Binance Coin Wallets: Topp 10 tryggeste steder å lagre BNB

Binance Coin har kommet langt siden ICO. Etterligner suksessen til selve børsen, har BNB-økosystemet vokst raskt.

Ikke bare brukes Binance Coin mye på Binance som et likviditetstoken, men BNB-blockchain blir en valgfri plattform for utviklere å bygge videre på. Mainnet-bryteren har åpnet flomportene til adopsjon.

Selvfølgelig, med all denne interessen for BNB, trenger du et trygt sted å lagre det.

I dette stykket skal jeg gi deg de 10 beste Binance Coin lommebøkene, samt gi deg noen beste tips for å trygt lagre BNB.

Topp 10 Binance-lommebøker

Før du dykker inn i BNB-lommebøkene, er det verdt å nevne at BNB tidligere var et ERC-20-standardtegn. Dette betyr at du kan lagre den i hvilken som helst Ethereum-kompatibel lommebok.

Imidlertid, med overgangen til en innfødt Binance Coin blockchain, ble BNB BEP2-standard. Lommebokstøtte for BEP2 er ikke så omfattende som Ethereum, men det er fortsatt ganske imponerende. Videre betyr dette også at hvis du har en mynt som er BEP2, kan den støttes på lommebøkene nedenfor.

Til slutt er valget av de “beste” lommebøkene basert på en rekke faktorer, inkludert brukervennlighet, utviklerstøtte og selvfølgelig sikkerhet. Det kan være lommebøker som jeg ikke nevner, så hvis du vurderer å bruke dem – sørg for at de har kjøpt inn fra samfunnet.

Når det er sagt, la oss hoppe inn med lommebøkene (i rekkefølge etter preferanse).

Ledger Nano S (Hardware Wallet)

Dette er den mest populære maskinvarekryptovaluta-lommeboken på markedet, og det er lett å se hvorfor. Ledger Nano S er best når det gjelder sikkerhet, og den er også enkel å bruke. Ikke bare kan du lagre BNB her, men flervaluta lommeboken har støtte for hundrevis av forskjellige altcoins, med flere som blir lagt til hele tiden.

En annen ting brukere liker med Ledger Nano S er brukervennligheten. Du kan bare koble den til USB-porten på datamaskinen og komme i gang. Og den ble designet for å få strøm fra datamaskinen når den var koblet til, så det er ikke nødvendig å bytte batteri.

Sikkerheten til midlene dine er garantert ved å lagre alle private nøkler offline der de aldri er tilgjengelige for hackere. Ledger Nano S gir deg sjelefred at myntene dine forblir trygge.

Ledger Nano BNB lommebok

Få Ledger Nano X fra den offisielle butikken

Ekstra sikkerhet er innebygd ved å kreve at alle transaksjoner bekreftes ved å trykke på to fysiske knapper på enheten, noe som gjør det umulig for noen å få tilgang til lommeboken din eksternt og utføre transaksjoner.

Topptips &# 128175 ;: Hvis du skal kjøpe en maskinvareenhet, må du kjøpe den fra det offisielle nettstedet. Å kjøpe maskinvareenheter fra tredjeparter er risikabelt ettersom de kan ha tuklet med enheten

Hvis Ledger Nano S går tapt, vil PIN-funksjonene tillate deg å gjenopprette BNB som ble lagret på enheten. Bare vær sikker på at du registrerer din 24-ords mnemonic-setning og holder den trygg i tilfelle du trenger å gjenopprette lommeboken din når som helst.

Den eneste ulempen med Ledger Nano S er at den ikke er gratis, men hvis du lagrer hundrevis eller potensielt tusenvis av dollar i BNB og andre kryptovalutaer, er det vel verdt $ 41 prislapp.

Selvfølgelig er det også en litt dyrere modell kalt Ledger Nano X som kommer inn på $ 119. Dette har Bluetooth-støtte, ekstra mynter og lagringsplass for mange flere kryptovaluta-apper – slik at du ikke trenger å slette apper som på Nano S.

Trezor Model T

Trezor-enheten er den nest mest populære maskinvareboksen for øyeblikket. Dette er utviklet av et selskap som heter Satoshi labs som er basert i Praha i Tsjekkia. Modellen T er den litt dyrere Trezor som kommer inn på € 149.

Dessverre støtter ikke den billigere Trezor Model One det BEP2-baserte BNB-tokenet. Når det er sagt, har Model T noen virkelig smarte funksjoner som du ikke får i standardmodellen. Disse inkluderer en berøringsfargeskjerm for en mer sømløs brukeropplevelse.

Trezor Model T Binance Coin

Hva du får med Model T Trezor. Bilde via Trezor

I likhet med Ledger, signerer Trezor-enheten alle transaksjoner der på enheten og vil aldri utsette den for PC-en din. Dette betyr at det er i et “fryselager” -miljø. For å samhandle med PCen din, gjøres det med en USB-kabel som deretter kobles til Trezor-broen.

Imidlertid, i motsetning til med Ledger, kan du ikke administrere BNB med Trezor-lommebokprogramvaren. Det fungerer sammen med Trust Wallet (som vi dekker nedenfor). De private nøklene dine blir lagret på enheten, men myntene dine administreres med Trust Wallet.

Det er på grunn av dette at Trezor er mindre foretrukket enn Ledger-enheten. Jeg foretrekker å administrere alle mine kryptovalutaer på ett sted gjennom Ledger live-applikasjonen. Likevel, hvis du vil ha en sikker maskinvarepungebok med fargeskjerm og støtte for over 1000 mynter og poletter, er Trezor Model T verdt å vurdere.

Trust Wallet (mobil lommebok)

Trust Wallet er den offisielle kryptovaluta-lommeboken til Binance, så du vet at den fungerer bra med BNB-mynter. Bortsett fra at den også har støtte for Ethereum og nesten alle ERC-20-tokens. Trust Wallet støtter også alle andre ledende kryptovalutaprotokoller, slik at den kan brukes til å lagre Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Tron (TRX), Monero (XLM) og mange andre.

Lommeboken er kun tilgjengelig i et mobilgrensesnitt for Android- og iOS-brukere. Noen brukere vil kanskje merke seg at koden er åpen kildekode for Android-enheter av sikkerhetsmessige årsaker, men er lukket kilde for iOS-enhetene. I begge tilfeller har Trust Wallet aldri tilgang til brukerinformasjon.

Trust Wallet lagrer også alle private nøkler lokalt på din egen enhet, slik at du har full kontroll over midlene dine. Og du kan alltid bruke mnemonic frøfrasen generert for å gjenopprette BNB hvis du skulle miste mobilenheten din. Trust Wallet har muligheten til å sikkerhetskopiere lommeboken din og krypterer all informasjon når du går gjennom installasjonsprosessen.

Trust Wallet BNB Binance Coin

Trust Wallet i Apple iTunes Store

Det er også mulig å legge til andre autentiseringsmetoder for å sikre lommeboken ytterligere, for eksempel PIN-koder eller fingeravtrykksskanning. Disse tilleggsfunksjonene gjør Trust Wallet til en av de sikreste mobile lommebøkene som er tilgjengelige for lagring av BNB-mynter.

Trust Wallet integreres også med Binance DEX, slik at du kan foreta øyeblikkelige handler rett fra lommeboken din. Dette er flott for de brukere som foretrekker å ikke lagre BNB på en sentralbørs som Binance når de handler Altcoins.

Ser vi litt nærmere på vurderingene i appbutikkene, virker det som om brukerne er ganske forbannede fornøyde. Den har over 10.000 anmeldelser i lekebutikk med et gjennomsnitt på 4,6 stjerner. Over i iTunes-butikken har den nesten 4000 anmeldelser med en gjennomsnittlig vurdering på 4,8.

De fleste av de skriftlige vurderingene var spesifikke for myntstøtte for andre mynter enn BNB. Det som var oppmuntrende er imidlertid at utviklerne var lydhøre overfor disse spørsmålene og tok råd fra brukerne om bord.

Binance Chain Wallet (Web Wallet)

De Binance Chain Wallet er den offisielle lommeboken for Binance og BNB-mynten. Lommeboken er integrert direkte med Binance DEX, og lar deg ikke bare lagre BNB-en, men også de andre myntene dine.

Når du oppretter en ny lommebok, mottar du en keystore-fil, og du må også angi et passord. Begge trinnene er veldig viktige for å få tilgang til lommeboken din, så vær sikker på at begge er sikre. Du bør også registrere mnemonic seed-ordene dine, slik at du kan gjenopprette lommeboken din i tilfelle du mister keystore-filen eller passordet ditt.

Binance DEX BNB

Lage en lommebok på Binance Dex

De som verdsetter sikkerhet, vil gjerne vite at Binance Chain Wallet også integreres med Ledger hardware lommebøker, slik at du sikkert kan lagre BNB på Ledger-enheten, men deretter bruke Binance Chain Wallet til å grensesnitt med myntene dine.

Det er en god løsning som gir deg sikkerheten til en hardware-lommebok, med brukervennligheten til Binance Chain Wallet. Videre betyr det at du kan bytte BNB som du har på Ledger-enheten din mot en annen BEP2-ressurs uten å måtte flytte dem fra maskinvareboken i det hele tatt..

Advarsel ⚠️: Det kan være risikabelt å bruke nettlommebøker takket være phishingangrep. Sørg for at du besøker Binance.org i nettleseren din. Hackere kan prøve å lure deg med et annet domene og dermed stjele dine private nøkler

Merk at brukere med IP-adresser med opprinnelse i et av følgende land ikke har tilgang til Binance Chain Wallet fra 19. oktober 2019:

Amerikas forente stater, Albania, Bosnia-Hercegovina, Hviterussland, Kongo (DRC), Elfenbenskysten, Krim, Cuba, Irak, Iran, Nord-Korea, Liberia, Makedonia, Myanmar, Serbia, Sudan, Syria, Zimbabwe.

Atomic Wallet (Desktop & Mobil)

Atomic Wallet lover sikkerhet i verdensklasse for BNB og andre kryptokurrencyfond hvis du følger lommebokretningslinjene for å sette den opp og bruke den. Atomic Wallet gir ikke-depotlagring av BNB, slik at du kan administrere dem på en desentralisert måte.

Atomic Wallet har støtte for BNB og for over 500 andre kryptovalutaer, slik at du kan lagre, kjøpe og selge dem sømløst. Lommeboken er tilgjengelig for Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer og for Android- og iOS-mobiloperativsystemer.

Atomic Wallet BNB

Fordelene og brukergrensesnittet til Atomic Wallet

Atomic Wallet leveres med atombyttefunksjoner, og for de myntene som ikke støttes av atombytte, har den også ShapeShift, Changelly og ChangeNOW-støtte bakt rett inn i lommeboken. Dette betyr at BNB og andre mynter som er lagret i Atomic Wallet, kan byttes raskt og enkelt.

Atomic Wallet kommer også med en rekke sikkerhetsfunksjoner for å sikre at BNB-myntene dine er trygge til enhver tid. Private nøkler blir generert med en mnemonic frøfrase og blir kryptert og lagret lokalt på enheten som kjører lommeboken. Dette holder BNB-myntene dine fullstendig under kontroll til enhver tid. Og hvis du mister enheten eller den går i stykker, kan du enkelt gjenopprette BNB-myntene dine ved hjelp av mnemonic-setningen.

Ikke åpen kildekode &# 128683 ;: I motsetning til de andre lommebøkene ovenfor, er Atomic Wallet ikke åpen kildekode. Dette betyr at kryptovalutasamfunnet ikke har vært i stand til å verifisere kodenes riktighet.

Atomic Wallet lar deg også bruke et bankkort til å kjøpe en rekke populære kryptovalutaer, som deretter kan byttes mot BNB rett i lommeboken. Og for de som liker å satse forskjellige kryptovalutaer, er det innsatsstøtte for flere, inkludert NEO og Tezos.

Exodus Wallet (Desktop & Mobil)

En annen veldig populær lommebok med flere valutaer som støtter Binance Coin (i tillegg til over 100 andre kryptovalutaer) er Exodus-lommeboken. Dette er tilgjengelig på både stasjonære og mobile versjoner. Det er også en av de opprinnelige lommebøkene for flere valutaer som ble grunnlagt i 2016.

Noe som jeg virkelig liker med Exodus-lommeboken, er det sømløse brukergrensesnittet. Den synkroniseres også med stasjonære og mobile versjoner, slik at du kan administrere de mange krypto-eiendelene dine på tvers av de forskjellige enhetene. Du kan også bruke den med en Trezor-enhet (men ikke for BNB dessverre).

Som med Atomic lommebok, har du også en ShapeShift-integrasjon. Dette betyr at du kan bytte Binance Coin til andre av de støttede myntene på børsen. Det er imidlertid verdt å merke seg at Exodus-utviklerne bruker en liten spredning på denne konverteringen for å finansiere lommebokens utvikling og støtte.

Exodus Wallet BNB

Binance Coin Exodus Wallet brukergrensesnitt

På dette punktet tilbyr Exodus menneskelig støtte 24 timer i døgnet 7 dager i uken. Hvis du har spørsmål om lommeboken, kan du skaffe deg en billett, og de vil prøve å komme tilbake til deg innen en dag.

Exodus er utviklet av JP Richardson og Daniel Castagnoli som har vært med lommeboken siden begynnelsen. På dette punktet er lommeboken ikke helt åpen kildekode, selv om det er mange komponenter som har blitt gjort åpen kildekode.

Coinomi Lommebok (Desktop & Mobil)

Coinomi ble ansett som en av de beste mobillommebøkene i årevis, og nylig har de lagt til en stasjonær versjon av deres populære lommebok. Både mobile og stasjonære versjoner kan brukes til å lagre BNB og over 1500 andre kryptovalutaer.

Mobilversjonen er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter, og stasjonærversjonen har blitt utgitt for operativsystemene Windows, Mac og Linux – så du er ganske godt dekket.

Coinomi er integrert med Changelly og ShapeShift, samt en rekke DEX-er som lar deg raskt og enkelt bytte BNB mot et hvilket som helst antall andre kryptovalutaer. I tillegg har Coinomi-lommeboken en rekke andre funksjoner, for eksempel betalinger med ett klikk på tvers av kjeder, forbedret personvern, kald innsats og mange andre.

Coinomi lommebok BNB

Coinomi brukergrensesnitt på skrivebordet & Mobil

Coinomi er sikker, med dine private nøkler som aldri forlater enheten, og sterk kryptering for å sikre at myntene dine forblir i din kontroll. Det er heller ikke noe KYC-byråkrati å få tilgang til pengene dine, ingen IP-tilknytning, ingen identitetskobling, ingen sporing av transaksjoner. Coinomi-serverne anonymiserer forespørslene dine ved å skjule IP-adressen din fra nysgjerrige øyne.

Noe annet som de som er nye innen kryptovaluta, vil sette pris på Atomic-lommeboken er deres kundesupport. De har supportagenter som er tilgjengelige 24/7/365 for å håndtere forespørselen din. Selv om det ikke er live chat-funksjonalitet, kan du skaffe deg en billett med dem.

En ytterligere funksjon er fullstendig lommeboksynkronisering der du kan se alle transaksjonene dine på både mobil- og stasjonære versjoner. Dessverre, som Atomic Wallet, er Coinomi ikke åpen kildekode – så du må vurdere om dette er nok til en bekymring for deg.

Enjin Wallet (mobil)

De Enjin lommebok er en mobil lommebok som lover å være like sikker som en hardware lommebok. I tillegg til å støtte lagring og overføring av BNB, har den også støtte for Bitcoin, Ethereum, ERC-20-tokens, ERC-721-tokens og ERC-1155-tokens. Dette er flott for spillere som nå kan lagre alle varene sine rett i Enjin Wallet. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-operativsystemer.

Sikkerheten til mobil lommeboken er innebygd gjennom innovative teknologier som tofaktorkryptering og Enjin Secure Keyboard, som hindrer hackere i å bruke nøkkelloggere eller sniffing av data på Enjin Wallet. Det er disse sikkerhetsfunksjonene som gjør lommeboken like trygg som en maskinvarelommebok.

Enjin Wallet BNB

Enjin mobil lommebok i Google Play Butikk

Fordi Enjin Wallet ble designet spesielt for mobilbruk, har den et enkelt og lynrask grensesnitt. Du kan overføre og utveksle kryptokurver raskt og enkelt ved hjelp av Changelly, Bancor og KyberSwap.

En annen nyskapende funksjon i lommeboken er muligheten til å lage et uendelig antall lommebøker og lagre et uendelig antall mynter og et uendelig antall blockchain-samleobjekter.

Enjin Wallet er en så god mobil lommebok at den ble valgt av Samsung som blockchain lommebok installert som standard på Samsung Galaxy.

Trubi Wallet (Desktop)

De Trubi lommebok er en ny, selvstyrt lommebok fra Binance. Det er trygt, sikkert, stabilt og anbefalt av Binance. Foreløpig er den bare tilgjengelig som en betaversjon for Windows, men det er en Mac-versjon i verk. Det er også mobile versjoner for Android og iOS under utvikling.

Trubi lar deg sømløst veksle mellom øyeblikkelige bytter og ordrehandel, enten du ønsker å utføre raskt eller plassere begrensningsordrer.

Trubi er designet fra grunnen av for å brukes på farten, og lar deg oppleve alt Binance Chain har å tilby i håndflaten din..

Guarda lommebok (flere enheter)

Guarda er en multifunksjonell kryptovaluta-lommebok som kjører på Internett, skrivebord, Chrome-utvidelse og mobile enheter. Oppbevar alle myntene dine i en lommebok. Motta, send, kjøp, bytt, del og gjør hva du vil med alle mynter i en sikker, ikke-frihetsberøvende lommebok med flere plattformer.

Guarda var en av de aller første lommebøkene som ga støtte til den innfødte BNB-mynten da mainnet ble utgitt. Som en frontløper i lagringen av BEP-2-tokens, har Guarda et veldig godt og nært forhold til Binance.

Brukere liker Guarda-lommeboken fordi den er enkel å sette opp og har et rent brukergrensesnitt. De setter også pris på mangelen på registreringskrav, noe som bidrar til å opprettholde personvern og sikkerhet.

Konklusjon

Og der har du det, de 10 beste lommebøkene for å lagre Binance Coin.

Hvis du ville ha den sikreste måten å lagre BNB på, kan du ikke gå galt med en maskinvarepungebok. Ja, de kommer med en kostnad, men dette kan være ubetydelig sammenlignet med tapet et hack kan ha på porteføljen din. Jeg er mer fan av Ledger, men Trezor-enheten er like trygg.

Selvfølgelig kan du også bruke åpen kildekode Trust lommebok (Binance godkjent) eller en av tredjeparts lommebøker med flere valutaer. Jeg foretrekker tillitslommeboken da den er åpen kildekode – men har ikke funksjonaliteten til slike som Exodus eller Coinomi osv..

Til slutt kan du alltid opprette en lommebok på Binance’s DEX og begynne å handle BNB-myntene dine rett fra lommeboken. Selv om jeg vil anbefale at du bare gjør dette for små beløp og handler større beløp gjennom maskinvareboken.

Uansett hvilken lommebok du velger, må du sørge for at du praktiserer kryptosikkerhet 101. Ta alltid sikkerhetskopi av frøordene dine, vær forsiktig med filene du laster ned og sist men ikke minst – hold deg om kryptostammen din.

Ingen trenger å vite hva du driver med &# 128521;

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me