Blockchain-kompatibel Fiat kommer! Hva betyr dette?

21. februar tok Charlie Lee fra Litecoin til Twitter og laget en kryptisk tweet om WEG Banks spennende produktpipeline. Det er unødvendig å si at løftet om at en tradisjonell bankinstitusjon skulle bli mer involvert i kryptovaluta, gikk veldig bra ned i Crypto Twitterverse:

Hvilke spennende nye produkter antydet Charlie Lee om? En uke senere ser det ut til at vi har ett av svarene, og det ser ut til at det involverer WEG Banks nye partnere, Nimiq og Agora Trade.

Blueprint For A New Crypto-to-Fiat Bridge

Nimiq, et forstyrrende kryptobetalingssystem, kunngjorde nylig at prosjektet har laget tegningen for å lage fiat-valuta (USD, EUR, osv.) blockchain-kompatibel. Arbeidet med denne nye Crypto-to-Fiat-broen har blitt forfulgt i samarbeid med både WEG Bank og Agora Trade.

I et nøtteskall er denne innovasjonen fokusert på å lage fiat-valutaer, som Euro, oppfører seg direkte som om det var et tegn på blockchain. Dette muliggjør sømløs verdiutveksling mellom krypto og tradisjonell bankverden.

Partnere med WEG Bank

Medlemmene av partnerskapet. Bilde via Weg-Bank

Videre har Nimiq fjernet behovet for et enkelt sentralisert mellomledd, f.eks. betalingsbehandlere og børser, for å kontrollere de to eiendelene som handles. Enda bedre, dette fungerer uten at en tredjepart noen gang kontrollerer de private nøklene til krypto eiendelen.

Nå kan dette høres ut som en ordsalat for mange mennesker. Enkelt sagt, alt dette betyr at Nimiq har funnet en måte for kryptoholdere å selge myntene sine direkte til fiat-bankkontoinnehavere og omvendt, uten å overlate kryptoaktiva til en tredjepart som en børs.

Alle som faktisk har kjøpt eller solgt krypto eiendeler for fiat valuta, vil vite at det ikke er så rett frem eller sømløst som det burde være. Faktisk kan du vente et par dager på at fiat-innskuddet ditt treffer Coinbase, og så må du overføre Bitcoin eller Ethereum til en krypto-til-kryptobørs for å kjøpe alt altcoinet du ønsker.

Alt dette skaper en kjede med bøyler å hoppe gjennom, og sannheten er at mange bare gir opp. Det er dårlige nyheter for bredere kryptoadopsjon.

i tillegg Quadriga-skandale, der en kryptokursutveksling angivelig mistet de private nøklene til 135 millioner dollar av brukerfond, fremhever fordelene med å gi kryptoholdere en alternativ måte å selge myntene sine for fiat-valuta uten å måtte overlate private nøkler til en børs.

Nimiqs nye tilnærming tar sikte på å revolusjonere hvordan verdien utveksles mellom det tradisjonelle banksystemet og kryptovalutauniverset, ved å fjerne mange av komplikasjonene og hindringene som eksisterer.

Ikke bare er denne innovasjonen forstyrrende for nåværende kryptovalutaholdere, men den har potensial til å gjøre kryptovalutamarkeder betydelig mer tilgjengelige og tryggere for nye kryptosupportere..

Blockchain-kompatibel Fiat: Hvordan er det forstyrrende??

Nimiqs nye tegning har potensialet til eliminere unødvendige mellommenn for kryptoholdere og selgere.

Online kryptobetalingsprosessorer:

Jevn ut friksjonen som eksisterer mellom kryptovalutaen og den tradisjonelle bankverdenen, ved å muliggjøre utveksling av verdi mellom de to økosystemene. Problemet er at disse mellommennene (som Simplex) vanligvis tar opptil 5% på transaksjoner og legger til enda et lag som kryptoholdere må stole på.

Nimiqs nye krypto-til-fiat-bro kan forstyrre og fjerne behovet for online kryptobetalingsprosessorer. Ved direkte integrering med desentraliserte sentraler eliminerer det behovet for tredjeparts forvaringsprosessorer som BitPay.

Over-the-counter (OTC)

I følge TABB Group research, disse markedene er tre ganger større enn valutamarkeder, og de samsvarer ganske enkelt med verdifulle kryptoholdere med høyverdige fiat-kjøpere.

Unødvendig å si at OTC-operatører tar betydelige avgifter for denne tjenesten, og hvis Nimiqs nye løsning når skala, kan det utgjøre en betydelig utfordring for disse markedene ved å tilby en praktisk og effektiv løsning for å matche og utføre overføringer mellom krypto og fiat.

Stablecoins

Dette markedet står for tiden på ~ 2,8 milliarder dollar. En av de viktigste bruksområdene for stabile mynter (som prøver å replikere dollarens verdi) gir en praktisk måte for kryptoeiere å sikre seg mot kryptomarkedets volatilitet..

Nimiqs nye krypto-til-fiat-bro er satt til å gi kryptoeiere en ny og praktisk måte å flytte pengene sine til ekte fiat, samtidig som det fjerner behovet for å stole på ikke-reviderte stabile mynter.

Hei Nimiq OASIS

Nimiq, jobber med WEG Bank AG og ikke-frihetsberøvende kryptokursutveksling Agora. Handel, er banebrytende for en helt ny tilnærming til hvordan banker håndterer krypto ved å bygge en krypto-til-fiat-bro.

Hvis disse navnene høres kjent ut, er det fordi Litecoin og TokenPay hver har a innsats i WEG Bank og Reto Trinkler laget Forbes ‘30 Under 30’-listen.

Dette er et revolusjonerende samarbeid som kan gi den forstyrrelsen som er nødvendig for å innlede masseadopsjon av krypto ved å gjøre det langt enklere å grensesnitt mellom fiat og krypto..

Nimiq OASIS

Bilde via Nimiq

Den banebrytende tegningen tillater fiat-valuta, som Euro selv, for å oppføre seg som om det var et symbol på blockchain. Teknologien kalles Nimiq OASIS (Openn ENsett Swap Jeginteraksjon Scheme), som er mellomlagsløsningen som forbinder Agora Trade med WEG Bank.

Fordi det gjør det mulig for fiat å kryptobytte, fungerer dette uten å måtte utstede eller bruke stabile mynter. Flere detaljer om denne innovative løsningen finner du på Nimiqs offisielle blogg.

Nimiq OASIS kan forstyrre hvordan krypto kjøpes og selges med fiat-valuta. Jo bredere visjonen er å la andre børser, bank, fiat og kryptovaluta integrere og utnytte Nimiq OASIS i fremtiden. Dette vil tillate enda flere kryptobrukere og finansinstitusjoner å eliminere mellommenn som betalingsprosessorer og muliggjøre praktiske verdioverføringer mellom de to økosystemene.

Nimiqs nåværende partnere ga følgende uttalelser om samarbeidet. I følge Matthias von Hauff, Konsernsjef i WEG Bank AG:

I løpet av de siste 12 månedene har vi sett på forskjellige måter å utvide kjernebankaktivitetene våre inn i blockchain-samfunnet. Med Nimiq har vi kunnet utvikle ikke bare et landemerke for betalingsgrensesnitt som har potensial til å revolusjonere måten vi håndterer kryptovalutaer på, men også et innovativt og kraftig partnerskap.

Og ifølge Reto Trinkler, medstifteren av Agora Trade:

Overregulering og mangel på innovasjon fører til utvikling av depotbørs og finansielle mellommenn som stablecoins. Ved å kombinere et brukervennlig betalingstoken, en ikke-depotbørs og en innovativ fiat-bank, går vi tilbake til hjertet av det blockchain handler om; Selv suverenitet og fjerning av unødvendige mellommenn

Agora Trade tok også til Twitter etter at Nimiqs offisielle kunngjøring ble gjort. En ting er klart, Nimiq OASIS for å lukke gapet mellom det tradisjonelle banksystemet og kryptovalutamarkedet.

Verden se opp, blockchain-kompatibel fiat kommer!

Utvalgt bilde via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Forfatteren har noe NIM i porteføljen og blir kompensert i en langsiktig uavhengig konsulentkapasitet av Nimiq. Denne artikkelen må ikke tolkes som investeringsråd. Gjør alltid din egen undersøkelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me