BitBounce gjennomgang: Tjen CryptoCurrency fra spam e-post

Hvis du har mange kryptovalutaentusiaster som venner eller bekjente, har du kanskje hørt om BitBounce, en virkelig innovativ spam-løsning.

Dette er en løsning som ser at du får betalt kryptovaluta for e-post du mottar fra ukjente avsendere. Det vil også blokkere e-postene som sendes fra masseposttjenester og andre kjente spamkilder.

Det er et veldig enkelt konsept og så enkelt å implementere at det ikke er så overraskende at over 1 million mennesker allerede har begynt å bruke Bitbounce. I dette innlegget vil jeg gi deg alt du trenger å vite om BitBounce og hvordan du får mest mulig ut av tjenesten deres for å tjene litt lukrativ kryptovaluta..

Hva er BitBounce?

På sitt grunnleggende nivå, BitBounce krever ganske enkelt at folk som sender deg e-post og ikke er i kontaktlisten din, må betale deg for at du skal motta og åpne e-posten sin. Betalingen kan skje ved hjelp av Bitcoin, eller avsendere kan bruke Visa- og Mastercard-kredittkort, eller betale via Paypal eller Venmo.

Du må angi beløpet som må betales for at du skal godta e-postene, og du mottar betalingen din i CREDO-tokens som kan brukes til å låse opp e-post som er sendt til andre ved hjelp av BitBounce eller kan byttes mot en annen kryptovaluta..

Hvis det kommer en e-post fra noen som er i kontaktlisten din, går den gjennom som vanlig. Imidlertid blir all e-post fra de som ikke er i kontaktlisten din i karantene. Avsenderne av e-postene i karantene mottar et automatisk svar fra BitBounce:

Svar fra BitBounce-e-post

E-postmeldingen som BitBounce sender ut

Som du kan se, kan avsenderen velge å betale gebyret ditt for å få e-posten levert, eller hvis de kjenner deg, kan de be om å få e-postmeldingen lagt til i kontaktlisten din. Alternativt kan de ignorere autosvaret og la e-posten deres forbli i karantene.

Det viktige å merke seg er at e-posten vil aldri komme til innboksen din med mindre de er i stand til å foreta betalingen eller få adressene sine godkjent. Det er av denne grunn at BitBounce blir sett på som en av de mest formidable måtene å stoppe spam.

Hvordan BitBounce planlegger å løse SPAM

Alle med en e-postkonto mottar utallige spammeldinger hver eneste dag. I noen tilfeller er denne søppelen dusinvis av meldinger, og i verste fall kan den løpe til tusenvis av e-postmeldinger. Og alle er ubrukelige, irriterende og ofte knyttet til noen form for svindel.

De fleste av disse sendes av store spammere som sender millioner av e-poster daglig. De utnytter e-postens gratis karakter. De vet at nesten ingen vil handle på e-postene de sender, men selv en veldig liten prosentandel av brukerne som svarer på tilbudet deres, er en gevinst for dem, siden det koster ingenting å sende millioner av e-poster.

Massespammere prøver kanskje å selge noe ubrukelig eller mangelfullt produkt, eller de prøver kanskje å lokke folk inn i et pyramidespill eller annen økonomisk svindel, men de har alle en ting til felles. For å lykkes, må de kunne sende gratis e-post. Hvis e-postene ikke er gratis, selv om de koster bare 0,001 dollar stykket å sende, vil massespammers virksomhet kollapse.

Masse e-post spam-statistikk

Flertallet av e-post er søppelpost. Bilde via Optin Monster

Og det er her BitBounce kommer inn. For første gang kan du ta tilbake full kontroll over e-postinnboksen din. Du har muligheten til å ta betalt for uønskede e-poster, og få litt kompensasjon for tiden din.

Selvfølgelig vil nesten alle de fleste e-postspammere betale for å nå deg, men det er det du vil uansett. Og hvis noen virkelig vil nå deg, betaler de gjerne det lille gebyret for å få e-postadressen sin lagt til i kontaktlisten din.

BitBounce beskytter allerede over 4,5 millioner mennesker mot spamlanding i e-postboksen, og de kan beskytte deg i løpet av få minutter.

Den andre siden av BitBounce

Uønsket e-post er ikke alltid nettsøppel. Noen ganger kan du motta uønsket e-post fra en fremmed som mener at de har noe som må deles med deg eller noe forslag som kan være til fordel for deg. Hvis de tror sterkt nok på meldingen de sender deg, er det en veldig god sjanse for at de vil være villige til å betale for å sikre at e-posten når deg.

Denne betalingen er et tegn på respekt for tiden din, og det gjør det mulig for noen med et reelt forslag å nå deg. Det kan også gjøre det mulig for folk å nå de de ellers kanskje aldri vil komme i kontakt med. De som enten er mektige eller innflytelsesrike i en bestemt bransje, vil nesten helt sikkert ikke se en e-post du sendte dem.

Hvordan BitBounce fungerer

Hvordan BitBounce fungerer

Kanskje det ville havne i en søppelpostmappe. Det er nesten sikkert at det vil bli satt i karantene på en eller annen måte, sannsynligvis med tusenvis av andre lignende e-poster, og sjansen er stor for at den tiltenkte mottakeren aldri vil se det.

Imidlertid, hvis de bruker BitBounce, og du er villig til å betale prisen, enten det er $ 1 eller $ 100, sender det en sterk melding til dem om hvor seriøs du er med meldingen din og ønsker å få kontakt med dem.

Begynner å bruke BitBounce

BitBounce er designet for å fungere med alle de store e-postklientene og -leverandørene, inkludert Gmail, Yahoo, Outlook og mange andre.

Det er enkelt å registrere seg for BitBounce. Gå først til hjemmesiden kl her. Der ser du et skjema øverst på nettsiden der du kan skrive inn e-postadressen din og deretter klikke på “Registrer deg” -knappen.

Registrer deg på BitBounce

Etter å ha klikket på “Registrer deg” -knappen, vil du bekrefte tilgangen til BitBounce, og du er i. Du vil også motta en e-post fra BitBounce for å bekrefte e-postadressen din og for å endre passordet ditt. Ironisk nok ble denne e-posten sendt til søppelpostmappen min. Jeg antar at de glemte å betale meg for å kontakte meg.

Når du har bekreftet e-posten din, får du 1 CREDO fra BitBounce. Du har også tilgang til kontoen din der du kan legge til godkjent e-postadresse, endre passord, legge til nye e-postkontoer, endre hvitelisteinnstillinger, velge å sende et autosvar eller ikke, endre autosvarmeldingen og angi prisen for godta uønskede e-poster (standardbeløpet er $ 0,05).

Du har også tilgang til CredoEx-lommeboken i kontoen din, i tillegg til å se betalte e-poster og forespørsler om hviteliste. Alle disse innstillingene er tilgjengelige for deg å tilpasse BitBounce-opplevelsen din, unngå spam mens du fremdeles mottar alle e-postene som betyr noe for deg.

Registrer deg på BitBounce

BitBounce User Dashboard

Vær oppmerksom på at e-postene som er blokkert av BitBounce ikke blir slettet. De er fremdeles tilgjengelige, men blir levert til en annen mappe enn innboksen din. Så hvis du forventer en e-post fra noen som ikke er på godkjenningslisten din, og den ikke vises, kan du alltid sjekke denne alternative mappen.

BitBounce er helt gratis å bruke, og du blir aldri belastet for noen av funksjonene. BitBounce samler ikke inn 30% av eventuelle betalinger du mottar som et gebyr, så husk det når du mottar betaling for en e-post.

BitBounce og CREDO Token

CREDO er et ERC-20-token som ble opprettet for å hjelpe BitBounce-plattformen. Når andre betaler for at du skal motta en e-post, kan de gjøre det på flere måter, men du vil alltid bli utbetalt i CREDO. Dette er en ideell måte å komme i gang med kryptovalutaer hvis du ikke allerede har gjort det.

Du kan bruke opptjent CREDO til å begynne å bygge en kryptovalutaportefølje. Alternativt kan du bruke CREDO til å sende e-post til andre du ikke kjenner, men vil koble deg til. Du kan også selge den for andre kryptovalutaer eller fiat-valutaer, eller du kan bare holde den når verdien og kraften vokser sammen med BitBounce-plattformen..

Den første tilførselen av disse tokens ble utstedt i en stor ICO som fant sted tilbake i 2017. BitBounce-teamet var i stand til å samle inn totalt $ 11,3 millioner i dette CREDO-tilbudet. Disse inntektene vil bli brukt til en rekke ting, inkludert:

  • Forbedring av BitBounce Tech: Produktforbedringer, kundestøtte, partnerskap osv.
  • Økende BitBounce markedsandel: Tallrike annonseringsinitiativer for å øke bevisstheten
  • Forskning & Utvikling: Testing av nye ideer for BitBounce og potensielle innovasjoner for e-post spam
  • Utvikling av BitBounce-annonser: Å bygge et selv-ervice-reklameprodukt

Noen av ICO-midlene ble også brukt i utviklingen av BitBounce sin egen desentraliserte kryptobørs.

CredoEx desentraliserte børs

Etter å ha tjent CREDO-tokens for å godta uønskede e-poster, kan du lagre dem, men hvis du vil kan du også bytte dem mot andre valutaer. Den enkleste måten å gjøre dette på er CredoEx-sentralen. Denne utvekslingen ble bygget fra grunnen av BitBounce-teamet og ble utviklet for å være ekstremt brukervennlig og enkel å bruke.

Brukergrensesnitt for Credo Ex Exchange

Brukergrensesnitt for Credo Ex-sentralen. Bildekilde: Credo Eks

Med CredoEx kan du kjøpe og selge en rekke tokens, inkludert Bitcoin, Litecoin og Ethereum, samt Bancor, Civic, Augur, OmiseGo, Aragon, Gnosis, Kyber og TrueUSD.

Hvis du foretrekker det, er det en rekke andre børser som også handler for CREDO. Disse inkluderer CoinOne og OTCBTC.

BitBounce for Business

BitBounce har også opprettet en plattform for bedrifter, slik at de kan sende e-post til potensielle kunder mot et lite gebyr. Det er velkjent at e-post er et utmerket medium for annonsering, og nå kan virksomheten få kontakt direkte med potensielle kunder og unngå usikre og dyre reklamekampanjer.

Det er enkelt nok for enhver bedrift å betale individuelle brukere for deres oppmerksomhet, og med AutoPilot-funksjonen i BitBounce kan de sette inn CREDO og deretter automatisk få e-post levert så lenge brukeravgiften er under en verdi virksomheten spesifiserer.

For å hjelpe brukerne med å fortsette å tjene CREDO, planlegger BitBounce å lansere et bedriftsgrensesnitt som vil tillate disse virksomhetene å levere e-post til de som melder seg inn, slik at brukerne får kompensasjon for tiden sin, og bedrifter kan enkelt finne nye kunder.

Konklusjon

Veksten av BitBounce som en tjeneste kan bare endre måten vi bruker e-post på og samhandler med hverandre via e-post. Med tiden kan du oppdage at det er vanlig praksis å få betalt for å motta e-post og måtte betale for å få e-post levert. Og ettersom BitBounce blir stadig mer populær, vil konkurransen sikkert vokse frem, noe som vil stimulere til innovasjoner vi ikke engang kan forestille oss i dag.

Den ultimate reduksjonen av spam og potensiell eliminering av irriterende massespammere er et stort mål, men BitBounce vil også gjøre det mulig for brukere å få kontakt med folk de kanskje aldri har vært i stand til å nå tidligere.

Å betale et gebyr for å anerkjenne verdien av noens tid er veldig fornuftig, og denne typen oppsett vil gjøre det mulig for oss å nå de rette personene når det er nødvendig.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me