er desentraliserte og krever ikke en stor motpart for å legge til rette for transaksjonen.

Atomiske bytter fungerer tverrkjedet, og de unngår helt tredjepartsrisiko fra personen du handler med. Videre, med tanke på at disse fungerer på tvers av kjeden, reduseres avgiftene dramatisk. Det er ikke nødvendig å først kjøpe / selge tokens på en børs som tar kuttet.

Foreløpig støtter Atomic Wallet bare atombytter for BTC, LTC og QTUM, men teamet jobber med å integrere ekstra mynter for atombytter.

Innebygd Exchange

Fordi atombytter ikke er utbredt ennå, og Atomic Wallet ønsker å være en løsning for alle brukerens behov, er øyeblikkelige utvekslinger allerede integrert i lommeboken. Brukere kan få tilgang til både Changelly og ShapeShift for raskt og enkelt å bytte kryptovalutaer til rimelige priser.

Kombinasjonen av Changelly og ShapeShift gjør det mulig å bytte over 100 forskjellige kryptovalutaer rett fra lommebokgrensesnittet.

Kjøpe Bitcoin med kort

Kjøpe Bitcoin med kredittkort

Dessuten, gitt at dette er øyeblikkelig krypto-fiat-børser, kan du også kjøpe mynter med EUR og USD rett i lommeboken. Du kan også bruke Changelly og Shapeshift-kredittkortporten til å finansiere kontoen din med hvilken som helst fiat-valuta egentlig. Dette er gjennom Simplex-kortbehandler.

Denne fiat-funksjonaliteten er noe som virkelig skiller Atomic-lommeboken fra noen av konkurrentene. Du trenger ikke å bruke noen store kryptokursutvekslinger for å først kjøpe myntene dine og deretter sende dem til lommeboken din. I det øyeblikket du har kjøpt disse tokens, blir de plassert i lommeboken din.

Brukergrensesnittet

Akkurat som Exodus-lommeboken fikk strålende anmeldelser for sitt vakre grensesnitt da den ble utgitt sent i 2016, får Atomic Wallet også den samme kjærligheten for sitt elegante og brukervennlige grensesnitt.

Navigering på stasjonær lommebok er til venstre, og du kan enkelt flytte mellom de mange funksjonene. Det er også en rekke spesifikke tilpasningsalternativer som du har til din disposisjon i innstillingene.

Noe annet som jeg fant var veldig enkelt å bruke var deres airdrop-funksjon. Dette lar deg delta i eventuelle kommende luftdrops eller bounties som er relatert til et bestemt token du har lagt til. Dette kan redusere risikoen som mange brukere kan møte når de hevder luftdråper fra andre online kraner osv.

Team & Partnere

Det er faktisk et imponerende utvalg av teammedlemmer som ligger bak lommeboken. Disse inkluderer slike som Konstantin Gladych som er grunnlegger og administrerende direktør for Changelly.com. Dette er en øyeblikkelig kryptokursutveksling som også er integrert i Atomic-lommeboken. Konstantin har en doktorgrad i datavitenskap og har 10 års IT-erfaring.

De har også Charlie Shrem som er kjent i kryptovalutaområdet som en av de tidligste Bitcoin-talsmennene. Han var med å grunnlegge BitInstant og var en av grunnleggerne av Bitcoin foundation.

Atomic Wallet Team Members

Frome Venstre: Konstantin Gladych, Simon Dixon og Charlie Shrem

Til slutt har du det Simon Dixon som er administrerende direktør for den online investeringsplattformen BnkToTheFuture.com. Dette er et VC-firma som har investert over $ 400 millioner i FinTech-selskaper over hele verden, inkludert Bitstamp, BitPay og Kraken. De er også investorer i ShapeShift, som er en av de øyeblikkelige kryptobørsintegrasjonene på Atomic-lommeboken.

Dessverre kunne jeg ikke finne mye informasjon rundt rollene som disse personene vil påta seg i Atomic Wallet. Det er også sannsynlig at det er en rekke andre teammedlemmer på Atomic, men jeg kunne ikke finne mer informasjon om andre teammedlemmer.

Atomic Wallet Token

Det var ingen overraskelse for meg å se at Atomic-lommeboken fullfører et salg av publikumstoken. De selger sitt eget opprinnelige token som vil bli kalt Atomic Wallet Coin (AWC). Dette er et ERC20-token som vil være basert på Ethereum Mainnet og vil bli brukt til følgende:

  • Atomic Swap exchange og nye eiendomsoppføringer
  • Grensesnitt høydepunkter og funksjoner
  • Å øke vurderingen av atombyttet

Når det gjelder spesifikasjonene for tokensalg, er det nå kun åpent for privat salg. De distribuerer 50m AWC-tokens i dette private salget. Crowdsale følger etter det med 15m AWC distribuert. Det er foreløpig ingen kunngjøring om når dette vil finne sted.

Atomic Wallet Coin

Bilde via Atomic Wallet One personsøker

Hvis du var interessert i AWC-token og ikke var spesielt opptatt av å kjøpe dem under ICO, kan du enkelt tjene token på en rekke andre måter. Disse inkluderer gjennom prosjektets airdrop- og bounty-programmer.

Airdrop er åpen for de som er nye i økosystemet og er blockchain-entusiaster. Atomic lommebok teamet vil distribuere 2m AWC til over 40.000 deltakere. Hvis du vil delta i airdrop, må du laste ned lommeboken, overføre penger til den og levere e-postadressen din i søknadsskjemaet. Disse vil bli distribuert i luftdropen når mengden er fullført.

De dusørprogram vil se distribusjonen av ytterligere 3m AWC-tokens som vil bli distribuert til de personene som fullfører en rekke oppgaver som hjelper Atomic Wallet-samfunnet. Disse inkluderer ting som bugjakt, innholdsproduksjon, sosial markedsføring og oversettelse.

Atomic Wallet Ulemper

Ingenting er perfekt, og det er noen ting å mislike med Atomic Wallet, men for å være rettferdig, er noen av dem sanne for nesten enhver lommebok, og noen blir aktivt jobbet med av Atomic Wallet-teamet. Så hva liker ikke Atomic Wallet??

1. Brukeren er fortsatt ansvarlig for sikkerheten (gjelder alle lommebøker);

2. Maskinvare lommebok integrasjon er fortsatt ventet;

3. Svært begrenset antall mynter støtter atombytter

Hva er neste for Atomic Wallet

Utviklingen på Atomic Wallet fortsetter i raskt tempo. De har nylig gitt ut mobile versjoner av lommeboken, og er også under utvikling en nettleserutvidelse for å forbedre skrivebordsopplevelsen. Støtte for hardware-lommebok er også på vei for Ledger, Trezor og KeepKey. Og det er planer om å legge til over 20 nye kryptovalutaer.

På børsfronten jobber teamet aktivt med å integrere en handelsdisk for større børser, samt øke antall mynter som støtter atombytter. De planlegger å legge til støtte for salg av krypto og uttak av fiat til banken din, og har også planer om å legge til en funksjon for å tillate innsetting av PoS-eiendeler som Decred, Cardano og Tezos.

Konklusjon

Selv om det ikke er perfekt, fører Atomic Wallet veien inn i fremtiden for lommebøker og børser for kryptovaluta. Selv om det bare er tre valutaer som tilbys for atombytter er skuffende for noen, er det faktisk et stort sprang fremover for bare 12 måneder siden, så vi ser frem til hva de neste 12 månedene kan bringe.

Å legge til støtte for Changelly og ShapeShift var smart, og når de legger til muligheten til å trekke tilbake fiat- og handelsbord, vil det være lite behov for å gå noe annet enn din Atomic Wallet for lagring, administrasjon og utveksling av alle dine kryptovalutaer.

Det er et spennende prosjekt som gjør store ting, og fremtiden skal være veldig interessant.

Utvalgt bilde via Atomicwallet.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me