Beste Bytecoin-lommebøker: Topp 4 av de sikreste BCN-lagringsalternativene

Bytecoin (BCN) ble utviklet helt tilbake i 2012, noe som gjør den til en av de tidligste kryptovalutaene.

Basert på CryptoNote-hashing-algoritmen er det en anonym personvernmynt som bruker ringsignaturer for å sikre at betalinger ikke kan spores til avsenderne. Fordi det er et peer-to-peer-betalingssystem, er det en konkurrent med Bitcoin, Litecoin og andre P2P desentraliserte betalingssystemer.

Hvis du er interessert i personvern og anonymitet i transaksjonene dine, kan Bytecoin være en god ressurs for deg å ha, og det betyr at du vil ha en god Bytecoin-lommebok for å ha de anonyme rikdommene dine. Siden mynten har eksistert en stund har du en rekke gode alternativer for lagring av Bytecoin.

La oss ta en titt på de beste Bytecoin lommebøkene som hjelper deg med din BCN.

Topp 4 beste Bytecoin lommebøker

Selv om Bytecoin har eksistert en stund, er det fremdeles ganske begrensede alternativer når det gjelder sikre lagringsalternativer, sammenlignet med andre mynter. For eksempel er det ingen maskinvarelommebøker som tilbyr støtte for BCN-lagring.

Likevel klarte jeg fortsatt å samle en liste over noen av de beste lagringsalternativene dine for Bytecoin. Disse lommebøkene velges basert på sikkerhet, brukervennlighet, tverrfunksjonell bruk eller generell støtte fra samfunnet. Selvfølgelig er dette ofte en balansegang, og det du kan få i bekvemmelighet, gir du opp i sikkerhet.

Bytecoin Wallet (Desktop Wallet)

Det er en tjenestemann stasjonær lommebok for Bytecoin som ble opprettet av utviklingsteamet spesielt for sikker lagring av Bytecoin. Det er også enkelt å bruke, og gir deg et enkelt grensesnitt for sending og mottak av mynter, samt en adressebok for gjentatte transaksjoner. Det gir deg også saldoen din som vises tydelig, samt tilgang til alle tidligere transaksjoner.

De som kan være interessert i å prøve seg på gruvedrift av Bytecoin, vil være glade for å vite at denne lommeboken også fungerer som gruveklient. Ulempen med dette er at gruvedrift av Bytecoin med en enkel PC sannsynligvis ikke vil være veldig lønnsomt.

GUI for Bytecoin Desktop Wallet

Grafisk brukergrensesnitt for Bytecoin Desktop Wallet. Bildekilde: Cryptonote Forum

Når det gjelder sikkerhet, finner du mange grunnleggende og viktige sikkerhetsfunksjoner. Disse inkluderer lokal lagring av dine private nøkler, og et ekstra passord for å holde lommeboken låst hvis den tilfeldigvis faller i hendene på en dårlig skuespiller.

Lommeboken har også en unik funksjon kalt SendProof som brukes til å bevise at mynter er sendt, noe som gir brukerne et middel for verifiserbar tvisteløsning.

Det er viktig å merke seg at stasjonær lommebok også vil fungere som en full node hvis du lar den laste ned hele Bytecoin blockchain. Dette vil gjøre transaksjonene dine sikrere, men det tar også mye plass på PCen din (for tiden rundt 10 GB). Hvis du vil, kan du hoppe over dette og koble til eksterne noder for å utføre eventuelle transaksjoner.

Bytecoin desktop lommebok er tilgjengelig for Windows, OSX og Linux.

FreeWallet (mobil lommebok)

Mens Bytecoin-teamet har en offisiell mobil lommebok, fungerer den bare med Android-enheter, og etterlater Apple-brukere i kulden. Et alternativ som fungerer for både Android- og iOS-enheter, og som er godkjent av Bytecoin-teamet, er FreeWallet.

En fin ting med FreeWallet i tillegg til å ha støtte for Android og iOS, er at den også har et webgrensesnitt som gir deg tilgang til pengene dine, selv når du ikke har mobilenheten din med deg (så lenge du har en internettforbindelse. nettleser). FreeWallet støtter også mer enn 30 andre mynter og lar deg bytte Bytecoin med noen av dem sømløst rett i lommeboken..

FreeWallet Bytecoin

Skjermbilder av FreeWallet Mobile App. Bildekilde: Google Play Butikk

Sikkerhet har ikke blitt utelatt med denne lommeboken heller. Den inkluderer bekreftelse av PIN-kode, tofaktorautentisering, og har til og med fingeravtrykk. Det lar deg sette utgiftsgrenser, som er en måte å stoppe potensielle tyver fra å overføre alle pengene dine. Og den støtter også multi-sig.

Ulempen med FreeWallet er at nøkler og midler lagres på en sentral konto, noe som kan være et feilpunkt eller tyveri. Så dette gir FreeWallet kontroll over myntene dine, noe som ikke har vært et problem, men det må du huske på at du ikke vil ha direkte kontroll over Bytecoin.

Bytecoin Web Wallet (Web Wallet)

En av de enkleste måtene å lagre Bytecoin på er offisiell nettlommebok, som gir deg tilgang til myntene dine fra hvilken som helst nettilkoblet nettleser. Alt du trenger for å gi tilgang til en Bytecoin-lommebok er en e-postadresse. Du kan også bruke den samme kontoen til å logge på den offisielle Bytecoin mobil lommeboken.

Det er færre funksjoner i nettlommeboken sammenlignet med stasjonær lommebok, men det gir deg grunnleggende send- og mottaksfunksjonalitet sammen med saldoen din og nylige transaksjoner. Og du er i stand til å kjøpe mer Bytecoin fra nettlommeboken hvis du har litt Bitcoin eller Ethereum tilgjengelig.

Bytecoin Web-lommebok

Bytecoin Web Wallet brukergrensesnitt

Bare husk at nettlommebøker ikke er like sikre som stasjonær lommebok, og Bytecoins nettlommebok lagrer også private nøkler og midler på en sentral server. Dette gjør det langt mer utsatt for hackingsforsøk.

Selvfølgelig, hvis du er typen som bruker mange forskjellige datamaskiner og enheter, foretrekker du kanskje bekvemmeligheten som en nettlommebok tilbyr. Et forslag om å hjelpe ville være å oppbevare en begrenset mengde midler i nettlommeboken bare i tilfelle.

Bytecoin Ninja (Paper Wallet)

Bytecoin Ninja er en fellesskap-opprettet Bytecoin papir lommebok generator. Papirlommebøker er den klart sikreste måten å lagre kryptovalutaene dine på, og kan enten brukes til langvarig lagring, eller mynter kan flyttes til en mobil lommebok etter behov.

Mens det opprinnelige Bytecoin Ninja-nettstedet gikk offline i februar 2017, er lenken som er gitt til et speilnettsted som fremdeles tilbyr papirlommegeneratoren. Den gir også en .zip-fil slik at du kan laste ned generatoren, koble fra internett og opprette lommeboken offline for optimal sikkerhet.

Bytecoin papirlommebok er grunnleggende, og gir deg offentlige og private nøkler. Den genererer også en QR-kode som er flott for enkelt å overføre penger til en mobil lommebok. Hvis sikkerhet er din høyeste prioritet, er en papirlommebok en god løsning.

Konklusjon

Å ha en god lommebok som er nyttig og sikker, er en viktig ressurs for enhver kryptovaluta. Lommebøkene som er gitt for Bytecoin ovenfor, er de beste i hver klasse – stasjonær, mobil, nett og kald lagring.

Selvfølgelig kan du alltid benytte deg av mer enn en lommebok og beholde mesteparten av BCN-beholdningen din i et sikkert frakoblet miljø. Deretter kan du lagre mindre beløp i mobil lommeboken for stasjonær lommebok for raskere transaksjoner.

Det kan være lommebøker som støtter Bytecoin-lagring som ikke er dekket over. Hvis du vurderer dette, er det viktig å gjøre din egen undersøkelse. Forsikre deg om at den aktuelle lommeboken støttes av samfunnet, og at utviklerne aktivt holder lommeboken oppdatert.

Uansett hvilken lommebok du velger å velge, må du sørge for at du følger beste praksis når det gjelder lommeboksikkerhet. Hold sikkerhetskopier av frøene dine, og sørg for at du ikke laster ned mistenkelige filer til PC-en din hvis du bruker skrivebordslommeboken.

Beste stedet å kjøpe BCN

  • HitBTC
  • Poloniex

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me