BAT & Brave Browser Review: Gjenoppfinne digital annonsering

The Brave-nettleseren og dens opprinnelige Basic Attention Token (BAT) er et av de mest revolusjonerende konseptene innen digital annonsering til dags dato..

Denne personvernforbedrede nettleseren blir stadig mer populær, og folk laster den ned i hopetall. De bruker også belønningene i nettleseren for å tjene BAT i bytte for deres oppmerksomhet, og dermed øke etterspørselen etter tokens og nettleser.

Men er det virkelig verdt all sprøytenarkoman?

I denne Basic Attention Token-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på akkurat det. Jeg vil også se på det modige økosystemet og de langvarige brukssakene for BAT-token.

Hva er Basic Attention Token?

De Grunnleggende oppmerksomhetstoken er det opprinnelige tokenet som brukes i det modige økosystemet.

Brave tilbyr en personvernfokusert nettleser som beskytter brukere vekk fra tredjepartsannonser og trackere. På denne nettleseren er incitamenter for annonsører og brukere til å hjelpe hver part å generere mest mulig verdi.

Token and Brave-prosjektet er ganske interessant, ettersom det prøver å løse noen grunnleggende problemer som eksisterer i dag med digital reklame.

For eksempel blir forbrukerne stadig mer bevisste på hvordan dataene deres blir misbrukt av sosiale medieselskaper som Facebook. Dette bevises av den økende etterspørselen etter annonseblokkeringsprogramvare, som nå opererer på over 600 millioner mobile enheter og stasjonære datamaskiner globalt..

Bransjen ser ikke lenger ut til å kunne tilpasse insentiver mellom annonsører, utgivere og brukere. Annonsens økosystem er blitt full av datautnyttelse (brukernes personlige data blir utnyttet, samt de høye kostnadene ved data fra nedlasting av irrelevante og upersonlige annonser) og unøyaktig rapportering av brukerengasjement..

Etterspørselen etter BAT, et ERC20-token, vil være drevet av følgende faktorer:

 • Annonsører betaler utgivere i BAT-er for å se annonsene sine av brukerne
 • Brukere tjener BAT når de ser på annonser. Brukernes oppmerksomhet overvåkes på enhetene sine og i den modige nettleseren ved hjelp av maskinlæringsteknologi (private data forblir alltid inneholdt i enhetene som brukes).
 • Annonsører får bedre avkastning som et resultat av et mer nøyaktig og insentivbasert system

Hvordan måles oppmerksomhet?

Brave tar den unike tilnærmingen til å måle oppmerksomhet på nettlesernivå, noe som betyr at den holder oversikt over brukerengasjement i en aktiv fane i sanntid, og viser relevante annonser basert på tid brukt på å bla over spesifikt innhold i fanen.

Nettleseren beregner en ‘oppmerksomhetspoeng’ basert på om en side blir sett på i minst 25 sekunder, og den totale tiden som brukes på siden. Andre data (for eksempel innholdstype som blir sett på) er inkludert og sendes til Brave ledger-systemet, som registrerer og sender betalinger til utgiveren og brukeren basert på den endelige poengsummen.

Denne prosessen gjør det mulig for BAT å måle brukernes oppmerksomhet mer effektivt og belønne utgivere og brukere nøyaktig.

Selskapet har også sin bruk av maskinlæring for å gi en overlegen prosess for å spore brukeraktivitet for å dele mer relevante annonser.

I dag bruker digitale annonsetjenester informasjonskapsler og andre tredjepartssporere, som ofte mislykkes ved å vise annonser for produkter som brukerne allerede har kjøpt.

Redusere datakostnader & Bytte ut sentraliserte annonsenettverk

I følge New York Times går $ 23 av den gjennomsnittlige brukernes månedlige telefonregning til å betale for båndbredden brukt på annonser og trackere, noe som resulterer i 21% mindre batterilevetid..

Data fra følgende utgivere viser hvordan kostnadene ved nedlasting av annonser + sporing er en stor del av innholdskostnadene:

Annonsekostnader sammenlignet

Bildekilde: brave.com

Som Brave Co-grunnlegger Brendan Eich beskriver det, “vi betaler for å bli plaget av annonser”. Brave-nettleseren reduserer båndbredden betydelig ved å blokkere irrelevante annonser, mens den bare viser de som passer brukernes interesser basert på oppmerksomhetsovervåking på enheten.

BAT har også som mål å fortrenge annonseringsnettverk (eller ‘annonseutvekslinger’). Disse mellommennene hjelper megleravtaler mellom utgivere som søker annonser, og annonsører som søker publiseringsplass.

Hvordan fungerer annonsenettverk

Bildekilde: liesdamnedlies.com

Men gjennom denne prosessen går det som er oppnådd i effektivitet tapt i kvaliteten på annonser som vises til relevante brukere.

Jo flere annonseringsnettverk som finnes for megleravtaler mellom utgivere og annonsører i systemet, jo ytterligere blir annonsører og utgivere skilt fra hverandre, noe som resulterer i at mer upersonlige annonser blir vist til gale mennesker bare for disse mellommannebørsenes skyld og tjener mer penger..

Daisy Chain Eksempel på annonser

Bildekilde: liesdamnedlies.com

BAT desentraliserer disse annonsenettverkene fullstendig, slik at utgivere og annonsører kan håndtere hverandre direkte gjennom BRAVE-nettleserens oppmerksomhetsovervåkingsteknologi, noe som øker kvaliteten på annonsene som vises, samtidig som effektiviteten opprettholdes.

Daisy Chain Eksempel på annonser

Bildekilde: BAT Whitepaper

BAT, som de fleste andre tokens, kan brukes som et verktøy i Brave-nettleserplattformen, eller handles for Bitcoin og andre mynter på offentlige børser som Binance.

Brave har planer om å tilby flere bruksområder for brukere som har BAT-tokens. Forlag vil for eksempel kunne tilby førsteklasses innhold for de som betaler ved hjelp av BAT. Brukere vil også bli belønnet med tokens for å markedsføre utgivernes innhold selv.

Brave Browser V1.0 Utgitt

Brave-nettleseren brukte lang tid i beta-perioden, men den første Brave 1.0-produksjonsversjonen var endelig utgitt 13. november 2019. Dette er et vendepunkt for internett, fordi denne Brave-nettleseren er en hastighetsdemon, og sterkt fokusert på personvernet til brukerne. Med en kavaler tilnærming til annonseblokkering og løftet om BAT-utbetalinger, er den modige nettleseren nå i ferd med å eksplodere.

Brave 1.0-nettleseren har allerede mer enn 8 millioner globale brukere, og lover brukerne hastighet, privatliv og forbedret batterilevetid for sine mobile enheter.

Det er to veldig klare grunner til at Brave nå er den ledende nettleseren på markedet, og ingen av dem har å gjøre med potensialet for å tjene BAT ved å bruke nettleseren.

Her er det som virkelig gjør Brave til en spesiell nettleser.

Ingen kompromiss mellom hastighet & Sikkerhet

Brave er den klart raskeste nettleseren som er tilgjengelig for ethvert operativsystem, enten det brukes på en mobil enhet eller en stasjonær maskin. Minnebruk i nettleseren er usedvanlig lav, og nettsteder lastes også mye raskere. Modige påstander om belastning er 3-6 ganger raskere enn andre nettlesere, og jeg kan se at det er sant.

Grunnlaget for Braves hastighet kommer fra pakken med innebygde personvern- og sikkerhetsfunksjoner. Du har sannsynligvis opplevd nettsteder lastet med annonser, trackere, popup-vinduer og bannere som bremser enheten din til en gjennomsøking mens den prøver å vasse gjennom fjellene med fremmede koder. Og mens du kan legge til plugins som blokkerer annonser og sporere på Chrome og Firefox, kjører Brave-nettleseren disse funksjonene som standard.

Modig nettleserhastighet

Modig sammenlignet med Chrome for lastehastigheter. Bilde via Modig

En stor bekymring for personvern har nylig vært bruken av en metode kjent som “fingeravtrykk” for å spore brukeraktivitet over hele Internett, som gjør det mulig for annonsører å lage en unik og identifiserbar profil for enhver sporet bruker uten å laste informasjonskapsler på datamaskinen..

Andre nettlesere har begynt å slå tilbake mot fingeravtrykk, og Brave leder anklagen. I tillegg til å blokkere fingeravtrykk, blokkerer Brave Shield-funksjonen også et stort antall invasive annonser og sporingscookies.

Brave har også gått bort fra et vanlig problem som finnes i moderne nettlesere. De kan ofte forstyrre så sterkt et nettsted for å blokkere elementer at brukerne i utgangspunktet ikke får tilgang til innholdet de kom til nettstedet for.

Enten betyr det at brukeren må gå et annet sted for å finne informasjon, eller de trenger å gå gjennom den tidkrevende og irriterende prosessen med å deaktivere sikkerhetsplugins en etter en til de kan finne ut hvilken som forårsaker surfeproblemet.

Blokker for modige annonser

Velge hvilke annonser som skal blokkeres i Brave Browser

Brave personvernpakke eliminerer behovet for å gjennomgå denne smertefulle prosessen, og gjør det raskere og langt mindre irriterende å ha en sikker nettopplevelse. Ett klikk på Brave-ikonet, og brukerne får en liten meny som har forenklet veksler for å slå av og på de omfattende sikkerhetsfunksjonene i nettleserinnstillingene.

Fordi Brave-nettleseren er bygget på Chromium-motoren som driver Google Chrome, er det mulig å øke personvernet ytterligere ved å legge til ditt eget utvalg av utvidelser på samme måte som når du bruker Chrome-nettleseren. Men bare fordi Brave er bygget med Chromium-motoren, betyr det ikke at du gir fra deg dataene dine til Google.

Brave har fjernet den Google-spesifikke koden fra sin versjon av Chromium-motoren, og blokkerer dermed ikke bare eksterne data fra å komme inn, men blokkerer også data som allerede er inne fra å komme seg ut. Poenget er at du kan bruke Brave uten å bekymre deg for at den deler hele nettleserloggen din med Google.

Modig & BAT Power

Og her er funksjonen som prøver å blande brukerens og annonsørens behov med hensyn til personvern og inntektene som genereres av reklame på nettsteder over hele internett. Denne funksjonen er Brave Rewards, som brukere kan velge om de vil støtte nettsteder med inntekter, men likevel opprettholde personvernet.

Når du er valgt Brave Rewards, vil Brave-nettleseren bytte annonser på et nettsted med egne annonser. Den største forskjellen er at Modige annonser ikke sporer deg, og når brukere ser på eller engasjerer seg med annonsene, blir de belønnet med BAT-tokens.

Brave vil beholde 30% av annonseinntektene som annonsørene bruker mens de overfører de andre 70% til Brave-brukerne. Brukere kan også bruke BAT lagt til kontoene sine for å tipse brukere på en rekke sosiale medier og andre nettsteder, eller ved å bidra til deres favorittnettsteder. For eksempel er Wikipedia en modig utgiver og kan støttes med BAT-donasjoner.

Token Flow i økosystem

Verdistrøm av BAT-tokens i økosystemet. Bilde via BAT-papir.

Brave hevder den gjennomsnittlige brukeren kan tjene omtrent $ 5 per måned, med dette tallet varierer basert på regionen de bor i og andre faktorer.

Før utgivelsen av Brave v1.0 klarte ikke brukerne å trekke tilbake noe av BAT de laget med nettleseren. Imidlertid er det nå mulig å trekke seg gjennom Cryptocurrency Exchange Uphold, og Brave sier at neste år vil brukere kunne innløse BAT for produktrabatter, gavekort og abonnementer, pluss mer.

Brave har hatt push-back fra annonsører siden oppstarten på grunn av problemer med å få dekket innholdet. Imidlertid, når man ser på det med øynene til brukeren som prøver å unngå den økende overvåkingen av selskaper, er BAT-modellen god. Og med tanke på at det nå er tusenvis av annonsører som bruker Brave, selv om noen bare tester på dette tidspunktet, ser det ut til at Brave er kommet for å bli.

Den eneste tingen som trengs nå er flere brukere. Mens 8 millioner er en god start, er det langt fra de 250 millioner brukerne av Mozilla Firefox-nettleseren eller de mer enn 1 milliard Google Chrome-brukerne.

Historie og team

Brendan Eich grunnla Brave Software i 2017. Som skaperen av JavaScript og medstifter av Firefox har han absolutt vist seg i stand til å utvikle storskala og forstyrrende programvare når den teller.

Samme år det ble grunnlagt, samlet BAT-token imponerende $ 35 millioner på i underkant av 30 sekunder under ICO.

Modige teammedlemmer

Noen av de modige teammedlemmene. Bilde via Modig.

De har siden sikret seg tidlige partnere og hentet topp talentutviklere og ledere. Andre viktige medlemmer av teamet inkluderer:

 • Brian Bondy – Lead Developer, medstifter av Brave. Tidligere: Khan Academy, Mozilla og Evernote.
 • Yan Zhu – Chief Information Security Officer.
 • Holli Bohren – Finansdirektør.

BAT har hovedkontor i San Francisco, med et ekstra kontor i London. Per desember 2019 har arbeidsstyrken vokst til over 100 ansatte.

Konkurranse

Brave har noen få konkurrenter i Blockchain-området som forstyrrer digital annonsering.

Papyrus og Adshares begge tilbyr lignende Blockchain-baserte reklameøkosystemer. Hovedforskjellen er at de fokuserer først og fremst på utgivere og annonsører, og lar brukerne være utenfor ligningen.

Braves tøffeste utfordring kommer imidlertid fra den voldsomme konkurransen de møter i nett- og mobilnettleserområdet.

Nettlesermarkedsandeler

Bildekilde: brave.com

Fra mars 2018 utgjorde Google Chrome, Safari, Internet explorer og Firefox omtrent 90% av nettlesermarkedet. Annonseblokkeringsfunksjoner og til og med et insentivbasert tokenøkosystem er funksjoner som noen av disse nettleserne kan replikere hvis de velger å.

Brave må tilby mye mer for å bli ansett som et levedyktig alternativ for hverdagsbrukere.

BAT-prisytelse

BAT-token ble lansert i juni 2017 til en pris på $ 0,17. En måned senere, 16. juli 2017, nådde token et helt lavpunkt på $ 0,066209.

Det var heldig timing da det kom like før det store rallyet i kryptovalutaer på slutten av 2017, og BAT nådde sin heltidshøyde på $ 0,980702 9. januar 2018. Derfra falt den selvfølgelig hele 2018 da hele kryptovalutaen space led et dypt bjørnemarked.

2019 så seg en bedring tidlig på året, med BAT som nådde $ 0,444391 innen 21. april 2019. Selvfølgelig falt den av disse nivåene, men har holdt seg ganske bra i 2019 sammenlignet med mange andre altcoins.

BAT-prisytelse

BAT-prisytelse. Bilde via CMC.

Fra begynnelsen av desember 2019 forblir den over lanseringsprisen og handles til $ 0,1886301 4. desember 2019. En uke tidlig hadde BAT-token nådd $ 0,277868 da den samlet seg etter utgivelsen av den første produksjonen Brave browser.

Diagrammet indikerer at BAT-prisen (som de fleste andre mynter) beveger seg i samsvar med den generelle bølgen av markedssentiment rundt kryptovalutaer. Som de fleste blockchain-prosjekter, tror jeg det vil ta litt tid før teknologien er validert nok til at token begynner å definere sine egne pristrender i kryptovaluta-markedet.

BAT-markeder & Oppbevaring

Når det gjelder markedene for BAT, er det ganske populært token og er oppført på en rekke børser, inkludert Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Huobi osv. Imidlertid foregår over 50% av volumet for tiden på to av topp børser.

Dette er ikke en av våre foretrukne børser, og det faktum at mesteparten av handlingen foregår her er et potensielt problem for det åpne markedets likviditet. Det betyr at disse børsene kan ha en for stor innvirkning på markedet for BAT.

Binanace BAT

Registrer deg på Binance og kjøp BAT-tokens

Når det er sagt, er den individuelle likviditeten i ordrebøkene for børser som Binance ganske dyp og flytende. Dette betyr at du kan utføre bestillingene dine med relativt liten glidning (selv for de store blokkordrene).

Når du har fått flaggermusen din, trenger du et sted å oppbevare dem trygt. Brave-nettleseren bruker Uphold for å beholde tokens når du tjener dem for visning av annonser, så det er alltid et alternativ.

Bat er også et ERC-20-token, så hvis du allerede har en lommebok som støtter denne typen token, kan du bruke den. Hvis du ikke gjør det, er det nok å velge mellom. Disse inkluderer lommebøker som MetaMask, MyEtherWallet og hardware lommebøker som en Trezor / Ledger.

Fordeler & Ulemper

Basert på denne gjennomgangen er det en rekke muligheter og utfordringer som jeg har identifisert med Brave-nettleseren. Dette er bare min mening, og jeg oppfordrer deg til å gjøre din egen forskning.

La oss først se på noen av mulighetene vi har med Brave & FLAGGERMUS:

 • På ekte Blockchain-måte har BAT som mål å fortrenge mellomleddannonsebørsen som er ansvarlig for å forurense annonseopplevelsen ved å skape et incentivbasert desentralisert nettverk der utgivere, annonsører og brukere mer effektivt kan mate hverandres behov.
 • Teamet er svært erfaren og har vist seg å lykkes med å skape forstyrrende teknologier
 • Braves nettleser gir mye raskere hastigheter som et resultat av funksjonene for annonseblokkering
 • Braves personvernleser er allerede oppe og jobber med 10 millioner månedlige brukere
 • Nettleseren overvåker brukernes oppmerksomhet i sanntid, samtidig som den opprettholder anonymitet og personvern for brukerne
 • Publikum blir stadig mer oppmerksomme på hvordan annonser påvirker opplevelsen deres negativt. Dette vises av økningen i programvare for annonseblokkering globalt (600 meter enheter). Samtidig har tradisjonelle utgivere mistet omtrent 66% av annonseinntektene det siste tiåret

Modig brukervekst

Modig daglig brukervekst. Bilde via modig.

Imidlertid er det ganske mange ulemper og utfordringer som nettleseren kan møte når de kommer frem. Disse inkluderer noen av følgende:

 • BAT er avhengig av at folk adopterer Brave-nettleseren, noe som kan være problemer på grunn av sterk konkurranse fra Google Chrome, Safari og Brendans tidligere selskap – Firefox. Det har vært diskusjoner rundt Brave å utvikle en Chrome-utvidelse for å eksponere løsningen for flere brukere, men ingen utgivelsesdato er bekreftet.
 • Annonsører kan fortsatt møte utfordringer med å konvertere brukere til betalende kunder. Det virker som om profilen til en modig nettleserbruker er noen som:
  1. Bruker allerede eller er interessert i å bruke en annonseblokkering
  2. Ønsker en raskere nettopplevelse
  3. Ønsker å få betalt for visning av annonser
  4. Ønsker å se mer relevante annonser
  5. Ønsker å spare penger på mobildata

  For øyeblikket er det ikke så klart hvilke av de 5 egenskapene som mest nøyaktig beskriver en modig bruker. Man må anta at det å ha tilgang til en annonseblokkering vil være viktigst.

  For at Brave skal gi annonsører høyere avkastning, må de imidlertid tiltrekke seg brukere som er villige til å betale for produkter de oppdager gjennom annonser, selv om de bare bruker tjenesten til å tjene poletter ved å se disse annonsene..

  Vanligvis er folk som er interessert i å se annonser for penger, vanligvis ikke i stand til å betale for produktene som blir annonsert for dem, og i verste fall kan de prøve å manipulere synspunktene sine for å tjene flere tokens..

  Dette kan være en bekymring for annonsører som håper å tiltrekke seg virkelige kunder og øke salget ved hjelp av Brave.

  Konklusjon

  Modig nettleser møter hard konkurranse fra slike som Google Chrome, Safari, Firefox og andre. Selv om de for tiden viser imponerende vekst med 8 millioner brukere hver måned, vil nettleseren trenge å danne store strategiske partnerskap som gjør at BAT kan integreres i nettleseropplevelsen til hverdagsbrukere på nettet..

  Samtidig vil annonsører trenge forsikring om at den insentivbaserte modellen som foreslås, faktisk vil hjelpe dem å konvertere annonsedollar til produktsalg, og ikke bare garantere flere annonsevisninger..

  Selv om Adblockers og et tokenbasert økosystem er verdifulle forslag, tror jeg det som til slutt vil bringe Brave og dets grunnleggende oppmerksomhet til masseadopsjon er kostnadsbesparelsene fra reduserte data brukt på nedlasting av annonser og trackere.

  Appellen til en nettleser som kan hjelpe folk med å kutte ned 20% av den månedlige telefonregningen, er utbredt og kan brukes til å danne partnerskap med mobildataleverandører som Verizon og AT&T.

  Annonsenedlastinger og sporere koster for tiden brukerne $ 23 i måneden i mobildata. Braves nettleser reduserer kostnadene betydelig gjennom annonseblokkeringsteknologien.

  Basert på denne kunnskapen kunne Brave samarbeide med AT&T, Verizon og andre mobildataleverandører for å belønne kunder med rabatt på ubegrensede dataplaner når de adopterer Brave-nettleseren på mobiltelefonen.

  Fra AT&T og Verizons perspektiv, hvis kunder forplikter seg til å bruke en nettleser med lav båndbredde, kan dataleverandører tilby dem ubegrensede data til en lavere kostnad for deres virksomhet.

  PÅ&T og Verizon kan ha nytte av at folk betaler en litt lavere pris for sin ubegrensede dataplan (for eksempel $ 10 eller $ 15 rabatt) fordi de samme forbrukerne kanskje sparer mobilleverandører $ 20 eller $ 30 per konto ved å bruke Brave-nettleseren for å kutte ned gjennomsnittet hver måned. databruk med 0,5 GB.

  Til slutt verdien av Braves nettleser til AT&T og Verizon vil være å hjelpe dem med å redusere kostnadene ved å betjene kundene sine med ubegrenset data. Et slikt partnerskap kan gi Brave og BAT tilgang til flere millioner flere brukere.

  Det er foreløpig ingen omtale av at et partnerskap for mobildataleverandører forekommer, men som forbruker vil jeg definitivt være begeistret for muligheten for at Verizon belaster meg $ 15 mindre for å bruke deres ubegrensede dataplan ved å bare bytte nettleser og kjøpe BAT.

  Det er for tidlig å si fra, men jeg vil ikke si det forbi Brendan og teamet hans for å utforske nedsatte mobildataplaner som det ideelle insentivet til å oppmuntre til mer vanlig adopsjon og økt frivillig annonsevisning i Brave Browser..

  Utvalgt bilde via basicattentiontoken.org

  Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me