Bittrex Review 2020 – Er det den tryggeste kryptobørsene?

>

I denne gjennomgangen vil Bittrex bli dissekert i et forsøk på å bedre forstå verdien denne børsen gir til kryptovalutamarkedet. Denne anmeldelsen er en del av en serie der vi analyserer alle større kryptokursutvekslinger. Bli med på vårt Telegram å være den første til å få de siste nyhetene om kryptovaluta-utveksling.

De leserne som allerede har Bittrex-kontoer, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere Bittrex-kontoen din. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

Ok, la oss gå inn i det!

Introduksjon

Siden økningen av kryptovalutaer har det vært en rekke utvekslingsplattformer som dukker opp som gir brukerne muligheten til å konvertere en kryptovaluta som Bitcoin til andre altcoins. De har fått mye trekkraft siden digitale valutaer har tatt verden med storm, men ikke alle børser behandles likt. Hver børs har sine særegenheter, som må forstås før du overlater sikkerheten til midlene dine til disse børsene. En av de mest populære børsene der ute akkurat nå er Bittrex. Den følgende artikkelen vil evaluere denne utvekslingen, gi en full gjennomgang av plattformen deres, og svare på spørsmål som “er Bittrex trygt?”

Registreringsprosess

For det første skal vi undersøke brukeropplevelsen for Bittrex, som er en av de mange tingene plattformen får skryt for, ved at den ønsker deg velkommen og prøver å gjøre ting så enkle som mulig. Mens mange børser har investert betydelige ressurser i å perfeksjonere ombordstigningsprosessen, er Bittrex en av børsene som virkelig har spikret den..

Det første du må gjøre er å opprette en konto, og for Bittrex er det enkelt.

Når du begynner påmeldingsprosessen, blir du møtt med en ren side med enkle instruksjoner. Det er like enkelt som å skrive inn e-postadressen og passordet ditt og velge “Opprett konto”. Du blir deretter omdirigert til en annen side. Den neste siden du ser er en som informerer deg om å sjekke innboksen din for å bekrefte e-postadressen din.


Når du har bekreftet e-postadressen din, blir du bedt om å fylle ut mer informasjon om deg selv, for eksempel hjemlandet ditt og adressen din. Alt dette er viktige trinn for Bittrex å verifisere identiteten din, da dette er et lovkrav som Bittrex skal oppfylle for hver bruker.

Det neste trinnet er å bekrefte identiteten din, der du blir bedt om å gi et bilde av deg selv som holder et stykke papir med litt tekst. Ikke bare det, men du må fremvise fotografiske bevis på slike som førerkortet eller passet ditt (som er foretrukket).

Støttede land

En av grunnene til at Bittrex er så populær, er at den er tilgjengelig over hele kloden, og dette åpner selvfølgelig plattformen for milliarder mennesker. En ting som bør nevnes her er imidlertid at selv om plattformen er tilgjengelig fra hele verden, har hvert land sine egne krav til brukerbekreftelsesprosessen..

Bittrex

Bittrex driver for tiden to separate børser som deler likviditet for å møte kravene fra både amerikanske og internasjonale regulatorer. Kjernen Bittrex exchange (https://bittrex.com/) fokuserer på det amerikanske kryptovalutaøkosystemet. Dette betyr ofte at børsen opererer med færre eiendelsposter enn Bittrex Global-motparten. Imidlertid er mange av funksjonene de samme for å gi en jevn opplevelse på tvers av begge børsene. Dette inkluderer et delt API som automatisk kobles til begge sentralene for rask integrering.

Bittrex Global

Nylig lansert etter avslutningen av Bittrex International, er Bittrex Global den internasjonale børsen som henvender seg til Bittrexs internasjonale kundebase. 27. september 2019 ble Bittrex Global lansert i Liechtenstein, det nye hjemmet for den globale børsen. Under overgangen opplevde Bittrex Global børs en rekke avnoteringer som følge av at eiendeler ikke ble flyttet fra Bittrex International børsen. Dette ble møtt med motstand fra samfunnet på grunn av kort varsel og mangel på åpenhet under overgangen.

Kundeservice

Nivået på kundesupport sammenlignet med andre utvekslingsplattformer er over gjennomsnittet. De opererer på Zendesk der brukere kan lese nyhetsartikler og søke gjennom ofte stilte spørsmål, samt gjennomgå kundesupportbilletter ved å logge på Bittrex support. Bittrex integrerer faktisk slike som Slack, Twitter og Facebook for å gjøre støtten enda mer tilgjengelig for brukere, men noen mennesker har klaget over sakte responstid..

Handel

Oppføringer

Etter å ha opprettet Bittrex-kontoen din, kan du begynne å se markedet for de tilsynelatende uendelige kryptovalutaene. Handelsparene er oppført på en slik måte at det er veldig enkelt å velge hvilket par du leter etter. Bare for å gjøre ting enda enklere for deg, det er en søkefunksjon, så hvis du føler deg lat, kan du skrive inn i søkeboksen noe som BTC eller XVG for å finne de handelsparene.

Avgifter

Med lokken til å handle et tilsynelatende uendelig antall kryptovalutaer, kan du lure på hvilke avgifter du kan forvente når du handler på Bittrex. I likhet med mange andre børser i markedet, bruker Bittrex en trinnvis avgiftsstruktur som gir handelsmenn som utfører betydelig volum en rabatt på handelsavgiften..

Fra en basissats på 0,25% for både produsent og taker, reduseres avgiften raskt til 0% for produsent på $ 40 millioner i handelsvolum, og 0,08% for taker ved $ 60 millioner i handelsvolum.

Denne skalerte tilnærmingen gjør Bittrex ideell for både enkeltpersoner og institusjoner.

Overføringsgrenser

Selv om det ville være fint å trekke seg så mye du vil fra Bittrex-plattformen, er det dessverre ikke tilfelle. Kontoer som ikke er verifisert, har en uttaksgrense på 1 BTC per dag. Videre gir kontoer som har tofaktorautentisering aktivert tilgang til grunnnivåkontoen, der uttaksgrensen din stiger til tilsvarende 3 BTC per dag. Og så har vi Enhanced-kontoen som lar deg ta ut opptil 100 BTC per dag.

Sikkerhet

Tofaktorautentisering

Flerlags sikkerhet blir en forutsetning for utveksling i våre dager, og derfor har Bittrex integrert den i plattformen. Sikkerhet er en av deres største bekymringer, og de tar det på alvor, og det er derfor de sterkt oppfordrer brukere til å gjøre det mulig for 2FA å sikre kontoen ytterligere. Etter hvert som plattformen har utviklet seg, har sikkerheten deres også blitt. Med konstante oppgraderinger og testing ligger Bittrex foran kurven når det gjelder sikkerhet.

Oppbevaring & Sikkerhet

Mange er forsiktige med hvor de lagrer sine digitale valutaer og med rette. Nettkriminelle har økt spillet sitt i målretting mot kryptovaluta-utveksling, og dessverre har en rekke børser blitt offer for disse kriminelle. Millioner er stjålet fra utvekslingsplattformer de siste årene, noe som vekker konstant bekymring for brukere som har penger på disse børsene.

Heldigvis har Bittrex noe av den strengeste sikkerheten du kommer over, for ikke å nevne tofaktorautentiseringen som jeg snakket om tidligere. For å legge til et ekstra lag på Bittrex-plattformen, introduserte de noe som heter IP Verification Procedure tilbake i 2018. Dette betyr at de krever at alle brukere godkjenner hver nye IP-adresse gjennom en e-postbekreftelse, som skjer hver gang du logger på fra en ny IP-adresse..

Å legge til en annen lag av sikkerhet på Bittrex-plattformen, har de introdusert IP Whitelisting. Ved å angi en eller flere godkjente adresser, informerer du plattformen om å kun autorisere handler eller uttak fra disse IP-adressene. Neste er Crypto Address Whitelisting, som du kan gjøre ved å angi en uttaksadresse i en digital valuta, og du forteller Bittrex å bare tillate uttak til den bestemte adressen.

Alle disse funksjonene fungerer sammen for å gi brukerne den mest robuste sikkerhetsopplevelsen. Når du bruker Bittrex som utveksling, bruk hver av disse sikkerhetsforanstaltninger til din fordel for å holde pengene dine trygge.

APIer

Bittrex-plattformene gir en enkel, men kraftig API som består av REST-endepunkter for transaksjonsoperasjoner og en komplementær websocket-tjeneste som gir streamingmarked, ordre og balanseoppdateringer..

Fordeler

Et stort antall mynter

På Bittrex-plattformen er det et enestående antall mynter tilgjengelig å kjøpe, selge, handle og holde. Faktisk er det over 450 handelspar på Bittrex.

Tilgjengelighet

Bittrex er tilgjengelig over hele verden, noe som betyr at de er åpne for virksomhet for nesten alle som ønsker å kjøpe eller selge kryptovalutaer.

Brukerstøtte

Bittrex har noen av de beste kundesupportene rundt da de har åpnet kanaler på sosiale medieplattformer som Facebook og Twitter. Selv deres normale støtteplattform har vært kjent for å ha rimelige svartider, samt raske oppløsninger.

Sikkerhet

Sikkerhetsnivået på denne plattformen er nok til å avskrekke selv de mest trygge nettkriminelle. Med sine mange lag med tyveribeskyttelse og sikkerhet er det lett å se hvorfor kryptosamfunnet strømmer til Bittrex. De er sikre på Bittrexs evne til å holde brukerfondene trygge.

Lav minimumsgrense for handel

Bittrex har noen av de laveste minimumshandelsgrensene i markedet. Med en minimum handelsstørrelse på .0005BTC over hele linja, gir dette brukere med mindre porteføljer fortsatt muligheten til å dra nytte av nye handelsstrategier som ombalansering.

Ulemper

Langvarig bekreftelsesprosess

Ok, så det er noen ting som Bittrex også kan jobbe med, for eksempel hvor lang tid det tar for bekreftelsesprosessen. Fordi det er så mange nye medlemmer, er det bare så mange mennesker de kan behandle til enhver tid, så du må være tålmodig med prosessen.

Lite utvalg av Fiat-handelspar

Dessverre er det eneste fiat-handelsparet på Bittrex USD. Mens mange kryptovalutahandlere mener at det er i mot ånden fra krypto å holde midlene knyttet til et fiat-handelspar, forstår realistisk mange institusjoner og større aktører i rommet viktigheten av å tilby et variert utvalg av fiat-handelsalternativer. Å jobbe mot å bli en kryptovaluta på rampen vil kreve at Bittrex øker fiat-alternativene for utveksling.

Konklusjon

Det er hundrevis, kanskje tusenvis av utvekslingsplattformer for kryptovalutaer ute i verden akkurat nå, som alle har sine egne unike funksjoner og fordeler. Bittrex ser ut til å være en av plattformene folk stadig kommer tilbake til, rett og slett fordi det er en enkel plattform å bruke. Sikkerheten, brukergrensesnittet, aktivautvalget og kundeservicen gjør Bittrex til den komplette pakken. Få negative ting kan virkelig sies om denne utvekslingen.

Totalvurdering – 4.8

Bittrex er en fantastisk utveksling fra ende til annen. Faktisk gir vi Bittrex våre høyeste karakterer av enhver utveksling vi har vurdert. Med bare noen få mindre justeringer, ville Bittrex være intet mindre enn perfekt. Virkelig, børsen å slå i fremtiden.

Ytterligere lesing

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Kraken Review – Utvekslingsfunksjoner, handelsavgifter og sikkerhet

Automatiserte kryptovalutaindeksfond – personlig kapitalforvaltning

Portefølje rebalansering for kryptovaluta

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er et kryptovalutaporteføljestyringsprogram som støtter alle større kryptobørser inkludert Bittrex. Å koble Bittrex-kontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere handelsstrategien. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data om handel eller ordrebok i sanntid, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me