Binance Review 2020 – trygt for handel og lagring av krypto?

>

Denne anmeldelsen er en del av en krypto-utvekslingsserie. Våre siste vurderinger ble evaluert Kraken, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, og Coinbase Pro. Vi publiserer anmeldelser for hver av de beste børsene, så ikke gå glipp av noen av disse oppdateringene innen bli med i Telegram-gruppen.

Leserne som allerede handler med Binance, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

Trading Bots

Crypto trading bots har blitt et populært tema for millioner av kryptovaluta brukere over hele verden. Leter etter måter å automatisere strategien og overgå markedet.

Det er fristende å si det Binance trenger ingen introduksjon, men igjen, det ville ikke skade å oppdatere deg på hvordan og hvorfor Binance har blitt verdens største kryptokursutveksling. For de fleste selskaper, produkter, eiendeler og tjenester er stien til toppen av enhver bransje vanligvis ikke rett. Det samme kan ikke sies for Binance – i løpet av de to årene siden ICO har Binance erobret hver milepæl samtidig som den ødelegger konkurransen i stykker.

La oss spole tilbake helt til begynnelsen. 13. juni 2017, klokka 23.00, Binances grunnleggerteam bestemte seg definitivt for å opprette børsen og satt 14. juli samme år som ICO-datoen. I løpet av den mellomliggende måneden satte teamet seg for å lage whitepaper og legge grunnlaget for det som skulle bli kryptos mest legendariske utveksling. ICO ble en øyeblikkelig suksess, og samlet inn 15 millioner dollar akkurat i tide for å fange den legendariske Bitcoin-bull-runen som startet i siste halvdel av 2017.

Først hadde Binance en uheldig start. Tokens som var oppført der, så ut til å stupe øyeblikkelig i det som ble kjent som “Binance kiss of death.” Det hindret imidlertid ikke børsen i å umiddelbart fange store mengder markedsandeler. Formelen deres var enkel – gi et utrolig intuitivt, enkelt og raskt brukergrensesnitt som hadde liten eller ingen nedetid.

Inntil Binance hadde kryptoutvekslingsbrukere lidd i hendene på sketchy, illikvide og dårlig organiserte utvekslinger i ganske lang tid. Mange børser dukket opp og forsvant over natten – noe som hadde vært i orden hvis det ikke hadde vært for det faktum at når de forsvant, gjorde de det med brukernes midler. Coinbase var en stråle av håp på den tiden, men tilbudene deres var dårlige, noe som førte til at mer eventyrlystne handelsmenn opprettet kontoer på uklare utenlandske børser ved hjelp av Google Translate. Det var tider.

Sammen kom Binance, og alt dette endret seg. Tidligere uoppnåelige altcoins var plutselig – og lett – tilgjengelig på en børs som hadde ekte brukerstøtte og en brennende rask handelsmotor. Det er ikke alt Binance brakte til spillet, skjønt. Binance Coin (BNB), børsens opprinnelige token, kan ha vært motstandsdyktigheten.

Binance introduserte et alternativ for handelsmenn som tillot dem å betale handelsavgiftene i BNB – og dermed reduserte handelsgebyrene betydelig. Slik er det fremdeles i dag. Det strålende kraftflyttet for å bringe et token inn i blandingen ble også støttet av spillendrende tokenomics – men mer om det senere.

Det er ganske tøft å snakke om Binance uten å nevne Changpeng “CZ” Zao, børsens kraftige, karismatiske og frittalende konsernsjef. Børsen har ikke vært uten problemer, men forskjellen mellom den og andre børser som opplever problemer er at andre børser ikke har CZ ved roret.

Tidligere i år ble Binance hacket for over 7000 BTC (40 millioner dollar den gangen). Angrepet, selv om det var viktig, tjente til å fremheve hvorfor verden har fått så stor tillit til Binance. I en handling med fullstendig åpenhet, CZ varslet verden om angrepet umiddelbart via alle børsens sosiale mediekanaler, inkludert hans personlige Twitter-konto, og forsikret Binance-brukere om at børsens SAFU-fond ville dekke alle tap. I tillegg tok CZ det ekstremt forsiktige skritt å suspendere innskudd og uttak i en uke etter hacket mens børsens sikkerhet ble oppgradert.

Binances verdensherredømme har blitt hjulpet av en rask ekspansjon i markeder med regionspesifikke børsnettsteder Binance Uganda, Jersey og Singapore – alt i tillegg til sin globale tjeneste. Imidlertid, i stedet for å konsentrere kraften i en enkelt sentralisert sentral, har Binance initiert skritt for å desentralisere sine tjenester ved å lansere sin egen blockchain kalt Binance Chain..

Nå som du er litt mer kjent med det store omfanget av Binance-økosystemet, la oss ta en titt på børsens muttere og bolter.

Åpne en konto

Å få tilgang til en ny Binance-konto er enkelt. Teamet på Binance er godt klar over at mange, om ikke de fleste, som bruker børsene deres er helt nye for å handle og investere krypto helt. For det formål har Binance gjennomgått flere redesign, med den siste i slutten av juni 2019, alt for å imøtekomme en enklere estetikk.

For å opprette en konto må du hoppe over til Binance.com (alltid trippel-sjekke at adressen er riktig) og klikke på ‘registrer’ -knappen i øvre høyre hjørne. Hvis du er bosatt i USA, kan du ikke opprette en konto. I stedet må du vente til Binance.US debuterer i september.

Så – forutsatt at du ikke er bosatt i USA – kan du fortsette og skrive inn både en e-postadresse og passord før du trykker på “Opprett konto.” Boom, du er godt på vei til å handle på verdens mest travle kryptobørs . Du vil motta en e-post som brukes til å bekrefte den nye kontoen din, som du kan fortsette og klikke på, og deretter voila, tid for å bli sprukket.

Det første du vil gjøre er å aktivere 2FA-sikkerhet på vekslingskontoen din. Binance oppfordrer alle på det sterkeste til å gjøre det – og det gjør vi også. Bruk Google Authenticator eller en hvilken som helst annen 2FA-app du ønsker. I tillegg vil Binance sende deg en e-post hver gang du vil trekke deg fra kontoen din. For å fullføre uttaket, må du klikke på lenken i e-posten. Sist, men ikke minst, kan du aktivere en anti-phishing-kode fra Binance-kontoen din. Ved å gjøre det kan du opprette en kode som vises i alle Binance-e-postmeldinger fra da av – på den måten kan du være sikker på at du klikker på en ekte Binance-e-post – ikke en falsk.

For å begynne å bruke din nye Binance-konto, gå til innskuddssiden og finn eiendelen du vil overføre. Igjen, trippel sjekk lommebokadressen karakter for karakter før du faktisk sender noe. Å gjøre det vil redde deg fra smertene ved å sende Bitcoin Cash til en Bitcoin SV-adresse på uigenkelig måte.

Når lommeboken (e) er finansiert, er du klar til å rocke. Binance har to visninger, avhengig av dine behov. Øverst til venstre, like i nærheten av Binance-logoen, er det en ‘bytte’ -knapp.

Hold markøren over den for å utvide to visningsalternativer – “basic” og “advanced”. Etter at du har valgt den visningen som passer best til opplevelsesnivået ditt, er det på tide å handle.

Funksjoner og tjenester

Binance er uten tvil den mest funksjonsrike børsen som er tilgjengelig i dag.

  • Launchpad – Binance har fostret den begynnende IEO-bevegelsen (Initial Exchange Offering) ved å introdusere Launchpad, dens plattform for inkubering og hosting av IEO-er. Tidligere måtte investorer gjøre sin egen flittige undersøkelse om ICO før de gikk gjennom vanskelighetene med å investere i dem. Med Launchpad trenger investorer fortsatt å utføre sin egen forskning, men de kan være trygg på at Binance allerede har undersøkt prosjektene på forhånd. Fordi Launchpad er en elegant designet plattform for investeringer, har nivået på å gjøre nye investeringer økt betydelig siden ICO-dagene.

  • Marginhandel – Selv om marginhandel-funksjonen ikke er live ennå, er den i ferd med å være. Som en del av Binance 2.0, en samlet oppdatering av det meste av Binance trading-økosystemet, vil margin trading tillate deg å gjøre leveraged handler som du kanskje allerede gjør på BitMex. I utgangspunktet vil marginhandel bare støtte følgende tokens: BTC, ETH, TRX, XRP og BNB.

  • Skalerbarhet – Binance-brukere har forstått at med mindre nedetid er planlagt, er det praktisk talt ingen forstyrrelse av tjenesten på noe tidspunkt. Selv når BTC opplever en dag på $ 40 + milliarder i handelsvolum, går børsen fin og glatt. Det har sannsynligvis noe å gjøre med børsens evne til å støtte 1.400.000+ transaksjoner per sekund. Med over 1,2 milliarder dollar i daglig handelsvolum i gjennomsnitt er Binance et finansielt knutepunkt i motsetning til nesten alle andre i kryptoverse.

  • Binance Chain – Det siste punktet er sant fordi Binances sentralbørs (CEX) er akkurat det – sentralisert. Binance gjør imidlertid bevegelser vekk fra sentralisering, og det gjør det på et raskt klipp. Binance Chain er selskapets desentraliserte blockchain-innsats som også støtter Binance desentralisert børs (DEX). Binance DEX støtter mange av de samme valutaene som CEX, men det tilbyr også mange andre eiendeler som lander på børsen ved en fellesskapsstemme. I fremtiden kan Binance Chain til og med være en hard konkurrent til Ethereum. Gitt antall prosjekter som flyter over til Binance Chain fra konkurrerende blokkjeder, kan Ethereums dager som kryptos # 2 være begrenset.

  • Binance Savings – Den fleksible sparekontoen er en enkel måte å delta i utlånsmarkedene og tjene avkastning. Binance sparekontoer tillater innskudd og innløsninger når som helst. Anslått APY for eiendelene som støttes av Binance, varierer fra 2% til 56%.

Binance Coin ($ BNB) og avgifter

Binance bruker et nytt system for handelsavgifter. I utgangspunktet kan du enten betale full pris for handelsavgiftene dine, eller du kan betale til nedsatt pris hvis du kjøper og holder BNB, og deretter betaler du handelsavgiftene med det. Uten å bruke BNB utgjør handelsgebyrene 0,1% av hver handel du foretar. Ved bruk av BNB er handelsavgiften per handel 0,075%.

Det er imidlertid ikke alt BNB er bra for. Du kan kjøpe og holde BNB for å inngå Binance Launchpad-lotterier. Å gjøre det gir deg sjansen til å være en av få som gjør kuttet for å investere i den nyeste IEO som tilbys. Med tanke på at de fleste av Binance Launchpad IEO-ene har gått nord for 400% + gevinster, skader det ikke å holde litt BNB i lommeboken..

Til slutt, på slutten av hvert finanskvartal, bruker Binance 20% av sitt kvartalsoverskudd til å markedsføre BNB – brenner den deretter fra forsyningen. Poenget er å regulere tokenforsyningen og gjøre den mer knapp mens alt etterspørselen etter mynten fortsetter å øke. Med en økning i brukstilfeller og produkter rundt Binance-økosystemet, er etterspørselen etter BNB på en heltidshøyde, noe som gjenspeiles av BNBs jevne økning i verdsettelsen.

Sikkerhet

Binance bruker det siste innen AI, blockchain-rettsmedisin og sikkerhetsteknologi for å låse sentralen og holde den trygg for brukerne. Åpenbart er det en stor del av å holde en utveksling sikker, ikke bare holde sikkerhetsteknologien oppdatert, men også å ha et stedlig støtteapparat. Binance har heldigvis begge deler.

Noen ganger, og avhengig av problemet, er Binance i stand til å tilby sanntidsstøtte. Det er ganske spesielt i kryptoverdenen – spesielt hvis du er vant til å handle på engangs illikvide børser der støtte ikke eksisterer.

Den beste delen om Binances sikkerhetstiltak er imidlertid dens SAFU-program. SAFU står for Secure Asset Fund for Users og er et enestående forsikringsfond for Binance-brukere. Binance tildeler 10% av overskuddet til handelsavgiften til fondet for å dekke tap påført under uforutsette omstendigheter, for eksempel hack. SAFU-mekanismen er allerede en stor suksess – etter det nevnte $ 40 millioner hacket dekket Binance brukernes stjålne midler ved bruk av SAFU.

Det gode og det dårlige

Hvis denne anmeldelsen kommer over som en glødende anbefaling av Binance, er det sannsynligvis fordi den er det. Binance er intet mindre enn en fantastisk utveksling som også har blitt en kryptoinstitusjon. For mange handelsmenn har Binance blitt synonymt med investering i kryptovaluta. Mens Coinbase fremdeles kan ta kaken for nye handelsmenn, vil de som allerede har fått føttene våte og leter etter en dypere kryptohandelsopplevelse, finne at Binance leverer.

Det imponerende brede spekteret av produkttilbud, funksjoner og utrettelig dedikasjon til å gjøre børsen til et bedre sted å handle, alt sammen gjør Binance til et topp kryptodestinasjon. Selv om du finner de samme eiendelene på en annen børs, må du spørre deg selv: Vil den andre børsen dekke meg i tilfelle lommeboken min blir hacket? Hvis svaret er nei, bør du vurdere å gjøre Binance til din nye beste venn.

CZ er gjennomsiktig, tilgjengelig og virker som en virkelig god fyr med et ønske om å gjøre krypto bedre for alle. Binance-utveksling gjenspeiler det. Deres oppdrag å desentralisere de neste årene er edelt, og siden de blir sett opp til og etterlignet av nesten all konkurranse, vil de sannsynligvis også føre til flyttingen mot vanlige desentraliserte børser i fremtiden.

Binance støtter også det vi anser som det beste utvalget av digitale eiendeler i markedet. Det er en grunn bak hvorfor det å anse en eiendel som er oppført på Binance, blir sett på som en stor prestasjon – det er fordi de ikke vil liste opp noe som helst. Den holdningen er en stor fordel for handelsmenn og investorer som leter etter kvalitet fremfor kvantitet.

Vurdering

Totalvurdering – 4.8

Binance er rett og slett himmel for avanserte kryptokurrencybrukere, institusjoner og aktive handelsmenn. Mens det er en læringskurve for nybegynnere, har Binance vært en global leder av åpenbare grunner.

Ytterligere lesing

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Exchange anmeldelse

KuCoin Review – Er det bedre enn Binance?

Hvordan bygge et kryptoindeksfond

Tips for valg av porteføljeaktiver

Reker er en porteføljeadministrasjonsapplikasjon og handelsbot for kryptovaluta som støtter alle større kryptobørs inkludert Binance. Å koble Binance-kontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere din kryptostrategi. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data om handel eller ordrebok i sanntid, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me