CareBit gjennomgang: veldedige donasjoner på Blockchain

Mens mange mennesker tenker på blockchain-teknologi og kryptokurver som en måte å revolusjonere Finance på, er det flere måter det kan forbedre folks liv.

En av disse måtene er direkte gjennom kraften til blockchain-donasjoner og desentraliserte ideelle organisasjoner. Disse enhetene bruker teknologien til å forbedre andres liv på en veldig håndgripelig måte.

Et av prosjektene som gjør nettopp dette er Carebit, den første uavhengige veldedigheten på blockchain.

I denne Carebit-gjennomgangen vil vi grave i prosjektet, teknologien, brukstilfeller og veikart for å gi deg den viktigste informasjonen om fremtidens utsikter. La oss grave rett inn.

Hva er CareBit?

CareBit er en digital veldedighet som er bygget på toppen av sin egen blockchain. Det er visstnok også en av de første veldedighetsorganisasjonene som har sin egen blockchain.

Hvorfor er dette viktig? Åpenhet.

Når du sender midler til en veldedig organisasjon, har du vanligvis veldig liten klarhet i hvor midlene brukes og om de blir brukt som tiltenkt. Dette skaper noen ganger mangel på tillit mellom giverne som har sendt inn midler og veldedigheten.

CareBit USP

Gitt at blockchain er en fullstendig gjennomsiktig og uforanderlig hovedbok, er det fullstendig åpenhet om alle transaksjoner som skjer på den. Når en veldedighet gir et bidrag, kan transaksjonen sees og verifiseres på blockchain.

Carebit oppretter to fond som administrerer donasjonene. Den første vil være nødfondene som skal brukes til å svare på katastrofesituasjoner når de skjer. Dette vil også bli gjort i samarbeid med andre eksisterende veldedighetsorganisasjoner.

Carebit har også sitt eget verktøy token som brukes på blockchain. CARE-tokens blir holdt av de som bidro med midler, og de vil gi innehaveren en avkastning fra å kjøre en masternode (mer om dette nedenfor).


CareBit-teknologi

For øyeblikket er CareBit en Proof-of-Work-kryptokurrency. Dette betyr at transaksjoner blir verifisert og blokker oppdaget gjennom gruvedrift. Slik får andre populære kryptovalutaer som Bitcoin og Litecoin konsensus.

I følge Carebit-protokollen bytter algoritmen fra blokk 400 fra en PoW-modell til en Proof-of-Stake (PoS) -basert konsensusalgoritme. Det er her medlemmer av samfunnet som “satser” myntene sine får lov til å verifisere transaksjonene. Nedenfor er blokkbelønningene som gruvearbeiderne får når de først opererer gjennom POW og deretter gjennom POS. Maksimum CARE-tokens som vil være tilgjengelig på markedet er satt til 200m.

Blokker belønninger på Carebit

Når CareBit flyttes fra PoW-gruvedrift til PoS, vil valideringsnodene i nettverket bli kalt “masternoder”.

CareBit Masternodes

Så hva er masternoder?

Dette er i hovedsak noder i nettverket som krever et visst minimum mynter for å fungere. Disse masternodene vil da være validatorer som vil bekrefte alle transaksjonene i nettverket. Vi har dekket mekanikken til masternoder på forhånd.

I Carebit-økosystemet kreves disse masternodene for å satse 30.000 CARE-tokens. Disse vil bli holdt som “sikkerhet” i protokollen og vil tjene innehaveren av masternodene gruvebelønningene som kan sees på som en vanlig strøm av inntekt.

CareBit Governance

For at carebit-økosystemet skal komme videre, må viktige utviklingsbeslutninger tas.

Derfor er det nødvendig med en styringsstruktur for å sikre at disse beslutningene blir tatt på en rettferdig måte. Carebit-styringsstrukturen sammen med stemmerettene som gjelder for hvert medlem, er definert nedenfor.

Masternodes stemmerett

Bilde via Vanlige spørsmål om Carbit

I det ovenstående er “samfunnet” de medlemmene som er en del av masternode-økosystemet. For at du som masternode-operatør skal få medlemmets stemmerett, må du eie minst 5 masternoder. Dette vil derfor kreve at du spiller 150.000 CARE.

Derfor vil ikke bare masternode-operatører ha muligheten til å tjene ekstra inntekter fra å sette myntene sine på masternodene, men de vil også ha en andel i den fremtidige utviklingen av prosjektet..

Fondsadministrasjon

Carebit vil kontrollere to donasjonslommebøker som vil være i CARE og BTC. Det vil også være en donasjonslommebok som vil administrere alle utgiftene til administrasjon av den ideelle organisasjonen.

I begynnelsen av prosjektet vil donasjoner bli gitt til mottakerne gjennom Bitcoin. Håpet er at over tid, når verdien av CARE-tokens øker, kan Carebit til slutt begynne å bruke disse til å gi sine donasjoner.

De som har donert til Carebit vil kunne se hvor donasjonene deres har gått. Dette skaper det nivået av åpenhet i økosystemet som vi snakket om ovenfor.

Carebit vil også kontrollere mengden midler som frigjøres til mottakerne, slik at de unngår innvirkning på markedsprisen på CARE-tokens. Teamet vil bruke sin ekspertise til å prøve å finne den rette balansen mellom donasjoner og beholdte midler.

Hvordan blir veldedighetsorganisasjoner valgt?

Så vi vet at Carebit vil hjelpe de som er i nød, men hvordan vil dette bli bestemt?

Carebit vil samarbeide med eksisterende veldedige organisasjoner intimt for å avgjøre hvilke prosjekter som vil få tildeling av midlene. De har allerede kontaktet noen veldedige organisasjoner og bekreftet at de vil akseptere donasjoner i Bitcoin. Veldedighetsorganisasjonene er det CAF og BitGive.

Håpet til BitCare er at de etter hvert får veldedighetsorganisasjonene til å akseptere CARE-tokens. Dette kan skape et økosystem der veldedighetsorganisasjoner enten kan selge CARE-tokens på en børs og bruke midlene til å hjelpe de som trenger det, eller de kan holde tokens i en masternode og tjene en strøm av inntekt for mottakerne..

Hvordan vil betaling gjøres

Carebit.org-logo

Bilde via Carebit.org

Mens kryptovalutaer er en virkelig revolusjonerende ressurs, må de fortsatt konverteres til Fiat-valuta for å kunne brukes i veldedighetsprogrammene. Det er her kryptokortprosjekter som TenX og Monaco (MCO) spiller inn.

Det er Carebits håp å samarbeide med prosjekter som dette, slik at kortene kan bidra til å glatte utgiftene til veldedige organisasjoner. Det vil også være veldig nyttig for de i samfunnet som ønsker å bidra med BTC- eller CARE-tokens med Fiat-valutaen på bankkontiene sine..

Carebit har tatt stilling til at de aldri vil gi donasjoner i Fiat til veldedige organisasjoner, da de hevder at dette vil beseire formålet med hele økosystemet. De vil kreve at personen / organisasjonen har en mottakende CARE-adresse før de kan kreve penger fra Carebit-fondene. I tillegg vil midlene overvåkes av Carebit-teamet på bakken.

Konklusjon

Som vi har vist, kan blockchain-teknologi og kryptovaluta ikke bare brukes til å desentralisere det finansielle systemet, men også for å hjelpe de som trenger det.

Åpenheten som tilbys av blockchain samt sikkerheten som kryptografi gir, betyr at donasjoner lett kan spores fra ende til annen. Carebit danner gode partnerskap med veldedige organisasjoner og sprer også adopsjon av kryptokurver til det ideelle organisasjonen.

Gjennom bruk av CARE-tokens skaper de også et økosystem der et unikt “donasjon” -token brukes. Masternode-statusen til nettverket betyr at de som satser myntene sine, også kan få en løpende inntekt for det.

Det er faktisk utfordringer som kommer fra å bruke kryptovalutaer til donasjoner. Prisene er veldig ustabile, og det er derfor vanskelig å lage anslag. Videre, hvis det ikke er nok adopsjon for CARE-tokens, vil de ikke oppnå verdi og dermed deres nytte.

Man kan bare håpe at CareBit-teamet er klar over dette og tar de riktige skritt for å overvåke tilbudet og få de nødvendige børsoppføringene.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me