Coinbase Pro Review – Er avgiftene for høye? (Oppdatering 2020)

>

Denne anmeldelsen er en del av en krypto-utvekslingsserie. Våre siste vurderinger ble evaluert Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, Tvillingene, og Bitstempel.

Leserne som allerede handler med Coinbase Pro, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

Coinbase Pro er en avansert kryptovaluta handelsplattform som eies og drives av Coinbase, Inc. Det var lansert i 2015 som GDAX, en profesjonell handelsplattform for individuelle aktive handelsmenn og senere omdøpt i juli 2018. Coinbase Pro muliggjør store volumhandelstransaksjonsløsninger til handelsmenn i USA og andre land.

Hensikten med denne gjennomgangen er å utdanne kryptovalutahandlere om fordelene og ulempene ved å bruke Coinbase Pro i sammenheng med andre kryptobørser. Teamet vårt vil publisere anmeldelser for hver større børs, så ikke gå glipp av disse publikasjonene av bli med i vårt Telegram.

Generell oversikt

Plattformen opererer fra San Francisco og tilbyr profesjonelle handelsverktøy og lommeboktjenester, levert gjennom et fullstendig modernisert grensesnitt for en sømløs handelsopplevelse. Coinbase Pro støtter handel med 0x, Augur, Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar, Ripple og ZCash og en rekke andre tokens.

Etter lanseringen av Coinbase Pro tidlig i 2015 introduserte den mange spennende funksjoner, blant annet pålitelige sikkerhetstiltak, høye handelsvolumer, lave avgifter, dyp likviditet og brukervennlighet. Når det er sagt, fokuserer Coinbase Pro på de mer erfarne handelsmennene med høyt volum enn nybegynnere. Det tillater en god mengde avanserte handelsalternativer, alt fra stopp og begrensningsordrer, for å fylle eller drepe og god til til kansellerte ordrer.

Brukererfaring

I denne delen vil vi dele opp de forskjellige aspektene av Coinbase Pro-brukeropplevelsen for å gi et helhetsbilde av måten denne voksende sentralen støtter deres brukerbase.

Kundeservice

Coinbase Pro-brukere nyter utmerket kundesupport, med et dedikert team av supportpersonell tilgjengelig for å løse problemer i løpet av få minutter. Telefonsupport er også tilgjengelig i mer presserende tilfeller (for eksempel kan kunder låse kontoene sine på telefonen, hvis de føler at deres sikkerhet kan ha blitt kompromittert) i løpet av ukedagene.

Registreringsprosess

Registreringsprosessen er ganske grei; bare gå til https://pro.coinbase.com/ og velg Melde deg på. Oppgi dine detaljer og bekreft e-postadressen og telefonnummeret ditt. Til slutt blir du bedt om å laste opp en offentlig utstedt ID for bekreftelse før du kan koble en bankkonto (du kan hoppe over dette trinnet hvis du vil).

Hvis du allerede har en Coinbase-konto, kan du bare bruke din registrerte e-postadresse til Coinbase Pro-kontoen din. Foruten det faktum at det er i strid med politikken å drive mer enn én konto hver for Coinbase og Coinbase Pro, gir det en sømløs handelsopplevelse, ettersom begge kontoene automatisk kobles sammen og du kan overføre penger mellom kontoer..

Konto bekreftelse

Etter registrering blir du bedt om å bekrefte kontoen din. For å bli bekreftet, må du laste opp relevante offisielle dokumenter. Brukere fra USA vil bli bedt om å oppgi førerkort eller stats-ID. Du må fullføre adressebekreftelsen og også oppgi de fire siste sifrene i personnummeret ditt.

Brukere fra Storbritannia er pålagt å laste opp et offentlig utstedt ID-dokument (f.eks. Førerkort eller pass) og svare på noen bekreftelsesspørsmål mens brukere fra alle andre land er pålagt å gi to identitetsdokumenter..

Støttede land

Coinbase Pro tillater brukere fra 42 forskjellige land, inkludert: Australia, Canada, Singapore, Storbritannia, Europa og USA (med unntak av de som er bosatt i Hawaii, Minnesota og Wyoming, siden de ennå ikke har en operasjonell lisens der). Når en bruker fra et av de tillatte landene er registrert og har fått sin identitet bekreftet, kan de begynne å handle umiddelbart.

Handel

En annen enestående funksjon ved Coinbase Pro er at den har relativt lave handelsavgifter og samtidig krever null avgifter for uttak eller innskudd av kryptovaluta. Spesielt denne funksjonen utpeker den som en favorisert pro-handelsplattform. Det tillater imidlertid ikke marginhandel på dette tidspunktet, noe som kan være en ulempe for mer avanserte kryptovalutahandlere.

Avgifter

Ved å vedta en dynamisk avgiftsstruktur, gjør Coinbase Pro det mulig for deg å handle med nesten null avgifter, når du først vet veien rundt. Du har lov til å legge inn en ordre som en markedsordre, en begrensningsordre eller en stoppordre. Coinbase Pro tar ingen avgifter ved høyere volumnivåer når du legger inn en åpen ordre på bøkene når du kjøper eller selger, og dette gjelder alle støttede kryptovalutaer.

Selv om Coinbase Pro er en flott børs for institusjoner som kan utføre handler med høyt volum, har de siste gebyrøkningene skadet detaljistinvestorer alvorlig. Å utføre mindre enn $ 10 000 i månedlig handelsvolum plasserer deg i det første nivået som har en produsent- og takeravgift på 0,5%. Dette er en av de høyeste avgiftene i bransjen.

Støttede kryptovalutaer

For fiatmarkedene (USD, GBP, EUR) støtter Coinbase Pro følgende kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Stellar Lumens, Ripple, EOS, ZCash, Basic Attention Token, REP og 0x.

Du kan konstruere en variert portefølje med alle disse eiendelene ved å lese vår guide om hvordan du oppretter ditt første kryptovalutaindeksfond på Coinbase Pro her.

På stablecoin-markedene kan kryptovalutaer som BTC, ETH, ZEC, BAT, DAI, GNT, MANA, LOOM, CVC, DNT handles mot den dollarfestede stablecoin USDC.

Alle Coinbase Pro-brukere kan se ordreboken og sjekke informasjon relatert til ethvert handelspar, men de kan bare handle parene som er tillatt i samsvar med de lokale regulatorene i deres geografiske område. Tilgjengeligheten av forskjellige handelspar er helt avhengig av lokale forskrifter i landet. I Singapore, Canada og Australia er for eksempel bare handelsparene ETH / BTC, BCH / BTC og LTC / BTC tilgjengelig.

Porteføljer

Som mange andre børser har Coinbase Pro begynt å tillate kunder å segmentere midlene sine i flere porteføljer. Dette gjør det mulig for handelsmenn å opprettholde individuelle porteføljer som kan brukes til å skille strategier, fond og håndtere risiko.

Selv om Coinbase Pro-porteføljer ikke er praktisk for den gjennomsnittlige investoren, vil avanserte handelsmenn være fornøyd med den økte kontrollen over fondene sine.

API-styring

Coinbase Pro har en WebSocket-feed som gjør det enkelt å få markedsdata i sanntid, og plattformens bransjeledende API er en del av Coinbase Pro. Trading API gjør det også mulig for brukerne å utvikle programmatiske tradingbots med høyt sikkerhetsnivå. Coinbase Pro har en dedikert side til API, samt tilhørende dokumentasjon som er lett tilgjengelig fra bunnen av hvilken som helst side på nettstedet, eller du går til hovednavigasjonsmenyen øverst på websiden.

Det er en enkel prosess å koble disse API-nøklene til handel med bot-tjenester. Vi har gitt en veiledning om hvordan du kobler Coinbase Pro API-nøkler for å administrere Coinbase Pro-kontoen din her.

Sikkerhet

Fremfor alt annet er det viktig for alle kryptovaluta-børser å plassere sikkerhet i forkant av utviklingen. Coinbase Pro legemliggjør disse ideene ved å lede markedet innen sikkerhetstiltak og kontinuerlig presse for forbedret sikkerhetspraksis.

Kjølerom

Som handelsplattform regnes Coinbase Pro som en trygg havn. En av de beste metodene når det gjelder sikkerhetstiltak er at 98 prosent av kundenes digitale eiendeler er låst i fryselager, og dermed forhindrer tap av midler gjennom tyveri, hacking eller andre midler. Resten er privat forsikret.

Når det gjelder datasikkerhet, har Coinbase Pro flere tiltak for å sikre beskyttelse. For eksempel distribueres lagrede Bitcoins geografisk over hele verden i bankbokser og hvelv. I stedet for å lagre sensitive data på servere, har plattformen alle slike data lagret offline, vekk fra internett. Dette reduserer risikoen for sikkerhetsbrudd drastisk.

For ekstra sikkerhet deles de samme dataene med redundans og sikres ved hjelp av AES-256-kryptering før de kopieres til FIPS-140 maskinvare og sikkerhetskopier av papir. Akkurat som fondens sikkerhetstiltak, distribueres disse FIPS-140 maskinvare- og papirbackups også geografisk over hele verden i hvelv og bankbokser.

2-faktor autentisering

I tillegg til datasikkerheten kreves alle brukerkontoer for å aktivere totrinnsbekreftelse. Denne bekreftelsen krever at brukerne får en kode fra telefonene sine for å logge på og utføre andre sensitive handlinger i tillegg til å skrive inn passordene sine.

FDIC Forsikring

Digital valuta er ikke et lovlig betalingsmiddel, den er heller ikke støttet av staten, og som sådan kan den ikke dekkes av beskyttelse fra Federal Deposit Insurance Corporation eller Securities Investor Protection Corporation. I stedet, som nevnt tidligere, er de digitale eiendelene som ikke er låst i fryselager (mindre enn to prosent) privat forsikret. Forsikringen dekker cybersikkerhet, ansattstyveri og fysisk sikkerhet, men ikke brudd på individuelle kontosikkerheter.

Selv om kryptokurrencyfondene er forsikret privat, har Coinbase Pro-brukere FDIC-støttet forsikringsdekning for sine USD-saldoer, opp til $ 250.000 USD.

Kryptering og passord

Coinbase Pro implementerer også beste praksis for betalingsindustrien ved å kjøre all nettstedstrafikk over HTTPS. Alle lommebøker og private nøkler er også AES-256 kryptert før de lagres. Selv som en organisasjon legger Coinbase ytterligere forholdsregler til ansatte når de ansetter. De må bestå bakgrunnssjekker, og harddiskene deres må krypteres, skjermlås aktiveres og bruke sterke passord.

Grenser og likviditet

Coinbase Pro støtter et ubegrenset innskudd av Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash til lommeboken din, samt USD-innskudd gjennom bankoverføring. Brukerne tilbys et høyt likviditetsnivå, ettersom brukerne kan ta ut opptil $ 10.000 per dag fra en individuell konto mens de fra en institusjonell konto opp til $ 50.000 per dag.

På forespørsel og godkjenning tillater de imidlertid høyere uttaksgrenser. Men deres fiat valutainnskudd og uttak er begrenset til en viss grad, brukerne har lov til å sette inn og ta ut alle kryptovalutaene som handles på Coinbase Pro. Alt de trenger er en ekstern lommebok for hver digitale valuta som handles. Du kan få mer informasjon om grenser og likviditet på deres offisielle side for handelsregler funnet her.

Fordeler

  • Med et meget intuitivt handelsgrensesnitt gir det en mer sømløs handelsopplevelse enn de fleste børser

  • Flott valg for profesjonelle handelsmenn

  • Støttet av et anerkjent selskap og fullt regulert i USA

  • Sikker plattform med privat og FDIC-støttet forsikringsbeskyttelse

  • Høy likviditet på tvers av deres handelspar

Ulemper

  • Utvalget av kryptokurver vokser, men til slutt henger de fremdeles etter andre toppbørser

  • Ingen mobilapp tilgjengelig ennå, men mobilvennlig plattform

  • Kunder har historisk klaget over lange ventetider for å nå Coinbase brukerstøtteteam

  • Handelsgebyrene for private investorer er høyere enn andre større børser

Coinbase Pro Rating – 4.0

Totalvurdering – 4

Coinbase Pro er en eksepsjonell bytte, men avgiftene er rett og slett altfor høye. Siden detaljistinvestorer har et bredt utvalg av andre børser å velge mellom Binance, det er ingen grunn til å betale for 0,5% handelsavgift.

Sammendrag

Coinbase Pro er en av de beste handelsplattformene for kryptovalutaer for profesjonelle handelsmenn, med tanke på alle de banebrytende funksjonene den støtter. Det er en veldig sikker plattform med mange bekreftelsesprosedyrer for å sikre brukerkontoer. Handelsgrensesnittet er intuitivt med mer detaljerte handelskart drevet av en sanntids datafeed for en sømløs opplevelse. Med høyt volum og likviditet er det et utmerket alternativ for tradere med høyt volum på grunn av de lave transaksjonsgebyrene. Enten du handler på nettstedet eller bruker API, lar Coinbase Pro deg handle trygt og sømløst.

For å dra nytte av alt Coinbase Pro har å tilby, lær hvordan du lager en mangfoldig portefølje med Coinbase Pro her.

Ytterligere lesing

Coinbase vs Kraken – Hvilken bytte er bedre?

Binance Review – Utvekslingsfunksjoner, handelsavgifter og sikkerhet

Hvordan lage en crypto trading bot ved hjelp av Python

Tips for valg av porteføljeaktiver

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er en trading trading bot og en sosial handelsplattform som støtter alle større børser, inkludert Coinbase Pro. Å koble Coinbase Pro-kontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere handelsstrategien. Prøv det i dag!

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me