Beste Bitcoin SV-lommebøker: Topp 7 tryggeste steder å lagre BSV

Bitcoin SV (Bitcoin Satoshi’s Vision eller BSV) er den mest kjente gaffelen i Bitcoin Cash-nettverket som skjedde i november 2018.

Utviklingen av prosjektet ble påtatt av nChain-utviklingsselskapet. Det ble også støttet økonomisk av CoinGeek-gruvedrift i sine tidlige dager. Siden hardfork har Bitcoin SV nådd topp 10 i markedsverdi og har et aktivt fellesskap.

Så det er behov for trygg og sikker BSV-lagring.

I dette innlegget vil jeg gi deg de syv beste Bitcoin SV-lommebøkene, samt noen topptips når det gjelder sikker lagring av BSV.

Topp 7 Bitcoin SV-lommebøker

Gitt at Bitcoin SV er en gaffel med Bitcoin Cash, som i seg selv er en gaffel med Bitcoin, var det ganske mange lommebøker som lett ble tilpasset fra deres Bitcoin-kodebase. Det er også en rekke tredjeparts lommebøker med flere valutaer som tilbyr støtte for Bitcoin SV.

Vårt valg av den “beste” lommeboken er basert på faktorer som sikkerhet, brukervennlighet, aktiv utvikling og fellesskapsstøtte. Selv om det kan være andre lommebøker som støtter det, må du sørge for at de oppfyller disse kriteriene.

Med det ute av veien er her de syv beste Bitcoin SV-lommebøkene.

Electrum SV (stasjonær lommebok)

ElectrumSV gaffel av den velkjente Bitcoin Electrum lommeboken. Electrum ble startet i 2011 av Thomas Voegtlin, og det er en av de mest brukte Bitcoin Wallets.

Dette er en Hierarkisk deterministisk (HD) Lommebok som betyr at den automatisk skaper en hierarkisk struktur av private / offentlige adresser.

Hva betyr dette?

I utgangspunktet betyr det at hvis du ønsket å bruke en ny offentlig adresse for å motta Bitcoin SV, kan du bruke ett standard masterfrø til å generere det. Du trenger ikke opprette en ny privat / offentlig nøkkelkombinasjon.

ElectrumSV lommebok

Hovedbrukergrensesnittet til ElectrumSV Wallet

Fortsett å beholde Bitcoin Cash fra november 2018?

Deretter kan du bruke funksjonen ElectrumSV mynt splitting. Dette gjør at du trygt kan dele BSV fra den opprinnelige Bitcoin Cash-kjeden. Du kan lese dette hendig guide som ble tegnet av dem.

Åpen kilde &# 128104; ‍&# 128187 ;: Dette er noe vi virkelig liker med Electrum. Når en lommebok er åpen kildekode, kan du sørge for at koden er 100% sikker. Du kan se på kode her.

Noe annet du vil sette pris på om lommeboken, er det faktum at ElectrumSV støttes av hardware lommebøker som KeepKey, Trezor og Ledger.

Vi vet alle at hardware-lommebøker er noen av de sikreste lagringsalternativene på markedet. Med denne støtten betyr det at du kan holde nøklene dine på disse enhetene og bruke ElectrumSV-programmet til å administrere myntene dine – trygt og sikkert.

Foreløpig er ElectrumSV-lommeboken bare tilgjengelig på Desktop-lommeboken. Du kan laste den ned på Windows, MacOS og Linux.

Exodus (Desktop & Mobil)

Exodus er en tredjeparts lommebok med flere valutaer som har støtte for Bitcoin SV. Dette er flott, da det betyr at du kan lagre BSV sammen med alle dine andre kryptovaluta-eiendeler.

Exodus har eksistert siden 2016 og har ganske god erfaring i kryptovaluta-samfunnet. Den ble bygget av to kjente open source-utviklere og har ikke opplevd noen angrep eller hack.

Lukket kilde &# 128274 ;: I motsetning til Electrum er ikke Exodus open source. Imidlertid ble den bygget fra en rekke forskjellige open source-biblioteker, og det er visse utvidelser som er åpen kildekode. Du kan se deres GitHub her.

I motsetning til ElectrumSV-lommeboken ovenfor, har Exodus-lommeboken også støtte for mobile enheter. Dette betyr at det kan være et pent alternativ for de brukerne som må få tilgang til deres BSV på farten.

Den støttes på både Apple iTunes og Android. Mobilversjonene støtter mindre mynter enn skrivebordet, selv om de begge kan brukes med BitcoinSV. Rangeringene i begge appbutikkene var overveldende positive.

Exodus Mobile App

iTunes og Google Play Butikk Rangeringer for Exodus Mobile

Noe annet du vil sette pris på ved Exodus-lommeboken, er den innebygde byttefunksjonen. Gjennom bruk av en Shapeshift-integrasjon kan du enkelt bytte BSV til andre mynter / tokens og omvendt.

Desktop-lommeboken er ganske enkel å bruke og er godt lagt og intuitiv. Du kan enkelt overvåke porteføljen din, spore transaksjonene / adressene dine og sikkerhetskopiere lommeboken din. Exodus har støtte for Windows-, Mac- og Linux-enheter.

Til slutt vil du være glad for å vite at Exodus også har støtte for Trezor-enheter. Dette betyr i utgangspunktet at du kan lagre dine Bitcoin SV private nøkler på Trezor og deretter bruke Exodus-lommeboken som den valgte klienten. Du kan se mer om hvordan du gjør det her.

Atomic Wallet (mobil & Desktop)

Dette er en av de mest populære tredjeparts lommebøkene som for tiden er på markedet. Bortsett fra støtte for Bitcoin SV, kan Atomic-lommeboken lagre over 500 mynter og tokens.

Lommeboken er 100% sikker og er åpen kildekode. Du kan se deres GitHub her. Dette er også en lommebok med flere enheter som har støtte for stasjonære og mobile versjoner.

Noe som er ganske pent med Atomic Wallet er deres atombyttefunksjonalitet. Dette betyr at du enkelt kan bytte mynter fra forskjellige kjeder uten behov for en tredjepart. Dette er ganske begrenset skjønt og er bare tilgjengelig for BTC, LTC og QTUM.

Atomic Wallet har også en innebygd utvekslingsfunksjon med deres Shapeshift / Changelly-integrasjon. Dette betyr at du enkelt kan bytte BSV mot en annen mynt ved hjelp av tredjeparts tjenesten.

Fiat-kjøp &# 128184 ;: Du kan faktisk kjøpe Bitcoin SV med fiat-valuta ved hjelp av Atomic Wallet. De har en simpleksintegrasjon som godtar kredittkort.

Når det gjelder mobilstøtte, er Atomic Wallet for øyeblikket bare tilgjengelig i Android. Imidlertid er det planer om å gi ut en iOS-versjon i pipeline. Omtalene for Android-appen er ganske positive.

Atomic Wallet UI

Versjoner av Atomic Wallet Desktop og Mobile Wallet

Desktopversjonen av Atomic Wallet er egentlig ganske intuitiv og godt lagt ut. Du kan enkelt administrere BSV-en din samt alle de andre myntene i porteføljen din. Du kan også synkronisere dette med mobilen din.

Desktop-lommeboken støttes for øyeblikket på Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora – så ganske et utvalg.

Coinomi (mobil & Desktop Wallet)

Coinomi er en annen tredjeparts lommebok med flere valutaer som var en av de første som ble lansert i 2014. Den har støtte for over 380 tokens og mynter.

En av de viktigste fordelene med Coinomi er personvernet som lommeboken gir. Når du sender BSV ved hjelp av lommeboken, skjuler den IP-adressen du bruker for å koble til serverne deres.

I likhet med Atomic Wallet har du også utvekslingsfunksjonen. De har integrasjoner med både Changelly og Shapeshift, noe som betyr at du kan bytte Bitcoin SV mot annen kryptovaluta.

Dette er også en lommebok med flere enheter, og i motsetning til Atomic Wallet har den også støtte for iOS-enhetene. Vurderingen av lommeboken i både iTunes Store og Google Play er begge ganske positive.

Coinomi BitcoinSV

Coinomi Wallet-enhetsstøtte

Brukergrensesnittet på skrivebordsprogrammet er også ganske intuitivt og enkelt å navigere. Du har rask og enkel tilgang til alle myntene dine, og du kan hoppe mellom lommebokens mange funksjoner. Lommeboken støttes på MacOS, Linux og Windows.

Den eneste ulempen med Coinomi-lommeboken er at den ikke er åpen kildekode. Dette betyr at du ikke kan følge koden og sørge for at den er 100% over bord. Imidlertid har det ikke vært noen hendelser for lommeboken i sin fem år lange historie.

CentBee (mobil lommebok)

Som ElectrumSV, Centbee lommeboken ble designet eksklusivt for Bitcoin SV. Det er en eneste mobil lommebok som prøver å ta BSV til massene med raske og enkle betalinger.

CentBee har kraftig støtte, i tillegg til at de støttes av Ayre Ventures og CoinGeek (samme selskaper som støttet Bitcoin SV). Dette har uten tvil hjulpet til med utviklingen av lommeboken.

En av hovedtrekkene i Centbee-lommeboken er dens funksjonalitet og brukervennlighet. Du kan enkelt sende BSV til venner og familie med relativt lave kostnader.

Adopsjon av selger &# 128184 ;: Centbee prøver også å øke selgerenes adopsjon av Bitcoin SV. Dette er gjennom deres “ScanPay” globale betalingssystem. Når dette er lansert, vil det gjøre det lettere å foreta BSV-betalinger på salgsstedet og online.

Centbee Bitcoin SV-lommeboken er tilgjengelig på begge iOS og Android-enheter. Anmeldelsene ser ut til å være ganske anstendige, og de har 3,9 stjerner i iTunes og 4,2 i Google Play.

En ulempe med lommeboken er at den ikke er åpen kildekode, så du kan ikke bekrefte koden. Gitt det faktum at det har ganske anerkjente grunnleggere og støttespillere, er det usannsynlig å være uærlig – selv om beskyttelse mot hackere ikke er sikker.

Edge Wallet (mobil)

Edge Wallet er en annen mobil eneste kryptovaluta lommebok. I motsetning til Centbee er Edge Wallet en lommebok med flere valutaer, noe som betyr at du i tillegg til BSV kan lagre ytterligere 21 forskjellige mynter / tokens.

Edge Wallet ble først etablert tilbake i 2014, men pleide å bli kalt Airbitz. Det tok på seg sin nye moniker i februar 2018.

Når det gjelder brukervennlighet, er Edge Wallet designet for å være utrolig intuitiv. Du kan enkelt sende / motta transaksjoner og se hovedporteføljen din.

Som mange av de andre lommebøkene ovenfor, er det også en utvekslingsfunksjon der du kan bytte Bitcoin SV for noen av de andre støttede myntene. Du kan også bruke fiat til å kjøpe mynter med denne innebygde funksjonen.

Passordgjenoppretting &# 128275 ;: Edge Wallet har en unik måte for deg å gjenopprette passordet ditt hvis det skulle gå tapt. I stedet for ord, kan du bruke to sikkerhetsspørsmål samt e-postadressen din for å gjenopprette den. Forsikre deg om at disse er unike skjønt.

Edge Wallet er tilgjengelig på både iOS og Android, og det ser ut til å være ganske rimelige anmeldelser for appene i begge sine respektive butikker (henholdsvis 4,1 starter og 4,0 stjerner).

EdgeWallet BSV

Edge Wallet-skjermbilder i Apple Itunes butikk

Noe som sikkerhetsbevisste blant vil sette pris på, er at lommeboken er helt åpen kildekode. Dette betyr at du kan gå videre til deres GitHub og sørg for at koden er ren og sikker.

Guarda lommebok (flere enheter)

Vi kan ikke gi en liste over lommebøker fra tredjeparter uten å nevne Guarda lommebok. Som de andre lommebøkene ovenfor, støtter den en mengde mynter / tokens.

Guarda-selskapet er basert i Estland og de utvikler en rekke relaterte produkter. De har også en lisens i landet for å drive en kryptobørsvirksomhet med FIU-lisens (reg. FVR000109).

I tillegg til støtte for Bitcoin SV, kan Guarda lagre opptil 10k tokens fra 40+ kjeder. Du kan se hele listen over alle mynter her.

Som alle de andre tredjeparts lommebøkene ovenfor, har du en innebygd utvekslingsfunksjon der du kan bytte Bitcoin SV mot andre mynter eller fiat. Du kan til og med bruke deres fiat-bytte for å kjøpe BSV rett i lommeboken.

Guarda BSV lommebok

Støtte for flere enheter for Guarda Wallet

Det er en rekke enheter du kan bruke Guarda-lommeboken på. De har en web-lommebok, en stasjonær lommebok (Windows, Mac & Linux), mobile lommebøker (iOS og Android) og til og med en kromforlengelse.

Merk ✍️: Web lommebøker er ikke den tryggeste av lommebøker å bruke. Dette på grunn av hackere. Velg heller en av de andre lommebøkene ovenfor.

Brukere ser ut til å ha en ganske anstendig opplevelse ved hjelp av Guarda-mobilappene. I Itunes butikk samt Google Play-butikk, de har henholdsvis 4,2 og 4,3 stjerner.

Den beste tilbakemeldingen som Guarda-lommeboken har fått fra Bitcoin SV-fellesskapet, er deres kundestøttenivå. Faktisk, i alle appbutikkene så vel som på nettfora, har de vært nyttige og engasjerende med brukerne.

Endelig er Guarda-lommeboken åpen kildekode. Så, som noen av de andre lommebøkene ovenfor, vil dette tillate deg å dykke ned i kodebasen og sørge for at du er fornøyd med den.

Konklusjon

Der har du det, de 7 beste stedene å lagre Bitcoin SV på.

På slutten av dagen vil lommeboken du bestemmer deg for å avhenge av dine egne individuelle preferanser og brukstilfeller.

Det beste alternativet fra et sikkerhetsmessig synspunkt er å bruke en maskinvareplommebok som Ledger eller Trezor i forbindelse med enten ElectrumSV eller Exodus-lommeboken. Dette holder nøklene dine i et kaldt lagringsmiljø.

Selvfølgelig krever dette litt unikt oppsett og er kanskje ikke for alle.

Alternativt kan du velge de trygge og sikre alternativene som Exodus tilbyr som en frittstående løsning eller noen av de andre tre forskjellige tredjeparts lommebøker med flere valutaer..

Uansett hvilken BSV-lommebok du bestemmer deg for å gå med, bør du sørge for at du følger lommeboksikkerhet 101. Lag sikkerhetskopier av nøkler, ikke last ned ondsinnede filer, unngå å slå av lommebøker.

Og viktigst av alt, unngå å fortelle noen om dine kryptobeholdninger …

Hvis du er en fan av Bitcoin Satoshi’s Vision, så vær som Satoshi og HODL myntene dine i det skjulte!

Beste stedene å kjøpe BSV

  • Huobi
  • Bittrex
  • Poloniex

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me