Belacoin anmeldelse: Tjene Crypto ved å dele bilder på Belacam

Verden av sosiale medier er på randen av å bli forstyrret av en ny bølge av blockchain-baserte prosjekter.

De nåværende gigantene i bransjen er avhengige av sentraliserte plattformer som tilbyr sine brukere og innholdsskapere veldig lite for deres innsats; Til tross for dette beholder apper som Instagram og Snapchat en lojal følge som vil ta litt overtalelse for å bytte til en annen plattform.

Belacam som er basert på Bela (BELA) blockchain har som mål å gi et desentralisert alternativ som direkte belønner brukerne for deres innsats.

Hva er Belacoin?

Belacoin (BELA) ble opprinnelig opprettet i 2014 som en veldedighetsmynt for organisasjoner som spesialiserte seg på å hjelpe barn. En prosentandel av den sirkulerende forsyningen ble donert til forskjellige organisasjoner og brukt i en Bela-kran for å prøve å utvide fordelingen av mynten.

Denne ideen tok aldri av og prosjektet skiftet fokus i 2016 etter Ambia-fondet overtok utviklingen av Belacoin. En rebranding fulgte sammen med oppdateringer til Bela-lommebøkene. Teamet fokuserte også på å tiltrekke seg både dedikerte og uavhengige gruvearbeidere for å sikre blockchain.

Ambia Fund Investment

Opprinnelig basert på Litecoin, brukte Belacoin Dark Gravity Well-vanskelighetsjusteringsalgoritmen og skryte av en rask blokkeringstid og var i stand til å vedta teknologiske fremskritt som SegWit og Lightening Network.

Som et resultat var Bela i stand til å lette raske peer-to-peer-transaksjoner, og dette bidro til å tiltrekke Belacam-teamet som lette etter et passende nettverk som kunne støtte deres sosiale medieplattform..

For å bidra til å lette veksten av Belacam-plattformen blir BELA transformert til et ERC-20-token for å hjelpe det sømløst integreres i en allerede eksisterende infrastruktur.

Hva er Belacam?

Belacam er en plattform som lar brukerne dele både bilder og gifs, og belønnes i BELA for å laste opp innhold. I tillegg kan innholdsskapere også motta BELA for hver som bildene deres får, og brukere kan ta ut pengene sine eller bruke dem til å like andre brukeres bilder.

Plattformen er planlagt å fungere på en måte som ligner på Steemit, og brukerne vil både kunne samhandle med og belønne sine venner og favorittpersonligheter, samt organisasjoner og andre innholdsskapere.

Belacam-registrering

Teamet bak Belacam jobber sammen med Ambia Fund-teamet, og de to partiene har som mål å skape en unik sosial plattform som tapper inn i et betydelig marked for brukere av bildedeling av apper.

Hvor levedyktig er prosjektet?

Sosiale medier spiller en stor rolle i dagens samfunn med Snapchat som beveger seg nær 200 millioner brukere mens Instagram har nær 800 millioner. Bildedelingssektoren kan vise seg å være ekstremt innbringende for Belacam og Steemit har vist at desentraliserte sosiale medieprosjekter definitivt kan lykkes.

Mens de vanlige plattformene har samlet et stort antall brukere, belønner de ikke innholdsskapere direkte, og de blir enten ubetalt eller tar hjelp av tredjepartssider for å finne sponsorer eller annonseringspartnere. Ved å gjøre det mulig for innholdsskapere å bli direkte belønnet av andre brukere av plattformen, har Belacam potensialet til å forstyrre det nåværende markedet og tiltrekke seg et betydelig antall unge, kryptovennlige brukere.

Belacam overvåkes også nøye av Ambia Fund, som spesialiserer seg på utvikling av kryptovaluta-startups, og Ambia-teamet har stått bak sourcing av programmerere og designere, i tillegg til å administrere prosjektets medie- og PR-kampanjer..

Bela støttes også av Live Bela LLC, selskapet bak kryptovalutaen med hovedkontoret i Charlottesville, USA. De er fortsatt fullstendig kompatible, og Live Bela LLC er registrert hos den amerikanske regjeringen og beholder Delaware LLC-filnummeret: # 6507095.

Live Bela vedlikeholder og utvikler Belas kildekode, programvareprosjekter og plugin-moduler, i tillegg til å være involvert i å bygge samfunnet.

Belacam USP

Samspillet mellom Bela og Belacam vil vise seg å være viktig, ettersom folk trenger Bela for å betale for spesielle funksjoner i Belacam, og etter hvert som plattformen vokser i popularitet, vil etterspørselen etter Bela øke. Innholdsskapere er også satt til å motta Bela fra både følgere og annonsører, og når de velger å veksle inntektene sine mot andre valutaer, vil dette bidra til å skape betydelig handelsvolum for Bela, og i sin tur hjelpe det å få ytterligere trekkraft..

I tillegg til Belacam-plattformen, støtter Bela også Bella sjakk, en android-app som lar brukerne spille sjakk mot en rekke motstandere og motta BELA som belønning for å vinne.

Er BELA verdt å investere i?

BELA-token har slitt nylig siden markedsnedgangen har sett at den mister de aller fleste av sin verdi. Etter å ha toppet seg til en pris på rundt $ 0,52 i januar, handler BELA for tiden til en pris på $ 0,09 og beholder en markedsverdi på omtrent $ 4 millioner. På det høyeste var det verdt over $ 20 millioner, og teamet har litt arbeid å gjøre for å tiltrekke investeringer tilbake i prosjektet.

Det er en rekke utviklingstrekk i røret, og Bela-teamet har bestemt seg for å bytte BELA til et ERC-20-token og å innlemme en Proof-of-Stake-konsensusalgoritme. Hovedmålene er å stimulere virkelige hverdagsbrukere og også å bevege seg bort fra mer sentraliserte gruvebassenger. Disse skiftene er også rettet mot å forbedre interoperabilitet med ERC-20-tokens som er godt integrert med sentraler og hardware-lommebøker.

Byttet er planlagt å skje i løpet av de kommende ukene, og hver gamle BELA vil byttes mot en ERC20 BELA i forholdet 1: 1.

Belacam-plattformen er også i utvikling med Gamma-versjonen nær å bli lansert. Testapplikasjoner ble tatt mellom 29. januar og 20. februar, og de valgte personene har siden testet ut Belacam Gamma med utgivelsen planlagt til 2. kvartal i år.

Belacam plattform Gamma

Som med ethvert blockchain-basert prosjekt, avhenger mye av hvordan teamet klarer å holde seg oppdatert på utviklingen og også komme seg foran konkurrentene. Den desentraliserte sosiale mediesektoren kan vise seg vanskelig å navigere, og mens Steemit har vist seg å være en suksess, har Indahash prestert dårlig mens teamet bak Props-prosjektet har blitt tvunget til å utsette lanseringen av videodelingsplattformen.

Å bygge en sterk sosial medieplattform tar tid, selv om disse prosjektene er i stand til å utvide brukerbasen til en nesten eksponentiell hastighet.

Det finnes også muligheten for at Belacam ikke blir godt mottatt av allmennheten, ettersom plattformer som Instagram og Snapchat opprettholder et sterkt grep om brukerne. Suksessen til Belacam avhenger veldig av at token-inntektsdelingsmodellen blir mer synlig og hverdagsbrukere blir mer vant til å utveksle verdi via tokens. Prosjektet kan markedsføre seg tungt for kryptovaluta-samfunnet og bygge seg opp derfra, i likhet med måten Steemit har operert på.

Så langt ser prosjektet ut til å innlemme en rekke positive funksjoner, og Belacam inkluderer et rent og intuitivt grensesnitt, samt interaktive funksjoner som et lederbord som fremhever brukerne som har gitt flest likes innen en 24-timers periode.

Ved å gi bort et stort antall likes på nettstedet og gjøre det til lederbordet, vil brukerne ha profilene sine foran tusenvis av andre brukere. Funksjoner som disse kan bidra til å stimulere brukere til å samhandle på plattformen.

Belacam-applikasjonen kan vise seg å være potensielt lønnsom for innehavere av BELA, ettersom applikasjoner som Instagram og Snapchat tiltrekker seg et stort antall brukere, mens Facebook og Twitter også har mye bildedeling og er utrolig populære..

Ved å bruke blockchain-teknologi for å lette rask betaling og belønninger for å like og dele innhold, har Belacam alle muligheter for å skære ut en del av markedet for seg selv. Med en nåværende markedsverdi på rundt $ 4m gir BELA også god plass til å vokse og gir investorer muligheten for betydelig sunn avkastning.

Bilder via livebela.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me