Beste innsatsmynter: Topp 7 kryptoer for å tjene innsats

De fleste prøver å tjene penger gjennom krypto ved å finne en mynt som samler 100 ganger. Imidlertid er det en mye mer stabil måte å oppnå gevinster på: Staking.

Proof-of-Stake blir sett på som et av de beste alternativene til Proof-of-Work. Og det er nå en rekke prosjekter som bruker denne konsensusalgoritmen og gir brukerne muligheten til å tjene noe saftig innsats kommer tilbake.

Så, hvor er de beste myntene å satse på?

I dette innlegget vil jeg se på de 7 beste innsatsmyntene. Jeg vil også gi deg en grundig oversikt over bevis på innsatsen, i tillegg til å ta deg gjennom noen av de beste tipsene du har Trenger å vite når du satser.

Bevis på stav på jobb

Da Bitcoin ble opprettet i 2009, var konsensusalgoritmen som ble valgt for å sikre nettverket en Proof of Work-algoritme.

Bare to år senere i 2011 ble beviset for innsats-konsensusalgoritmen introdusert på Bitcointalk forum som en måte å unngå problemene knyttet til Proof of Work-algoritmen, og viktigst av alt, den tunge ressursbruken som trengs for å utføre gruvedrift og for å oppnå konsensus. Proof of Stake tok en betydelig annen vei for å oppnå konsensus.

I motsetning til Proof of Work-algoritmen, som bruker beregningsressurser til å løse kryptografiske problemer for å sikre nettverket og validere blokker, bruker Proof of Stake-algoritmen en valgprosess som velger noden som skal validere hver blokk..

PoW vs. PoS

Bevis for arbeid mot bevis for innsats. Bilde via BlockGeeks

Denne valgprosessen kan bruke en rekke faktorer, inkludert randomisering, antall mynter som holdes i den innsatte lommeboken, myntenes innsatsalder eller andre faktorer.

Bevis for arbeid og bevis for innsatssystemer er forskjellige i hvordan kryptovalutaer deres blir opprettet og hvordan enkeltpersoner blir belønnet. I tilfelle Proof of Work-blokkjeder belønnes gruvearbeiderne med nyopprettet kryptovaluta som en del av gruveprosessen. I tilfelle Proof of Stake-blokkjeder belønnes stakerne vanligvis ved hjelp av transaksjonsgebyrer.

En annen forskjell som umiddelbart blir lagt merke til med Proof of Stake-systemer, er at blokkene deres er “smidde” i stedet for å “utvinnes” som i Proof of Work-systemer. Mange av Proof of Stake-systemene begynner som Proof of Work-systemer og senere bytter, mens andre vil komme i gang med å selge en mengde forhåndsutviklede mynter.

Hvordan Staking fungerer

De brukerne som er interessert i å delta i smieprosessen på en Proof of Stake blockchain, kan gjøre det ved å låse et antall mynter som deres innsats. Størrelsen på innsatsen brukes til å bestemme om en individuell node vil bli valgt for å validere og smi neste blokk. De med større eierandel har større sjanse for å bli den neste som validerer en blokk og mottar en belønning.

Hver gang en node blir valgt for å smi en blokk, begynner den med å sjekke hver transaksjon i blokken for å avgjøre om de alle er gyldige. Hvis de er, vil noden smi blokken og legge den til blockchain. Til gjengjeld mottar noden transaksjonsgebyrene knyttet til blokken som en belønning.

Hvordan bevis på stav fungerer

Hvordan Proof of Stake fungerer. Bilde via Hovedbok

Flere unike variasjoner på den grunnleggende Proof of Stake-algoritmen er lagt til denne prosessen for å unngå at de rikeste nodene blir favorisert konsekvent i utvelgelsesprosessen. To av disse metodene er Coin Age Selection og Randomized Block Selection.

Valg av myntalder

Denne metoden velger validerende noder basert på hvor lenge myntene som er holdt der har blitt staket. Antall mynter som stakes multipliseres med hvor lang tid disse myntene har blitt holdt for å bestemme myntalderen.

Etter å ha smidd en blokk tilbakestilles myntealderen til null, noe som har til følge at det må gå en periode før disse myntene kan brukes igjen til å smi en blokk. Denne metoden forhindrer noder med store innsatser i å kontrollere blockchain.

Randomisert blokkvalg

I denne metoden er valget egentlig ikke så tilfeldig som du kanskje tror basert på navnet. Valideringsnoden velges ved å søke etter noder som har kombinasjonen av den største innsatsen og den laveste hashverdien. Fordi blokkjeder er besittelsen av hver adresse, og dermed størrelsen på innsatsen, er det vanligvis mulig å forutsi neste forfalskning basert på tilgjengelig informasjon.

Det er mange forskjellige kryptokurver som bruker metoden Proof of Stake, og hver har sin egen kombinasjon av metoder og regler som brukes til å validere og smi nye blokker. Hver kombinasjon ble valgt som det utviklerne føler er best for blockchain og for brukerne.

Hvorfor bruke staking?

Andelen i Proof of Stake-systemet er et økonomisk insentiv for drift av noder, og for å sikre at noder ikke validerer falske transaksjoner.

Dette fungerer fordi når som helst nettverket oppdager en bedragersk transaksjon, mister noden som forfalsket transaksjonen en del av sin eierandel, og er sperret for å smi blokker i fremtiden. Dette betyr at så lenge innsatsen forblir høyere enn smiingbelønningen, vil valideringsnoden miste mer ved å smi falske transaksjoner.

Dette er også et sikkert system fordi for å kontrollere nettverket og fritt godkjenne falske transaksjoner, må en node eie en eierandel som tilsvarer 51% eller mer av alle innsatte mynter. I nesten alle tilfeller er dette upraktisk, om ikke umulig, gitt den store verdien av de fleste blokkjeder. Tenk deg å prøve å kontrollere 51% av den sirkulerende forsyningen av en kryptovaluta med en markedsverdi på 1 milliard dollar.

Som du kan se på dette punktet, er de største fordelene ved å bruke beviset for innsatsalgoritmen energi eller ressurseffektivitet og blockchain-sikkerhet.

Bevis for innsats desentralisert

Lav barriere for inngang og lineær retur med PoS. Bilde via Medium

Der Proof of Work-systemer har sett at gruvedrift blir stadig mer sentralisert på grunn av utgiftene som er knyttet til å drive en gruvedrift, blir Proof of Stake-systemene i økende grad desentralisert fordi det er både billig og enkelt for brukere å kjøre sine egne noder..

Dette oppfordrer et stadig større antall brukere til å sette opp sine egne noder. I tillegg hjelper den lille smiingbelønningen og redusert behovet for å frigjøre store mengder mynter som en belønning ofte til å stabilisere prisen på en bestemt Proof of Stake-kryptovaluta..

Passiv inntekt gjennom kryptovaluta

Mange brukere flytter kapital til å sette kryptovalutaer som en måte å generere passiv inntekt. Belønningen fra å sette mynter kan betraktes som lik renten på obligasjoner eller CD-er eller som utbyttet som er utbetalt på aksjer..

I tilfelle staking er myntene låst i en lommebok, og over tid blir flere mynter lagt til lommeboken som en belønning. Jo flere mynter som holdes, jo større blir belønningen. Det er akkurat som å få rentebetalinger eller utbetaling av utbytte.

Det er en rekke forskjellige mynter som kan brukes til staking. For eksempel har nettstedet StakingRewards.com 90 forskjellige avkastningsbærende digitale eiendeler oppført. Noen av de mest populære kryptovalutaene er Proof of Stake-mynter. Dette inkluderer den tiende største kryptovalutaen etter markedsverdi – Tezos.

StakingRewards.com UI

Staking Rewards brukergrensesnitt. Bilde via Satser belønninger

Den inkluderer også kjente mynter som Stellar Lumens og Dash. Og i nær fremtid forventes både Cardano og Ethereum å bytte til Proof of Stake-systemer, noe som vil øke interessen for å satse dramatisk..

I flere tilfeller er det til og med mulig å holde myntene dine i en lommebok og fortsette å stikke. Tezos tillater brukere å holde XTZ i en Binance- eller Coinbase-lommebok og fortsatt satse disse myntene. Ulempen er at børsen holder en prosentandel av belønningene som genereres ved innsats.

Det er tydelig at innsats kan være en måte å øke beholdningen av kryptovaluta med liten innsats og utgifter. Faren er at noen prosjekter har gjort ting som blåser opp den forventede avkastningen fra staking, noe som betyr at det ikke er så lønnsomt å satse visse mynter som prosjektet vil ha deg til å tro. Brukerne må se nøye på de økonomiske modellene som brukes med en mynt for å sikre at den er effektiv og bærekraftig.

Topp 7 innsamlingsmynter

Det er nok av bakgrunnen – tid til å gå videre til mine 7 beste mynter.

For kriteriene mine har jeg valgt mynter som ikke bare har en anstendig avkastning, men de som også har en betydelig sjanse for å øke prisen. Det nytter ikke å sette en mynt som mister halvparten av verdien på et år!

Forhåpentligvis hjelper det deg å bestemme hvor du best skal beholde krypto eiendelene dine og tjene innsatsbelønninger.

1. Tezos (XTZ)

Tezos (XTZ) er et av de nyere blockchain-prosjektene og kryptovalutaene, som ble utgitt 30. juni 2018. Det ble utviklet av Authur Breitman, en tidligere analytiker i Morgan Stanley. Den er flerfunksjonell og støtter både Turing komplette smarte kontrakter og dApps. Protokollen som kjører Tezos ble laget for å være selvkorrigerende, og plattformen ser ut til å bruke en kjedestyringsmodell for å håndtere endringer i nettverket.

I motsetning til mange andre blockchain-prosjekter, var Tezos ikke basert på kodebasen til noen annen blockchain. Den ble opprettet ved hjelp av programmeringsspråket OCaml og er unik. Den implementerer også en unik delegert Proof of Stake-konsensus kalt Liquid Proof of Stake (LPoS).

Tezos-blokkjeden er drevet av kryptovalutaen XTZ, som er opprettet gjennom en prosess kjent som ‘baking’. Dette er ganske enkelt et annet navn for staking, og bakerne blir belønnet for å sette XTZ for å hjelpe med å validere nye blokker. Bakere som tillater falske transaksjoner å bli validert, mister XTZ de har satt på.

StakingRewards.com UI

Tezos & Ethereum sammenlignet. Bilde via Medium

For å ‘bake’ Tezos er det nødvendig å ha en ‘full rull’ av XTZ, som er 8000 XTZ. Brukere må også kjøre sin egen fullstendige node. Fordi det ikke er mulig for mange brukere, har et stort antall bakverk fra tredjeparter vokst, slik at brukere kan delegere XTZ og motta belønninger. Til gjengjeld tar tredjepartsbakeren alt fra 0% til 25% av innsatsbelønningene. Avhengig av hvilken baker som brukes, er den nåværende avkastningen fra 5% til 6% årlig.

Leter etter lommebøker? &# 128176 ;: For å satse uavhengig på Tezos må du bruke kjernen Galleon Wallet. Imidlertid kan delegering gjøres i en rekke lommebøker. Vi har en liste over de beste Tezos XTZ lommebøkene for deg.

Tezos har raskt blitt en av de foretrukne staking av kryptokurver på grunn av den gode årlige avkastningen, den enkle delegeringen for å få belønninger selv med en liten innsats, og det faktum at Tezos har flyttet seg inn på nummer 10 når det gjelder total markedsverdi.

2. Synthetix (SNX)

Synthetix (SNX) er et Ethereum-basert prosjekt bygget for å skape syntetiske eiendeler knyttet til verdien av en annen eiendel. Disse syntetiske eiendelene kan være basert på fysiske varer, fiat-valutaer, aksjer, obligasjoner, andre kryptovalutaer eller i utgangspunktet alt med verdi. Hver syntetiske eiendel som opprettes er en ERC-20-konstruksjon og støttes av Synthetix Network Token (SNX).

Prosjektet driver også Synthetix Exchange, hvor alle syntetiske eiendeler, eller ‘Synths’, lett kan handles på en peer-to-peer-måte og med uendelig likviditet, slik at handelsfolk ikke har noen bekymringer for glidning eller en ordrebok.

Minting new Synths er en rett frem prosess, og oppnås ved å låse SNX-tokens i en smart kontrakt som sikkerhet. En sikkerhetsgrad på 750% er satt for å tillate svingninger i verdien av SNX og Synths. Hver gang sikkerhetsgraden faller under 750%, kan brukeren ikke samle inn avgifter generert av Synth-transaksjoner, og dermed oppmuntre brukerne til å opprettholde et minimum på 75% sikkerhetsgrad..

Mintr Synthetix

Mintr dApp for å låse opp SNX. Bilde via Syntetikk

Staking belønninger ble lagt til Synthetix-nettverket i mars 2019 som en måte å oppfylle behovet for folk å bidra til systemet. Det vil si at SNX-innehavere kan lage nye Synths og deretter utbetales en innsatsbelønning hver uke.

Belønningen kommer fra transaksjonsgebyrer og må kreves av brukerne gjennom Mintr dApp, som også brukes til å lage Synths. Innsatsbelønninger kan kreves i opptil to uker på etterskudd, men hvis ikke det blir gjort krav på da, blir belønningen returnert til belønningsbassenget. Per april 2020 er den årlige avkastningen for staking av SNX 55,28% ifølge StakingRewards.com.

Med den enorme årlige belønningen er dette åpenbart en god måte å generere passiv inntekt. Prosjektet har også vokst godt, ettersom de syntetiske eiendelene er en god måte å få eksponering mot tradisjonelle markeder.

3. Algorand (ALGO)

Algorand (ALGO) ble opprettet som en desentralisert, tillatelsesfri blockchain med mål om å muliggjøre en grenseløs økonomi. Det tar sikte på å løse det store blockchain-problemet med skalerbarhet og samtidig opprettholde desentralisering og sikkerhet. Algorand gjør alt dette og gir brukerne også ekstremt lave transaksjonsgebyrer, noe som er avgjørende hvis prosjektet forventer å skape en grenseløs økonomi.

Algorand bruker en unik konsensusalgoritme kjent som Pure Proof of Stake (PPoS). Det tillater systemet å oppnå konsensus uten sentral autoritet, og tåler ondsinnede aktører i systemet så lenge flertallet av innsatsen ikke er skadelig. I motsetning til andre Proof of Stake-systemer har PPoS ingen mekanisme for delegering, noe som unngår problemet med en enkelt bruker eller et lite sett med brukere som samler et flertall av stemmemakten..

Algorand-nettverket tillater også konstruksjon av desentraliserte applikasjoner, og med en rapportert gjennomstrømning på 1000 transaksjoner per sekund er det et godt alternativ for dApp-utviklere som ser etter et raskere og billigere nettverk.

ALGO Staking

Algorand Staking returnerer på Binance. Bilde via Binance

Alle som har 1 ALGO eller mer i en ikke-frihetsberøvende lommebok, kan tjene innsatsbelønninger med hver blokk som er opprettet. Innsatsbeløpene ble opprinnelig satt til en årlig rente på 10%, men per april 2020 er den årlige belønningen 5,46% ifølge StakingRewards.com eller ca 8% på Binance Staking.

Vi liker Algorand for staking fordi det er gjort ganske enkelt. Ingen noder trenger å kjøres, og det er ingen andre spesielle krav. Brukere trenger bare å holde ALGO-en i en støttet ikke-forvaringslommebok, og betaling skjer omtrent hvert 20. minutt.

4. Loom Network (LOOM)

Loom Network ble opprettet som en Platform as a Service (PaaS) blockchain som gjør det mulig for soliditetsbaserte dApps å kjøre på sidekjeder. Begrunnelsen bak etableringen av dette systemet er at hver applikasjon skal kunne bruke en passende konsensusmodell basert på individuelle behov og potensielle trusler. Loom Network bruker Delegated Proof of Stake for å muliggjøre skalering av dApps mens du holder dem på Ethereum blockchain for sin sikkerhet.

Mens Loom Network ble lansert tidlig på 2018, var det først i februar 2019 at innsatsen kom til nettverket. Staking ble lagt til som en måte å stimulere brukerne til å sikre Loom Basechain. Basechain er en høytytende sidekjede som fungerer som en bro mellom en rekke forskjellige kjeder, inkludert Ethereum, Bitcoin, Tron, Binance Chain, EOS og Cosmos.

Tokenet som brukes i Loom Network er LOOM, et bevis på innsats token som brukes til å sikre Loom Network mainnet. Token brukes av utviklere til å betale for dApp hosting og kan også satses av brukere for å motta belønninger.

Loom Basechain lommebok

Krevde innsats returnerer på BaseChain. Bilde via Vevstol

Staking LOOM er ikke den enkleste av de stakes tokens vi har sett på så langt. Først og fremst må LOOM holdes i en lommebok som støttes. Fra april 2020 støttes bare Metamask, Ledger og Trezor. I tillegg til å sette inn LOOM-brukere, må de også sette inn en liten mengde ETH for å dekke bensinkostnader på Ethereum-nettverket.

Når det er gjort, må brukerne gå til LOOM Basechain lommebok og koble den til lommeboken som inneholder LOOM-tokens. Deretter kan LOOM-tokens overføres til Basechain Wallet. Etter at det er fullført, må brukeren delegere sine LOOM-tokens til en validator. Validatorene beholder en del (hele 25% i noen tilfeller) av innsatsbelønningene. Belønninger vil akkumuleres i Basechain Wallet, og brukere må manuelt samle belønningene fra tid til annen.

Den gode nyheten for alle disse trinnene er at den årlige avkastningen på LOOM-innsatsen er 17% fra april 2020. Det bidrar til at LOOM-innsatsen blir en toppvalg. I tillegg er det en veletablert plattform, og har gjort store fremskritt i gaming dApp-bransjen.

5. Dekrert (DCR)

Decred ble lansert i 2016 som en Bitcoin-gaffel med fokus på kjedestyring og konsensusmekanismer. Prosjektet ble opprettet med en hybrid ProW of Work (PoW) / Proof of Stake (PoS) konsensusstemmekanisme som tillot Decred å gjennomføre en brukeraktivert konsensusstemme. Andre funksjoner i prosjektet inkluderer tverrkjede atombytter, smarte kontrakter, lommebøker på tvers av plattformer og en plattform for offentlige forslag.

I hybrid PoW / PoS-midtlinjen som brukes av Decred gruvearbeidere, fungerer de fortsatt på nettverket, behandler og validerer transaksjoner og bygger nye blokker, som de mottar 60% av blokkbelønningene for. I tillegg kan deklarerte innehavere bruke sin DCR for å skaffe stemmebilletter som kan brukes til å godkjenne blokkeringen av gruvearbeiderne og til å stemme på eventuelle forslag om åpent nettverk..

Sjanse for billettstemming avgjort

Sjanser for billettavstemming per dag. Bilde via Dekret

Selv om Decred uten tvil har løst problemet med styring i kjeden, lider det fremdeles av skalerbarhetsproblemene til sin overordnede Bitcoin. Det henger også bak andre potensielle betalingskryptovalutaer, selv om noen føler at den desentraliserte styringen vil hjelpe den å overleve. Større konkurrenter inkluderer Bitcoin, Cardano og Dash.

Det er to måter å satse DCR på – som solo-velger eller hos en leverandør av stemmetjenester. Solo Voters må bruke Decred kommandolinjegrensesnitt og må ha en lommebok koblet til Decred-nettverket med 100% oppetid for å motta innsatsbelønninger. Stemmeleverandører tilby en innsatsstjeneste gjennom DCR-delegasjonen og ta 0,4% til 5% av innsatsbelønningen for deres tjeneste. Per april 2020 er den årlige avkastningen for innsats av DCR-tokens 7,93%.

Vi liker Decred som et langsiktig stabilt prosjekt med en god innsatsbelønning. Den har en stor brukerbase, og styringen i kjeden er en av de beste desentraliserte løsningene som er opprettet så langt.

6. Kosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) kaller seg det mest tilpassbare, skalerbare, kraftige og interoperable økosystemet med tilkoblede blokkjeder. Det er et desentralisert nettverk av uavhengige blokkjeder drevet av Tendermint og andre bysantinske feiltolerante algoritmer.

Det er bysantinsk feiltoleranse som gjør at en blockchain kan oppnå konsensus selv i et miljø som potensielt inneholder ondsinnede noder. Cosmos streber etter å bli “Blockchains Internet” ved å koble alle de myriade av blockchains til et enkelt nettverk der poletter kan overføres sømløst gjennom hele nettverket.

Cosmos bruker et delegert bevis for innsats (DPoS) -system der det er delegatorer (aka stakers) og validatorer. Delegatorene bestemmer hvilke validatorer som skal delta i konsensus, og validatorene jobber med å validere transaksjoner og legge til nye blokker i blockchain. Begge gruppene kan samle innsatsbelønninger som for øyeblikket betales i ATOM-tokens, men teoretisk sett kan token til en hvilken som helst blockchain som er lagt til i nettverket, brukes.

Velge Delegators Lunie Wallet

Velge delegater på Lunie Wallet for ATOM. Bilde via Medium

Brukere er i stand til å satse hvilken som helst mengde ATOM ved å delegere til en validator. Validatorene beholder en del av innsatsbelønningen som kan variere fra 0% til 25%. Innskuddsbelønninger per april 2020 er 8,2% årlig, men kan gå så høyt som 20% hvis andelen ATOM som blir satt inn, faller under to tredjedeler av den totale forsyningen. Å sette er like enkelt som å holde ATOM i en støttet lommebok og deretter velge en validator å delegere til. Det er også nødvendig å periodisk kreve belønninger manuelt.

Cosmos er fortsatt et veldig populært prosjekt, og ATOM er for tiden rangert som den 25. største kryptokurrency etter markedsverdi. Innsatsbelønningen for tokenet er utmerket, og hvis teamet med hell kan implementere sin visjon for et “Internet of Blockchains”, kan det begynne å betale innsatsbelønninger i en rekke forskjellige kryptovalutaer, noe som vil sette det foran andre prosjekter..

7. Ikon (ICX)

Ikon ble opprettet som en desentralisert blockchain som gjør det mulig for interoperabilitet å gi muligheter for forbindelser og transaksjoner mellom enhver blockchain. Den bruker en proprietær “Blockchain Transmission Protocol” for å skape kryss-kjede interoperabilitet som ville være umulig uten Icon. Opprinnelig ble prosjektet dannet for å sikre at institusjoner kunne dele data med åpenhet og integritet, og for å flytte eiendeler uten behov for en sentralisert organisasjon..

Ikon-nettverket er drevet av ICX-kryptokurrency, noe som muliggjør smart kontraktsbruk og interoperabilitet av forskjellige blokkeringer. Den bruker en bysantinsk feiltolerant delegert bevis for innsats (BFT-DPoS) konsensusmetode og en økonomisk styringsprotokoll kalt delegert bevis for bidrag (DPoC). Hele nettverket drives av den proprietære ‘Loopchain’ blockchain-motoren og er skalerbar til hundrevis av transaksjoner per sekund.

ICON Staking

Sette innsats i ICONX lommebok. Bilde via Medium

Ikonstaking-belønningsmodellen vil belønne stakere med alt fra 6% til 36% årlig, avhengig av den totale mengden ICX som stakes i nettverket. Per april 2020 er den årlige avkastningen like over 16%. Et hvilket som helst antall ICX kan satses, men det må holdes i Icon-lommeboken, som er tilgjengelig som en mobilversjon for iOS og Android, eller som en Chrome-utvidelse. I tillegg til at innsatsinnehavere må stemme på P-Reps, som er Ikons versjon av validatorer.

Icon er en etablert blockchain, med en solid kjerne av brukere. ICX-token er den 42. største kryptokurrency etter markedsverdi, og dagens 16% avkastning for staking er utmerket. Prisen har vært lav, men ser ut til å komme seg.

Konklusjon

Som du ser, er det en rekke mynter som er tilgjengelige for innsats, og vi har bare berørt de beste (etter vårt syn). Det er mange andre innsamlingsmynter å utforske, og dette er på ingen måte en omfattende liste. Husk at hvis du velger en mynt, bør den være basert på mer enn bare innsatsen.

Noen brukere kan synes det er ganske komplisert å satse solo med kommandolinjelommebøker og kjernepunglommer for noen av valgene. Børs som Binance tilbyr sine egne innsatstjenester der de vil være delegatoren du kan satse myntene dine på. Alt du virkelig trenger å gjøre er å holde myntene i Binance-lommeboken og tildele dem til innsatsbassenget.

Selvfølgelig er disse tjenestene ikke gratis, og børsene tar et gebyr som kan spise inn i avkastningen. Det betyr også at prosjektet blir sentralisert ettersom innsatsbassenger i økende grad blir kontrollert av store sentraler. Du må bestemme om avveien virkelig er verdt det.

Uansett kan det å legge til noen av disse i porteføljen din bidra til å utjevne eventuell volatilitet i myntepriser, og gir også en måte å skape en passiv inntektsstrøm samtidig som den er mer stabil enn handelsaktivitet..

Utvalgt bilde via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me