Binance blokkerer amerikanske kunder – hvor vil kryptohandlere gå nå?

>

Binance vil begynne å blokkere amerikanske kunder fra handel på Binance.com-nettstedet. I et forsøk på å overholde amerikansk lov vil de åpne en ny sentral som er designet for amerikanske kunder. Denne sentralen, kalt Binance.us, vil være i stand til å støtte amerikanske kunder som fremdeles er interessert i å bruke Binance som hjemmebørs.

Men vi vet at du har spørsmål.

  • Hva kommer til å skje videre?

  • Hva om jeg ikke vil bruke Binance.us?

  • Hva er de beste kryptobørser for handel nå?

  • Markerer dette slutten på Binance?

Ikke bekymre deg, vi vil svare på alle disse spørsmålene og mer når vi graver inn i alt som skjer med Binance.

Binance.us

Binance.us skal være partnerbørsen til Binance.com-sentralen. En ting som bør gjøres tydelig slik at det ikke er noen forvirring, Binance.us vil ikke bli drevet av Binance.

Binance.us skal drives av BAM Trading Services. Dette selskapet vil lisensiere teknologi fra Binance for å bygge sentralen.

Ideen om et annet selskap som driver Binance.us-børsen er absolutt en bekymring som reiser flere spørsmål enn den svarer på. Foruten Binance-merkevaren, er det vanskelig å si om børsen vil ha samme nivå av sikkerhet, fantastisk rykte og kundesentriske driftsprinsipper..

Dessverre har forvirringen Huobi / HBUS / Huobi Global / Huobi Pro lagt en dårlig smak i noen investors munn. Å vekke bekymring for at noen få små feil og vi kan ende opp med en lignende marerittaktig situasjon.

Støttede kryptovalutaer

Med kunngjøringen fra Binance.us spurte mange kryptovalutahandlere og investorer hvilke eiendeler som ville være tilgjengelige for amerikanske kunder. Binance-teamet har ikke gitt ut noen harde detaljer om kryptovalutaene som vil bli oppført ved lanseringen, men de ga noen eiendeler de vurderer.

Disse eiendelene var følgende.

Selv om vi ikke vet om alle disse eiendelene vil være tilgjengelig for handel ved lanseringen av Binance.us, har teamet nylig annonsert at børsen vil støtte innskudd for Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin og Tether fra og med 18. september når påmeldinger åpnes.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/BinanceAmerica/status/1171853554971054080 “

>

Det kan ikke være en indikasjon på de faktiske eiendelene som vil være tilgjengelige på kort sikt, men det er bare et annet bekymringsområde. Binance har stolt seg som børsen som listet de største prosjektene som er tilgjengelige i kryptomarkedet.

Hvis teamet bare er i stand til å støtte en håndfull blue chip-eiendeler, vil Binance.us konkurrere direkte med slike som Coinbase Pro. Det er ennå å se om de kan konkurrere med Coinbase Pro når spillefeltet har blitt utjevnet.

Oppdatering: Eiendelen tilgjengelig ved lansering er bekreftet i en blogg innlegg utgitt av administrerende direktør Catherine Coley.

Binance Coin (BNB)

Merkelig nok klarte Binance ikke å nevne BNB som en eiendel som støttes for innskudd ved lansering. Å ekskludere BNB antyder at det kan være hindringer de fremdeles trenger å overvinne før de kan notere BNB på partnerutvekslingen.

Uten å utnytte noen av de viktigste aspektene ved Binance Coin, må vi bare vente og se om Binance.us kan fortsatt tilby handelsrabatter og andre fordeler som oppleves av Binance.com handelsmenn.

Sans reduserte handelsavgifter, investorer kan bare ha en annen grunn til å forlate Binance helt.

Den store migrasjonen

Binance opplever stor usikkerhet. Denne usikkerheten vil få mange investorer til å hoppe skipet. Investorer trenger et nytt pålitelig miljø for å fortsette å handle uten frykt for disse bekymringene. Men spørsmålet gjenstår – “hvor skal vi gå”?

Siden begynnelsen av 2018 har Binance vært det pålitelige hjemmet for så mange handelsmenn. Noen har kanskje ikke kjent noe annet hjem.

For å svare på disse brennende spørsmålene begynte teamet vårt å gjennomgå alle større utvekslinger i løpet av de siste 3 månedene. Målet vårt var å finne de beste alternativene til Binance.

Her vil jeg dele funnene våre og gjøre en sak for noen få viktige børser som vil være de mest lovende alternativene for handelsmenn som flytter ut av Binance..

Bittrex

Denne amerikanske klassikeren har vært et hot spot for amerikanske handelsmenn siden kryptodillingen i 2017. Bittrex er kjent for sin verdensklasse sikkerhet, eksepsjonelle brukeropplevelse, jevne handelsopplevelse, kvalitets kundesupport og mangfoldige aktivautvalg.

Selv om den nylige altcoin-rensingen fra Bittrex har vært mindre enn ønskelig, ligger antallet kryptovalutaer som støttes av børsen fremdeles på kule 98 eiendeler. Tatt i betraktning det strenge amerikanske markedet, er dette intet mindre enn utrolig.

Sammen med sin enkle fiat-til-krypto-rampeopplevelse, er Bittrex et ypperlig sted for amerikanske kunder å migrere. Du vil absolutt ikke bli skuffet over å flytte til denne utvekslingen.

Det ville heller ikke tjene Bittrex rettferdighet hvis vi ikke markerte deres sikkerhetshistorie. Deres rekord forblir knirkende ren. Aldri bli offer for et hack.

Dette kan tilskrives deres utrettelige fokus på sikkerhetspraksis. Grunnlagt av Bill Shihara og 2 andre, deres stifterteam besto av sikkerhetsfagfolk fra Microsoft.

Det vil ikke gå uten å si at Bittrex er det beste valget for kryptovalutahandlere som leter etter et alternativ til Binance.

Lær mer om Bittrex.

Registrer deg for en Bittrex-konto.

KuCoin

Hvis altcoinjakt er spillet ditt, er det ikke noe bedre sted å lete etter skjulte perler enn KuCoin. I motsetning til de fleste andre børser som fokuserer på eiendeler med høy markedsverdi, har KuCoin vokst sitt rykte ved å fokusere på å tilby en sikker børs for handel med et stort utvalg av altcoins.

I et nylig presse fra KuCoin-teamet for å forbedre alle aspekter ved børsen, har de kommet ut skinnende etter å ha modernisert handelsmotoren.

Handelsopplevelsen på KuCoin har aldri vært bedre enn i dag. Rask gjennomføringshastighet, eksepsjonelle handelsfunksjoner og en lang liste med sikkerhetstiltak sørget for suksessen til plattformen.

Når KuCoin fortsetter å utvikle plattformen sin, vil vi se spennende ting komme ut av KuCoin-teamet.

Alle disse grunnene og mer plasserer KuCoin som et solid valg nr. 2 for kryptoinvestorer og handelsmenn som leter etter en alternativ børs til Binance.

Lær mer om KuCoin.

Registrer deg for en KuCoin-konto.

Runner Ups

Foruten Bittrex og KuCoin, er det noen få børser som får hederlige omtaler som alternativer til Binance.

Coinbase Pro og Kraken har vært hjørnesteinene i kryptovalutamarkedet siden de ble lansert. Mangelen på tilgjengelige eiendeler og fokus på institusjonelle investorer har imidlertid ført til at de avviker fra interessene til mange detaljinvestorer som ønsker å bygge forskjellige porteføljer..

Binance sluttider

Ettersom Binance stenger børsen for amerikanske kunder, forventer vi at konkurransen vil begynne å bli varmere. Mens Binance har vært kongen av kryptovalutautvekslinger siden begynnelsen av 2018, kan dens regjering endelig komme til en slutt. De kommende månedene vil være en god tid for Binance.

Uten å fange det amerikanske markedet, kan Binance slite med å opprettholde en global ledelse. På den annen side, hvis Binance er i stand til å gjenopprette kundene sine og fortsette å vokse i USA, er det kanskje ikke noe som kan stoppe den enestående veksten av Binance.

Tross alt, hvis noen er i stand til å starte en ny børs i USA og få trekkraft, vil det være CZ og hans team på Binance.

Et spill av spekulasjoner

Vi er fortsatt i de tidlige stadiene av det som skal bli Binance.us. Ukjente fører ofte til spekulasjoner og forutsier feil fremtiden.

Når alt er sagt og gjort, vet ingen hva som vil skje. Binance.us kan bli en løpsk suksess når investorer kjemper tann og spiker for å få tilgang til den nye amerikanske regulerte børsen. Eller Binance kan gå ned i et flammende vrak når investorer over hele verden forlater skipet.

Ingen vet.

Bare tiden vil vise hvilket kurs som vil bli kartlagt. I mellomtiden vil vi fortsette å jobbe med alle for å finne dem det hjemmet som fungerer best for dem.

Målet vårt er å ha glade handelsmenn som liker å slappe av mens Reker administrerer sine byttekontoer enkelt.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/cz_binance/status/1167263224858701824 “

>

Det er ingen tvil om at de neste årene vil være spennende ettersom børser kjemper for sin andel av det nye kryptohandelsmarkedet. Jeg er sikker på at ingen er forberedt på kaoset som er i ferd med å inntreffe.

Uansett hva som skjer, ikke glem å fjerne pengene dine fra Binance.com. Mens CZ nylig twitret for å fortelle alle at uttak vil være tilgjengelig i lang tid fremover – er det ikke tilrådelig å legge igjen pengene dine på en børs. Spesielt når du ikke en gang kan handle på den børsen.

Merk: Reker vil fortsette å fungere som forventet for alle brukere utenfor USA.

Om reker

Shrimpy leder markedet som den fremste applikasjonen for porteføljeombalansering. Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptovalutaportefølje og implementere en passiv ombalanseringsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Developer Trading API er en enhetlig måte å integrere handelsfunksjonalitet på i alle større børser. Samle inn historiske markedsdata, få tilgang til sanntidsnettsteder, utfør avanserte handelsstrategier og administrer et ubegrenset antall brukere.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til vårt fantastiske, aktive samfunn på Telegram.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me