Bygg kryptovalutaindeksfond i 2020

>

Reker blir standard porteføljestyringsapplikasjon for kryptorommet. Å tildele en mangfoldig portefølje på hver større børs har aldri vært så lett. Med bare noen få klikk er det nå mulig å automatisere en portefølje som kan spore markedet, utføre en periodisk eller terskelombalanseringsstrategi og forenkle måten du administrerer porteføljen din på..

Vi presenterer Shrimpy Index Fund Builder.

Denne indeksbyggeren er den kraftigste måten å indeksere kryptovalutamarkedet med minimal innsats. I stedet for å velge egendefinerte porteføljer, vil indeksen automatisk kjøpe og selge eiendeler på din favorittbørs for å lage indeksen du ønsker.

Hvorfor bruke reker til indeksering?

I Shrimpy begrenser vi deg ikke til noen få utvalgte indekser. Du får uendelige alternativer for å konfigurere indeksen som fungerer for deg.

  • Velg et hvilket som helst utvalg av eiendeler for indeksen din.

  • Tildel basert på markedsverdi, kvadratrot markedsverdi eller en jevn fordeling.

  • Angi en maksimal prosentallokering per eiendel.

  • Fastsett en minimums prosentallokering per eiendel.

  • Ekskluder eiendeler som indeksen din bør ignorere.

  • Inkluder eiendeler som indeksen din alltid skal inneholde.

  • Angi en bufferbuffesone for å forhindre hyppig bytte av aktiva.

  • Velg en ombalanseringsperiode eller terskel som fungerer for strategien din.

For å bedre forstå hvordan hver av disse konfigurasjonene fungerer, la oss gå gjennom noen eksempler på indekser som kan bygges i Shrimpy-applikasjonen. Først bør vi se på det mest grunnleggende indeksfondet – et som sporer de 10 viktigste eiendelene etter markedsverdi.

Dette er en indeks over de ti beste kryptovalutaene, vektet etter markedsverdi. USDT ble ekskludert fordi det er bundet til en fiat-valuta.

Ser vi på denne indeksen, er det klart at den samlede ytelsen til dette fondet vil være sterkt avhengig av ytelsen til Bitcoin. En portefølje som er sterkt avhengig av ytelsen til en enkelt eiendel kan være en risikabel innsats. Som et resultat kan du bestemme at du vil redusere avhengigheten av Bitcoin ved å sette et tak på den prosentvise tildelingen av en eiendel. La oss si at av hensyn til dette eksemplet vil vi ha en maksimal prosentallokering på 20%.

Shrimpy lar deg enkelt løse dette problemet ved å angi en minimums- og maksimumsallokering for å takle prosentandelen hver eiendel kan ha i porteføljen din. Dette vil forhindre at noen eiendeler opprettholder en målallokering som er større enn den maksimale prosentallokeringen, og fra å oppnå en målallokering mindre enn den minimale prosentallokeringen.

Maksimums- og minprosentene du valgte er helt opp til deg.

I tillegg til å sette en minimums- og maksimumsprosent, la oss late som om du leser artikkelen vår om mangfold, og dette førte til at du ønsket en mer variert portefølje. Artikkelen finner du her:

Kryptobrukere som diversifiserer utfører bedre [Ny forskning]

Nok en gang kan du gjøre dette med Shrimpy. Alt du trenger å gjøre er å angi antall eiendeler du vil ha i indeksen din. Hvis du vil ha eiendeler 12 til 96, inngang 12 – 96. Hvis du ville ha 26 eiendeler, bare skriv inn 26. Det er så enkelt.

Resultatet så langt er en indeks som har 26 eiendeler som er vektet etter markedsverdi og har en maksimal allokeringsprosent på 20%. Denne indeksen vil se ut som følgende:

Dette er en indeks over de 26 beste kryptovalutaene, vektet etter markedsverdi. Maksimal tildeling for et aktivum er begrenset til 20%.

Vi kan raskt se at dette blir et kraftig verktøy for mange brukssaker.

Etter å ha tildelt en så vakker portefølje på 26 eiendeler, la oss si at du ombestemte deg. Du bestemte deg for at du bare vil indeksere de 6 beste kryptovalutaene. I tillegg, kanskje du leste artikkelen vår om optimalisering av fordeling av eiendeler og fastslått at en jevnt fordelt portefølje ville være en bedre strategi. Denne artikkelen finner du her:

Optimalisering av aktivfordeling for ombalansering av kryptovaluta

Shrimpy lar deg umiddelbart endre strategien og implementere denne nye indeksen på få sekunder. Det er det enkleste du noen gang vil gjøre i kryptorommet. Enklere enn å logge på en børs, foreta manuelle handler og prøve å beregne alle prosentene, det er sikkert. La oss ta en titt på hva de resulterende tildelingene vil være i Shrimpy.

Topp 6 eiendeler vektet jevnt.

Nå som porteføljen din er tildelt, lurer du kanskje på hvor mye vedlikehold som kreves.

Vel, ingen.

Shrimpy legger automatisk til og fjerner eiendelene fra tildelingen når de kommer inn og ut av rangeringen du har angitt. Hvis du valgte å holde topp 5 eiendeler etter markedsverdi, vil du alltid ha topp 5, selv når markedet beveger seg og rangeringen endres.

Ombalanseringsperiode

Alle kjenner oss for vår rebalansering, så du kan spørre deg selv “Ok, men balanserer det igjen”.

Ikke vær dum!

Selvfølgelig balanserer det igjen. Velg hvilken som helst ombalanseringsperiode eller terskel. Hvor som helst fra hver 1 time til hver million år. Terskler kan settes fra 1% til 100%. Du har friheten til å velge den rebalanseringsstrategien som fungerer best for deg. Du kan når som helst rebalansere øyeblikkelig ved å klikke “Rebalance Now” -knappen på dashbordet.

Hvis du ikke er kjent med rebalansering, kan du lære mer her:

Portefølje rebalansering for kryptovaluta

Kom i gang i dag

Det er ingen applikasjoner i markedet som kan sammenlignes med reker. Få fleksibiliteten og friheten til en premium-applikasjon til prisen for ingenting. Mens andre applikasjoner lader en arm og et ben, gjør vi kryptoverden til din lekeplass og belaster deg ikke en krone. Kos deg med alt Shrimpy har å tilby registrerer deg i dag.

Fremtiden for indeksering

Reker er banebrytende for kryptoindeksering. Uten å kjøpe et indeksfond kan du få eksponering mot de kraftigste indeksene ved å opprettholde de underliggende eiendelene på Shrimpy og indeksere gjennom Shrimpy Index Fund Builder..

Vi er ikke ferdige med indeksering. Det er flere funksjoner og muligheter som kommer til brukerne våre på Shrimpy-applikasjonen. Når vi utforsker indekseringsalternativer, vil vi fortsette å lansere nye måter å administrere porteføljen din på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me