BitConnect (BCC) – Inne i bekymringene rundt Cryptocoin

Det er to forskjellige grupper i kryptosamfunnet: de som synger rosene til BCC, og de som ikke er skamfulle når de kaller BCC og den tilhørende utlånsplattformen for en fullstendig Ponzi-ordning som når som helst kan krasje ned..

Det er faktisk lite rom mellom disse to lidenskapelige leirene. Så hva gir?

I dagens stykke vil vi da bryte ned de viktigste bekymringene samfunnet har med den diagramstigende, men likevel mye malignerte, BCC.

Om BCC-token

Første ting er det første, ikke sant?

Som andre kryptovalutaer er BCC-token en ikke-fiat, digital eiendel med tilhørende blockchain.

Likevel, i motsetning til de fleste andre kryptoer, bruker BCC både Proof-of-Work (Pow) og Proof-of-Stake (PoS) konsensusmodeller samtidig, noe som betyr at BCC kan både utvinnes og stakes.

BCC-brukere som har tokens på BitConnect-plattformen, blir belønnet med interesse på saldoen. i teorien gir denne dynamikken sikkerhet i og med at den forhindrer at en massiv utsalg skjer samtidig.

Den første blokken i BCC-blockchain ble utvunnet 24. desember 2016. Overraskende nok har da token allerede overskredet en enorm markedsverdi på 1 milliard dollar på mindre enn ett år, med cryptocoin som nå sitter i 15. posisjon etter markedsverdi på Coincap.io.

Coinmarketcap Bitconnect

BitConnect-plattformen lar deg låne ut BCC for å få renter på dine tokenlån – omtrent som en bank ville låne ut fiat, eller i det minste er det kravet.

Du kan ikke kjøpe BCC med fiat. Du må overføre Bitcoin til BitConnect-plattformen og deretter handle BTC for BCC-tokens for å få tak i noen gjennom deres opprinnelige prosess..

Og det er plattformens utlånsprogram – som har et MLM-referansesystem (Multi-Level Marketing-esque) – som har generert mye chatter i samfunnet.

Per YouTube-snakkende hode og promotere av plattformen gir BCC-utlånsprogrammets påståtte handelsnett 1% avkastning daglig i gjennomsnitt – med daglig avkastning noen ganger så høy som 2, 3, 4%.

Stor hvis sant, ikke sant?

Mange sier at det ikke er svindel, mange er veldig uenige

Det er dusinvis av fremtredende kryptopersonligheter, som YouTuber Craig Grant, som kunngjør at de har tjent mye penger så langt gjennom BitConnect.

Men for hver Craig Grant er det en Michael Gu – den populære kryptoforklareren på Boxmining kryptokanal.

I en nylig kommentar til sine følgere oppsummerte Gu perfekt hvorfor så mange mennesker i rommet har alvorlig tvil om sannheten i BitConnect’s påstander:

Hvis handelsroboter pålitelig kan tjene 3-5% per uke, vil alle bruke dem, og det vil ikke være et marked for normale handelsmenn. Det ville være som å trykke penger, og alle ville være millionær. Bare fordi de legger ut ytelsesinformasjon, gjør den ikke ekte.

Å bryte ned de røde flaggene

La oss grave litt dypere i detaljene. Skeptikere fra BCC har identifisert mange røde flagg med prosjektet:

  • Mange amatørfeilfeil på nettstedet BitConnect
  • Fullstendig mangel på åpenhet rundt deres påståtte handelsbot
  • Generell atmosfære av ikke-åpenhet med selskapet (beliggenhet, grunnleggere, ansatte, etc.)
  • Henvisningssystem bokstavelig talt strukturert som en pyramide, Ponzi-esque
  • Du går fra desentralisert til sentralisert kjøp av BCC med BTC
  • 4,8 millioner f.Kr. ble forhåndsutvunnet, og BCC satte sine egne mynter
  • Garantert, iøynefallende avkastning som ikke er bærekraftig på lang sikt

Når det gjelder det siste punktet, lover BitConnect långivere 0,25% daglig avkastning hvis du investerer over $ 10 000, noe som vil komme ut til 91% årlig avkastning – tilsynelatende umulig.

Eller tenk på det slik: hvis du investerte 100.000 dollar, ville du ha 4 millioner dollar etter ett år med 1% daglig avkastning gjennom BitConnect. På overflaten er det helt klart for godt til å være sant.

Alt er veldig sketchy når det blir tatt sammen.

Å sirkle tilbake, en av de vanligste klagene mot BitConnect, er at den er webkopi full av skrivefeil og dermed uprofesjonell, noe som gjenspeiler dårlig på prosjektets alvor. Ved utarbeidelsen av denne artikkelen besøkte forfatteren BitConnect-nettstedet og fant innen 30 sekunder etter surfing to skrivefeil.

Se for deg selv. Skjermbildet nedenfor er fra BitConnect hjemmeside.

Bitconnect-hjemmesidekrav

Den skal lese “penger å tjene” og “alt er mulig.” Hvis de ikke tar kopien på alvor, tar de kryptoinvesteringene dine på alvor?

Ethereum-skaperen Vitalik Buterin spiller inn

Etter at Twitter-bruker @bccponzi ringte Vitalik Buterin for ikke å snakke mot BitConnect før, svarte Buterin umiddelbart: “Jeg aner faktisk ikke hva bitconnect er.”

@bccponzi forklarte at plattformen tilbød långivere 1% daglig avkastning, som Buterin ikke kastet bort tid på å treffe en dom:

Buterin er smartere enn de fleste mennesker generelt. Det er utvilsomt lurt å vise til hans intelligens her også.

Siste tanker

Hvis BitConnect virkelig ender med å bli en svindel, vil utallige kryptobrukere bli brent av nullsummen spillet BCCs grunnleggere har kjørt.

Denne kollapsen vil sannsynligvis skade omdømmet til kryptorommet på ubestemt tid, og sette samfunnet tilbake i flere år.

La oss håpe det aldri kommer til det. Men hvis de er svindlere, fortjener de rettferdighet – de bør stoppes fra å ødelegge flere liv.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me