Beste NEM-lommebøker: Topp 6 tryggeste steder å lagre XEM på

NEM (XEM) er et unikt prosjekt og ble bygget fra bunnen av for å bli en av de raskeste og mest skalerbare blokkeringene som er tilgjengelige.

Det ble opprettet for å være svært tilpassbart også, og det lar utviklere lage et bredt spekter av desentraliserte applikasjoner. På grunn av dette har interessen for den opprinnelige XEM-mynten økt jevnlig, og det har også bredere adopsjon.

Selvfølgelig, hvis du tilfeldigvis er en av disse innehaverne, vil du se etter et trygt XEM-lagringsalternativ.

I dette innlegget vil jeg gi deg listen over 7 av de beste NEM-lommebøkene. Jeg vil også gi deg noen topp tips for å trygt lagre XEM.

Topp 7 NEM lommebøker

For et ikke-ERC20-token er det faktisk ganske mange lommebøker som støtter NEM. Dette er fordi prosjektet har eksistert i ganske lang tid, og som sådan er det en rekke lommebokleverandører som har bygget integrasjoner.

Det er noen få viktige kriterier jeg brukte her for å velge den beste lommeboken. Disse inkluderer aspekter som sikkerhet, brukervennlighet og støtte for utviklere / samfunn.

Trezor (maskinvare lommebok)

Trezor er en av de ledende lommebøkene for kryptomaskinvare, og det holder XEM-myntene dine sikre ved å lagre dem i en frakoblet eller kald lagringsløsning. Som en hvilken som helst god lommebok, oppretter Trezor en frøfrase når den først brukes, som lar deg gjenopprette eventuelle midler som er lagret i lommeboken hvis den er tapt, stjålet eller ødelagt.

Trezor har flere forsvarslag for å holde alle myntene dine trygge og sikre. Den første er behovet for å legge inn en ni-sifret PIN-kode bare for å få tilgang til lommeboken. Det krever også både digital og fysisk inngang for hver transaksjon, med den lille OLED-skjermen og to fysiske knapper brukt sammen for å bekrefte transaksjoner.

Trezor lommebok NEM

Trezor Model T og Trezor Model One

Dette betyr at en digital angriper uten fysisk tilgang til Trezor ikke klarer å stjele myntene dine. Til slutt bruker Trezor en begrenset USB-tilkobling som beskytter lommeboken selv om den er koblet til en virusinfisert datamaskin.

Trezor er også veldig nyttig hvis du har mynter i tillegg til NEM fordi den støtter over 1000 forskjellige mynter, poletter og digitale eiendeler. Trezor koster € 69 og er en av de mest vellykkede maskinvarepungene etter Ledger Nano.

NEM Nano (Desktop Wallet)

NEM Nano-lommeboken er den støttede stasjonære lommeboken med versjoner tilgjengelig for Windows, Linux og Mac. Det er en litewallet som gjør det enkelt å lagre og administrere XEM-mynter. Den har også solid sikkerhet og muligheten til å sende meldinger og mosaikker til hvilken som helst NEM-adresse eller navneområde.

Lommeboken ble opprettet som et brukervennlig NEM-grensesnitt som passer til og med for nybegynnere. Private nøkler forblir på din egen datamaskin, og holder kontrollen over XEM i hendene dine. Lommeboken støtter også kontoer med flere signaturer og flere brukere, noe som gjør det til et godt valg for teambruk.

Nem Nano Wallet UI

Nem Nano Wallet brukergrensesnitt. Bilde via Medium

Trezor har også støtte for NEM Nano-lommeboken. I tillegg til å lagre XEM i denne lommeboken, kan den også brukes til NEM-høsting.

Sikkerhet 101 &# 128274 ;: Mens lommebøker på skrivebordet er trygge, har du en generell risiko for skadelig programvare og nøkkelloggingsvirus. Forsikre deg om at antivirusprogrammet ditt er oppdatert og at du ikke laster ned skadelige filer.

Til slutt, noe annet som jeg var ganske imponert over, var at det er en av de få innfødte lommebøkene som har umiddelbar utvekslingsstøtte. I dette tilfellet bruker NEM Nano Changelly API for å gjøre øyeblikkelige transaksjoner rett til din NEM-adresse.

Dette betyr at du kan bruke Changelly til raskt og enkelt å konvertere andre kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum til XEM som vil bli sendt direkte til din NEM-adresse. Du kan til og med bruke Changelly fiat gateway og kjøpe XEM med USD, EUR eller GBP.

NEM Foundation-appen (mobil lommebok)

Dette er den offisielle NEM-mobilappen, og den er tilgjengelig for begge Android og iOS operativsystemer. Det er enkelt å installere og konfigurere og gir brukerne muligheten til enkelt å lagre, sende og motta XEM på smarttelefonene sine. Det muliggjør også enkel import og eksport av eksisterende NEM-lommebokontoer.

Lommeboken er multi-signatur og tillater administrasjon av flere kontoer. Private nøkler lagres lokalt for sikkerhet, og alle nøkler og annen data er kryptert. NEM Foundation-appen er et brukervennlig grensesnitt som lar brukerne handle med XEM raskt og med stor letthet.

Nem Foundation Mobile

Skjermbilder av NEM Foundation Mobile App

Rangeringsfordelingen for appen ser ut til å være ganske skjev. Det er mange som enten vurderte det som en 5 eller som en i begge butikkene. Mange av bekymringene ser ut til å være relatert til problemer med individuelle lommebøker. Imidlertid var det noen som klaget over at appen krasjet i fjor. Disse ser ut til å ha blitt adressert nylig.

Det som er oppmuntrende er at utviklerne er lydhøre overfor disse brukerne. De svarer på spørsmålene sine og tar opp bekymringene. Dette viser at NEM-teamet er åpent for konstruktiv kritikk.

Exodus Wallet (Desktop Wallet)

Exodus-lommeboken er en av de mest kjente tredjeparts kryptopunglommer med flere valuta. De har også nylig gitt ut en integrasjon for NEM.

Exodus gir brukerne full kontroll over nøklene sine på enhetene sine. Dette kan betraktes som mye tryggere enn å bruke depotlommeløsninger som kryptovalutautvekslinger osv. Det er heller ikke nødvendig å konfigurere eller bekrefte kontoen, noe som betyr at dataene dine aldri er i fare.

Trezor-støtte &# 128279 ;: Exodus har også nylig inngått et samarbeid med Trezor, der du kan bruke Trezor-enheten, men administrere myntene dine gjennom Exodus UI. Dette har den ekstra fordelen med sikkerhetsnivå på maskinvarenivå, mens du fortsatt kan bruke en veldig intuitiv frontend.

Et av de viktigste salgsargumentene til Exodus-lommeboken er brukervennligheten. Den har et av de mest intuitive brukergrensesnittene og gir rask og enkel mynthåndtering. Du har også 24/7 kundesupport, noe som er bra hvis du trenger rask support eller trenger mer detaljerte spørsmål besvart.

Nem XEM Exodus lommebok

Exodus Desktop Wallet med NEM-støtte

Exodus har også en Shapeshift-integrasjon. Dette betyr at du enkelt kan bytte XEM for en annen mynt der i lommeboken. Det er ikke nødvendig å sende myntene dine til en stor depotbørs og kjøpe den ønskede mynten. Lavere avgifter og en tryggere transaksjon.

Exodus-lommeboken er utviklet av et team av svært dyktige ingeniører. Prosjektet pleide å være helt åpen kildekode, og det er fortsatt mange av de funksjonelle komponentene i prosjektet som er åpen kildekode. Du kan se disse åpen kildekodedelen på Exodus ‘publikum GitHub.

Exodus lommeboken er tilgjengelig på Windows, Linux og Mac. De har også nylig gitt ut en mobilversjon som er tilgjengelig på iOS. Imidlertid er det ingen støtte for NEM foreløpig …

Coinomi (stasjonær og mobil lommebok)

Coinomi ble lansert i 2014 som en mobil lommebok og har nylig også gitt ut en stasjonær versjon. Det er en av de mest populære lommebøkene for kryptovaluta og støtter NEM og mer enn 1500 andre blockchain-eiendeler. Plus-brukere kan i det hele tatt legge til hvilket som helst ERC-20-token. Hvis du vil ha en lommebok som kan brukes til å lagre et stort tverrsnitt av eiendeler, er Coinomi-lommeboken et utmerket alternativ.

Når det gjelder sikkerhet, lagrer Coinomi-lommeboken dine private nøkler på enheten som gir deg full kontroll. Det var en liten kontrovers tidligere på året hvor en Coinomi-bruker beskyldte dem for slurvet koding. Dette kunne imidlertid ikke ha ført til tap av midler og løst problemet umiddelbart.

Coinomi Nem lommebok

Coinomi Mobile Wallet og Desktop Wallet for XEM

Noe annet som jeg virkelig liker med Coinomi er utvekslingsfunksjonaliteten. Dette tilbys gjennom deres Shapeshift-integrasjon, noe som gjør det enkelt å bytte XEM mot et stort utvalg av andre kryptovalutaer rett i lommeboken..

Coinomi respekterer også personvernet ditt, og det er ikke noe krav for deg å oppgi navn, e-postadresse eller annen KYC / AML-informasjon når du laster ned lommeboken. Det skjuler til og med den nedlastende IP-adressen, og det er ingen logger på Coinomi-serverne.

Åpen kilde &# 128104; ‍&# 128187 ;: Hvis du er purist, er den lille ulempen med Coinomi-lommeboken at den ikke er åpen kildekode. Dette betyr at koden ikke har blitt undersøkt av eksterne utviklere for sin robusthet og sikkerhet. Selvfølgelig har open source-prosjekter også blitt utnyttet som Electrum og Copay.

Coinomi-lommeboken er enkel å bruke, med et intuitivt brukergrensesnitt og tydelig navigering. Den er også tilgjengelig på flere enheter, inkludert på stasjonære enheter via Windows og Linux. Det er også en MacOS-versjon samt en mobilversjon på begge iOS og Android.

NEM Community Client – NCC (Desktop Wallet)

Dette er originalen NEM desktop lommebok, som også fungerer som en nettverksnode. Det er den beste lommeboken for høsting av mynter, men er også egnet for avanserte brukere. Nybegynnere anbefales å bruke NEM Nano-appen som ble utviklet som et brukervennlig alternativ til NCC.

NCC er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac, og det er viktig å sikre at datamaskinen din er virusfri før du installerer NCC-klienten. Selv om dette kan være den sikreste programvare lommeboken for NEM, vil konfigurasjonen være for mye for de fleste nybegynnere. Likevel er de avanserte funksjonene som er tilgjengelige fra NCC veldig attraktive for avanserte NEM-brukere.

FreeWallet (mobil lommebok)

FreeWallet er en mobil- og weblommebok som har alternativer for både en flervalutalommebok for din NEM-lagring, eller hvis du foretrekker en lommebok med en valuta, kan du også velge en Bare XEM lommebok (Bare Android-støtte). I begge tilfeller får du en høyt ansett lommebok som er utviklet med tanke på sikkerheten din.

En funksjon av FreeWallet som noen brukere ikke liker, er at lommeboken faktisk holder de private nøklene for myntene dine på sine egne servere. De gjør dette slik at de kan legge myntene i fryselager i bankhvelv. Med andre ord fungerer de som en “Custodial wallet” som holder kontroll over myntene dine.

Ikke nøklene dine &# 128273 ;: Gitt at brukerne ikke har egne nøkler, er denne lommebokløsningen egentlig ikke så mye forskjellig fra å holde myntene dine på en børs. Du må avveie fordelene ved en lett gjenoppretting i forhold til ulempene med å ikke holde myntene dine personlig.

FreeWallet er noe unikt ved at det ikke genereres noen sikkerhetskopifras. Hvis du av en eller annen grunn mister tilgangen til kontoen din, er den eneste måten å gjenopprette den på FreeWallet supportteam. I tillegg til den grunnleggende sikkerheten til lommeboken, kan du legge til mer sikkerhet ved å legge til en PIN-kode eller ved å bekrefte e-post / telefonnummeret ditt.

FreeWallet NEM

FreeWallet NEM (XEM) lommebok

Fingeravtrykksstøtte er også tilgjengelig, noe som betyr at du raskt kan logge på enheten din uten passord. Hvis du er bekymret for ulovlige kjøp på kontoen din, kan du sette daglige eller ukentlige grenser for transaksjonsbeløp for ekstra sikkerhet.

FreeWallet fungerer også som en bytte for støttede mynter, slik at brukerne raskt og enkelt kan bytte mellom mynter rett i lommeboken. Det er også mulig å kjøpe BTC og ETH med et kredittkort rett i lommeboken.

Mens noen kanskje ikke liker at de private nøklene lagres hos FreeWallet-selskapet, vil andre sette pris på brukervennligheten og funksjonaliteten til lommeboken..

Konklusjon

Der har du det, 7 av de beste NEM XEM lommebøkene som for øyeblikket er på markedet. Hvilken lommebok du ender med å velge, vil avhenge av dine egne personlige preferanser og ferdighetsnivå.

Det er ingen tvil om at sikkerheten som tilbys av en hardware-lommebok som Trezor, kanskje er det tryggeste alternativet. Det som er bra er at du også kan bruke denne Trezor nå med Exodus desktop lommebok, noe som betyr et renere og mer intuitivt brukergrensesnitt.

Selvfølgelig, hvis du er komfortabel med å lagre nøklene på skrivebordet ditt, kan du velge Exodus-lommeboken i seg selv. Hvis du foretrekker bekvemmeligheten til en mobil lommebok, er både NEM foundation App og Coinomi’s ganske effektive.

Til slutt, hvis du er interessert i å bruke alle funksjonene til NEM-plattformen, kan du laste ned NEM nano desktop lommebok. Dette er også en fin måte å støtte NEM-stiftelsen og øke adopsjonen for teknologien.

Uansett hvilken lommebokløsning du bestemmer deg for å bruke, sørg for å praktisere lommeboksikkerhet 101. Ikke last ned mistenkelige filer, lagre kopier av frøordene dine og ikke la alle få vite hvor mye XEM du har!

Beste stedene å kjøpe XEM

  • Binance
  • Bittrex
  • Huobi
  • Poloniex

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me