Bytecoin On The Rise: Vårt eksklusive intervju med Jenny Goldberg

Når du tenker på privatlivskryptovalutaer, kan du tenke på prosjekter som for øyeblikket er opphøyde, for eksempel Monero (XMR) eller Zcash (ZEC). Men hva med den opprinnelige personvernmynten?

Hva var det, og er det fortsatt i gang? Hva er det verdt i dag? Har den en fremtid, eller mål? Vi svarer på alle disse spørsmålene og mer i denne artikkelen, pluss at vi gjør et intervju med en av teammedlemmene i Bytecoin.

Hva er Bytecoin?

Opprettet helt tilbake i juli 2012, Bytecoin var den første kryptovalutaen som brukte CryptoNote algoritme. CryptoNote er det som gir Bytecoin sine personvernfunksjoner som er basert på ringsignaturer. Bytecoin var så unik og interessant at mange populære prosjekter i dag er Bytecoin gafler.

Monero (XMR) er for eksempel en gaffel av Bytecoin. En annen svært populær blockchain, Dash, er overraskende også en gaffel med Bytecoin. Faktisk er Bytecoin bestefar med mange milliarder dollar i kryptovalutaverdi.

CryptoNote-algoritmen ble også designet for ikke bare å tilby sikkerhet, men å gi ASIC-motstand. I dag kan Bytecoin utvinnes av alle som har en standard datamaskin.

Verdi økende

Bytecoin-logo

Bilde via Fotolia

I år så Bytecoin den største økningen i verdi som noensinne er sett. Prisene har gått fra mange brøkdeler av en cent, til nå rundt en halv cent etter en liten nedkjølingsperiode. Dette representerer fortsatt flere størrelser av gevinst i verdi. Bytecoin slo midlertidig høyt $ 0,015 hver under en plutselig økning tidligere denne måneden.

Ettersom Bytecoin tilbyr mange individuelle kryptovalutaenheter (183 milliarder BCN, ifølge coinmarketcap.com), er den totale markedsverdi over 1,1 milliarder dollar..

Vi ønsket å vite mer om Bytecoin, hvor det er i dag, og hvor det skal i fremtiden. Så vi snakket med Jenny Goldberg som er samfunnssjef i Bytecoin. Jenny var veldig elskverdig og ga oss dette tankevekkende intervjuet.

Intervjuet vårt med Jenny Goldberg fra Bytecoin-teamet

Robert DeVoe, myntbyrå:

Er Bytecoin for tiden under aktiv utvikling, eller er det noen markedsførings- eller oppsøkende programmer som kjører for øyeblikket?

Jenny Goldberg, Bytecoin: Ja absolutt. Vi er nå i en aktiv utvikling av helt ny programvare som har vist seg å være den mest stabile, raskeste og enkleste å bruke, selv for en nybegynner..

6. februar kommer den nye offentlige API-betaversjonen ut, som vil øke hastigheten på alle prosessene knyttet til konfigurering, integrering av BCN som betalingsmetode osv. Deretter hardfork, planlagt til 12. juni, som vil forbedre nettverksstabilitet og ta med mange nyttige funksjoner til BCN (inkludert dynamiske avgifter og andre oppdateringer osv.).

På markedsføringssiden er vi nå dypt fokusert på det asiatiske markedet for 1. kvartal. Vi har allerede hatt noen store aktører der og venter på noen nye integrasjoner / partnerskap også. Vi har også forberedt noen spesielle arrangementer for å bringe mer informasjon om Bytecoin til det asiatiske markedet.

Videre skal vi gi mer oppmerksomhet til markedet i Midt-Østen og spre ordet om Bytecoin der. Beslutningen om å gå inn i disse nye markedene ble tatt på grunn av det enorme potensialet for å utvikle kryptovalutaer i disse regionene.

Det er kjent at det asiatiske markedet er dypt involvert i krypto, og Midtøsten har også noen hvaler, så det er god plass for BCN-vekst i begge disse områdene.

RD: Er det noen spesifikke tekniske eller økonomiske fordeler som Bytecoin tilbyr som andre personvern-sentriske valutaer ikke gjør?

JG: Igjen, ja. Bytecoin er en av de raskeste metodene for å sende myntene dine på en anonym måte. Det tar vanligvis opptil 2 minutter før transaksjonen vises i blockchain. Et annet eksempel som skiller BCN fra de andre personvern-sentriske myntene, er at det tilbyr de laveste tilgjengelige avgiftene.

Til slutt er at Bytecoin for tiden ikke er så bredt spredt på kryptomarkedet som andre mynter, noe som gir oss en enorm mulighet for vekst så snart vi vil bli notert på noen potensielle store utvekslingsplattformer..

RD: Hva er noen av de viktigste brukssakene for Bytecoin som for øyeblikket er tilgjengelige?

JG: Bytecoin har økt antall brukstilfeller ved å inngå en rekke nye partnerskap. Nå kan du bestille et rom på et luksuriøst feriested i Montenegro (https://www.dukleyhotels.com/), kjøp en flaske fransk vin (http://domainedecromey.com/), vask bilen din, kjøp domenenavn og en rekke andre produkter uten å vise identiteten din, noe som gir deg absolutt frihet når det gjelder økonomien din.

RD: Hva forutser du for fremtiden til Bytecoin?

JG: I dag er det stor etterspørsel etter å være anonym, og usporbare betalinger er nøkkelen til neste generasjon kryptovaluta. Så snart Bytecoin når nye markeder, vil den kunne bli valgt for vanlig adopsjon. I vår visjon har Bytecoin et stort potensial for vekst. Bytecoin er allerede i topp-30 [når det gjelder] alle kryptovalutaer, men når vi når nye markeder og lager et nytt partnerskap, vil vi føre til helt nye høyder.

RD: Hvis noen skulle si at Bytecoin var i tilbakegang, hvordan ville du svare på eller tilbakevise den ideen?

JG: Så det er mange forskjellige [poeng] som kan tilbakevise den ideen. For det første har Bytecoin økt verdien med nesten 7 ganger i løpet av siste halvår, noe som viser den virkelige tilliten blant kryptoinvestorer i BCN. For det andre jobber hele teamet hardt for å forbedre image av BCN, og mengden oppdateringer vi har gitt ut er en direkte refleksjon av vårt arbeid.

For det tredje har vi allerede inngått mange partnerskap, og vi kommer til å gjøre stadig mer med noen store aktører i kryptomarkedet. Det er en sterk strategi i utviklingen av mynten vår, og 2018 kommer virkelig til å bli året for Bytecoin.

RD: Jeg leste på Wikipedia at det i 2015 ble lagt til smarte kontrakter i veikartet. Har det vært noen fremgang med dette?

JG: I begynnelsen av 2017 var det en ide om å implementere teknologi som var ganske lik smarte kontrakter til Bytecoins blockchain. Vi har gjennomført flere tester, og beviset på unnfangelsen har vist at det er ganske vanskelig å gjøre den riktige prosedyren for integrering.

Hovedmålet med denne implementeringen var å la alle bygge og tilby en ICO på Bytecoins blockchain, men vi har ingen rett til å gi brukerne våre et produkt som har mange risikoer for å mislykkes.

Derfor har vi bestemt oss for å gå tilbake til det på et senere tidspunkt og planlegger å legge alt vi gjør for å utvikle den nåværende programvaren for å gjøre den til den beste, mest pålitelige og pålitelige i hele kryptoverdenen..

Siste tanker

Ved første øyekast kan Bytecoin virke som om den er på siste ben, eller at den er en glemt kryptovaluta. Men det vi lærte fra intervjuet vårt viser tvert imot. Bytecoin ser ut til å være i live og godt, og forbereder seg på det som kan være en stor gjenoppblomstring i nær fremtid.

Vil de lykkes?

Bare tiden vil vise. Imidlertid, siden de allerede har en markedsverdi på over $ 1 milliard dollar, kan man hevde at de allerede nærmer seg toppen av suksess. Nå er det bare å spre ordet og rekruttere flere troende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me