Bread (BRD) Review: Rewards Tokens of the Bread Wallet

Brød (BRD) har fått ganske mye oppmerksomhet den siste tiden, noe som har sett at brødlommeboken utvides til 2 millioner brukere i over 170 land.

Denne premieringsbaserte kryptovalutaen tillater brukere å få rabatter og tilleggstjenester ved å bruke med tokenet. Dette oppmuntrer dem til å forbli innenfor Breads økosystem. Brød er også kjent for å være et av de tidligste prosjektene som fullførte en ICO på Binance Launchpad.

Imidlertid er prosjektet virkelig alt det er hyped opp til å være?

I denne gjennomgangen av Bread vil vi se nærmere på prosjektet, inkludert teknologi, utvikling og kommende veikart. Vi vil også analysere potensielle langvarige brukssaker og massemarkedsvedtakelse av BRD-token.

Brødlommeboken

Vi kan ikke diskutere BRD-token uten å snakke om Brødlommebok. Dette er en mobil kryptovaluta lommebok tilgjengelig for både Android og iOS som gratis nedlasting. Personlig informasjon forblir i din kontroll, da lommeboken ikke krever personlig informasjon for å laste ned eller sette opp.

Brukere kan importere eksisterende lommebøker, eller de kan opprette en ny. Hvis det opprettes en ny lommebok, vil du motta en fraseuttrykk på 12 ord som kan brukes senere for å gjenopprette lommeboken hvis noe skjer med mobilenheten din. De private nøklene som genereres av lommeboken, forblir bare på enheten din, så du trenger ikke å bekymre deg for at brød blir hacket og mistet myntene dine.

Brukergrensesnitt for brødlommebok

Skjermbilder av Bread Wallet i Itunes butikk

Brukergrensesnittet for brødlommeboken er enkelt å bruke, med klare muligheter for sending og mottak av mynter. I noen land har du også muligheten til å kjøpe Bitcoin rett fra lommeboken.

Lommeboken lar deg velge hvor raskt du vil at transaksjonen skal gjennomgå ved å tilby både “normale” og “økonomiske” nettverksgebyrer. Vanlige gebyrer ser vanligvis transaksjoner bekreftet innen 1 time, mens økonomiavgiftene kan ta at transaksjoner tar opptil 24 timer å bli bekreftet.

Brødlommebok er ikke et ideelt valg for langvarig lagring av store mengder Bitcoin eller andre altcoins som støttes, fordi det er en varm lommebok. Det betyr at den alltid er koblet til internett, noe som gjør den mer sårbar for angrep. Brødlommebok er bra for dagligdagse transaksjoner, og for hyppig flytting av mynter.

Brød – desentralisert bank

Brød er ikke bare interessert i å være en kryptovaluta-lommebok med sitt eget lojalitetstoken. Til slutt planlegger de å opprette en desentralisert bank, som er et veldig ambisiøst mål. Med Bread som tilrettelegger for tjenestene som tilbys, samarbeider Bread med globale finansinstitusjoner for å tilby en rekke tjenester.

De tillater allerede brukere å kjøpe Bitcoin gjennom lommeboken med kredittkort, bankkontoer og personlig. Fremtidige tjenester vil omfatte direkte innskudd av lønn i Bitcoin, kjøp og salg av et større utvalg av tokens, betaling av regninger, sporing av investeringsavkastning og mer. Brød ønsker å overføre brukere vekk fra tradisjonell sentralbank og inn i den nye verdenen av desentralisert bank der brukere beholder kontrollen.

Bread Wallet Partners

Partnere for brød lommebok plattform

Brød har tatt en unik tilnærming til dette ved å inngå partnerskap med eksisterende finansinstitusjoner i hvert land. Dette sparer tid og bekostning av at brød blir lovlig kompatible i hvert land.

I stedet jobber brød med lokale partnere.

Så hvis du åpner brødlommeboken din i Singapore, har du de lokale singaporeanske tjenestene og børsene som allerede er lovlig i samsvar med å betjene singaporeanske kunder. Hvis du reiser til Italia og åpner brødlommeboken din, ser du nå tjenester og sentraler som er lovlig i Italia.

Daglige og månedlige kjøpsgrenser for Bitcoin vil variere avhengig av hvilken jurisdiksjon du er i, men i noen land kan du kjøpe opptil $ 20 000 BTC per dag og opptil $ 50 000 per måned. Vær oppmerksom på at når du kjøper Bitcoin, kan det hende du må oppgi ytterligere personlig informasjon.

For øyeblikket viser Bread-nettstedet mer enn to dusin brukssaker som vurderes. Disse er:

Brød økosystem bruk tilfeller

Noen av brukssakene vurderes for brød

Som jeg nevnte tidligere, er det en veldig ambisiøs idé om å skape et desentralisert bankøkosystem. Så langt er bare de tre første elementene på listen inkludert i Bread wallet-appen. Hvis teamet kan samle alle disse andre funksjonene, vil det være et enormt antall bruksområder for BRD-token, og det bør bli ekstremt verdifullt..

Hva er BRD Token?

BRD-token ble utgitt i desember 2017, og den fungerer på en lignende måte som Binance Coin (BNB), som gir Binance-brukere rabatter på transaksjonsgebyrene. Når det gjelder BRD-token, gir det brukere rabatter på tjenestene i brødlommeboken.

For eksempel, hvis det er en avgift på $ 10 for å kjøpe Bitcoin gjennom lommeboken, kan en bruker være i stand til å senke avgiften til $ 5 ved å bruke BRD-tokens. Fremtidige planer er å inkludere et utbytte for BRD-token, slik at brukerne vil bli stimulert til å bare holde BRD-token.

Vanligvis fortsetter kundelojalitetsprogrammer å belønne deg med poeng, og når poengene dine vokser, blir du kvalifisert for større belønninger. Det er ikke mulig med BRD på grunn av den faste forsyningen av tokenet, noe som til slutt vil gjøre det alt annet enn umulig å tjene belønningene på de høyeste nivåene. Brød har en “Belønninger fossKonsept for å løse dette problemet der brukere får tilgang til høyere belønningsnivåer ved å ha et større antall BRD-tokens i lommeboken..

Planen er å låse opp flere nivåer ettersom BRD-token blir stadig vanskeligere å anskaffe. En belønning som allerede ble utgitt var eliminering av Bitcoin-kjøpsgebyrer i en måned. En annen foreslått funksjon er tilgang til telefonbasert kundeservice, noe som er nesten uhørt i kryptovalutaområdet.

BRD-hevingen var som nevnt en av de første som ble fullført på Binances nyutviklede launchpad. Det er visse kriterier som et prosjekt må fullføre før de kan heve på denne plattformen, noe som legger vekt på prosjektet. Det har vært en rekke andre prosjekter som har reist på Binance Launchpad, inkludert BitTorrent (BTT) og Fetch.ai (FET).

Brødteam

Bread ble opprinnelig gitt ut i 2015 som Breadwallet. Den ble opprettet av Aaron Voisine og Adam Traidman og var den første frittstående Bitcoin-lommeboken for iOS-operativsystemet. Fra sin beskjedne begynnelse har brød vokst til 42 ansatte og fortsetter ansettelsen til tross for det uttrukne bjørnemarkedet i kryptovalutaer.

Adam Traidman forblir på Bread som administrerende direktør. Før han lanserte Breadwallet var han med og grunnla wearables-selskapet WearSens. Aaron Voisine forblir ved brødet som president. Før Breadwallet var han medstifter av Lightt, hvor han var medvirkende til den tidlige utformingen av iOS-videoappen..

Brødteammedlemmer

Noen av teammedlemmene fra Bread Wallet

En av de beste rådgiverne for brødlommeboken er Charlie Lee, skaperen av Litecoin. Det er interessant å merke seg at Litecoin-teamet har tatt brødkoden med åpen kildekode og pyntet den i en Litecoin-lommebok som heter LoafWallet. Selv om det ikke er noe Loaf-token ennå, ville det ikke være en overraskelse gitt Litecoins fokus på å bli en betalingsmynt, og det høye transaksjonsvolumet nettverket er i stand til å levere.

Fremtidige planer som teamet har på radaren, tillater salg av Bitcoin og altcoins gjennom brødlommeboken.

Utvikling

En av de beste måtene å bestemme hvor mye arbeid som gjøres på et prosjekt er gjennom deres GitHub. Dette vil gi deg en ide om hvor mye kode som blir presset inn i deres arkiver og dermed hvordan prosjektet kommer.

Noe som vi virkelig likte med Bread Wallet, er at den er helt åpen kildekode. Dette betyr at koden deres stadig blir undersøkt av samfunnet og dermed ytterligere styrket. Videre lar det oss grave i deres forpliktelser og se hvor mye arbeid som blir gjort.

Brødlommebok GitHub

Forplikter seg de siste 12 månedene for mest aktive repoer

Som du kan se fra de tre mest aktive GitHub repos, utviklingen skjer i et nakkehastighet. Det er regelmessige forpliktelser, og prosjektet har ytterligere 16 arkiver totalt. Dette gir ytterligere vekt på påliteligheten til brødøkosystemet og teamet som jobber med det.

BRD Token History

BRD token ICO ble avholdt i desember 2017, og teamet samlet inn 32 millioner dollar på bare 90 minutter. Tokens ble solgt til 900 BRD = 1 ETH, eller $ 0,8055 per BRD. Det er en total forsyning på 88.862.718 BRD. At tilbudet er løst og vil aldri øke.

BRD-token nådde en heltidshøyde på $ 3,44 den 6. januar 2018 og har glidd lavere siden den gang bjørnemarkedet i kryptokurrency har holdt nesten alle kryptokurver deprimert siden begynnelsen av 2018. Fra begynnelsen av mars 2019 har BRD-token klatret av det er lavt, men det forblir ekstremt deprimert rundt $ 0,20-området, eller bare 25% av ICO-prisen.

Binance BRD

Registrer deg på Binance og kjøp BRD-tokens

Hvis du ønsker å kjøpe noen BRD-tokens, er Binance den eneste sentralen der de er tilgjengelige.

BRD er et ERC-20-token, så i tillegg til å lagre dem i brødlommeboken, kan du også lagre dem i alle ERC-20-kompatible lommebøker som MyEtherWallet eller Metamask.

Konklusjon

Målet med å bygge en desentralisert bank er mildt sagt ambisiøst. Og når vi ser på fremdriften som er gjort så langt, kan det ta flere tiår for Bread å realisere sitt mål, spesielt siden den desentraliserte banken de ønsker å bygge vil være et globalt system. Dette vil ta et enormt antall partnerskap og koordinering.

De som allerede bruker Bread wallet-appen for å lagre Bitcoin eller andre mynter, kan ha nytte av å plukke opp noen BRD-tokens, bare for å være sikker på at de kan dra nytte av eventuelle rabatter eller besparelser på tjenester.

Som en investering har token vært dyster så langt, men hvis den har nytte på grunn av lommebokbruk, kan det være verdt å holde, spesielt hvis brødteamet legger til en utbytteaktig funksjon til tokenet.

Utvalgt bilde via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me