Blockset kunngjør nøkkelintegrasjoner for å fullføre Enterprise Blockchain Stack

Blockset av BRD legger til CipherTrace, Ubundet Tech og andre bransjeledere for å forbedre end-to-end evner innen bedriftsanalyse, overholdelse og sikkerhet 

SAN FRANCISCO, CA – (17. september 2020) Enterprise blockchain infrastrukturplattform Blocksett, et nylig lansert verktøy for digital aktiva fra BRD, kunngjorde i dag store partnerskap som utvider omfanget av muligheter for utvikling og implementering av blockchain. Demonstrerer fortsatt fremdrift og adopsjon i blockchain-markedet for bedrifter, og Blocksets partnerskap med CipherTrace, Elliptic, Unbound Tech og Chainalysis muliggjør nye muligheter rundt AML, antisvindel, nøkkelhåndtering og sikkerhet, og on-chain analyse for selskaper som bruker blockchain-initiativer. 

For selskaper som krever stabil, sikker og skalerbar end-to-end blockchain-infrastruktur med maksimal oppetid, representerer Blocksets enkelt API og nye partnerskap en fortsatt ødeleggelse av barrierer for tilgang til rommet. Disse nye teknologipartnerne vil gjøre det mulig for Blocket å tilby nye blockchain- og finansielle tjenesteapplikasjoner med høy markedsberedskap, inkludert disse viktige applikasjonene innen krypto kapitaladministrasjonsprodukter:

  • Evnen til å implementere AML, oppdagelse av transaksjonssvindel og overholdelsesprogrammer 
  • Evnen til å inkludere nøkkeladministrasjons- og sikkerhetsløsninger for digital eiendomsforvaring 
  • Muligheten til å få tilgang til aggregerte flerkjede digitale aktiva-data fra en enkelt kilde-API

“Blocksets suksess så langt har kommet fra vår uovertruffen evne til å forenkle høytekniske problemer på en pålitelig, skalerbar måte for bedriften,” sa Adam Traidman, administrerende direktør og medstifter av BRD. “Disse nye partnerskapene med CipherTrace, Unbound Tech, Elliptic og Chainalysis representerer vårt engasjement for å utvide denne muligheten til et omfattende sett med end-to-end-løsninger for å støtte et bredt spekter av blockchain-initiativer for bedrifter, samtidig som de opprettholder de høyeste standarder integritet og sikkerhet. ”

Blocksets nye liste over partnere inkluderer CipherTrace, kryptokursinformasjonsselskapet; Ubundet teknologi, verdensledende innen kryptografisk nøkkeladministrasjon og beskyttelse; Elliptisk, leverandøren av krypto-aktiva risikostyringsløsninger; og Chainalysis, blockchain-analyseselskapet. 

“Siden lanseringen tidligere i år har Blockset satt tempoet som en ledende blockchain-dataplattform, og har samlet en liste over høyt anerkjente forretningspartnere i en imponerende komprimert tidsramme,” sa Dave Jevans, administrerende direktør i CipherTrace. “Det bransjen trenger er strammere integrering av evner, og vi kunne ikke vært lykkeligere med å tilpasse oss Blockset og dens visjon om tilgjengelighet for blockchain-virksomheter. Blocksets pålitelighet sammen med vår etterretningsplattform gir et ekstremt robust tilbud. ” 

Partnerskapet Blockset-CipherTrace tilbyr utvidelse utover AML, deteksjon av transaksjonssvindel og kryptokurrencyinformasjon for banker, OTC-kontorer og andre finansinstitusjoner, men sørger også for full samsvar med Travel Rule-kravene på plass. Gitt at BRD er en del av PayID og TRISA, det CipherTrace-ledede Trave Rule-initiativet, og det faktum at CipherTrace er compliance-laget for PayID, tilbyr Blockset ledende og fremtidsrettet compliance-tilbud.  

Blockset vil også samarbeide med Chainalysis, den ledende leverandøren av blockchain-analyser i bransjen. Integrasjonen vil benytte Chainalysis KYT (Know Your Transaction), AML-samsvarsløsningen for overvåking av kryptovaluta-transaksjoner, sammensatt av sanntidsscreening, saksbehandling og forbedret due diligence. Chainalysis vil i siste instans gjøre det mulig for Blocksets kunder, nemlig finansinstitusjoner, offentlige etater og kryptovalutafirmaer, å overvåke store mengder kryptovalutaaktivitet og identifisere høyrisiko-transaksjoner kontinuerlig. Med sanntidsvarsler vil partnerskapet tillate overholdelsesteam å fokusere på de mest presserende transaksjonene og oppfylle sine regulatoriske forpliktelser for å rapportere mistenkelig aktivitet.

For å avrunde det omfattende Blockset-tilbudet fungerer Unbound Tech som den offisielle partneren for å muliggjøre distribusjon av bransjeledende depotløsninger. Takket være Unbound Techs kryptografiske ekspertise og bruk av multi-party computation (MPC) for å sikre nøkler på en hvilken som helst enhet, kan institusjoner sørge for at selskapets og brukerens midler lagres med bransjeledende sikkerhet. 

“Det har vært betydelig etterspørsel fra Unbound Techs kunder om noe som Blocksets integrasjonsmuligheter,” sa Yehuda Lindell, administrerende direktør og medstifter av Unbound Tech. “Det gleder meg å utvide kraften til Blocksets dynamiske pakke med verktøy til våre kunder. Vi ser også frem til å sette vår egen unike sikkerhetskryptografiske innsikt i bruk, som en del av et bredere, samarbeidende forsøk på å drive virksomhetsadopsjon. ”

“Når et selskap ønsker en blockchain-løsning, er det vanligvis for et bestemt formål, men de finner raskt andre bruksområder for teknologien, noe som krever kompetanse og skalerbarhet” fortsatte Traidman. “Vårt mål er å være en enkelt, kostnadseffektiv og solid ryggrad i et blockchain-system for bedrifter som institusjoner vil bygge på for fremtiden.” 

For å oppdage hvordan Blockset av BRD kan brukes til å bygge blockchain-løsninger i bedriftsklasse, besøk www.blockset.com. For generell informasjon, besøk www.BRD.com.

– 

Om BRD

BRD er et globalt selskap som gir blockchain-aktiverte finansielle tjenester til mobilgenerasjonen – og gir forbrukerne den enkleste og sikreste måten å kjøpe og beskytte bitcoin og andre kryptovalutaer på. BRD er også produsent av Blockset, en ny hostet blockchain infrastrukturplattform for store bedrifter. BRD ble lansert i 2015 og har hovedkontor i Zürich, Sveits, og er et venturestøttet selskap som har samlet inn 56 millioner dollar fra SBI Holdings, Ripple og andre toppinvestorer med fokus på bank, FinTech og blockchain. BRDs krypto-apper er tilgjengelige for både iOS og Android i 170 land. Med over 5 millioner kunder over hele verden har BRD samlet en anslagsvis $ 6 milliarder dollar i kryptoaktiver under beskyttelse, og er en av de raskest voksende blockchain-aktiverte finansieringsappene for dagligdagse forbrukere. Blockset har allerede samlet en imponerende liste over 20 finansielle titaner som allerede vurderer Blockset i et privat pre-release-program, inkludert SBI Holdings, PayPal, KPMG og Ripples utviklerinitiativ Xpring.

Om CipherTrace

CipherTrace utvikler kryptovaluta-anti-hvitvasking, kryptovaluta-rettsmedisin, blockchain-trusselinformasjon og regulatoriske overvåkingsløsninger. Ledende børser, banker, etterforskere, regulatorer og digitale aktiva-virksomheter bruker CipherTrace for å spore transaksjonsflyt og overholde lovbestemte krav til hvitvasking av penger, og fremmer tillit til kryptovalutaøkonomien. For mer informasjon, besøk: www.ciphertrace.com og følg dem videre Twitter og LinkedIn.

Om ubundet teknologi

I en verden som beveger seg mot alt kryptert, signert og autentisert, er sikker og driftseffektiv kryptografisk infrastruktur et absolutt must for bedrifter. Unbound Techs løsninger utnytter det siste innen MPC-teknologi og er valgt for å sikre mange av verdens største banker og Fortune 500-selskaper. Med et hovedkvarter i Tel Aviv og et internasjonalt hovedkvarter i New York, tilbyr Unbound Tech og NextGen Key Orchestration Platform den kryptografiske infrastrukturen som gjør det mulig for bedrifter over hele verden å enkelt sikre og administrere all sin informasjon og digitale eiendeler. Lær mer på www.unboundtech.com og følg oss videre LinkedIn, Twitter, og Facebook

Om Elliptic

Elliptic er verdensledende innen krypto-eiendomsrisikostyringsløsninger for krypto-aktiva-virksomheter og finansinstitusjoner over hele verden. Elliptic har støttet av SBI Group, AlbionVC, SignalFire, Octopus Ventures og Santander Innoventures, og har vurdert risikoen på transaksjoner verdt flere billioner dollar, og avdekket aktiviteter knyttet til hvitvasking av penger, terroristinnsamling, svindel og andre økonomiske forbrytelser. Elliptic har hovedkontor i London med kontorer i New York, Singapore og Tokyo. For å lære mer, besøk www.elliptic.co og følg oss videre LinkedIn og Twitter.

Om Chainalysis

Chainalysis er blockchain-analyseselskapet som leverer data og analyser til offentlige etater, børser og finansinstitusjoner i 40 land. Våre etterforsknings- og etterlevelsesverktøy, utdannelse og støtte skaper gjennomsiktighet på tvers av blokkjeder, slik at kundene våre kan engasjere seg trygt med kryptovaluta. Støttet av Accel, Benchmark og andre ledende navn innen risikokapital, bygger Chainalysis tillit til blokkjeder. For mer informasjon, besøk www.chainalysis.com.

Kontaktinformasjon

BRD

Spencer Chen, markedssjef

E-post: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en anbefaling av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sine egne undersøkelser før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me