Beste Siacoin-lommebøker: Topp 4 steder å trygt lagre din SIA

Sia ble designet som en desentralisert metode for lagring av data. Den bruker blockchain-teknologi for å sikre dataene og ved å dra nytte av all ubrukt og underutnyttet lagringskapasitet rundt om i verden..

Sia har vært i stand til å lage en datalagringsløsning som er både mer pålitelig og billigere enn tradisjonell sentralisert skylagring. Dette har fått mange mennesker interessert i prosjektet og dets opprinnelige Siacoin (SC) kryptovaluta. Selvfølgelig trenger alle disse Sia-brukerne et sted å lagre Siacoin (SC)

I dette innlegget vil jeg gi deg en liste over noen av de beste Siacoin lommebøkene som for øyeblikket er på markedet. Jeg vil også gi deg noen tips når det gjelder å velge SIA-lommebok og holde myntene dine trygge.

Topp 4 Siacoin lommebøker

Fordi Siacoin er et innfødt token, ikke bygget på ERC-20-standarden som så mange tokens i dag, krever det en egen lommebok. Dessverre vil det begrense valgene dine i Siacoin-lommebøker, da det ikke er mange som er utviklet av tredjepartsutviklere..

For eksempel støttes ikke Siacoin av mange lommebøker med flere valutaer som Exodus eller Coinomi. Det er også begrenset støtte for det i form av mobile enheter og hardware lommebøker.

Advarsel ⚠️: Du kan komme over nettsteder eller apper som tilbyr SIA-støtte. Hvis de ikke er i denne listen nedenfor, støttes de ikke av samfunnet og kan være ondsinnede.

Når det er sagt, er det fremdeles noen få alternativer som er utviklet av Siacoin-teamet og tredjepartsutviklere. Disse bør dekke det meste av Siacoin-lagrings- og utgiftskravene.

Sia-UI (Desktop Wallet)

De Sia-UI stasjonær lommebok er den offisielle lommeboken for lagring av Siacoin og ble utviklet av Nebulous, det samme teamet av utviklere som opprettet Sia Storage Platform. Det er den eneste lommeboken som anbefales av Sia-teamet, og de advarer brukerne om at bruk av tredjeparts lommebøker kan føre til tap av Siacoin. Her er hva Siacoin-teamet har å si om å bruke andre lommebøker enn den offisielle Sia-UI-lommeboken:

“Det er mange svindel i kryptovalutaområdet. Forsikre deg om at den eneste programvarelommeboken du bruker til å lagre Siacoin, er den offisielle appen som lastes ned fra lenken ovenfor eller vår GitLab-side. Vi kan ikke garantere at noen annen programvarelommebok trygt vil lagre Siacoin. “

Sia-UI-lommeboken er en stasjonær lommebok tilgjengelig for Windows, Mac OS og Linux og regnes som både sikker og funksjonell.

Siacoin Sia-UI Desktop Interface

Siacoin Desktop Wallet UI på Ubuntu GNOME. Bilde via Wikipedia

Det skal bemerkes at Sia-UI lommeboken er en lommebok med full node, og må laste ned hele blockchain for å fungere. I noen tilfeller kan dette ta flere dager å fullføre. Hvis du laster ned lommeboken, kan du se på synkroniseringen for å vite når blockchain er lastet ned.

Topptips ✔️: Hvis du vil bekrefte at Sia-UI du laster ned, kan du manuelt bekrefte signaturene på kommandolinjen. Se instruksjonene på starter

Siden Sia-UI-lommeboken er en full node, kan du også leie eller selge lagringsplass på Sia-plattformen, noe som gjør den ekstremt nyttig for de som planlegger å lagre filer eller leie ut lagringsplass på sin egen datamaskin. I tillegg hjelper du med å sikre Sia-nettverket.

Så langt er det 1.023.682 nedlastinger av Sia-UI-lommeboken, noe som gir en indikasjon på hvor populær denne plattformen og mynten blir.

Ledger Nano S (Hardware Wallet)

Når det gjelder sikker lagring av SIA, kan ingenting slå den tidstestede offline hardware-lommeboktilnærmingen. En av de mest populære maskinvareenhetene som for tiden er på markedet er Ledger Nano S. Dette er en maskinvare lommebok med flere valutaer, noe som betyr at den støtter en mengde andre mynter og poletter..

Den største fordelen med en maskinvarepungebok er at den holder de private nøklene dine på enheten, og den er ikke tilgjengelig fra noen online. Når du vil sende en transaksjon, vil du bruke en USB-tilkobling og fullføre signeringen av transaksjonen på enheten. Dette beskytter også nøklene dine mot skadelig programvare som kan lure på PCen.

Ledger Nano S SIA Lommebok

Få Ledger Nano S i dag

Når det gjelder Ledger Nano støtte fra SIA, det krever ganske mye kommandolinjearbeid for å sette det opp og installere de nødvendige applikasjonene. Derfor bør dette bare virkelig forsøkes av noen som er komfortable med kommandolinjekoden. Jeg vil ikke gå inn på det her, men dette offisiell guide har alt du trenger.

Merk ✍️: I motsetning til andre Ledger-apper krever Sia at du kjører en “full node”, noe som betyr at du må laste ned hele Sia-blockchain.

Hvis du skal gå ned på maskinvare-lommebokruten, koster Ledger Nano S $ 69 og kan kjøpes på Ledger-nettstedet. Det er også verdt å påpeke at Ledger også tar forhåndsbestillinger til sin nyeste generasjon Ledger Nano X. Dette vil være en oppdatert versjon med en rekke andre funksjoner.

Sia Android Wallet (mobil lommebok)

De Sia Android lommebok er utviklet av en tredjepart og er ikke en offisiell Sia-app, og den anbefales heller ikke av Sia-teamet. Det er den eneste Android-appen for Siacoin, og faktisk er den eneste mobilappen for Siacoin.

Denne Android-appen er også en full node for Sia-nettverket og må laste ned hele blockchain før den er funksjonell. Det har blitt klaget på hvor lang tid dette tar (noen ganger flere dager), men det har ikke noe med selve appen å gjøre, det er en begrensning av Sia-programvaren.

Siacoin Android-lommebok

Siacoin Android lommebok. Bilde via Google Play Store

Lommeboken lar deg sende og motta Sia, og siden det er en full klient, kan du også bruke den til å lagre filer på Sia-plattformen. Siden det er en mobilapplikasjon, har den ikke funksjonaliteten som lar deg leie lagringsplassen, noe som er fornuftig med tanke på den ekstremt begrensede lagringsplassen på mobile enheter.

Lommeboken er helt åpen og kildekoden kan undersøkes her.

Appen har ikke mange installasjoner (1000+) og har en rangering på 3,9 på Play Store, men mange av de lave vurderingene har vært på grunn av den langsomme synkroniseringen med blockchain som er utenfor lommebokutviklerens kontroll. Vær også oppmerksom på at det er en abonnementsavgift på $ 0,99 / mnd for å låse opp alle funksjonene i lommeboken.

Sia Cold Storage (kald lagring)

Sia Cold Storage er en app som lar deg lage et Sia-frø og en samling adresser for en Sia-lommebok. Appen er ment å kjøres offline i en prosess kjent som “air gapping” som gir deg en måte å lagre Siacoin på uten å risikere noe virus eller malware, eller trusselen om at hackere avlytter eller sporer nettverkstrafikken din..

Du kan få Sia Cold Storage fra Github og det er ment å kjøres på en offline datamaskin. For best resultat, bør den brukes på en datamaskin som aldri har vært online eller en LiveCD med LiveCD for best sikkerhet.

Du kan trygt dele alle adressene som genereres for å motta betalinger eller for å sende dine egne midler fra en annen lommebok, en sentral eller fra et gruvebasseng. Dette gjør at du kan samle inn midler i lommebokadressen helt sikkert.

Når du er klar til å få tilgang til midlene du kan bytte eller bruke, kan du bruke Sia-UI til å gjenopprette frøet når som helst.

Hvilken SIA-lommebok du skal velge?

Til slutt kommer typen Siacoin lommebok du ender med å velge, ned til dine egne personlige preferanser og erfaring. Det er ingen tvil om at den offisielle SIA-UI-lommeboken har mest støtte fra samfunnet. Dette er også en flott lommebok da du bidrar til Siacoin-nettverket.

På den annen side, hvis du foretrekker å lagre SIA-nøklene offline, kan du velge Ledger Nano S maskinvarebok. Denne løsningen er kanskje ikke for alle, siden det vil kreve en rekke tekniske trinn for å sette den opp. Hvis dette er for utfordrende for deg, kan du alltid velge Sia Cold Storage-løsningen.

Den mobile lommeboken kan være et interessant alternativ for de som er på farten. Imidlertid er mobile lommebøker og lite lommebøker egentlig ikke et godt valg for Siacoin, siden de ikke lar deg delta i Sia Storage Platform.

Uansett hvilken type Siacoin-lommebok du bestemmer deg for å bruke, må du sørge for at du praktiserer Wallet Security 101. Hold PC-en ren for virus og ikke last ned mistenkelige applikasjoner / filer. Hold frøet ditt trygt og ikke fortell folk om hele SIA at du er “Hodling”!

Konklusjon

Tatt i betraktning at Sia Storage Platform og Siacoin ble utgitt i 2015, tror du det vil være flere alternativer for lagring av Siacoin.

Gitt at utviklerne bare har gitt ut en stasjonær lommebok og har unngått å lage en lite-versjon som ikke krever å kjøre en full node (som hindrer tredjeparts lommebøker fra å legge til Siacoin), ser det ut til at utviklerne vil minimere antall lommebøker du er i stand til å lagre Siacoin.

Dette er ikke så mye et problem for Siacoin-samfunnet. Det har blitt over 1 million nedlastinger av Sia-UI-lommeboken til dags dato, og brukere vil bidra til Siacoin-nettverket ved å kjøre sine fulle noder.

Beste stedene å kjøpe SIA

  • Binance
  • Huobi
  • Bittrex
  • HitBTC

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me