Beste Algorand lommebøker: 5 sikre ALGO-innsatsalternativer

Algorand (ALGO) er et av de nyeste og hotteste kryptokurrencyprosjektene i rommet. All interessen for prosjektet har ført til stor etterspørsel etter deres ALGO-valuta.

Algorand-nettverket er en desentralisert, tillatelsesfri, åpen kildekode-blockchain som ble utviklet av et team av forskere, matematikere og økonomer. Algorand er også et bevis på stake blockchain, noe som betyr at brukere kan tjene jevn avkastning for å sette kryptoen.

Med så mye etterspørsel etter å lagre og stake ALGO, er det et stort behov for sikre lommebøker.

I dette innlegget vil jeg se på 5 av de beste lommebøkene i Algorand. Jeg vil også se på innsatsfunksjonaliteten deres og gi deg noen gode tips når det gjelder å stikke og sikre ALGO.

Topp 5 beste ALGO lommebøker

Før vi kan dykke ned i lommebokvalgene, er det viktig å forklare hovedkriteriene når det gjelder å velge den “beste” lommeboken..

Fra mitt perspektiv må en lommebok først være trygg. Men det må også være svært funksjonelt og godt støttet av utviklerne. Det må også ha et ganske anstendig rykte blant samfunnet. ALGO-brukerne dine er ofte den beste ressursen din.

Nå, gitt at Algorand ble lansert som sin egen innfødte blockchain, er det ikke så mye lommebokstøtte som du finner med andre mynter som enten er bygget på en annen kjede eller gaffelt fra den. Når det er sagt, er det fortsatt et anstendig utvalg å velge mellom.

Her er 5 av de beste lommebøkene i Algorand (i rekkefølge etter preferanse).

Ledger (Hardware Wallet)

Ledger er sannsynligvis den mest kjente hardware-lommeboken, og ifølge mange er den også den beste og sikreste. Vi tar ikke den avgjørelsen, men vi kan si at hardware-lommebøker er den beste måten å gå når du leter etter sikkerheten til myntene dine, og Ledger er absolutt ikke noe unntak fra det. Det kan isolere dine private nøkler og personlige data fullstendig, og sørge for at hackere ikke kan kompromittere dine beholdninger.

Mens Ledger Live ikke støtter Algorand, har Nano S og Nano X nivåer av støtte for kryptovalutaen, inkludert muligheten til å satse ALGO-en din rett fra lommeboken. Nano S kobles sammen med den nettbaserte MyALGO lommeboken, mens Nano X kan bli brukt med Algorand Core mobil lommebok.

Ledger Nano Algorand Lommebok

Få Ledger Nano X fra den offisielle butikken

I tillegg til Ledger-integrasjonen og muligheten til å satse ALGO-er fra maskinvareboksen, får brukerne tilgang til de solide sikkerhetsfunksjonene som tilbys av Ledger-lommebøkene..

Dette inkluderer det tilpassede BOLUS-operativsystemet som forhindrer ondsinnede angrep på lommeboken, samt den integrerte sikkerhetsbrikken designet for å maksimere sikkerheten til hver brukeres private nøkler. Videre er Ledger blitt sertifisert av ANSSI, et av Frankrikes ledende cybersikkerhetsbyråer.

Advarsel ⚠️: Sørg alltid for å kjøpe enheten din fra den offisielle store butikken. Tredjepartsselgere har vært kjent for å tukle med hovedbøker.

Ledger hardware-lommeboken er også ganske nyttig for de som har mer enn en kryptovaluta, siden den for øyeblikket har støtte for godt over 1200 forskjellige kryptovalutaer, hvorav mange også er kan stables i Ledger.

Disse inkluderer de populære kryptovalutaene Tezos (XTZ) og Tron (TRX). Samlet sett tillater Ledger innsetting av opptil 7 forskjellige mynter samtidig, og belønningene kan opptjenes gjennom Ledger Live eller ved å administrere en ekstern lommebok..

MyALGO Wallet (Web Wallet)

De MyALGO lommebok er en nettbasert lommebok designet av Rand Labs, et spesialisert team på Algorand-teknologi. Lommeboken er et sikkert og brukervennlig grensesnitt for lagring av ALGO, og den kan også kobles til Ledger hardware lommebok for ekstra sikkerhet for myntene dine.

Fordi MyALGO Wallet er nettbasert, kan den brukes med alle de viktigste operativsystemene og med noen av de store nettleserne, og du kan til og med få tilgang til den fra iOS- og Android-mobilenheter..

MyALGOWallet UI

MyAlgo Wallet brukergrensesnitt

MyALGO-lommeboken er en av de enkleste måtene å sende og motta ALGO-er, for å holde oversikt over alle eiendelene dine og organisere, spore og administrere alle Algorand-lommebøkene dine. På sikkerhetsfronten ble lommeboken opprettet med et grensesnitt på klientsiden som holder de private nøklene sikre på brukerens enhet. Private nøkler er sikkert kryptert og forlater aldri den lokale enheten.

Selvfølgelig kan du bruke MyALGO Wallet til å sette ALGO-tokens. Og i fremtidige utgivelser av lommeboken vil brukere kunne bytte ALGO-er med USDT, BTC og andre kryptovalutaer rett fra lommeboken..

Algorand Core Wallet (mobil lommebok)

Algorand kjerne lommebok er en mobil lommebok og den kan lastes ned for Android-enheter fra Google Play-butikken, og for iOS-enheter fra Apple app store. Som den offisielle Algorand lommeboken er den kontinuerlig under utvikling, med nye funksjoner som blir lagt til regelmessig.

Naturligvis er det mulig å bruke denne lommeboken til staking, og takket være Algorands Pure Proof of Stake-konsensus oppnås Algoritme-innsatsbelønninger umiddelbart etter innskudd av ALGO i lommeboken.

Nylig la lommeboken til støtte for Ledger Nano X, noe som gjorde den til en av de første Bluetooth-integrerte kryptovalutaene. Bruk av Ledger Nano X gir ekstra sikkerhet for midler gjennom muligheten til å autentisere og autorisere transaksjoner gjennom Algorand mobile lommebok, samtidig som det gir et kaldt lagringsalternativ for å opprette og lagre private nøkler offline.

Lommeboken inkluderer også full og fullstendig integrasjon med brukergenererte Algorand Standard Assets. Øyeblikket da en slik tilpasset eiendel blir opprettet, blir den støttet av lommeboken og tilgjengelig.

Algorand Core Wallet

Algorand Core Wallet i Google Play Store.

Disse eiendelene har fordelen av 4 sekunders nettverkshastigheter, og lommebokbrukere kan se eiendelene til andre lommebokbrukere. Dette er en fin måte å samhandle med Algorand blockchain, og innen 5 minutter kan en ny ressurs opprettes og distribueres fullt ut.

Andre gode funksjoner inkluderer muligheten til å se alle brukere som holder rett på en skjerm uten å måtte bytte mellom kontoer. Lommeboken kommer også med en innebygd kalkulator som viser den eksakte USD-verdien av alle ALGO-beholdningene i lommeboken. Belønninger sees lett i lommeboken, og brukere kan til og med velge å aktivere varsler, slik at de ikke går glipp av overføringer eller oppdateringer.

Alt i alt er Algorand Core Wallet et utmerket valg for å lagre ALGO på en sikker måte. Brukere kan dra nytte av den umiddelbare innsatsen fra lommeboken for å dra nytte av sammensetting, og kan også koble til en Ledger Nano X-enhet for ekstra sikkerhet. Vi setter pris på det faktum at dette er en offisiell lommebok og er under stadig utvikling for å legge til nye funksjoner og forbedre sikkerheten.

Atomic Wallet (Desktop & Mobil)

Atom-lommeboken er en tredjeparts lommebok opprettet av det samme teamet som brakte oss Changelly-kryptobørs. Fordi den har innebygd Changelly-støtte, kan brukere raskt og enkelt bytte mellom mer enn 60 forskjellige kryptovalutaer.

I tillegg kan brukere lagre mer enn 500 forskjellige mynter i lommeboken, inkludert Algorand. Lommeboken er tilgjengelig i både stasjonære og mobile versjoner, med støtte for Windows, Mac og Linux for desktopversjonen, og for iOS og Android for mobilversjonen.

Selv om dette er en tredjeparts lommebok, har det vist seg å være sikkert, og mange brukere setter pris på mangelen på KYC-godkjenninger eller registrering for å bruke lommeboken og byttetjenesten..

Atomic Wallet Oversikt

Atomic Wallet Support for Algorand

Selvfølgelig holder brukerne full kontroll over eiendelene sine, med de private nøklene for lommeboken kryptert og lagret lokalt på enheten. Atomic-lommeboken kommer også med et kundesupportteam som er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg med eventuelle problemer som kan oppstå når du laster ned, oppretter eller bruker lommeboken..

I tillegg til å tilby byttefunksjoner for over 60 kryptokurver, kan brukere også kjøpe 12 forskjellige kryptokurver, inkludert BTC, LTC og USDT i sine egne lokale valutaer. Selv om Algorand ikke støttes for kjøp, kan brukere bare kjøpe BTC eller USDT og deretter bruke den innebygde byttefunksjonen til å bytte mot ALGO.

Lukket kilde &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Det er viktig å påpeke at Atomic Wallet ikke er 100% åpen kildekode, noe som betyr at koden ikke har blitt kontrollert av samfunnet. Det har ikke hatt noen sikkerhetsbrudd i sin siste historie skjønt.

La oss til slutt ikke glemme at brukere kan satse ALGO i Atomic-lommeboken. Det er også mulig å satse 8 andre kryptovalutaer, inkludert Tezos (XTZ), Tron (TRX) og Cardano (ADA).

I tillegg har Atomic-lommeboken sin egen innfødte kryptovaluta, Atomic Wallet Coin (AWC). Ved å holde AWC i lommeboken (minimum 1000 AWC) kan brukere motta opptil 1% kontant tilbake på alle børser i lommeboken.

Coinomi Lommebok (Desktop & Mobil)

Coinomi er en annen populær tredjeparts lommebok som har både stasjonære og mobile versjoner. Windows, Mac OS og Linux støttes for desktopversjonen, mens Android og iOS begge støttes for mobilversjoner.

Coinomi er kjent fordi den har støtte for over 125 forskjellige blokkeringer og tusenvis av tilknyttede tokens. Naturligvis inkluderer dette Algorand, og Coinomi-lommeboken har også støtte for å sette ALGO, så lenge du har minst 1 ALGO.

Coinomi-lommeboken kommer med et flott funksjonssett, inkludert sterk kryptering av private nøkler, som lagres lokalt på brukerens enhet. I tillegg til sikkerhet er Coinomi-lommeboken kjent for sitt fokus på personvern. For det formål krever det ingen KYC-bekreftelse, har ingen IP-tilknytning eller identitetskobling, og sporer aldri transaksjoner.

Coinomi Wallet Algorand

Coinomi Desktop Wallet & Skjermbilder for mobil

Det er nok for brukerne å like lommeboken, inkludert integrasjonen av Changelly og Shapeshift for enkelt å konvertere et stort antall kryptokurver fra rett i lommeboken. Lommeboken gir også mulighet for tilpasset innstilling av avgifter, eller du kan la den dynamisk beregne riktig avgift for å få den beste verdien til enhver tid.

En ulempe for noen brukere er bryteren som ble gjort i slutten av 2018 som gjorde at kildekoden for Coinomi ble stengt. Åpenhet er viktig for mange kryptovaluta-brukere, og overgangen til lukket kildekode betyr at kodebasen for lommeboken ikke lenger kan gjennomgås av tredjeparter.

Algorand er en av bare en håndfull mynter som kan stakes i Coinomi-lommeboken. Selv om belønningene ikke vises som transaksjoner i lommeboken, gjenspeiler saldoen alle opptjente belønninger.

Konklusjon

Og der har du de fem beste stedene å lagre ALGO-tokens, og for å motta løpende belønninger fra innsatsen. Alle lommebøkene har sine egne toppfunksjoner, fra sikkerhet til enkelhet til bytte i lommebok.

Hvilken lommebok du går etter, vil avhenge av dine egne personlige preferanser. Jeg vil personlig gå etter en maskinvareenhet for reskontro, da sikkerheten ikke kan slå. Alternativt er kjernelommeboken flott hvis du vil ha den innsatsmuligheten, og både Coinomi og Atomic lommebok er ideelle hvis du vil lagre annen kryptovaluta..

Det kan være andre lommebøker som støtter ALGO som du finner. Hvis du vurderer dem, må du sørge for at de har et anstendig rykte blant samfunnet og at de støttes godt av utviklerne.

Uansett hvilken Algorand-lommebok du bestemmer deg for å bruke, må du følge lommebokens sikkerhet 101. Ta alltid sikkerhetskopi av frøordene dine og oppbevar dem på et trygt sted. Ikke last ned mistenkelige filer som kan være lastet med skadelig programvare.

Og til slutt, hodl i hemmelighet. Ingen trenger å vite hva du satser og $ 5 skiftenøkkelangrep er ganske effektiv. &# 128521;

Beste stedene å kjøpe ALGO

  • Binance Exchange
  • Kraken
  • Bittrex

Utvalgt bilde via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me