Beste Komodo lommebøker: Topp 8 tryggeste KMD lommebøker

Komodo (KMD) er en blockchain som har eksistert i noen tid, og ble lansert tilbake i 2016 med målet om å bli et autonomt, uavhengig og gratis nettverk.

Det ble opprettet ikke bare for å tjene interessene til kryptoinvestorer og gründere, men også den gjennomsnittlige personen som ønsker å komme vekk fra de sentraliserte løsningene. Komodo-økosystemet er skalerbart, interoperabelt, tilpasningsdyktig og sikkert, og tilbyr end-to-end-løsninger for både utviklere og brukere.

Selvfølgelig er det viktig å ha et sted å oppbevare Komodo Coin, som bruker ticker KMD. Det er også viktig for de som er interessert i å samle Komodos Active User Reward, som er som å satse for KMD-tokens, og betaler tilsvarende 5,1% årlig når belønningen kreves minst en gang i måneden..

I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste Komodo lommebøkene for sikker lagring av KMD-tokens.

Topp 8 KMD lommebøker

Før vi kan dykke inn i lommebøkene, må vi først kvalifisere hva vi ser etter når vi skal kjøpe lommebøker.

Kanskje det viktigste kriteriet er lommebokens sikkerhet. Men vi ser også på brukeropplevelse, støtte for utviklerstøtte og tilbakemeldinger fra samfunnet. For å presentere et rimelig utvalg har vi tatt med en rekke lommebøker for stasjonære maskiner, mobil og maskinvare.

Uten videre, la oss hoppe rett inn med de beste lommebøkene (rekkefølge etter preferanse).

Ledger Nano S (maskinvare)

Ledger Nano S er den mest populære tøffe lommeboken, ment for lagring av kryptovalutaer i et tryggest mulig miljø. I tillegg til støtte for KND-tokens, har lommeboken støtte for hundrevis av andre digitale eiendeler, og brukere er i stand til å lage lommebøker for mange eiendeler i samme maskinvarebok..

Ledger Nano S brukes ved å koble til USB-porten på en PC, og har støtte for Windows, Mac OS, Linux og Chrome-operativsystemet. Det er også mulig å koble Ledger til en Android-enhet ved hjelp av en OTG-kabel.


Ledger Nano ATOM lommebok

Få Ledger Nano X fra den offisielle butikken

En av de viktigste funksjonene i Ledger Nano S er sikkerheten. Lommeboken inneholder flere sikkerhetsfunksjoner som er ment å fjerne muligheten for at hackere får tilgang til kryptovaluta lagret i Ledger.

Det er en egen del av lommeboken for lagring av krypterte private nøkler, og lommeboken forblir frakoblet til enhver tid, og kobler bare for å sende transaksjonsinformasjon.

Advarsel ⚠️: Hvis du skal kjøpe en hardware-lommebok, må du sørge for å kjøpe den fra den offisielle produsenten. Det er en risiko for å tukle med tredjepartsselgere.

Selv om en hacker kunne koble seg til enheten, må enhver transaksjon bekreftes ved bruk av fysiske knapper på Ledger, noe som gjør det umulig for en ekstern bruker å fullføre en transaksjon og sende midler fra Ledger.

En ulempe med å bruke Ledger til å lagre KMD-tokens er mangelen på direkte støtte for Active User Reward. Det er noen få tredjepartsløsninger som kan brukes siden desember 2019, forutsatt at du ikke er bekymret for at de kompromitterer sikkerheten til Ledger-enheten din..

Det er to Ledger-enheter som for øyeblikket er på markedet. Dette er inngangsnivået Ledger Nano S ($ 41) samt Ledger Nano X ($ 119). Mens Nano S kunne gjøre det bra, har “X” -modellen noen imponerende funksjoner som det kan være verdt å vurdere.

For eksempel har Ledger Nano X støtte for mange flere applikasjoner enn “S” -modellen. Dette betyr at du ikke alltid trenger å avinstallere apper for å legge til flere mynter. Den har også støtte for flere kryptovalutaer og er Bluetooth-aktivert.

Komodo OceanQT (skrivebord)

Dette er den opprinnelige lommeboken for Komodo, som ikke bare hjelper til med å lagre, sende og motta KMD-tokens, men også gir det perfekte kjøretøyet for å sette KMD-tokens for å tjene 5% aktiv brukerbelønning.

Komodo QT ble opprettet med det velkjente QT-grensesnittet og har støtte for Windows, Mac OS og Linux-operativsystemer. I tillegg har denne lommeboken forbedret blokkbelastning, og er kjent for sine raskere hastigheter. Det var den første QT lommeboken for Zcash gaffel i henhold til Komodo lommebokoppdateringen.

Komodo Ocean QT

Brukergrensesnitt for Komodo OceanQT lommebok. Bilde Kilde

Du kan få OceanQT lommeboken i deres GitHub-arkiver som har siste utgivelse. Lommeboken ble utviklet av ip-gpu og et Komodo-teammedlem (Decker). Den er også bygget på en ganske robust kodebase og har et lignende brukergrensesnitt som Bitcoins kjerneklient.

Åpen kilde &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Komodo OceanQT lommebok er åpen kildekode. Dette betyr at du kan bekrefte all koden i GitHub. Dette har også fordelen ettersom det betyr at eksterne utviklere hadde tid til å veterinere koden.

Videre støtter Komodo QT Wallet alle sidekjeder av Komodo. Den har også støtte for sapling og “Z-transaksjoner”. Så med hensyn til funksjonalitet er det ganske nyttig lommebok. Når det er sagt, som en stasjonær lommebok er den fremdeles ikke like sikker som en maskinvareenhet.

Verus Enhanced Agama (skrivebord)

De Komodo Agama lommeboken hadde noen problemer tidligere da den ble hacket, men disse problemene har for lengst blitt løst, og Komodo Agama-lommeboken er helt sikker. Denne lommeboken ble opprinnelig utviklet av SuperNet-prosjektet, men ble senere kjøpt opp av Komodo.

Lommeboken er tilgjengelig for Windows, Mac OS og Linux, og i tillegg til å støtte KMD-token, kan den også brukes til å lagre noen av myntene fra sidekjedene i Komodo-økosystemet. Brukere kan også bruke denne lommeboken for å gjøre krav på Active User Reward.

Lommeboken er vel ansett, og har støtte fra både Komodo og Verus-utviklerne. Det ble gjenoppbygd etter sikkerhetsbruddet i 2019, og jeg er ikke bare helt sikker, men er lommeboken anbefalt av Komodo-utviklingsteamet. I tillegg til å lagre KMD kan lommeboken også brukes til å lagre VRSC og ARRR, samt BTC, ETH og andre digitale eiendeler.

Versus Agama Desktop

Versus Agama Desktop UI & Enhetsstøtte. Bilde via Komodo

Brukere av Verus Agama-lommeboken kan også velge mellom innfødte, fulle og basilisk-modus ved å bruke flere digitale valutaer som KMD, ZEC og BTC, så vel som mange andre. Brukere kan lagre og bruke alle disse flere kryptovalutaene i samme lommebok, og velge sikkerhetsinnstillinger for hver også.

  • Full modus: normale T-transaksjoner, blockchain lastes ned. Dette er i utgangspunktet en full node for mynten du velger.
  • Basilisk-modus: normale T-transaksjoner, ingen nedlasting av blockchain. Dette er i utgangspunktet en Electrum-lignende lommebok som i stedet for å stole på servere, er avhengig av desentraliserte noder for å hente blockchain-informasjon og for å kringkaste transaksjonene..
  • Innfødt modus: private Z-transaksjoner, blockchain lastes ned (ikke tilgjengelig ennå)

Som du vil se på Github side for denne lommeboken er den fortsatt under utvikling, og utviklerne anbefaler å bruke den på egen risiko. For alt dette er det veldig sikkert, og er den anbefalte lommeboken for Komodo-økosystemet.

Fremtidige versjoner av lommeboken vil også omfatte en desentralisert utveksling (DEX), samt en pegged asset exchange (PAX) for fiatvaluta-tokens. Disse børsene vil bruke atombyttefunksjonen til Komodo, slik at mynter kan byttes på peer-to-peer-måte.

Agama Mobile (mobil lommebok)

Komodo Agama Mobile lommebok ble utgitt i november 2018, og er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter. IOS-versjonen sies å være på TestFlight, men den aksepterer for øyeblikket ikke nye betatestere. Brukere kan plassere KMD i lommeboken for å tjene 5% Active User Reward.

Agama mobil lommebok

Agama mobil lommebok for Komodo. Bilde via Komodo Twitter

Lommeboken er i beta, og det er litt bekymringsfullt å se at det ikke har vært noen oppdateringer siden mai 2019, noe som får oss til å lure på om lommeboken fortsatt er i aktiv utvikling.

Når det er sagt, har det ikke vært noen negative rapporter angående mobil lommeboken, og det er fortsatt et av de bedre valgene for de som ønsker å lagre KMD på en mobil enhet, i stedet for på en stasjonær datamaskin.

ZelCore (skrivebord & Mobil)

ZelCore fakturerer seg selv som en one-stop-plattform for alle dine kryptovervaringsbehov. “ZelCore er en multi-asset-plattform og lommebok, gratis å bruke av alle, med topp-bytte. ZelCore + låser opp avansert handelsfunksjonalitet med API-integrasjoner til de beste børsene. ” + TradingView.

Lommeboken har støtte for KMD og over 200 andre eiendeler, noe som gjør det til et godt valg for de som vet at de trenger lagring for mer enn bare KMD-tokens. Lommeboken har også støtte for flere kontoer og krypterte lommebøker på samme enhet.

Dette gjør at brukerne kan opprettholde personvernet mens de lagrer alle eiendelene på samme enhet og i samme lommebok. ZelCore lagrer eller overfører ikke brukerdata eksternt. Alle private nøkler blir værende på enhetene dine. Dine nøkler = Dine eiendeler. &# 128273;

ZelCore lommebok Komodo

Zelcore-plattformens brukergrensesnitt. Bilde via ZelCore

En annen nyttig funksjon i ZelCore-lommeboken er integrasjonen av byttebørser rett i stasjonære og mobile versjoner av lommeboken. Dette lar brukerne raskt og enkelt bytte mellom kryptovalutaer.

De med mer avanserte handelsbehov kan sjekke ut ZelCore +, som tillater integrering av store børser som Binance, Kraken og Bittrex. Ulempen med ZelCore + lommeboken er at den ikke er gratis.

Abonnement begynner med $ 9,99 i måneden i tilsvarende kryptovaluta, med 10% rabatt for betaling i ZelCash, og ekstra rabatter for 3, 6 og 12 måneders abonnementer. De som får et 12 måneders abonnement og betaler med ZelCash vil betale tilsvarende $ 7,65 / mo.

Atomic Wallet (Desktop & Mobil)

Atomlommeboken er kjent som en lommebok med flere valutaer som muliggjør lagring og bruk av Komodo, Bitcoin, Ethereum, XRP og over 300 tokens i et enkelt grensesnitt..

Og flere eiendeler blir lagt til hele tiden når utviklerne fortsetter å forbedre Atomic-lommeboken, og legger til både nye eiendeler og nye funksjoner. Selvfølgelig er sikkerhet hjertet i lommeboken, med alle private nøkler holdt og kryptert på din egen enhet.

Atomic Wallet Komodo

De viktigste fordelene med Atomic Wallet

Desktopversjonen av Atomic er tilgjengelig for Windows og Mac OS, i tillegg til å ha versjoner for Ubuntu, Debian og Fedora. Mobilversjoner er tilgjengelige for både Android- og iOS-enheter. Atomic lommebok har vokst til å være en av de sikreste lommebokløsninger som ikke er tilgjengelig.

Merk ✍️: Atomic Wallet er ikke fullstendig åpen kildekode. Dette betyr at koden bak lommeboken ikke er kontrollert av utviklerfellesskapet. Det er imidlertid visse open source-arkiver.

Navnet på lommeboken kommer fra det faktum at den støtter atombytter, som ble inkludert som en måte å la brukerne enkelt bytte mellom kryptokurver uten å pådra seg for store avgifter. Lommeboken lar deg også kjøpe kryptovalutaer rett fra lommeboken med EUR, USD og andre lokale valutaer gjennom ShapeShift, Changelly eller ChangeNOW.

KMD-holdere vil også være glade for å vite at lommeboken kan brukes til staking for å motta Active User Reward.

Coinomi (skrivebord & Mobil)

En annen tredjeparts lommebok med flere valutaer som du kanskje vil vurdere er Coinomi. Dette støtter over 1170 andre kryptovalutaer, inkludert Komodo. De har også utviklet en stasjonær og mobil versjon av enheten som er tilgjengelig på Windows, MacOS, Linux, iOS og Android.

Coinomi ble grunnlagt tilbake i 2014 og har hatt en relativt ren sikkerhetsrekord siden den gang. Det er også Segwit aktivert og har over 168 fiat valuta representasjoner av kryptovalutaen du har i lommeboken.

Selv om Coinomi støtter kald innsats for en rekke eiendeler, ser det ikke ut som om du kan gjøre det med KMD for øyeblikket. Så hvis du ønsker å tjene avkastning på den KMD du har, bør du vurdere en av de tidligere nevnte lommebøkene.

Coinmomi Komodo

Coinomi Wallet brukergrensesnitt på skrivebordet & Mobil

Når det er sagt, er noe annet Coinomi gir en innebygd utvekslingsfunksjon. Dette vil tillate deg å bytte din andre Komodo i bytte mot noen av de andre støttede kryptokurvene. Videre, gjennom integrering av fiat-utveksling, kan du kjøpe krypto rett på lommeboken med et kredittkort.

Merk &# 128179 ;: Hvis du skal bruke kortet ditt, kan det være lurt å merke gebyrene. Disse er egentlig ganske høye på grunn av kostnadene som eksterne betalingsleverandører tar.

Noe annet du også får hos Coinomi som du kanskje ikke får med noen av lommebøkene med åpen kildekode, er kundesupport. De hevder at de har 24/7/365 støtte som du kan nå ut til gjennom deres dedikert portal.

Komodo papirlommebok

En annen sikker metode for lagring av KMD-tokens i en papir lommebok. En kryptert papirlommebok er den sikreste metoden for lagring av kryptovaluta. Papirlommebøker er imidlertid ikke for alle. Hvis du ikke lagrer de private nøklene riktig i papirlommeboken, kan du miste dem og KMD-tokens.

Papirlommeboken må også holdes fysisk sikker. Alle som vet hva det er, kan ta tokens for seg selv. Eller en katastrofe som brann eller flom kan ødelegge papirlommeboken hvis den ikke holdes trygg. Til slutt er det ikke mulig å samle Active User Reward for KMD-tokens som er lagret i en papirlommebok.

Konklusjon

Vi har dekket mye i dette stykket, men et veldig viktig spørsmål gjenstår: Hvilken Komodo lommebok er best å bruke? Det er ikke et spørsmål som har et eneste svar. Hver bruker er forskjellig, har forskjellige krav og behov.

De som ønsker å bruke Komodo som en transaksjonsvaluta, blir best tjent med en mobil lommebok eller en online lommebok. Hvis du vil beholde og samle den aktive brukerbelønningen, kan en stasjonær lommebok være best. Og hvis du lagrer en liten formue i KMD, vil du være best tjent med å få en maskinvarepung.

Uansett hvilken lommebok du får, må du praktisere lommeboksikkerhet 101. Ta alltid sikkerhetskopier av frøene dine og lagre disse frøordene (eller papirlommebøkene) på et trygt sted. Hvis du bruker en stasjonær lommebok, må du ikke laste ned mistenkelige filer og sørge for å installere antivirusprogramvare.

Sist men ikke minst, risikoen som kommer fra fysisk ran er reell når du har mye KMD. Ingen trenger å vite hvor mye kryptovaluta du har så HODL det i hemmelighet. &# 128521;

Beste stedene å kjøpe KMD

  • Binance Exchange
  • Bittrex
  • Huobi

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me