Beste måtene å kjøpe Bitcoin med PayPal: Nybegynnerveiledning

Å kjøpe Bitcoin har blitt betydelig lettere de siste årene. Et økende antall børser, forenklede kjøpsprosesser og et større utvalg av betalingsmåter betyr at folk er i stand til å få litt Bitcoin, selv når de ikke er teknisk tilbøyelige.

En av de beste betalingsbehandlerne i verden er Paypal, så det bør ikke komme som en overraskelse at mange mennesker vil bruke Paypal til å kjøpe Bitcoin. Dessverre betyr tilbakeføringspolitikken til Paypal som gjør det enkelt å reversere avgifter, kombinert med den uopprettelige naturen til Bitcoin-transaksjoner, at det ikke er mange børser som er villige til å godta Paypal..

Det er noen måter å kjøpe Bitcoin med Paypal på, men de er ikke så enkle eller enkle som de mest populære metodene for å kjøpe Bitcoin. Det kan gjøres skjønt, og det er derfor vi har satt sammen denne guiden til de 3 beste måtene å kjøpe Bitcoin med Paypal.

3 måter å kjøpe Bitcoin på PayPal

Det er i utgangspunktet tre alternativer for å kjøpe Bitcoin via Paypal for øyeblikket:

  1. Peer-to-peer (P2P) markedsplasser – Disse ligner på børser, men i stedet for å fungere som en tredjepart i børstransaksjonen, eksisterer de ganske enkelt for å tillate kjøpere og selgere å finne hverandre og deretter handle separat fra børsen. Disse P2P-markedsplassene var den første måten å bytte fiat mot Bitcoin, og de er fortsatt populære takket være deres vekt på desentralisering, personvern og anonymitet. Fordi kjøperne bestemmer hvilken betalingsmåte de skal godta, er det mulig å finne kjøpere som godtar Paypal på P2P-markedsplassene.
  2. Børs av kryptovaluta – Det er nesten ingen kryptovaluta-børser som fortsetter å akseptere Paypal fordi de fleste ble brent tidlig i sin eksistens av tilbakeførsler fra Paypal. I disse dager er det bare en sentral som fortsatt godtar Paypal på en rundkjørings måte.
  3. Peer-to-peer (P2P) utlånsplattformer – Peer-to-peer-utlån er en ganske ny utvikling, og brukere har funnet ut at de kan bruke disse plattformene til å låne Bitcoin og deretter umiddelbart betale ned lånet ved hjelp av en Paypal-konto. Det er en unik løsning for de som vil bruke Paypal til å kjøpe Bitcoin.

Nedenfor finner du et eksempel og en guide til en plattform i hver av ovennevnte tjenestetyper.

P2P Marketplace: LocalBitcoins

LocalBitcoins er nesten helt sikkert den mest kjente P2P-markedet for kjøp og salg av Bitcoin. Det var en av de første i sitt slag, som startet i 2012. Opprinnelig var det ment å koble de som var nær geografisk for å møte hverandre ansikt til ansikt for å bytte Bitcoin mot fiat eller andre eiendeler. I disse dager har den vokst og med en sperretjeneste i bruk, kan du finne kjøpere eller selgere fra hele verden.

LocalBitcoins Kjøp Bitcoin

Finne PayPal-selgere på Localbitcoins

Mens det er behov for en viss forsiktighet fordi du kobler deg til brukere fra hele verden, har tjenesten tatt alvorlige skritt for å bli så sikker som mulig, og i 2019 er bruk av LocalBitcoins ganske trygg og sikker takket være ovennevnte sperretjeneste og et selgers omdømmesystem.

Å bruke LocalBitcoins til å kjøpe Bitcoin med Paypal er en ganske grei og enkel prosess. Som alle tjenester, begynner det med å opprette en konto. Når du har bekreftet e-postadressen din for å bekrefte kontoen din, er du klar til å kjøpe Bitcoin.

Det finnes et søkeskjema som lar deg filtrere etter land, valuta og betalingsmåte. Landet vil være landet ditt som standard, og for valutaen velger du din lokale valuta og velger Paypal som betalingsmåte.

Etter at du har sendt inn søket ditt, vil du få en liste over selgere som oppfyller kriteriene dine. Når du velger en selger, er det noen viktige beregninger du bør se etter:

  1. Se etter en tilbakemeldingspoeng så nær 100% som mulig.
  2. Flere handler og høyere handelsvolum er bedre.
  3. Se på selgerens handelsgrenser for å sikre at de kan fylle bestillingen din.
  4. Sjekk betalingsbetingelsene for å se hvor lenge du har til å fullføre siden av transaksjonen.
  5. Les selgerbetingelsene. Noen selgere krever også et minimums kjøperomdømme, så du må kanskje gi dem til du har gjort noen transaksjoner og økt omdømmet ditt.

Localbitcoins selgerprofil

Profil av en bestselger på Localbitcoins

Etter å ha valgt en selger, begynner du kjøpet ved å klikke på “Kjøp” -knappen. Dette viser et skjema der du kan legge inn kjøpesummen og andre kommentarer du måtte ha til selgeren. Fra dette punktet av bør du bare kommunisere med selgeren gjennom LocalBitcoins-plattformen. Hvis du kommuniserer utenfor plattformen, er det ingen registrering i tilfelle en tvist.

Skjønner at det koster å kjøpe Bitcoin med Paypal. Den kostnaden er en veldig høy premie fra de fleste selgere. I noen tilfeller kan dette være så mye som 20% over spotprisen på Bitcoin. En måte å unngå disse premiene på og fortsatt bruke Paypal er å ta ut kontanter fra Paypal-kontoen din og bruke kontantene til å betale for Bitcoin på LocalBitcoins.

P2P Marketplace: Paxful

Hvis du leter etter et alternativ til Localbitcoins da Paxful er sannsynligvis din neste beste innsats. Som localbitcoins er dette en Peer-to-Peer-markedsplass hvor du kan kjøpe Bitcoin fra de online selgerne.

Du må opprette en Paxful-konto for å kunne delta i markedet. Du må også ha en bekreftet USA-basert PayPal-konto. Du kan få en bekreftet konto på PayPal forutsatt at du har koblet bankkontoen, kredittkortet ditt og har sendt inn noen ID-dokumentasjon.

Å bruke Paxful fungerer omtrent det samme som du ville gjort med Localbitcoins. Du må søke etter de beste tilbudene i henhold til kriteriene dine. Nedenfor har vi søkt etter alle tilbudene som er tilgjengelige for et PayPal-kjøp av vårt valgte beløp.

Men Bitcoin PayPal Paxful

Liste over Bitcoin-selgere som godtar PayPal

Hver av oppføringene vil avsløre hva de krever fra deg før de godkjenner kjøpet. Som det er tilfellet med andre P2P-markedsplasser, vil du være sikker på at du bruker en selger som har et godt rykte i samfunnet. Nedenfor er selgerprofilen til den topprangerte Paxful-selgeren i henhold til våre kriterier.

Men Bitcoin PayPal Paxful

Paxful Bitcoin selger vurdering

Som du kan se, ROIWITHME er bekreftet og har fullført over 19.000 handler på plattformen. Hans vurdering er også ganske enestående for en P2P-selger. Imidlertid, hvis du skal handle med denne selgeren, trenger han en kopi av bilde-ID-en din.

Til slutt har Paxful også en praktisk sperretjeneste som du kan bruke for å lette transaksjonen. Selvfølgelig, når du bruker PayPal, er det mindre sannsynlig at selgeren trekker raskt. Dette er på grunn av den strenge kjøperbeskyttelsen de har implementert.

Valutaveksling: VirWoX

VirWoX har eksistert siden før Bitcoin ble opprettet, etter å ha startet i 2007 som en børs for virtuelle spillvalutaer. Den største spillvalutaen den støtter er Second Life Lindens (SLL) fra spillet Second Life. Brukere kan kjøpe SLL-er på mange måter, inkludert med Bitcoin og med Paypal. Dette har ført til en unik måte å kjøpe Bitcoin med Paypal på.

Å bruke VirWoX er ikke vanskelig, men prosessen er lang og rundkjøring, og den er kostbar.

Kjøpe SSL med PayPal

VirWox-bytte mot Second Life Lindens

Som med hvilken som helst plattform, begynner du med å opprette og verifisere en konto. Du mottar et midlertidig passord som må endres innen 24 timer for å aktivere kontoen din.

Når kontoen din er aktivert, kan du gjøre et innskudd på VirWoX-kontoen din. De godtar USD, EUR, GBP og CHF uten gebyrer. Hvis du bruker andre valutaer, vil det være ekstra konverteringsgebyrer.

Det kan ta opptil 48 timer før innskuddet er klart, og så er du klar til å foreta den første byttingen, som er perfekt for SLL. Etter å ha kjøpt SLL, går du tilbake til VirWoX Exchange og bytter SLL mot BTC. Når transaksjonen er fullført, kan du sende BTC til en hvilken som helst ekstern lommebok.

I tillegg til tiden du bruker med denne metoden, pålegges VirWoX et gebyr på 10% på Paypal-kjøp.

Peer-to-Peer-utlån: xCoins

Peer-to-peer-utlån markedsplasser er nye, og de har også dukket opp som en måte å kjøpe Bitcoin med Paypal. P2P-utlånsmarkedet fungerer ved å tillate Bitcoin-innehavere å tilby myntene sine på lån og få en rentebetaling på det utestående lånebeløpet. xCoins vil akseptere Paypal for å betale tilbake lån, noe som gjør det mulig å låne Bitcoin og deretter betale lånet med Paypal, som egentlig kjøper Bitcoin med Paypal.

PayPal på xCoin utlån

Hvordan xCoin-utlån fungerer med PayPal

Du starter som vanlig med å opprette en konto hos xCoins. Etter å ha sendt registreringsskjemaet får du en kode fra xCoins via e-post. Du bruker denne koden for å fullføre registreringen på nettstedet xCoins. Deretter blir du bedt om et passord du velger, land og stat / provins / fylke og telefonnummeret ditt for å aktivere tofaktorautentisering.

Når det er fullført, kan du begynne å låne Bitcoin. Den opprinnelige grensen er $ 100 / dag, som øker over tid. Innen 90 dager kan du låne $ 1000 i BTC per dag. Som de to eksemplene ovenfor er det dyrt å kjøpe Bitcoin ved hjelp av Paypal på xCoins og kan koste deg opptil 25-30% i avgifter.

Konklusjon

Mens du kan kjøpe Bitcoin med Paypal, kan det være ganske dyrt. Du vil også først være begrenset med hvor mye du kan kjøpe, og det er ikke mange valg for plattformer å kjøpe. Men hvis du må bruke Paypal, vil du være glad for å ha informasjonen.

Den beste plattformen for deg vil avhenge av dine egne behov. Sjekk hver og en og se hvilke som virker best. Alle er forskjellige, og mens LocalBitcoins kan være best for noen mennesker, vil andre foretrekke xCoins eller VirWoX eller Paxful.

Utvalgt bilde via Fotolia & PayPal

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me