Beste ontologi lommebøker: Topp 9 tryggeste ONT & ONG lagringsalternativer

Ontology (ONT) er et prosjekt som skaper et peer-to-peer-tillitsøkosystem for datautveksling og samarbeid – og det har fått mye oppmerksomhet.

Mer spesifikt eksisterer Ontology-infrastrukturen som et tverrsystem, tverrindustri og kryssapplikasjonsøkosystem. Som andre blockchain-teknologiprosjekter er Ontology desentralisert, og fungerer gjennom bruk av et dual token-system.

Disse to tokens er ONT og ONG. ONT-token er transaksjonstokenet til Ontology-nettverket, mens formålet med ONG ligner NEOs GAS-token, som i hovedsak lar folk tjene transaksjonsgebyrer når de hjelper med å holde blockchain i drift.

Hvis du bruker Ontology blockchain, eller bare investerer i ONT-tokens, trenger du en lommebok for lagring, og nedenfor finner du en liste over åtte av de beste stedene å lagre ONT og ONG.

Topp 8 ONT & ONG Lommebøker

Før jeg kan gå videre til de beste lommebøkene du kan bruke, er det verdt å merke seg nøyaktig hvilke kriterier vi bruker for å rangere disse lommebøkene.

Det kommer ned til en rekke faktorer, inkludert sikkerheten til lommeboken, utviklerstøtte, brukervennlighet og funksjonalitet. Selvfølgelig kan det være lommebøker som støtter ONT som ikke er på denne listen. Hvis du tenker på å bruke dem, må du sørge for at det har et rimelig rykte hos resten av samfunnet.

Når det er sagt, la oss dykke rett inn i topplommeboken (i rekkefølge etter preferanse).

Ledger Wallets (Hardware Wallet)

Ledger Nano S er velkjent som en av de beste maskinvarelommebøkene for lagring av mange forskjellige kryptovalutaer. Faktisk støtter Ledger mer enn 700 forskjellige kryptokurver, og er blant de sikreste metodene for å lagre kryptokurver og holde dem trygge for dårlige aktører..

Mens Nano S er den rimeligste av Ledger-lommebøkene, er det også Ledger Blue og den nye Ledger X, som begge også kan brukes til å lagre ONT og ONG.

Ledger Nano Ontology Wallet

Få Ledger Nano X fra den offisielle butikken

Ledger beskytter ONT / ONG fra hackere og andre dårlige skuespillere på en rekke måter. Enheten krever både digitale og fysiske innganger for å fullføre transaksjoner, noe som betyr at det er umulig å stjele midler fra en hovedbok eksternt.

Alle data er kryptert og PIN-beskyttet, i tillegg til at de er sikkerhetskopiert. Det er lite behov for å bekymre seg for å miste ONT / ONG som er lagret på en Ledger. Og du får også kontroller mot skadelig programvare for å sikre at enheten ikke kompromitteres.

Advarsel ⚠️: Hvis du skal kjøpe en reskontroenhet, må du sørge for at du får den fra den offisielle butikken. Tredjeparter kan ha tuklet med enheten.

Ledger-lommebøkene gir utmerket sikkerhet, og kombinerer PIN-koder, kryptering og tofaktorautentisering av transaksjoner ved å kreve både digital autentisering og fysisk autentisering.

Ledger Nano S har sett flere prisreduksjoner i løpet av 2018, og i begynnelsen av 2019 er prisen priset til bare $ 59. Ledger Nano X er den mer avanserte modellen og går til $ 119, mens Ledger Blue gir deg banebrytende berøringsskjermsikkerhet, men har en ganske heftig prislapp på $ 269,99.

OWallet (Desktop Wallet)

OWallet er Ontologys offisielle stasjonære lommebok, og den kommer i versjoner for Windows, Linux og Mac OS. Det er en omfattende stasjonær lommebok som tillater ikke bare standard lommebokadministrasjon, men også for delt lommebokadministrasjon via multisignaturteknologi. I tillegg til at det også kan samhandle med maskinvareboketter som Ledger og Trezor for å gi den mest sikre opplevelsen.

Selvfølgelig tillater lommeboken brukere å sende og motta ONT-tokens. Den støtter også lagring av ONG-tokens, og innløsning av ONG-tokens. Videre kommer den med støtte for ONT ID.

De som ønsker å satse sine ONT-tokens, kan gjøre det gjennom OWallet, da det har støtte for innsats og for forvaltning av stake-autorisasjoner. Og lommeboken er integrert med Changelly og Cryptonex for sømløs kryptoutveksling rett gjennom lommeboken.

Ontologi Owallet

Brukergrensesnittet til Ontology Owallet

Fremtidige utgivelser av OWallet forventes å inkludere ekstra dApp-integrasjoner, inkludert tilbud om kompilering av smarte kontrakter, påkalling og andre omfattende tjenester som vil være nyttige for dApp-utviklere..

Det skal bemerkes at installasjonen og bruken av lommeboken ikke er den enkleste, og Owallet er kanskje ikke egnet for begynnende kryptovaluta-brukere. Under installasjonen tilbyr lommeboken avanserte funksjoner, for eksempel å velge Keystone-filsti. Når lommeboken er konfigurert, vil brukerne se detaljer angående lommebokadresse, offentlig nøkkel, ONT- og ONG-aktivasaldo, ONT-balansepris i USD og mer.

Det er også viktig å merke seg at OWallet er åpen kildekode. Hvorfor er dette viktig? Det betyr at koden er åpen for offentlig gransking av de i samfunnet. Du kan se all kildekoden for lommeboken i offentlig GitHub av ontologi.

ONTO (mobil lommebok)

De ONTO lommebok er den offisielle mobil lommeboken for Ontology-prosjektet. Det er en desentralisert lommeboklient som er en rampe til Ontology-økosystemet. Ikke bare tillater det deg å sende, motta og lagre ONT og ONG, det lar også brukere lage sin egen digitale identitet på Ontology blockchain. Og alt dette kommer med sikkerhet og personvern via et sett med kryptografiske algoritmer.

En av sikkerhetsfordelene ved å bruke ONTO-mobillommeboken er at lommeboken ikke beholder dataene dine. Alle dataene dine, inkludert autorisasjons- og autentiseringsdata, lagres bare lokalt på din egen enhet. Dette forhindrer tredjeparts tilgang til dine data, med mindre du gir tillatelse til slik tilgang.

I tillegg til støtten til ONT-eiendeler, har lommeboken også blitt designet for å lagre ETH-, NEO- og KLAY-eiendeler. Dette gir lommebokbrukerne ekstra fleksibilitet. Og brukere kan oppdage Ontology dApps rett gjennom lommebokgrensesnittet.

ONTO Wallet Ontology

Skjermbilder av ONTO Wallet i iTunes

Når vi snakker om lommebokgrensesnittet, har ONTO-lommeboken nylig blitt redesignet, og resultatet er et rent utseende og brukervennlig lommebok. Hver funksjon presenteres på en klar og lettfattelig måte, og til og med begynnende kryptovalutaentusiaster vil finne ONTO-lommeboken som intuitiv og enkel å bruke.

Mens lommeboken kan brukes til å opprette og administrere en ONT-ID, er den IDen ikke koblet til lommeboken på noen måte. Det er forskjellige funksjonelle moduler som styrer lommeboken og ONT-ID-en. Så lommeboken hjelper deg med å administrere eiendeler, mens ID-en dekker autorisasjoner, autentiseringer og identitet.

Åpen kilde &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Selv om ONTO kan være den mest brukte lommeboken for Ontology, er den ikke åpen kildekode. Dette betyr at du ikke uavhengig kan verifisere kodens robusthet.

Vi må også merke oss at ONTO-lommeboken har noen transaksjonsgrenser på plass. For det første må alle ONT-transaksjoner være et helt tall, så minimum ONT-transaksjonen er 1 ONT. Når det gjelder ONG-verktøyet, er minimumstransaksjonen 0.0000000001 ONG.

ONTO mobile lommebok kommer i versjoner for både Android- og iOS-enheter. Det er også oppført i Itunes butikk der du kan se noen brukeranmeldelser. Mange brukere klaget over feil i brukergrensesnittet. Selv om det som var oppmuntrende var at utviklerne fulgte opp med dem.

Exodus Wallet

Exodus Wallet er en tredjeparts lommebok med flere valutaer som støtter Ontology. Den støtter også over 100 andre kryptovalutaer og er tilgjengelig for Desktop, Macbook og på mobile enheter. I likhet med OWallet og ONTO blir de private nøklene kryptert og oppbevart på enheten.

Exodus er også en ganske etablert lommebok som ble utviklet tilbake i 2016. Det er godt likt i samfunnet på grunn av dets forenklede brukergrensesnitt. Lommeboken har også blitt støttet av noen velkjente kryptopionerer som Roger Ver og Erik Voorhees.

Hvis du skal lagre andre kryptovalutaer på Exodus og du har en Trezor-maskinvareenhet, vil du gjerne vite at den støttes på Exodus. Du kan lagre alle dine private nøkler på Trezor og deretter bruke Exodus-lommeboken til å administrere myntene dine.

Exodus Wallet Ontology

The Exodus USPs og det viktigste brukergrensesnittet

En annen ganske fin funksjon av Exodus er utvekslingsfunksjonaliteten. Gjennom en innebygd ShapeShift-integrasjon kan du bytte ONT mot andre av de støttede kryptovalutaene. Fordelen med dette er at du ikke trenger å sende myntene dine ut til en sentralbørs for å gjøre konverteringen. Du kan gjøre det der fra lommebokens bekvemmelighet.

Noe annet du kan sette pris på med tredjeparts lommebøker som Exodus, er at de tilbyr kundesupport. Ikke bare er det over 100 forskjellige artikler som hjelper deg med å bruke lommeboken, men du kan også logge billetter med teamet, og de vil prøve å komme tilbake til deg innen 1-2 dager.

Når det gjelder kildekode, er ikke Exodus 100% åpen kildekode. Imidlertid er det en rekke moduler som de har åpnet for samfunnet for veterinær. Og det har ikke vært noen sikkerhetshendelser på Exodus siden starten for over 4 år siden. Det samme kan ikke sies for en rekke andre tredjeparts lommebøker.

Guarda lommebok (flere enheter)

Guarda er raskt i ferd med å bli en av de mest populære lommebøkene som er tilgjengelige i flere valutaer. Det er ekstremt brukervennlig, og i tillegg til å lagre ONT / ONG i denne lommeboken, tilbyr den støtte for over 45 forskjellige kryptovalutaer og over 1000 tokens. Det er også nyttig at den er tilgjengelig for mange forskjellige plattformer, noe som gir brukerne størst fleksibilitet i hvilken enhet de vil bruke til å lagre og få tilgang til myntene sine..

Guarda lommebok ONT

Guarda Wallet brukergrensesnitt og enhetsstøtte

Guarda har ikke bare fokusert på sikkerheten til myntene til brukerne, men også på brukervennligheten til lommeboken. Begge er viktige. Uten sikkerhet vil ingen ønske å bruke lommeboken til å lagre noe, men uten brukervennlighet vil ingen ønske å bruke kryptovalutaer til noe. Og det er derfor du finner både brukervennlighet og sikkerhet med Guarda-lommeboken.

I tillegg kan du se på denne listen over funksjoner:

  • Ikke-forvaringslommebok med sikkerhetskopiering av nøkler;
  • En av de største utvalgene av kryptovalutaer og tokens som støttes, med mer lagt til hele tiden;
  • Velg mellom nett-, stasjonær-, mobil- og Chrome-utvidelse;
  • Integreres med Ledger hardware lommebok for ekstra sikkerhet;
  • Valutaspesifikke funksjoner for støttede mynter og en innebygd ERC-20 token generator;
  • Innebygd mulighet for byttetjeneste og kryptokjøp;
  • Kundesupport døgnet rundt, med den raskeste responstiden for enhver lommebok.

Selvfølgelig holder mange mennesker som har ONT-tokens også andre tokens, noe som gjør multi-valuta-aspektet av lommeboken suveren. På toppen av det hele er Guarda lommebok populær og høyt respektert i kryptovalutaindustrien.

O3 (Desktop & Mobil lommebok)

De O3 lommebok ble opprettet spesielt for NEO og Ontology blockchains, og kommer i både mobile (Android / iOS) og desktop (Windows / MacOS) versjoner. Det er ekstremt sikkert og lar brukerne koble seg til dAppene på begge plattformene uten å tvinge dem til å dele sine private data med tredjeparter.

O3 Wallet Ontology

O3 mobil lommebok i Google Play Butikk

O3-lommeboken tillater også brukerne å handle fra lommeboken ved hjelp av integrasjonen med Switcheo DEX. Og brukere kan kjøpe ONT rett fra lommeboken ved hjelp av kryptovalutaer eller et kredittkort.

En tilleggsfunksjon i lommeboken er en innebygd nyhetsfeed som holder ONT- og NEO-eiere i hakket om de siste nyhetene om Ontology og NEO.

Cyano (web lommebok)

De Cyano lommebok er en nettbasert lagringsenhet med utvidelser for både Chrome og Firefox-nettlesere. Det gjør det enkelt for alle med nettilgang og en av de to nettleserne å lage Ontology-lommeboken med en kryptert privat nøkkel. Når lommeboken er opprettet, kan brukere logge på med den private nøkkelen, med mnemonic-setningen opprettet under lommebokopprettelsen, eller gjennom en lagret konto.

Cyano har også støtte for både Ledger og Trezor hardware lommebøker, noe som gjør det langt mer sikkert enn nettleserbaserte utvidelser alene.

Lommeboken kommer med ONT ID-støtte, samt Ontology dAPI-støtte. Du kan også enkelt bytte mellom Ontology mainnet og testnet, eller til og med bruke lommeboken med private Ontology-nettverk. Og den har støtte for flere kontoer eller flere ONT-ID-er.

Cobo (mobil lommebok)

Ideen til Cobo lommebok går helt tilbake til 2017, og i mars 2018 var det en fungerende Cobo-lommebok utgitt. Siden da har ikke utviklingsteamet bak lommeboken sluttet å virke, og legger til nye funksjoner og støtte for nye mynter med jevne mellomrom. Det fine med Cobo-lommeboken er at den er spesialisert for bruk med staking av mynter, og det inkluderer ONT.

Fordeler Cobo lommebok

Hovedfordelene med Cobo Wallet

Foreløpig har Cobo støtte for over 20 forskjellige blokkeringer og mer enn 700 tokens. Støtten strekker seg utover Ontology-kjeden til EOS, Tron, Ethereum, NEO og mange andre. På grunn av sin støtte til å sette mynter har Cobo fått et godt rykte, og regnes som en av de bedre lommebøkene som er tilgjengelige i flere valutaer.

Cobo har også gitt ut Cobo Vault, en maskinvareenhet som brukes til å lagre kryptovaluta offline for mest mulig sikkerhet. Med holdbarhet i militærgrad, en krypteringsbrikke med bankkvalitet og flersignatur for ekstra sikkerhet, er det sannsynligvis den eneste maskinvareenheten du noen gang trenger for lagring og innsetting av ONT / ONG.

Leire (mobil lommebok)

Leire er en interessant ny lommebok som ikke bare er multi-currency og multi-blockchain, men den støtter også flere exchange-lommebøker. Dette muliggjør enkel overføring av eiendeler ikke bare mellom brukere, men mellom individets forskjellige utvekslingslommebøker. Det gjør det enkelt for brukere å delta i arbitrage, delta i ICO og begynne å bruke dApp-ene til mange forskjellige blokkeringer.

Lommeboken ble lansert av det samme sørkoreanske teamet som utviklet Coinmanager, og la til ONT-støtte i september 2018. Den kom fra en investering fra blockchain-akseleratoren Hashed, som er en av de største og mest pålitelige investorene i blockchain-industrien..

Clay gir sikkerhet ved å lagre alle data lokalt, og lommebokapplikasjonen kan ikke nås på rotte enheter. For ekstra sikkerhet fungerer Clay med Touch ID eller Face ID, og ​​holder lommeboken låst for alle, men den faktiske eieren.

Konklusjon

Der har du det, de 9 beste Ontology-lommebøkene på markedet. Hvilken lommebok du velger, vil i stor grad avhenge av dine egne personlige preferanser.

Du kan ikke slå sikkerheten til en maskinvarepungebok som en hovedbok. Selvfølgelig, hvis du ønsker en litt mer funksjonell lommebok gratis, kan du vurdere Exodus-lommeboken. Du kan også velge ONTO-mobillommeboken, ettersom det meste av samfunnet ikke kan ta feil.

Uansett hvilken lommebok du bruker, må du øve på lommeboksikkerhet 101. Hvis du bruker en stasjonær lommebok, må du ikke laste ned noen vedlegg og holde antivirusprogrammene dine oppdatert. Sørg også for å sikkerhetskopiere alle frøene dine og ha dem på et trygt sted.

Til slutt, hvis du bruker en mobil lommebok, bør du være oppmerksom på risikoen for fysisk sikkerhet som følger av tyveri osv. Hold din ONT hemmelig, og du bør ha det bra &# 128521;

Beste stedene å kjøpe ONT

  • Binance Exchange
  • Huobi

Utvalgt bilde via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me