Bitcoin’s Resilience: A Brief Look Naysayers Who Gaved on BTC to Soon

Ved pressetiden var 99Bitcoins ’beryktede“Bitcoin nekrolog”Har ikke mindre enn 186 Bitcoin-nekrologer.

Dette er lette og sarkastiske nekrologer, selvfølgelig, bare med henvisning til hendelser der høyprofilerte eksperter hevdet at Bitcoin hadde dødd.

Tungen-i-kinn-vitsen er at disse ekspertene ikke kunne ha vært mer feil. Bitcoin – til tross for SegWit2x-kanselleringsdramaet og skaleringskrigene – svever for tiden rundt imponerende 7 200 dollar, noe som er et prispunkt ikke langt fra myntenes heltid på 7566 dollar.

Bitcoin-pris på Coinbase

Får BTC snart $ 8 000? – Bilde via Coinbase

Så Bitcoin er tydeligvis ikke død, og det tar mye mer enn noe akutt helgesparring med Bitcoin Cash for at Bitcoin virkelig skal gå ned.

Men det er verdt det å se hvor galt andre hadde og hadde det. Det er verdt det å merke seg “Bitcoin Obituaries” fra naysayers, slik at vi entusiaster kan finjustere våre egne perspektiver i kryptorommet, og vite at vi selv må være mindre fleksible for å kapitalisere.

La oss ta en titt på noen av de mer provoserende Bitcoin “dødsfallene” for å oppdatere våre perspektiver.

Bitcoins aller første “død”

Tilbake i 2010 da Bitcoin bare var et nybegynnende prosjekt, fikk en publikasjon med navnet The Underground Economist utmerkelsen å være 99Bitcoins første Bitcoin-nekrologforfatter.

Da BTC fremdeles svevde rundt 0,23 dollar, skrev The Underground Economist en skarp avhandling med tittelen “Hvorfor Bitcoin ikke kan være en valuta.”

I den erklærte forfatteren Bitcoin “vil forbli en nyhet for alltid, eller det vil gå over fra nyhetsstatus til død raskere enn du kan blinke.”

CNN op-ed prosjekterer Bitcoins “oppløsning”

I 2014 ble en CNN-leder ble utgitt med tittelen “Hvor gikk Bitcoin galt?” da BTC fortsatt satt på omtrent $ 330.

I stykket gikk forfatteren så langt som å si at den kubanske pesoen var overlegen Bitcoin:

[Start blokkeringssitat] “Bitcoin er ikke [fremtiden]. Det er et skritt underveis og vil etter hvert gå i oppløsning … Som en valuta er [Bitcoin] nesten ubetydelig mot noe. Det kan ikke stå tå-til-tå med den kubanske pesoen … Med Bitcoin er den late valutaen, det du ser ikke det du får. ” [Slutt]

Tror forfatteren føler det samme i dag?

Jamie Dimon sier at Bitcoin ikke kan vare

JPMorgan-sjef Jamie Dimon er nå en kjent Bitcoin-hater, men en av hans tidligste kommentarer mot # 1-kryptovaluta kom tilbake i 2015 da cryptocoin konsoliderte seg til $ 395.

I en foredrag holdt på Fortune Global Forum sa Dimon at regjeringsbestemmelser ville drepe Bitcoin og noe lignende:

“Dette er min personlige mening, det vil ikke være noen reell, ikke-kontrollert valuta i verden. Det er ingen regjering som kommer til å tåle det lenge … det vil ikke være noen valuta som kommer rundt myndighetskontroller. “

LinkedIn-innlegg sier at BTC brister 12. desember 2016

I en kolonne for LinkedIn, skyarkitekt Jim Kram kalt Bitcoin en “grunnleggende feil virtuell valuta”, og fortsatte med å si at “Bitcoin er en boble som som Tulip, South Sea, Dot.com eller Subprime vil sprekke … Bitcoin var et flott eksperiment som ga mye nyttig læring.”

Vel, Kram kan føles annerledes nå, men vi er absolutt komfortable med å si at Bitcoin definitivt har bestått eksperimentstadiet nå.

Forbes sier at Kina “knuste” Bitcoin

Da Kina forbød kryptobørs og ICO for bare noen få uker siden, ble kryptorommet sjokkert.

Forbes gikk imidlertid litt over bord, og beskrev Kinas trekk som en “knusing”Slag mot Bitcoin – selv om BTC kom tilbake sterkere enn noen gang i dagene etter at forbudene begynte:

“Bitcoins sus er borte … Den ble knust av den kinesiske myndighetens tunge inngripen, som kjøler ned investorens entusiasme for den digitale valutaen.”

Bitcoin har absolutt holdt tøft

Gjennom tykt og tynt holdt Bitcoin seg tøft gjennom det så langt.

Kan BTC bringes på kne en dag? Det er mulig – alt er mulig.

Likevel, kort av en ubeskrivelig og katastrofal svart-svanehendelse som uventet treffer rommet, er det ikke klart hva som kan trone Bitcoin på dette tidspunktet.

Det vil absolutt ikke overgi sin posisjon til markedsverdi til Ethereum eller Bitcoin Cash uten en helvetes kamp.

I mellomtiden vil Bitcoins naysayers ha god tid til å revurdere sine posisjoner på den bellwether kryptovalutaen.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me