Bitcoin Blockchain Explorers: Topp 10 beste Block Explorers

Alle som handler i Bitcoin trenger en god blockchain-utforsker. Å bruke Bitcoin uten en god blockchain explorer er som å bruke internett uten en god søkemotor. Klart det er mulig, men du går glipp av så mye god informasjon.

Blokkjeder er i utgangspunktet store offentlige databaser, og som sådan er de designet for å lette utforskningen av dataene i dem. Og mens vi har et bredt utvalg av blockchain-oppdagere nå, var det ikke alltid tilfelle. Det tok litt tid for blockchain-oppdagere å utvikle seg til det nivået de har nådd i 2019.

I dette innlegget vil jeg gi deg en oversikt over noen av de beste Bitcoin-blokkutforskerne som for tiden er på markedet. Jeg vil også gi deg noen tips og tips, slik at du kan få mest mulig ut av disse smarte verktøyene.

Behov for en Bitcoin Block Explorer

Tradisjonelt har Bitcoin-innehavere brukt blockchain-oppdagere primært for å holde øye med fremdriften i transaksjoner, for å se hvor lang tid det tar før en send- eller mottakstransaksjon vil bli verifisert. Dagens blockchain explorer har så mange andre funksjoner, slik at brukerne kan avdekke data som det hadde vært ekstremt vanskelig å finne tidligere, om ikke umulig.

Her er noen av tingene du kan oppnå med en god blockchain explorer:

  • Liste ut nylige blokker;
  • Søk etter spesifikke transaksjoner;
  • Få lenker til forrige og neste transaksjon, inkludert hver inngang og utgang;
  • Generer en liste over alle transaksjoner for en hvilken som helst adresse;
  • Slå opp gjeldende adressesaldoer, eller historiske adressesaldoer;
  • Søk etter bestemte adresser, transaksjoner eller blokkeringer.

Topp 10 Bitcoin Blockchain Explorers

Selv om det ikke er noen hard og rask regel man kan bruke til å bestemme de “beste” blokkutforskerne, er det flere av dem som har stått tidstesten og er godt støttet av samfunnet. Noen av disse har til og med støtte for andre blokkjeder enn Bitcoin.

Når det er sagt, la oss hoppe rett inn på listen over de beste blokkutforskerne (i rekkefølge etter preferanse) ?

1. Blockchain.com

Inntil nylig dette mest kjente Bitcoin blockchain explorer var lokalisert på Blockchain.info. Det er fortsatt den mest populære Bitcoin blockchain explorer og er også en veldig solid blockchain explorer, selv om funksjonene fortsatt er ganske grunnleggende etter dagens standarder..

Bitcoin.com Block Explorer

Søk etter adresse, tx ID eller blokk for BTC, BCH og ETH

Likevel gir det deg muligheten til å gjøre grunnleggende søk på adresser, transaksjoner og blokkeringer, og brukergrensesnittet er solid. Det er også en pålitelig og pålitelig tjeneste. En av de beste funksjonene på Blockchain.com er det statistiske fjellet som er tilgjengelig for Bitcoin-aktiviteten de siste 24 timene. Dette inkluderer informasjon om pris, hashrate, vanskeligheter, TXs per dag, gjennomsnittlig avgift, ubekreftede transaksjoner og Mempool størrelse.

Du kan også gå videre til deres kartdel hvor du kan samle mye mer omfattende data. Dette inkluderer statistikk om lommebokaktivitet, nettverksaktivitet og flere gruvedetaljer. Kartene kan utvides til begynnelsen av Bitcoin blockchain.

Trenger mer?

Det er også Ethereum og Bitcoin Cash utforskere tilgjengelig, samt et omfattende API for den spirende utvikleren i deg. Dette vil tillate deg å hente dataene til blockchain.com og bruke dem i dine egne applikasjoner og nettsteder.

2. Blockchair

Trenger du å finne noe på Bitcoin blockchain? Se ikke lenger enn Blockchair, som har som slagord; “Søk i blockchain-verdenen etter hva som helst.” Det er mye informasjon her om Bitcoin-blockchain, inkludert den nåværende vanskeligheten, antall noder, transaksjonsgebyrer, mempool-størrelse og mer. Blockchair er en blockchain-utforsker som ikke hviler på laurbærene, men fortsetter å gjøre forbedringer.

Blockchair Blockchain Explorer

Evne til å søke i mange mynter

Du kan bli overveldet her av antall variabler du kan søke. Du er til og med i stand til å søke etter setninger eller enkeltord som er kodet i blokker. Dette lar nysgjerrige finne ut om deres favorittlag eller universitet har blitt lagt permanent til blockchain. Blockchair har også blockchain-oppdagere for Ethereum, Litecoin, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash og Bitcoin SV.

For nattuglene?: Du kan bytte brukergrensesnittet til “mørk modus”

Noe som jeg virkelig syntes var nyttig, var deres “sammenligne”Verktøy. Dette lar deg sammenligne blockchain, gruvedrift og nettverksstatistikk for alle myntene de beholder data for. Dette presenteres side om side for en enkel sammenligning.

3. Tokenview

Tokenview er en av de nyere Bitcoin blockchain oppdagelsesreisende som har kommet på markedet. Den ble utviklet av et kinesisk team primært for de kinesiske markedene, og du finner sporadiske oversettelsesproblemer hvis du besøker nettstedet på engelsk. Det gjør opp for sine mangler ved å være en av de bredeste multikjede oppdagelsesreisende tilgjengelig.

Tokenview Blockchain Explorer

Blokkere Explorer og Crypto / Dapp Market oversikt

I tillegg til en blockchain explorer for Bitcoin, finner du blockchain explorers for 70 ekstra altcoins, med nye mynter lagt til hele tiden. Det er også en kraftig dApp-utforsker. Tokenview er virkelig en av de mest kraftfulle og funksjonsrike blockchain-oppdagelsesreisende.

For gruvearbeiderne ⛏️: Det er en gruvedelseksjon som går gjennom toppminerbare mynter og inkluderer en praktisk kalkulator for gruvedrift

4. Bitcoin.com

Blockchain-utforskeren kl Bitcoin.com er en ren og minimal design som gjør den enkel å bruke. Både Bitcoin og Bitcoin Cash er omtalt, og blockchain-utforskeren er bare en liten del av verktøysettet og informasjonen du får tilgang til på dette praktiske nettstedet. Ta en titt, og du kan finne deg selv i flere timer.

5. Blokker Explorer

Open source-prosjektet kl Blokker Explorer gjør det enkelt å utforske transaksjoner, blokkeringer og adresser med deres gratis Bitcoin blockchain explorer. Du kan også se eventuelle gebyrer for transaksjoner, deres innganger og utganger, og antall bekreftelser.

Brukergrensesnitt for BlockExplorer.com

Hovedbrukergrensesnittet til Block Explorer

I tillegg til Bitcoin blockchain explorer, kan du også finne en Bitcoin Cash og ZCash blockchain explorer her. I tillegg støtter de også tysk, spansk og japansk i tillegg til engelsk, og du kan se fire forskjellige valutaenheter (BTC, USD, mBTC og Bits).

Pro Tips ✔️: Hvis du bruker telefonen din, kan du bruke QR-kodeskanneren til å raskt laste inn den aktuelle adressen

6. BlockCypher

Prosjektet kl BlockCypher er et annet gratis open source-prosjekt for å utforske transaksjoner, blokkeringer og adresser på Bitcoin blockchain. Den har et av de reneste brukergrensesnittene, og det er liten tvil for brukerne om hvordan man bruker blockexplorer og hvordan man navigerer på nettstedet. Den har en feed i sanntid, som er kult, men det har også noen unike funksjoner som er like kule.

BlockCypher-skanner

BlockCypher Blockchain-skanner

Disse inkluderer bekreftelsesforutsigelser, forslag til transaksjonsgebyrer og en varsel om offentlige adresser for Bitcoin-lommebøker. I tillegg til å støtte Bitcoin har den også støtte for Litecoin, Dash og DogeCoin, selv om den ikke støtter Bitcoin Cash.

Som blockchain.com explorer, har BlockCypher en ganske robust API som betyr at du kan utvikle applikasjoner utenfor plattformen deres. Det er også omfattende dokumentasjon på å bruke dette API.

7. BTC.com

BTC.com er en av de eldre blockchain-oppdagelsesreisende, og mange brukere foretrekker det for sanntidsblokkfeeden som vises så snart du kommer til hjemmesiden og for det enkle å navigere brukergrensesnittet. Den har også en praktisk innebygd kalender som kan brukes til å finne blokker og transaksjoner.

Det er et informasjonsrikt nettsted, og i tillegg til de grunnleggende søkene, kan du også se ting som de beste nåværende transaksjonsgebyrene, en historisk gebyrtrend, en liste over ubekreftede transaksjoner og interessante riklister. Videre kan du se historiske lommeboktransaksjoner og -saldoer i brukervennlige diagrammer.

BTC.com Block Explorer

Historisk lommebokstatistikk i diagramform på BTC.com

Et unikt datasett på BTC.com er hvor mange ganger en offentlig Bitcoin-adresse er nevnt på internett. I tillegg til Bitcoin-data kan du også utforske Ethereum og Bitcoin Cash på BTC.com.

Føler du nysgjerrigheter?: BTC.com har en adresse “Rik liste” hvor du kan se saldoer og distribusjoner av de rikeste Bitcoin-adressene. 

Til slutt, for gruvearbeiderne der ute, kan BTC.com sannsynligvis doble opp som din ressurs for alt som er gruvedrift. De har all statistikk når det gjelder distribusjon av bassenger, nettverk hashrates, vanskeligheter osv. Faktisk er BTC.com i seg selv et massivt gruvebasseng, så dette er fornuftig.

8. BitcoinChain

BitcoinChain er en annen flott blockchain-utforsker som gir sanntidsvisning av blockchain rett på hjemmesiden. Du finner også mye annen informasjon her.

Det beste av alt er kanskje at alt på nettstedet er godt organisert og lett å finne. Jeg liker fokuset på gruvebassenger på stedet, som til og med vil fortelle deg hvilke blokker som ble utvunnet av individuelle gruvebassenger. Nettstedet sporer også Bitcoin-markedet og nettverksnoder og har sin egen gratis lommeboktjeneste.

Lynbrukere ⚡: Du kan angi URI-en din i deres Lyn tracker for å åpne nettverkskanalen

9. TradeBlock

De TradeBlock blockchain explorer er kjent blant kryptovalutaentusiaster. Det er både elsket og hatet for sin sparsomme, svarte bakgrunn og unike presentasjon. Det betyr ikke at det ikke er en komplett blockchain-utforsker. Det gir deg all grunnleggende informasjon, og data er pent formatert, inkludert lenker til individuelle transaksjonshash.

TradeBlock Blockchain Explorer

Sparse UI for TradeBlock explorer

Den holder rede på antall bekreftelser for hver transaksjon, og vil til og med skille mellom antall innganger og utganger. Data-geeks elsker TradeBlock, og hvis du elsker rå data, vil du også.

For handelsmennene?: De har et pent markedsseksjon som gir deg den nyeste handelsstatistikken, priser, ordrebøker og markedsdybdekart.

Til slutt, som de fleste andre oppdagelsesreisende på denne listen, kan TradeBlock også brukes til å holde oversikt over transaksjoner på Ethereum blockchain. Det er imidlertid mye mindre funksjonalitet her enn det er for Bitcoin blockchain.

10. Insight.is

De Insight.is blockchain explorer er en open source bitcoin blockchain API. Insight REST API gir brukerne en praktisk, kraftig og enkel måte å lese data fra bitcoin-nettverket og bygge tjenester med det.

Det gir et uttømmende utvalg av data på Bitcoin-blockchain, inkludert data om dobbeltbruksforsøk, innganger / utganger og avanserte transaksjonsdetaljer. Det kan også gjøre valutakonvertering på farten ved hjelp av Bitstamp-priser.

Konklusjon

Der har du det, de 10 beste Bitcoin block explorers. Hver Bitcoin-bruker bør bli kjent med blockchain-oppdagere fordi de er en del av grunnen til at Bitcoin forblir gjennomsiktig og åpen.

I tillegg kan de være morsomme å leke med …

Hvis du ikke har gjort det før, kan du prøve å bruke en blokkutforsker for å se på genese blokk utvunnet av Satoshi Nakamoto tilbake i 2009. Det er en flott historieleksjon og en god introduksjon til å bruke en av de kraftige funksjonene i den desentraliserte blockchain.

Til slutt, hvilken Bitcoin block explorer du bestemmer deg for å bruke, kommer ned til dine egne personlige preferanser. Hvis du er interessert i å studere andre blokkjeder, kan du være interessert i oppdagelsesreisende med ekstra myntstøtte. Alternativt, hvis du er gruvearbeider eller handelsmann, kan det være lurt å bruke en som har gruvedrift eller markedsstatistikk.

Selvfølgelig er disse blockchain oppdagelsesreisende helt gratis å bruke, så det er ingenting som hindrer deg i å velge et par av favorittene dine fra listen over.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me