Bitfinex Review 2020: Er det svindelhandlere?

>

Denne anmeldelsen er en del av en krypto-utvekslingsserie. Våre siste vurderinger ble evaluert Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, Tvillingene, og Coinbase Pro. Med jevne mellomrom vil innholdet i denne artikkelen bli oppdatert når Bitfinex lanserer nye funksjoner eller nyhetshendelser angående utvekslingsflaten. Vi publiserer anmeldelser for hver av de beste børsene, så ikke gå glipp av noen av disse oppdateringene innen bli med i Telegram-gruppen.

De leserne som allerede handler med Bitfinex, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

Gå opp til en vilkårlig investor i kryptovaluta og be dem om å nevne tre børser. Vi vil satse mer enn noen få satoshier på at deres svar vil være Binance, Coinbase og Bitfinex.

Ok, kanskje de vil si Binance, Coinbase og Bitmex – men Bitfinex ville være der et sted helt sikkert. Poenget vårt, uansett hvor mangelfullt det er, er at Bitfinex er i den elite betraktningssfæren som setter det nær starten på en kryptorelatert samtale..

Bitfinexs opprinnelse er innhyllet i mystikk. En gang i tiden tilbød CoinDesk noe som lignet en profil på børsen, men selv de hadde vanskelig for å trekke konklusjoner.

Det ser ut til at Bitfinexs grunnlegger var Raphael Nicolle, en franskmann som lanserte utvekslingen helt tilbake i 2012. Bitcoin gikk i live bare tre år tidligere, og den beryktede Mt. Gox bare året før. Så for all del er Bitfinex sannsynligvis den tidligste kryptovaluta-utvekslingen som fortsatt fungerer.

Den virkelige overraskelsen her er at ikke bare Bitfinex startet handel tilbake i 2012, men populariteten og posisjonen som en kryptostolpe har bare økt med tiden. Da Nicolle lanserte Bitfinex, forsto han at de som lette etter enkel BTC-kjøp og salg allerede hadde Mt. Gox og andre peer to peer-metoder for handel. For å lokke en annen og kanskje mer sofistikert mengde handelsmenn lanserte han Bitfinex som en leveraged handelsdestinasjon.

Før Bitfinex var det ikke et legitimt og dedikert sted å marginkrypto. Flyttet fungerte – Bitfinex var en hit fra tidlig av. I løpet av årene har Bitfinex blitt rammet av tyveri etter tyveri, med uendelige tekniske feil som den bitre prikken over i-en..

Som rapportert av CoinDesk ble Bitfinex født ut av asken til en annen sentral som ble kalt Bitcoinica. Forutbestem Bitfinex med omtrent et år, var Bitcoinica et flammende vrak av en børs som var hacket to ganger i løpet av bare uker for 61.000 BTC. Det beløpet, verdt rundt $ 300.000 den gangen, er verdt mer enn $ 600.000.000.000 i dag.

Etter at Bitcoinica gikk ned, bestemte Bitfinex seg for å låne sin dypt feil kodebase for å lansere plattformen. I 2015 mistet Bitfinex 1500 BTC i et hack som, selv om det var uheldig, blekner i forhold til hva som skjedde året etter. En gang i august 2016, Bitfinex ble hacket for over 100.000 BTC – et beløp på til sammen over 1 milliard dollar i dag.

Mens hack er dårlige nyheter, satte måten Bitfinex på den tiden salt i kundens sår. For å dekke seg fra det enorme tapet trimmet Bitfinex alle kundekontosaldoer med 36% – inkludert saldoen til de som ikke hadde blitt berørt av tyveriet. I bytte ga Bitfinex kundene et inntektsdelingsmerke kalt BFX. Byttet var ikke valgfritt og gjorde absolutt ingen glade.

Gjennom alt fortsatte Bitfinex å samle klientell mens de også akkumulerte regulatorisk og bankdrama. Wells Fargo og en taiwansk bankpartner stoppet begge forholdet til børsen i 2017, og startet en hendelsesforløp som førte til en av 2019s største nyhetsoverskrifter. I april i år, New Yorks justisminister, Letitia James, beskyldte Bitfinex for å ha reddet seg ut av et tap på 850 millioner dollar ved å ta penger fra stablecoin Tethers reserver.

Tether antas å være støttet av en amerikansk dollar for hver USDT i omløp. Kontantstøtten holdes i reserve av iFinex Inc., som overraskende overraskelse også eier Bitfinex.

Historien går omtrent slik:

  1. Bitfinex kunne ikke finne legitime bankpartnere for betalingsbehandlere etter å ha blitt kjørt ut av tidligere banker som Wells Fargo.

  2. I stedet for enheter som WF begynte Bitfinex å bruke ikke navngitte bankpartnere over hele verden hvis legitimitet sannsynligvis er tvilsom..

  3. Bitfinex inngikk også et samarbeid med en betalingsprosessor kjent som Crypto Capital, et selskap involvert med investoren Reggie Fowler som ble tiltalt for ulike økonomiske forbrytelser tidligere i år.

  4. Til tross for at vi hadde bruttofortjeneste nord på 300 millioner dollar per år i to år, bundet Bitfinex rundt 850 millioner dollar i behandlede betalinger med Crypto Capital. Etter å ha opplevd flere anklager på grunn av økonomiske forbrytelser, ble Crypto Capital-midler frosset av myndigheter – inkludert Bitfinex’s $ 850 millioner.

Det er, mer eller mindre, hvordan Bitfinex endte opp med et tap på nesten 1 milliard dollar på hendene mens de bokførte rekordoverskudd. Ved å ta en side ut av 2016-spillboken, bestemte børsen seg for å bare låne pengene som støttet kryptovalutamarkedets viktigste stablecoin uten å be noen om tillatelse.

Det blir ikke sketchier enn det.

Å vent, det gjør det! Etter bråk i hele bransjen bestemte Bitfinex seg for å starte et privat salg der det samlet inn $ 1 milliard dollar fra investorer for lanseringen av $ LEO-token. $ LEO-token er i hovedsak et tilbakekjøpsprogram som brukes til å gi Bitfinex de $ 850 + millionene det trenger, samtidig som det har en mekanisme for å betale investorer tilbake på disse midlene over tid..

Egenskaper

Når det er sagt, tilbyr Bitfinex tradere med spesifikke funksjoner som den klarer veldig bra.

  • Marginhandel, utlån og finansiering. Bitfinex mest kjente og høyt ansette funksjon er marginhandelstjenesten. Forhandlere kan bruke opptil 3,3x utnyttelse som, selv om det er lavere enn andre marginutvekslinger som BitMex, fortsatt er høyt nok til å bli rekt med. Tradere kan også motta finansiering gjennom plattformen, og HODLers kan låne ut kryptoen sin til handelsmenn for å samle renter.

  • Verktøy for super likviditet og handel. Det er ganske enkelt ikke å benekte den fantastiske likviditeten som Bitfinex-ordreboken har. På en gitt høyt handelsdag for BTC og andre store eiendeler som ETH, kan Bitfinex bli oppdaget et sted nær toppen, noe som muliggjør hele showet. Et anstendig utvalg av digitale eiendeler gir handelsmenn over 80 par å jobbe med. Så langt verktøyene går, fyller de vanlige mistenkte som markeds- og stoppordrer plattformen, men mer avanserte funksjoner som etterfølgende stopp gjør at Bitfinex skiller seg ut.

  • OTC-pult. Som en stor institusjon i kryptohandelverdenen, håndterer Bitfinex renter fra enkeltpersoner og bedrifter med høy nettoverdi gjennom sin reseptfrie handelsdisk. Handler må være minst $ 100.000, men det burde ikke være noe problem for de som ønsker privatlivet til Bitfinexs OTC-skrivebord i utgangspunktet.

  • Fiat innskudd. På en eller annen måte, og til tross for litania med bankproblemer som kontrollerer fortiden, tilbyr Bitfinex fortsatt fiat-innskudd for de fleste store verdensvalutaer. Ved å ikke bruke mer enn en e-postadresse kan du raskt opprette en byttekonto og sette inn / ta ut midler til børsen. Men hvis du trenger raske uttak, må du oppgi ytterligere KYC-informasjon.

  • Bitfinex tilknyttet program. Tar notater fra andre vellykkede tilknyttede programmer i kryptovalutamarkedet, og Bitfinex har nylig gitt ut en ny måte å samle inntekt fra andre kryptohandlere du henviser til. Ved å invitere dine venner og kolleger til å bruke henvisningskoblingen din, vil Bitfinex gi deg provisjon på handler utført av henvisninger opptil 3 grader separasjon unna. Det betyr at når folk du henviser om bord på vennene dine, får du også et kutt av kaken deres. Til slutt kan dette føre til forsterkede henvisningsbonuser.

  • Bitfinex Lightning Node. Bitfinex støtter et lynnettverk som du kan koble til for tilgang til skalerbare, lave kostnader og øyeblikkelige Bitcoin-transaksjoner. Lær mer om Bitfinex Lightning Node.

Avgifter

Bitfinex avgiftsplan har ingen overraskelser og er i tråd med resten av bransjen. Takere betaler et gebyr på 0,2% mens produsenter betaler 0,1%. Jo mer du handler, jo mindre bruker du på produsentens side, med gebyrer som synker til 0,04% for de som handler 2,5 millioner dollar og høyere.

I en kjærkommen utvikling for alle som bruker Bitfinex-plattformen, på grunn av de økonomiske vanskelighetene tidligere i år og den påfølgende lanseringen av $ LEO-token, kan alle som har $ LEO redusere handelsavgiftene. Crypto to crypto, crypto to stablecoin og crypto to fiat-transaksjoner får alle 15% reduksjon i avgifter når du holder $ LEO i en Bitfinex-lommebok.

Det gode og det dårlige

Til slutt er Bitfinex ingenting om ikke plaget. Det hadde ikke slutt på dramaer siden første dag, og hvis du inkluderer forestillingen om at den stammer fra en tidligere hacket utveksling, hva er det der for å konkludere?

Bitfinex har vist gjennom sin lange historie at det setter kundene sine andre etter sine egne forretningsinteresser. Etter å ha hatt en av kryptos største hack noensinne, omdisponerte Bitfinex bare andres eiendeler og ga seg selv en redning som ingen ba om.

For å bevise for verden at ingenting har endret seg, gjorde Bitfinex det igjen i år – bortsett fra i stedet for å gjøre det bare en gang, gikk de to ganger. Først ved å låne i hemmelighet fra Tether, og da lokket ble sprengt av det forsøket, gikk de den private salget og fikk en milliard uansett.

Kryptovalutaverdenen er basert på idealer om rettferdighet, gjennomsiktighet og tillit. Bitfinex sine handlinger gjennom årene har vært i tråd med de sjokkerende, boriske og tvilsomme aktivitetene til vanlige finansinstitusjoner.

Bitfinex har samlet seg ved flere anledninger på en måte som får oss til å stille spørsmål ved deres forpliktelse til å bli en pålitelig global finansinstitusjon. Når det er sagt, ser det ut som om Bitfinex er forberedt på å bli holdt på en høyere standard med ombordstigning på 1 milliard dollar i private investordollar..

Det kan være at tilsynet med utenforstående parter vil forme Bitfinex til den ansvarlige utvekslingen den burde jobbet for å bli for mange år siden. Videre vil det å være under øye med New York Attorney General legge press for å utføre. Men bare tiden vil vise.

Bitfinex-vurdering – 3.3

Totalvurdering – 3.3

Bitfinex har betydelig forbedringsrom. Fra og med å gjenvinne kundetilliten, har Bitfinex en lang vei foran seg hvis de vil gjenoppbygge sitt offentlige image.

Ytterligere lesing

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Exchange anmeldelse

Binance Review – Utvekslingsfunksjoner, handelsavgifter og sikkerhet

Hvordan bygge et kryptoindeksfond

Tips for valg av porteføljeaktiver

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er en applikasjons- og trading-bot for kryptovalutaportefølje som støtter alle større kryptobørs, inkludert Bitfinex. Å koble Bitfinex-kontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere din kryptostrategi. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data i sanntid om handel eller ordrebok, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til alle større børser.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me