Automatisering av kryptoporteføljer med handelsskripter

>

Å automatisere kryptovalutaporteføljen din kan være en kompleks prosess hvis du prøver å implementere styringslogikken fra bunnen av. I stedet for å bygge automatiseringsinfrastrukturen fra grunnen av, vil denne artikkelen dekke hvordan du implementerer en automatisert porteføljestrategi med bare noen få kodelinjer i Python.

Den tidkrevende prosessen med å konstruere en mangfoldig portefølje er redusert til enkel logikk. Ikke mer å logge på kryptovaluta-børser, eller manuelt beregne saldoen på hver av eiendelene dine på tvers av børser.

Vårt oppdrag er å forenkle kryptovalutahandelopplevelsen. For å hjelpe med dette målet har vi satt sammen en serie veiledninger om hvordan du bygger din egen handelsbot. Hold deg oppdatert på disse veiledningene av bli med på vårt telegram.

Automatiser porteføljen din for å spare tid og administrere midlene slik det fungerer best for deg.

  • Python-skript for Crypto Trading Bots [API Trading Tutorial]

  • Kontrollere kryptoporteføljens verdi

  • Live Price Ticker for Bitcoin (ved hjelp av websockets)

  • Et Python-skript for kryptovalutaprisdiagrammer

Installer handelsbiblioteket

Før vi kan begynne å automatisere handler med Python-skript, må vi installere biblioteket som gjør alt mulig. Gjennom denne opplæringen vil vi bruke Reker Universal Crypto Trading APIer. Disse API-ene gir enkle sluttpunkter for å få tilgang til data, utføre handler og administrere utvekslingskontoer på tvers av 16 av de mest populære kryptobørsene.

Installer biblioteket ved hjelp av følgende kommando.

pip installere reker-python

Importer handelsbiblioteket til skriptet ditt

Når vi er installert, kan vi begynne å konstruere skriptet vårt. Det første trinnet er å importere handelsbiblioteket til skriptet ditt, slik at du får tilgang til de praktiske handelsfunksjonene det gir.

importer reker

API-nøkler

To forskjellige API-nøkler kreves for en engangsoppsett. Etter den første koblingen til Shrimpy trading-biblioteket trenger du ikke å koble dem til igjen. De to settene med API-nøkler er Exchange API-nøkler og Shrimpy Master Keys.

Exchange API-nøkler

Du kan få tilgang til utvekslings-API-nøklene dine ved å gå til utvekslingen du ønsker og generere nye API-nøkler.

Veiledninger om hvordan du genererer API-nøkler på hver sentral finner du her. Når du kommer til trinnet der det står å legge inn API-nøklene dine i Shrimpy, kan du stoppe og komme tilbake til denne veiledningen.

exchange_name = ‘bittrex’

exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

Merk: For å kunne utføre handler på en børs via API-er, må du aktivere både “handel” og “balansere” tillatelser på API-nøkkelen. Du IKKE trenger å gi “Tilbaketrekking” -tillatelser.

Shrimpy støtter følgende 16 forskjellige sentraler, som du kan spesifisere ved å erstatte navnet for “exchange_name”: binance, bittrex, bittrexinternational, kucoin, poloniex, bibox, huobi, hitbtc, bitstamp, bitfinex, coinbasepro, kraken, gemini, huobiglobal, bitmart og okex.

Reker Hovednøkler

For å få tilgang til API-nøkler for handel med Python-biblioteket, må vi registrere oss for Reker Universal Crypto Trading APIer.

Når du registrerer deg, vil du kunne “Opprette Api-nøkkel” fra din registrerte konto. Etter at du har generert nøkkelen og lagret den offentlige og hemmelige nøkkelen på et sikkert sted, må du sørge for at du har valgt de riktige tillatelsene for hovednøklene dine..

Hovednøklene krever tillatelse for “Bruker”,“Regnskap”, Og“Handel”. Uten alle disse tillatelsene er aktivert, vil du ikke kunne fullføre denne opplæringen.

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

Opprett handelsklient

Vi er ferdige med å grave rundt etter nøkler. Resten av skriptet vårt vil være enkel koding her og da.

Start med å opprette klienten som skal brukes til å ringe hver av samtalene til Shrimpy-serverne. Bare send inn de offentlige og hemmelige rekeneøklene.

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

Opprett handelsbruker

Før vi kan begynne å koble til børser og utføre handler, må vi opprette en bruker. Hver utveksling vi kobler til, er pålagt å ha en bruker som eier byttekontoen. Dette vil ideelt sett representere en bruker fra den virkelige verden som vil gi API-ene fullmakt til å handle på deres vegne.

create_user_response = client.create_user (‘Satoshi’)

user_id = create_user_response [‘id’]

Koble Exchange-konto

Når brukeren er opprettet, kan vi koble hver av byttekontoer denne brukeren eier til brukeren. I dette eksemplet vil vi bare koble en exchange-konto, men biblioteket lar deg koble opptil 20 individuelle exchange-kontoer til hver bruker.

link_account_response = client.link_account (

bruker-ID,

exchange_name,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Få en liste over Exchange-eiendeler

Det er flere offentlige endepunkter i Shrimpy API-ene. Et av de offentlige endepunktene gir deg tilgang til listen over tilgjengelige eiendeler på en bestemt sentral.

Med dette eksemplet vil vi be om eiendeler tilgjengelig på Bittrex.

exchange_assets = client.get_exchange_assets (‘bittrex’)

Velg Eiendeler for portefølje

Når vi vet hvilke eiendeler vi kan kjøpe eller selge på børsen, er det på tide å lage vår portefølje.

Dette kan gjøres ved å bruke hvilken som helst strategi du ønsker.

Det er ingen grense for metodikken du bruker når du velger eiendeler. Det eneste kravet er at 100% av porteføljen må tildeles. Det betyr at når du har passert inn hver av aktiva prosentene, bør totalen være nøyaktig 100%.

For dette eksemplet tar vi ganske enkelt de fem første eiendelene som ble returnert i forespørselen om å få utvekslingsmidler og plassert dem i porteføljen vår med en vekt på 20%.

portefølje = []

# legg til de fem første eiendelene som returneres for utvekslingen i porteføljen vår

for jeg innen rekkevidde (0,5):

skrive ut("Bevilger 20% " + exchange_assets [i] [‘tradingSymbol’])

Merk: Å velge de fem første eiendelene som returneres fra “get_exchange_assets” -anropet er ikke en reell porteføljestrategi utviklet av fagpersoner. Det er rett og slett et eksempel. Det ville ikke være lurt å faktisk bruke dette som porteføljestrategi.

Tildel portefølje

Etter å ha laget listen over eiendeler du vil ha i porteføljen din, fordeler du bare porteføljen ved hjelp av handelsbiblioteket.

Dette vil umiddelbart begynne å utføre handler for å konstruere porteføljen du ba om. Det er så enkelt. Det kan ta et øyeblikk å fullføre handlerne, så fortsett å lese eller ta et sekund å reflektere over hvor enkelt det var å handle uten å logge på valutakontoen din.

Advarsel: Når du kjører dette neste utdraget, tildeles en portefølje ved å utføre handler på den virkelige børsen du koblet til. Dette er ikke et leketøy. Det vil bokstavelig talt kjøpe og selge ALLE eiendelene du eier for å konstruere porteføljen du tidligere spesifiserte. Vi vil ikke refundere deg tapte midler som skyldes handelsavgifter, uforsiktig bruk av dette skriptet eller andre situasjoner som kan oppstå på grunn av bruken av disse skriptene. Hvis du ikke vil handle egentlig, stopp nå. Du kan alltid komme tilbake senere når du har satt sammen en strategi og vet hva du vil gjøre.

client.allocate (

bruker-ID,

konto_id,

{

‘isDynamic’: Falsk,

‘allokeringer’: portefølje

}

)

For å sjekke når tildelingen er ferdig, kan du ringe følgende endepunkt.

kontoer = client.list_accounts (user_id)

Hver konto vil ha et flagg for “isRebalancing”. Når dette flagget er satt til Falsk, vil tildelingen være fullført.

Etter at porteføljen er tildelt, kan du sjekke de resulterende saldiene ved å ringe til Shrimpy API-ene. Dette vil returnere hvert aktivum du eier i porteføljen din og verdien av beholdningen.

saldo = klient.get_balanse (bruker-ID, konto-ID)

Sette alt sammen

Nå som vi forstår alt som kreves for å konstruere en kryptovalutaportefølje gjennom API-er, kan vi kombinere trinnene i et enkelt skript.

Dette skriptet kan kjøres for å raskt lage en portefølje med ønsket prosentallokering.

Før du kjører noen skript, anbefaler vi å gå gjennom Shrimpy Developer API Docs for å få en bedre forståelse av hvordan handlerne utføres.

Advarsel: Dette skriptet handler faktisk på byttekontoen din. Hvis du ikke vil handle på byttekontoen din, ikke kjør dette skriptet.

Før du kjører skriptet, må du oppdatere logikk for porteføljevalg for å implementere strategien. Ikke bare velg ressurser tilfeldig som dette skriptet gjør.

# importer nødvendige biblioteker

importer reker

# tilordne Shrimpy Master API-nøkler for senere bruk

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# tilordne vekslingsnøklene du vil ha tilgang til balansedataene for

exchange_name = "bittrex"exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

# opprett Shrimpy-klienten

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# opprett en bruker som vil bli koblet til sentralen vår

create_user_response = client.create_user (‘The Shrimp Master’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# koble vår første utveksling slik at vi får tilgang til balansedata

link_account_response = client.link_account (

bruker-ID,

exchange_name,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

# få listen over eiendeler tilgjengelig på børsen

exchange_assets = client.get_exchange_assets (‘bittrex’)

# velg eiendeler du vil legge i porteføljen din

portefølje = []

# legg til de fem første eiendelene som returneres for utvekslingen i porteføljen vår

# advarsel: sett inn din egen porteføljekonstruksjonslogikk her før du kjører

for jeg innen rekkevidde (0,5):

portfolio.append ({‘symbol’: exchange_assets [i] [‘tradingSymbol’], ‘percent’: ’20’})

skrive ut("Bevilger 20% " + exchange_assets [i] [‘tradingSymbol’])

# tildel porteføljen

client.allocate (

bruker-ID,

konto_id,

{

‘isDynamic’: Falsk,

‘allokeringer’: portefølje

}

)

Etter å ha kjørt dette skriptet som kobler Exchange-kontoen din og genererer en bruker. Du trenger ikke å kjøre hele skriptet igjen. Shrimpy lagrer automatisk koblingen mellom brukeren og sentralen.

Påfølgende skriptkjøring

Hver neste gang kan du kjøre følgende skript for å oppdatere porteføljetildelingene dine. Som du ser, utelater dette trinnene for å opprette en ny bruker og knytte sentralen til brukeren.

# importer nødvendige biblioteker

importer reker

# legg inn bruker- og konto-ID-ene dine

user_id = ‘dc12349b-1234-12k4-123n12n12nnf’

konto_id = 12345

# tilordne Shrimpy Master API-nøkler for senere bruk

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# opprett Shrimpy-klienten

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# få listen over eiendeler tilgjengelig på børsen

exchange_assets = client.get_exchange_assets (‘bittrex’)

# velg eiendeler du vil legge i porteføljen din

portefølje = []

# legg til de fem første eiendelene som returneres for utvekslingen i porteføljen vår

# advarsel: sett inn din egen porteføljekonstruksjonslogikk her før du kjører

for jeg innen rekkevidde (0,5):

portfolio.append ({‘symbol’: exchange_assets [i] [‘tradingSymbol’], ‘percent’: ’20’})

skrive ut("Bevilger 20% " + exchange_assets [i] [‘tradingSymbol’])

# tildel porteføljen

client.allocate (

bruker-ID,

konto_id,

{

‘isDynamic’: Falsk,

‘allokeringer’: portefølje

}

)

Handelsboter for kryptovaluta

Utviklere kan bruke disse enkle skriptene som grunnlag for kryptovalutahandelsroboter. Ved å velge eiendelene som skal tildeles i en portefølje, kan du utføre handler umiddelbart for å matche de ønskede prosentsatsene.

Det kan ikke bli enklere.

Shrimpy integrerer 16+ forskjellige sentraler som gjør utviklingsprosessen sømløs på tvers av hver sentral. Ingen unik oppførsel eller merkelige feil. Konsistensen er innebygd i plattformen.

Lær mer om alt Shrimpy tilbyr av bli med i vårt Telegram.

For å få tilgang til de komplette Python- og Node-bibliotekene, følg disse koblingene:

Node

Python

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil dele med teamet vårt det du bygger!

Om reker

Reker leder markedet som den fremste applikasjonen for porteføljestyring. Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptoportefølje og implementere en passiv ombalanseringsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s API for utviklerhandel er en enhetlig måte å integrere handelsfunksjonalitet på tvers av alle større børser. Samle inn historiske markedsdata, få tilgang til sanntidsnettsteder, utfør avanserte handelsstrategier og administrer et ubegrenset antall brukere.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til vårt fantastiske, aktive samfunn på Telegram.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me