Bityard Review: Komplett Exchange-oversikt

Bityard er en relativt ny Singapore-basert børs som prøver å tilby en unik og ukomplisert leveraged handelsopplevelse. I hovedsak: komplekst produkt, enkel handel.

De tilbyr handel på opptil 8 forskjellige kryptovalutaer med en innflytelse på opptil 100 ganger. De prøver å finne en unik balanse mellom å tilby kompliserte finansielle instrumenter gjennom et forenklet og intuitivt brukergrensesnitt.

Kan de imidlertid stole på?

I denne Bityard-gjennomgangen er dette nøyaktig hva vi vil prøve å finne ut av. Vi vil også gi deg noen viktige tips og tips når det gjelder handel der.

Bityard Oversikt

Bityard er en børs som ble etablert i 2019 og er basert i Singapore. De er registrert som Bityard Blockchain Foundation begrenset og har adresser på Paya Lebar Square Singapore.

Hovedproduktene som tilbys av børsen er leverede handelsinstrumenter på mange forskjellige kryptovalutaer. De viktigste skillene mellom dette er utveksling er de lave inngangsnivåene, så vel som deres unike kontraktstilbud. De prøver å være mer forenklede enn slike som BitMEX eller Prime XBT.

De er også en av de få levererte kryptovaluta-børsene som har reguleringslisenser. Disse inkluderer lisenser i USA, Australia, Estland og Singapore.

Siden de ble lansert i fjor, har de utvidet tilbudet til over 150 land over hele verden. De har oversatt nettstedet sitt til åtte forskjellige språk for å imøtekomme denne utvidede kundebasen.

Noe annet som umiddelbart skiller dem fra noen av de andre børsene vi har gjennomgått, er at de ikke har noen begrensede regioner. Alle i verden kan opprette en konto der og begynne å handle.

Er Bityard trygt?

Dette er et av de viktigste spørsmålene enhver næringsdrivende kan stille. Sikkerheten til midlene dine og sikkerheten som børsen gir er av største betydning.

Så hvordan stabler Bityard seg sammen?

Vel, det er en rekke ting som vi liker å se individuelt på når vi vurderer dette. Disse inkluderer utvekslingssikkerhet, lisenser, risikostyring og brukersidesikkerhet.

Forskrifter

Det første du bør være oppmerksom på er at Bityard har lisenser fra 4 forskjellige landstilsynsmyndigheter. Disse inkluderer slike som USA, Estland, Singapore og Australia.

Bityard finansielle lisenser

De økonomiske lisensene som Bityard innehar

Du kan se de fulle lisensene på deres hjemmeside. Disse forskriftene er viktige ettersom de viser at Bityard har myndighet til å operere i disse regionene som en pengeservicevirksomhet. Så du kan være sikker på at de ikke vil stikke av med pengene dine.

Utvekslingssikkerhet

Gitt at du sender kryptovaluta til børsen, vil du være sikker på at de beskytter myntene dine. Dette er grunnen til at Bityard bruker flere lommebøker som er lagret offline i kalde omgivelser.

“Kjølerom” er kanskje den beste måten å beskytte midlene mot en hacker, da det ikke er tilgjengelig fra internett. Bityard holder hoveddelen av midlene i fryselager med bare en mindre del i “hot lommebøker” som brukes til å betale uttak / ta innskudd.

Når det gjelder markedsrisiko, er ikke Bityard som andre gearede børser ved at de ikke har et forsikringsfond. I stedet har de sanntidsverktøy for risiko- og risikostyring som overvåker markedsposisjoner og eksponering.

Kommunikasjonssikkerhet

Som du vil ha lagt merke til, har Bityard full SSL-kryptering, noe som betyr at når du sender dokumenter eller kommuniserer med dem – er det en sikker kommunikasjon.

Bityard SSL

Sikker hengelås & Bityard SSL-sertifikat

Dette er også en fin måte for deg å kunne oppdage phishing-forsøk. Hvis du lander på et nettsted og de ikke har den sikre hengelåsen i nettleseren, betyr det at du mest sannsynlig er på et phishing-nettsted. Dette betyr at du må gå umiddelbart for å unngå risikoen for at dine detaljer blir eksponert.

Brukersiden sikkerhet

Svært ofte er du den første sikkerhetslinjen med kontoen din. Derfor er det flott å se at Bityard har levert verktøy for å beskytte kontoen din fra å bli kompromittert av en hacker.

Den første av disse er tofaktorautentisering. Hvis du binder telefonen, mottar du en tekstmelding for å bekrefte påloggingen når du logger på. Dette betyr at selv om hackeren har passordet ditt, kan de ikke logge inn.

Bityard Two Factor

Bindende SMS & E-post til Bityard

Et annet sikkerhetsnivå er å sette opp en nål for å kunne akseptere uttak. Dette er et ekstra beskyttelseslag og kan forhindre enhver form for uautoriserte uttak fra kontoen din. Vær oppmerksom på at PIN-koden din må være forskjellig fra passordet ditt.

Eiendomsdekning & Instrumenter

Når det gjelder instrumentene som handles på Bityard, er disse ikke futures. De er leveraged kontrakter som fungerer veldig mye som en Kontrakt for forskjell (CFD).

Som sådan er det ingen ordrebøker hos Bityard. Når du handler handler du om å bytte en handel som matches av børsen selv. Fordelen med dette er at du ikke får noen ordrenedslag på dine handler.

Slippage ❓: Dette er når størrelsen på bestillingen er for stor til at markedet kan håndtere, og prisen du sannsynligvis vil få, “glippes” fra den nåværende.

Når du handler med Bityard, gjør du det på marginen. Dette betyr at marginen du legger ned er en brøkdel av hele handelsbeløpet og innebærer en gjeldsposisjon. Hos Bityard går gearingen helt opp til 100 ganger.

Bityard eiendeler

Noen av eiendelene til handel i Bityard

Dette bringer oss frem til et viktig poeng: Du trenger ikke å bruke 100x gearing. Dette er kanskje for risikabelt. Du kan alltid starte på lavere nivåer som 10-20x gearing.

Når det gjelder aktivadekningen, har du et ganske anstendig utvalg å handle på Bityard. De tilbyr følgende: Bitcoin Cash, Bitcoin, DASH, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, LINK, Litecoin, Tron & XRP. Dette er ganske omfattende og er mer enn andre børser som Bybit et al.

Margin

Den nøyaktige marginen og følgelig utnyttelsen du kan ta, vil avhenge av størrelsen på handelen. Margen kan justeres ned for noen av de større handler bare for å styre risikoen ved børsen.

Vi oppfordrer deg til å ta en titt på de individuelle margingrensene på børsen, men for å gi deg en ide om hva dette er, nedenfor er margingrensene for Bitcoin.

Bitcoin marginenivåer

Bitcoin Margin Levels på Bityard

Det er også viktig å påpeke at på Bityard vil du ikke bli avviklet. Dette er fordi de har et system med isolert margin. Dette betyr at marginen du har satt av til handelen holdes atskilt fra resten av handelsposisjonene dine.

Dette er i motsetning til de andre børsene som har “kryssmargin”. I dette tilfellet kan margen justeres på tvers av de forskjellige andre posisjonene.

K-Line vektet gjennomsnitt

Gitt at Bityard ikke har egne ordrebøker, må de hente inn eksterne Bitcoin-prisdata. For å sikre at dette er gjort på en gjennomsiktig måte, vil de bruke en vektet gjennomsnittlig tilnærming “K line”.

Hva dette betyr er at prisen de refererer til for sine kontrakter på børsen er et gjennomsnitt av prisen på en rekke forskjellige børser. I dette tilfellet er de refererte børsene Binance, OKEx og Huobi. Vektene er henholdsvis 30%, 40% og 30%.

Avgifter

Avgifter er uten tvil en av de tingene som kan komme tilbake og bite på lang sikt. De har tross alt direkte innvirkning på din langsiktige lønnsomhet.

Noe du kan sette pris på hos Bityard er hvor enkle handelsavgiftene deres er. Du vil bli belastet en provisjon på 0,05% ved inn- og utreise fra stillingen. Så med andre ord er gebyret du blir belastet:

Åpningsgebyr = margin * gearing * 0,05%

Avslutningsgebyr = margin * gearing * 0,05%

I motsetning til de sentrene som har ordrebøker, er det dessverre ingen eksempler på “maker” eller “taker” avgifter. Dette er fordi det ikke er behov for likviditet ettersom den blir møtt av Bityard selv.

Når det gjelder de andre avgiftene du sannsynligvis vil pådra deg, har du også det som kalles “overnattingsavgift”. Dette er i utgangspunktet avgiften du må betale for å holde bestillingen din over natten. Dette beregnes som:

Overnattingsgebyr = margin * utnyttelse * 0,045% * dager

Du må imidlertid merke deg at stillinger ikke automatisk holdes åpne over natten. Dette er noe du må velge når du handler på plattformen (vi vil dekke litt om det). Overnattingsgebyret vil bli belastet kl 05:55:00 (GMT + 8, Singapore-tid).

Til slutt, når det gjelder innskudds- og uttaksgebyrer, vil du ikke bli belastet noen avgifter på et innskudd. Men når du gjør et uttak, må du betale 2 USDT.

Bityard-registrering

Hvis du har bestemt deg for at du vil prøve Bityard, må du opprette en konto. Dette kan enten gjøres med en e-postadresse eller et mobilnummer. Når du har sendt inn det, må du bekrefte e-posten din.

Registreringsskjema for Bityard

Registreringsskjema

Når du er logget inn, kan du begynne å handle med en gang. Det er ikke nødvendig å fullføre noen form for KYC her, med mindre du skal finansiere kontoen din med Fiat-valuta.

Demokonto

En av de beste måtene å få en følelse av hvordan Bityard-plattformen fungerer, er å bruke en demo-konto. Disse lar deg bruke plattformen til sin fulle funksjonalitet uten å risikere dine opprinnelige midler.

Det er også gratis og inkludert i det øyeblikket du registrerer en konto. Du trenger ikke å registrere en egen demo-konto for å begynne å handle med. Du vil kunne veksle mellom demoen og live-kontoen nederst til venstre på plattformen.

Innskudd og uttak

Innskudd på Bityard er ganske enkle og kan gjøres med hvilken som helst kryptovaluta. Mens du er logget inn, går du videre til “Panel” og trykker deretter på “Innskudd”. Her har du en oversikt hvor du kan velge en mynt.

Vær oppmerksom på at hvis du skal finansiere i Tether (USDT), er det tre forskjellige alternativer her. Du kan enten finansiere i TRC20, ERC20 eller OMNI. Når du klikker på mynten, vil den trekke opp enten QR-koden eller adressen.

Bityard USDT innskudd

Bityard innskuddsskjemaer

Hvor lang tid innskuddet tar, avhenger av mynten du sender. Hver av de forskjellige myntene krever at en viss bekreftelse skal fullføres før de blir kreditert på kontoen din.

Blokker Explorer ��: Hvis du ønsket å se nøyaktig hvor lang tid innskuddet ditt ville ta, kan du bruke en blockchain block explorer.

Når det gjelder fiat-finansiering, er dette for øyeblikket bare tilgjengelig i Vietnam og Kina. Når jeg snakket med teamet på live chat, fortalte de meg imidlertid at de etter hvert vil lansere denne “OTC-funksjonen” til resten av verden..

Ta ut

Når det gjelder uttak, kan disse bare gjøres i Tether (USDT). Vær oppmerksom på at det minste $ 50 for toppen av $ 2-avgiften. Så du trenger $ 52 på kontoen din for å kunne ta ut.

Bityard Uttak

Behandler uttak hos Bityard

Uttak er like enkelt som finansiering. Du trenger bare å gå videre for å “trekke ut” og deretter velge typen Tether-adresse du vil trekke deg tilbake til.

Advarsel ⚠️: Forsikre deg om at du har valgt riktig adresse å sende til. Hvis du sender til feil USDT-adresse, kan du miste tilgangen til midlene dine for alltid.

Før du kan gjøre uttaket, må du sette opp en PIN-adresse i tilfelle du ikke allerede har gjort det. Til slutt trenger du bare å trykke “Uttak”, og de vil behandle det med sin neste runde med transaksjoner. Du kan bruke det samme blockchain explorer-verktøyet som jeg nevnte ovenfor.

Bityard handelsplattform

Det er på tide å ta en titt inn i dyrets mage – handelsplattformen.

Det første du vil merke når du lander på Bityard-plattformen, er hvor forenklet det er. For det første bør du merke deg at oppsettet er justerbart. Du kan også øke størrelsen på diagrammet for å gjøre analysen din.

Men med standardoppsettet har du alle markedene dine til venstre der du kan velge hvilken du vil handle. Så i sentrum har du kartene dine, til høyre bestillingsskjemaene dine, og deretter under har du alle dine tidligere og live bestillinger.

Bityard-plattformen

Bityard nettbasert handelsplattform-brukergrensesnitt

Når det gjelder selve kartene, er de ikke de mest avanserte vi har sett. Du kan egentlig ikke bruke noen form for tekniske indikatorer og verktøy. Du kan imidlertid kartlegge noen trendlinjer og mønstre med noen av tegneverktøyene de har gitt.

Nattugler ��️: Du kan bytte fargevalg på nettstedet og flytte det til det mørke brukergrensesnittet hvis det er noe du foretrekker

Selv om du ikke kan gjøre noen form for avansert teknisk analyse på disse kartene, kan du alltid gjøre det på et eget kartsted som tradingview. Deretter kan du plassere dine bestillinger på Bityard. De har valgt dette enkle diagrammet ettersom de vil gjøre det ryddig for nybegynnere.

Som nevnt, under diagrammet har du all ordrehåndtering hvor du kan justere live og ventende ordrer. En ganske fin funksjon som de har, er at du kan lukke alle stillingene du har på en gang.

Hvis du blar ned litt nedenfor bestillingsskjemaet, vil du se beskrivelsen av eiendelen. Dette gir deg mer informasjon om hva kryptovalutaen er og hvordan kontraktene fungerer.

Bestill skjemaer

Som resten av plattformen vil du legge merke til hvor enkelt bestillingsskjemaet er. Du har ikke så mye funksjonalitet rundt ordreparametrene som ordretid osv.

Det er to typer ordrer du kan plassere hos Bityard:

  • Markedsordre: Dette er en ordre som du legger inn til den nøyaktige markedsrenten. Det vil være den siste handlede prisen som har gått gjennom på Bityard-plattformen
  • Begrens rekkefølge: Dette er en ordre som er plassert borte fra markedsrenten og som vil bli utført når den når den. Dette kan være over for en salgsordre eller under for en kjøpsordre.

Når du har valgt bestillingen du vil plassere, må du velge den innflytelsen du er villig til å handle med. Ikke glem at dette nøyaktige tallet vil avhenge av hvor stor den totale handelsstørrelsen er.

Bityard bestillingsskjemaer

Bityard bestillingsskjema og SL / TP-innstillinger

Du vil også se øverst til høyre i bestillingsskjemaet, du har muligheten til å velge Take Profit (TP) nivå samt Stop Loss (SL) forholdet. Her kan du også velge om du vil at den skal holdes over natten, samt ordrebekreftelser.

Topptips ��: Du bør alltid angi Take Profits og stoppe tap når du starter utvekslingen. Dette kan fjerne den følelsesmessige komponenten fra handelen og vil utføre handelen mens du sover

Du bør også være oppmerksom på at maksimal Take Profit du kan angi er 500%. Dette er på grunn av hvor ustabile kryptovalutaer kan være.

Mobilapp

Det kan komme en tid da du trenger å være borte fra skrivebordet ditt, og det er her mobilappen kan være nyttig.

Bityard-mobilappen tar mange av de samme køene fra selve plattformen. Du har også ganske fin funksjonalitet som å kunne trekke opp et diagram og overvåke posisjonene dine samt bestillingsfunksjoner med ett trykk.

Appen er tilgjengelig på både iOS og Android i begge Itunes butikk i tillegg til Google Play. For å få en bedre forståelse av hva brukerne synes om det, bestemte vi oss for å gå videre til vurderingene her.

Bityard-rangeringer

Bityard-rangeringer i iTunes & Play Store

Som du kan se, er det ganske gode anmeldelser av appen i iTunes hvor de har over 4,3 stjerner totalt. Over i Play-butikken er vurderingen mye mer polarisert der de ser ut til å bare ha 3,2 stjerner.

Det ser ut til at de fleste tilbakemeldingene her ser ut til å være sentrert rundt det faktum at det bare er på kinesisk. Det har ikke kommet noen tilbakemelding fra utviklerne på Bityard, men man håper de snart skal gi ut en engelsk versjon.

Så bør du bruke mobilhandel?

Vel, jeg er ikke den største fanen av det generelt, men hvis det er det eneste alternativet for deg når du sitter fast for valg, bør du gi Bityard-appen en sjanse.

Kundeservice

Ofte er en av de mest frustrerende tingene vi ser med handelsmenn når de må takle skitten kundesupport på børser. Dager som venter på slutten for at billettene skal bli besvart. Derfor er det derfor det er et så viktig kriterium at vi tester på børsene.

Hos Bityard er den raskeste og enkleste måten å få tak i dem på, ved hjelp av live chat-funksjonen. Da vi prøvde dette ved en rekke anledninger, ble vi hjulpet nesten umiddelbart.

Bityard Live Chat

Live Chat Agenter

De koblet oss til en agent som var utrolig nyttig hver gang vi nådde ut. Dette var til tross for tiden på dagen. Dette er flott å se og bør være en standard som andre børser bør prøve å sette.

Hvis du imidlertid er litt mer gammel skole, kan du alltid kontakte dem på e-postadressen deres ([email protected]) og de vil prøve å komme tilbake til deg.

Sosiale medier ��: Hvis du har prøvd å nå ut til dem via e-post og de ikke har svart, kan du alltid nå dem på sosiale medier. Dette inkluderer Twitter, Telegram og Facebook.

Til slutt, hvis spørsmålet ditt er mer rutinemessig, kan du alltid bare bruke det omfattende FAQ-seksjonen. De har alle spørsmålene som andre handelsmenn har stilt, slik at du kan være sikker på at de mer generelle spørsmålene dine har blitt besvart der.

Forfremmelse

Noe ganske pent med Bityard er at de har en rekke kampanjer og bonuser som lar deg tjene gratis kryptovaluta. Dette kan være en fin måte for deg å øke handelen din.

Denne kryptoen tjenes på å bare gjøre en rekke elementære ting på plattformen. Disse inkluderer ting som å sette opp et brukernavn, binde en e-post eller et telefonnummer, gjennomføre en enkel live- eller demo-handel, og overgå visse handler. Du kan se hele listen på deres belønningsside.

Bityard-kampanjer

Noen av kampanjene på Bityard

Når du oppretter en konto, har du også muligheten til å tjene sitt proprietære BYD-token. Dette er et plattformtoken som er utstedt av Bityard med en samlet forsyning på 210 millioner. Du får 6 BYD etter aktivering.

Noe annet som vi syntes var ganske spennende med Bityard, er deres daglige gruvedrift. Hver dag gir de bort gratis krypto som du kan bryte over på gruvesiden deres. Alt du trenger å gjøre for å gjøre krav på dem er å klikke på dem.

Bityard Mining

Bityard Mining returnerer

Vær imidlertid oppmerksom på at disse gruvebelønningene er gavepenger og bare kan brukes til å redusere handelsavgiftene. De kan ikke trekkes ut av kontoen din. Gavepengene blir automatisk trukket når du bestiller.

Henvis en venn

Hvis du har vært ganske fornøyd med din handel på Bityard, kan du tjene penger på å henvise venner, familie og følgere. Dette er gjennom deres “referer en venn” -ramme.

De har noe av det høyeste inntjeningspotensialet på markedet der tilknyttede selskaper kan tjene opptil 60% av provisjonen fra de handelsmennene de henviser. Du kan se en fullstendig oversikt over kommisjonsnivåene her:

Bityard tilknyttede selskaper

Opptjeningspotensial for å henvise handelsmenn

Bortsett fra inntjeningspotensialet hos Bityard, får tilknyttede selskaper også dedikert 1-på-støtte samt sanntidsavregning av kommisjonene sine. Du vil også få en flerdimensjonal rapport som kan gi deg en oversikt over hvordan henvisningsstatistikken din ser ut.

Morsom fakta ��: Den berømte Muay Thai kickboxeren, Buacaw Banchamek, støttet åpent Bityard i et Facebook-innlegg. Du kan lese mer om det her.

Hvis du vil bli med i programmet, trenger du bare å ta henvisningskoblingen din. Du finner denne rett på tilknyttet side til høyre her.

Forbedringsområder

Nå mens det er en rekke ting som vi virkelig likte med Bityard, er det bare passende at vi går gjennom noen av forbedringsområdene som vi mener var berettiget..

For det første ville det være flott å se flere finansieringsalternativer bortsett fra kryptovaluta. Svært ofte har de som ikke har kryptovaluta i utgangspunktet sine midler i krypto. Det ville være flott å ha noen fiat-finansieringsalternativer som USD eller EUR.

Det ville også være flott om brukere kunne ta ut andre eiendeler bortsett fra USDT. Hvis du handler en kryptovaluta som Bitcoin på plattformen, er det bare passende at du skal kunne trekke den.

Når det gjelder sikkerhet, ville det være bra for deres tofaktorautentisering at de tilbød Google-autentisering. SMS-basert autentisering er risikabelt ettersom det åpner brukere for sim-swap-svindel.

Det ville også være flott hvis det var litt mer kartfunksjonalitet. Vi vet at de bruker det gjeldende skjemaet for å forenkle, men det kan være de handelsmennene som vil ha litt mer å jobbe med når de handler.

Endelig er dette fortsatt en helt ny børs som betyr at den ikke har en etablert track record. Imidlertid, hvis de opprettholder samme kundeservicenivå og standarder, kan dette komme etter hvert.

Konklusjon

Oppsummert er dette en flott leveraged exchange som gjør kompliserte instrumenter enkle å bruke for tradere på alle ferdighetsnivåer. En handelsopplevelse uten glidning og avvikling.

Det er også ganske sikkert gitt at de har lisenser fra 4 forskjellige regulatorer. Legg til det avanserte mynthåndteringsprotokollene og risikostyringspolitikken, og du har en ganske sikker børs å handle med.

Vi fant også at kundestøtten deres var blant de beste med agenter som visste hva de snakket om. De svarte oss på under 1 minutt uavhengig av tid på dagen.

Selvfølgelig er det noen forbedringsområder som vi fremhevet. Imidlertid, hvis de var mottakelige for denne gjennomgangen, kunne de implementere endringer som kunne ta handelsopplevelsen til neste nivå.

Så bør du bruke dem?

Vel, hvis du leter etter en nybegynnervennlig leveraged exchange med anstendig aktivadekning og førsteklasses støtte, bør det definitivt vurderes. I samsvar med monikeren deres tilbyr de et komplekst produkt som handles enkelt.

Advarsel ⚡️: Handel med leveraged futures-produkter er utrolig risikabelt. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me