Bitlox Review: Komplett guide til denne maskinvareboksen

BitLox er en maskinvarepungebok som er designet for å gi best mulig sikkerhet for Bitcoin-beholdninger.

Faktisk, hvis du vurderer den fysiske sammensetningen av lommeboken, er det at siden saken praktisk talt er uforgjengelig, dannet av titan og romfarger. BitLox kan også generere så mange som 100 lommebøker, og 50 av disse kan være skjulte lommebøker som bare kan låses opp ved å legge inn lommebokenummeret og en spesiell PIN-kode for den enkelte lommeboken..

Kan selvfølgelig Bitlox virkelig konkurrere med slike som Ledger og Trezor?

I denne Bitlox-gjennomgangen vil jeg se grundig på lommeboken, inkludert dens sikkerhet, brukervennlighet og omdømme i samfunnet. Jeg vil også gi deg noen topp tips om hvordan du trygt og sikkert kan bruke Bitlox-lommeboken din for å sikre myntene dine.

Hva er Bitlox?

Som nevnt, BitLox er en maskinvare lommebok. Dette betyr at du vil bruke den til å lagre private cryptocurrency-nøkler i et sikkert frakoblet miljø, vekk fra risikoen som hackere utgjør. Selskapet har eksistert siden minst 2014 og er basert i Hong Kong (BitLox Limited).

Bitlox Wallet Oversikt

Bitlox Titanium-lommeboken

Imidlertid, selv om de har eksistert i ganske lang tid, er de fortsatt mye mindre kjent enn slike som Ledger Nano hardware-lommebok eller Trezor-samlingen. Dette kan være på grunn av mangelen på markedsføringsinitiativer som selskapet har rullet ut.

Til tross for dette, utfører BitLox-lommebøkene den samme funksjonen og kan betraktes som sikre. Videre har utviklerne tatt beslutningen om å gjøre programvaren for apper og maskinvareenheten åpen kildekode og tilgjengelig på deres GitHub. Dette holder koden offentlig oppmerksomhet og gir mulighet for mer gransking.

Tilgjengelige BitLox-modeller

Bitlox kommer i tre forskjellige modeller, avhengig av sikkerhetsbehovet ditt.

 • BitLox Advanced: Dette er basismodellen til BitLox. Dekselet er laget av luftfartslegeringer og har muligheten til å lage 100 forskjellige lommebøker. Hver lommebok kan ha et ubegrenset antall adresser, noe som gjør dette til en perfekt måte å skjule Bitcoin på i en rekke små lommebøker og adresser. Kostnaden for BitLox Advanced er $ 98.
 • BitLox Ultimate: The Ultimate skiller seg fra Advanced i konstruksjonen av saken, som er laget av titan. Bortsett fra å være uforgjengelig har den alle de samme sikkerhets- og sikkerhetsfunksjonene som BitLox Advanced og koster bare $ 148.
 • BitLox Extreme Privacy: Denne lommeboken er ikke bare uforgjengelig, men kommer også med et USB-hvelv av militær karakter og TAILS OS forhåndsinstallert, slik at du kan sende og motta Bitcoin med fullstendig anonymitet. Extreme Privacy-versjonen av BitLox koster $ 198.

Alle de tre BitLox-modellene kommer med full 5 års garanti og kan tilpasses med opptil 3 linjer med lasergravert tekst eller kunstverk. Denne graveringen er en fin touch som for øyeblikket ikke er et alternativ på noen av de andre maskinvarepungene.

BitLox-kompatibiliteter

BitLox er designet for å fungere med alle større operativsystemer. Den er kompatibel med Windows, Mac OS, Linux og Android-mobiloperativsystemet. Brukere kan også laste ned en Chrome-utvidelse for BitLox.

I tillegg til støtte for store operativsystemer har BitLox også støtte for 10 forskjellige språk:

 • kinesisk
 • Tsjekkisk
 • Engelsk
 • fransk
 • tysk
 • Italiensk
 • Portugisisk
 • Russisk
 • Spansk
 • Tyrkisk

Når det gjelder støtte for altcoins, står BitLox bak konkurrentene. Jeg var ganske skuffet over å se at det (mars 2019) bare er nyttig for lagring av Bitcoin. Nettstedet hevder imidlertid at støtte for Ethereum og ERC-20 altcoins er på vei.

BitLox Security

Sikkerhet er den beste funksjonen i BitLox, og grunnen til at du vil bruke BitLox over andre maskinvarepunger. Den overholder både BIP32- og BIP39-protokollene, og er en helt hierarkisk deterministisk lommebok med muligheten til å bruke opptil en 24-ords mnemonic-kode.

I motsetning til andre hardware-lommebøker kreves en PIN-kode for å låse opp enheten, og deretter kreves det en ny PIN-kode for å låse opp hver enkelt lommebok. Du kan til og med sette PIN-koder ned til transaksjonsnivå.

Merk ?: For de av dere personvernhakker kan du til og med bestille BitLox-lommeboken gjennom deres Tor-skjulte tjeneste: bitlox2twvzwbzpk.onion/

BitLox har tre nivåer av innebygd sikkerhet:

 1. Standard: En 12-ords mnemonic genereres for lommeboken, samt en 4-8-sifret PIN-kode.
 2. Avansert: En 18-ords mnemonic genereres, og du kan opprette din egen PIN-kode som inneholder opptil 20 tegn. I tillegg er det andre avanserte “anti-enhet manipulering” metoder, for eksempel AEM, eller “Anti Evil Maid”.
 3. Ekspert: Oppretter en 24-ords mnemonic gjenopprettingsfrase, og det kreves en PIN-kode for hver transaksjon.

Selv om alle disse funksjonene er gode, kan lommeboken bli overveldende for nye brukere. Det anbefales at alle som er nye i BitLox, begynner med standard sikkerhet til de blir mer kjent med de ekstra sikkerhetsfunksjonene.

BitLox Team & Utvikling

Dana Coe Bitlox

Dana Coe. Kilde: Vimeo

BitLox ble opprettet i Hong Kong, og selskapet er fortsatt basert der. De var i utgangspunktet fokusert på tjenester for kryptovalutaer og finansielle produkter, men har bare blitt fokusert på BitLox maskinvarebok. Konsernsjef og grunnlegger av BitLox er Dana Coe, som også bidro til å lage kryptovalutaen Aureus.

Før hun jobbet med BitLox og Aureus, var Dana eier av DLC science som produserer og markedsfører pedagogisk utstyr for skolegang. Han jobbet også for et markedsføringsfirma kalt Heavy Hammer før han spilte sin rolle i DLC. Nøyaktig hvordan han utviklet seg fra utdanningsprogrammer og markedsføring til kryptosikkerhet, er noen som gjetter.

Det er ingen annen informasjon om noen andre som jobber for selskapet på deres nettsider. Når det er sagt, gitt at kildekoden er blitt offentliggjort, har koden blitt opprettholdt og oppdatert av andre medlemmer i BitLox-fellesskapet. Den siste oppdateringen til depotet var 28. januar 2019.

Kundeservice

Støtte for BitLox kan kontaktes via e-post og telefon, noe som er ganske uvanlig for kryptovaluta-relaterte selskaper. Du kan også finne den detaljerte brukerhåndboken og en håndfull videoer om hvordan du konfigurerer og bruker BitLox på nettstedet.

Alle disse videoene ser ut til å være gjort av Dana selv, men er ganske klare og konsise. Han tar deg gjennom å sette opp lommeboken, sende transaksjoner, ekspertmodus og selvfølgelig tilgang til dine skjulte lommebøker.

Til slutt, hvis du ikke klarer å komme gjennom noen på kontaktskjemaet eller telefonnummeret, kan du alltid kontakte dem på deres sosiale mediekontoer. Bitlox kjører en Twitter-konto i tillegg til Facebook. Begge disse ser ut til å være ganske aktive.

HALS på Tor Support

BitLox var den første maskinvarelommeboken som ga støtte for TAILS når den var koblet til Tor-nettverket. Med versjon 3.0 av TAILS ble støtte lagt til for Trezor ved hjelp av Electrum-lommeboken i TAILS, men dette er fortsatt vanskelig uten avansert kunnskap om kryptovaluta-lommebøker.

Hvis du ikke er interessert i å lage en USB-stasjon med TAILS installert, er BitLox den eneste maskinvarelommeboken med TAILS forhåndsinstallert. Veldig praktisk for de som er opptatt av deres privatliv.

Konklusjon

Mens BitLox hardware-lommebok kan være den sikreste måten å holde Bitcoin på, kan lommeboken være ganske kompleks å sette opp og gir mange sjanser for en bruker å miste eller glemme frøfraser og PIN-koder. Brukere som akkurat har kommet i gang med BitLox, vil være lurt å holde seg til standardmodus til de er komfortable med alle funksjonene som tilbys av BitLox.

Når du blir komfortabel med oppsett og bruk av lommeboken, er det en veldig god opplevelse. Brukeren har også kommentert BitLox-skjermen, som viser din offentlige adresse og QR-kode når den ikke er i bruk, noe som gjør det enkelt å motta betalinger fra de fysisk tilstedeværende.

Konstruksjonen er topp i sin klasse, og siden BitLox har blitt åpen kildekode, er det en annen klage på lommeboken borte. Faktisk er det en forbedring av Ledger, som ikke har blitt åpen kildekode på grunn av NDA-avtaler med noen leverandører.

Mens nye brukere kan slite med noen av de avanserte funksjonene, vil veteran-kryptovaluta-lommebokbrukere absolutt sette pris på tillegget av TAILS, Tor-støtte og i2p-støtte.

Det faktum at hver BitLox kommer med fem års garanti er også et pluss, men med tanke på konstruksjonen kan en 50 års garanti være bedre.

Utvalgt bilde via BitLox & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me