Coinbase vs Kraken – Hvilken børs er best for å kjøpe Bitcoin i 2020?

>

Det har gått flere lange år siden kryptovalutamarkedet toppet seg. Mens noen handelsmenn kapitulerer, forbereder andre seg på øyeblikket de kan hoppe tilbake med begge føttene, ta tak i favorittkryptovalutaene sine til lave priser og spenne opp til neste bølge.

Det er mye å lære som en ny crypto-bruker. Et av de viktigste spørsmålene er: “Hvor skal jeg kjøpe Bitcoin?”

Mens vi snakker, foregår det en episk kamp. Dette er kampen mellom Kraken og Coinbase for markedsandelen av fiat-til-kryptotransaksjonene. Begge disse børsene har dominert det amerikanske markedet når det gjelder å være en rampe for kryptovaluta.

På grunn av de komplekse og dyre regulatoriske kravene for å bli en børs i USA, har disse to selskapene nesten eksklusiv kontroll over måten amerikanske kunder får tilgang til kryptomarkedet.

I denne artikkelen vil vi svare på spørsmålet “hvilken børs som er best for å kjøpe Bitcoin”, samt andre viktige spørsmål angående disse to populære børsene. Dette vil sette deg på veien mot å anskaffe din første kryptovaluta.

Når du har krypto, er det enkelt å automatisere porteføljen din. Bli med i vårt sosiale fellesskap av handelsmenn å kopiere strategier fra de beste investorene i verden og lære om digitale eiendeler.

Kraken Review – Har det blitt hacket?

Coinbase Pro Review – Er avgiftene for høye?

Fiat-to-crypto-avgifter

La oss innse det, ingen liker å betale gebyrer. Bedrifter i dag elsker å ta sitt kutt fra alt vi gjør. De stikker inn i lommeboken din når du minst har mistanke om det og rykker ut noen ekstra dollar. De ser etter hver bit de kan få fingrene på. Dette har ført til at vi har blitt mer og mer motvillige for selskaper som belaster kunder med urimelige gebyrer.

Det er nok Ticket Master’s i verden, så vi vil anbefale selskaper som faktisk får deg til å føle deg bra med kjøpet ditt.

Kraken

I motsetning til mange børser som har likt prosentbaserte avgifter for kjøp av digitale eiendeler fra fiat-valutaer, Kraken har avviket fra normen ved å tilby faste avgifter på kryptokjøp.

Dette er spennende for folk som ønsker å gjøre store innskudd i markedet, siden et fast gebyr kan utgjøre en relativt lav prosentandel av hele kjøpesummen..

Standard innskuddsavgift for Kraken er 5 USD. Det utgjør bare 1% avgift hvis du gjør et innskudd på $ 500.

Vi forventer at denne beslutningen ble tatt strategisk for å trekke oppmerksomheten til større institusjonelle aktører. Tross alt, hvis alle institusjonene bruker børsen din for å kjøpe kryptovaluta, vil de sannsynligvis også bruke børsen din for handel. Handelen etter kjøpet kan kompensere for deres lave innledende kjøpsgebyr.

Coinbase

I motsetning til Kraken, Coinbase har sittet fast med en prosentbasert avgift som starter på 1,49% for bankoverføringer. Bruk av debet- eller kredittkort øker gebyret drastisk til 3,99%.

Mens de fleste forbrukere ville være villige til å betale den prosentbaserte avgiften på grunn av bekvemmeligheten ved ombordstigning med Coinbase, kan mange institusjoner være nølende. Store prosentbaserte avgifter kan raskt få mat i resultatene til porteføljen din.

Selv om det sannsynligvis er en god grunn for å ha så høy avgift for debet- / kredittkortkjøp, er det fortsatt vondt å forestille seg å betale disse avgiftene.

Hvem har bedre avgifter?

Coinbase er bare et bedre alternativ når det gjøres små kryptovaluta-kjøp. Når du bruker bankkontoen din, må kjøpene være mindre enn $ 335 for å få bedre gebyrer enn Kraken.

Hvis du bruker et kreditt- eller debetkort, reduseres dette beløpet drastisk til $ 125. Det betyr at et kjøp over $ 125 på Coinbase ville ha blitt bedre hvis det hadde blitt kjøpt på Kraken.

Folk som ønsker å betale de laveste avgiftene og maksimere verdien av deres cryptocurrency-beholdning, bør bruke Kraken. Selv om det er et lite vindu der Coinbase har bedre avgifter, vil de aller fleste få bedre priser ved å bruke Kraken.

På den annen side, hvis du er strengt ute etter å gjøre små innskudd, kan det være bedre for deg å bruke Coinbase. Hvis du for eksempel planlegger å gjøre innskudd på $ 50 en gang i uken i løpet av det neste året, vil Coinbase være stedet å gjøre det.

Brukergrensesnitt

Enten du er en global institusjon eller en person som driver med kryptovaluta for første gang, er brukergrensesnittet viktig for å gi en følelse av sikkerhet, klarhet og komfort.

Når du arbeider med penger, er det aldri en hyggelig tid hvis du ikke vet hva du gjør. Panikken med å tenke at du gjorde noe galt kan gi uønsket angst til å administrere kryptoporteføljen din.

Disse to børsene er begge ledende på markedet når det gjelder brukeropplevelsen. Hver funksjon er nøye testet og evaluert for å sikre den mest behagelige opplevelsen. Imidlertid, selv om begge disse børsene er pent utformet, retter de begge seg mot litt forskjellige grupper av mennesker.

Kraken

Registreringen for Kraken er jevn. De vil lede deg nøye gjennom prosessen, slik at du aldri blir fortapt. Ved hvert trinn inneholder de nyttig informasjon om hvordan du fullfører trinnet uten å ha noe.

Når du har fullført registreringsprosessen, blir du kastet rett inn i sentralen. Fremgangsmåten for å kjøpe og handle Bitcoin på Kraken er litt mindre grei. De krever en forståelse av hvordan handel fungerer, noe som ikke er en vanlig ferdighet å ha.

Selv om det føles mindre praktisk fra forbrukerens synspunkt, kan det være ønskelig for institusjoner som ønsker å komme rett inn i handlingen uten å trenge ekstra trinn for å overføre midler.

Coinbase

Registreringsprosessen for Coinbase er også en lek. I likhet med Kraken har de mestret opplevelsen for nye brukere. Hvert trinn er tydelig definert, artikulert og guidet gjennom hele prosessen. Det er vanskelig å gå seg vill, så du vil alltid vite hva du trenger å gjøre videre.

Den største forskjellen mellom Coinbase og Kraken er lommebokopplevelsen. Coinbase har helt separate tjenester for bytte og lommebøker. Det betyr at når du registrerer deg for Coinbase, trenger du ikke å forstå handel. Fremgangsmåten for å kjøpe din første Bitcoin er enklere.

Institusjoner kan ha blandede følelser om måten Coinbase har skilt ut sine bytte- og lommeboktjenester. Å overføre midler mellom lommebøkene og byttet er litt upraktisk. Imidlertid gir det et klart skille mellom midlene du vil ha og de du vil handle.

Hvem har en bedre brukeropplevelse?

Hvis du er en ny bruker i kryptomarkedet, har Coinbase den enkleste opplevelsen av enhver børs. De gjør det enkelt å komme i gang, utdanne deg i hvert trinn i prosessen, og ikke komplisere livet ditt for mye med handelsfunksjoner.

Kraken derimot kan være mer praktisk for erfarne handelsmenn og institusjoner. Å få midler rett inn i børsen kan føles mer naturlig for disse brukerne. De vil da kunne begynne å handle raskt uten å måtte migrere og administrere alt på tvers av både lommeboken og byttetjenestene.

Med alt sagt, vil vi vurdere Coinbase å ha den beste brukeropplevelsen i kryptorommet. Utover disse to børsene ser vi INGEN kryptovalutautveksling har et bedre brukergrensesnitt enn Coinbase.

Sikkerhet

På slutten av dagen spiller det ingen rolle hvor mye kryptovaluta vi eier om den blir hacket. Enten vi har 1 BTC eller 100 BTC, må vi sørge for at vi bruker de mest sikre produktene og tjenestene for å sikre at midlene ikke går tapt.

Heldigvis har både Kraken og Coinbase imponerende banerekorder når det gjelder sikkerhet. Ingen av disse børsene har hatt store sikkerhetsbrudd. Med en bransje som er plaget med hack, er dette en ny forsikring.

Kraken

Kraken har vært viden kjent for sitt strenge fokus på sikkerhet. Faktisk når gjennomgått av ICORating’s utvekslingssikkerhetsrevisjon de ble rangert som den # 1 sikreste kryptovalutautvekslingen.

Som mange av de andre sikreste børsene holder Kraken 95% av eiendelene sine i fryselager med luftgap. De har også implementert streng overvåking på tvers av utvekslingsplattformen for å sikre at alle transaksjoner, innskudd og uttak blir overvåket.

På brukerens side forblir listen over sikkerhetsfunksjoner imponerende. Hver bruker har tilgang til 2FA, bekreftelse på e-postmelding, presis API-nøkkelkontroll, SSL-kryptering og så mye mer.

Som bruker er det viktig å dra full nytte av hver og en av disse sikkerhetsfunksjonene for å sikre at vi aldri bringer pengene våre i fare. Sikkerhet er ikke bare børsens ansvar, men det er også vårt. Gi aldri noen tilgang til kontoen, passordene eller kodene dine.

Coinbase

Coinbase er ikke mindre imponerende enn Kraken. 98% av de digitale eiendelene som Coinbase har, er i fryselager med luftgap. Ekstra sikkerhet tilbys ved å splitte dataene og sikre dem ved hjelp av AES-256-kryptering før du kopierer til papir og FIPS-140-sikkerhetskopier. Disse sikkerhetskopiene distribueres deretter geografisk over hele verden.

Som vi tidligere nevnte, er brukersikkerhet også viktig for å sikre midlene våre. Av denne grunn er alle brukere pålagt å aktivere 2FA. I tillegg er eiendelene som ikke er i fryselager av Coinbase privat forsikret. Politikken dekker en rekke hendelser som ytterligere bidrar til å sikre pengesikkerheten.

Endelig har Coinbase også vært i stand til å tilby FDIC-støttet forsikring for USD-saldoer opp til $ 250.000.

Hvem har bedre sikkerhet?

Når det gjelder sikkerhet, er disse utvekslingene nakke og nakke. Mens begge disse børsene har litt forskjellige sikkerhetsfunksjoner, er de begge eksepsjonelle i seg selv.

Siden vi ikke har hørt om noen større hacks som er rettet mot disse børsene etter deres over 7 år i virksomhet, tror vi dette er et bevis på et stort fokus på sikkerhet. Vi føler oss komfortable med å anbefale begge disse børsene på grunn av deres oversikt over å sikre brukerfond.

Coinbase og Kraken gir begge eksepsjonell sikkerhet, så vi må kalle uavgjort.

Handelslikviditet

For å handle kryptovaluta velger mange brukere å utnytte spotmarkedene som tilbys av disse to børsene. Siden mange brukere vil se fordelene med å raskt kunne justere porteføljen sin gjennom handelsfunksjonene, ønsket vi å undersøke likviditeten i markedene på disse to børsene..

Ordreboklikviditet er viktig for handelsmenn for å sikre at de raskt kan bevege seg inn og ut av posisjoner til de løpende markedsrentene.

Som en måte å vurdere likviditeten til disse børsene, samlet vi inn kryss-for-kryss-handelsdata for begge disse børsene. Vi vil bruke disse dataene til å konstruere en liten studie om hvordan likviditeten er forskjellig mellom disse to børsene.

Kraken

Teamet vårt analyserte 105 913 handler for handelsparet XBT / USD (Bitcoin / US Dollar) på Kraken. Datainnsamlingen startet 25. november 2019 og avsluttet 1. desember 2019.

Hver av disse individuelle handler ble deretter gruppert i ordrer som sannsynligvis ble plassert. Dette ble bestemt ut fra tidsstempelet for når handlene ble utført.

Noe statistikk:

  • 41984 bestillinger ble plassert.

  • Maks ordrestørrelse var 140,4293 BTC.

  • Maks slippage var 0,69% i en ordre på 73,3767 BTC.

  • 7.169 bestillinger opplevde glidning mer enn 0,01%.

  • 17,08% av ordrene gled.

Coinbase

På handelsparet Coinbase Pro BTC / USD (Bitcoin / US Dollar) analyserte vi 108.824 handler fra 25. november 2019 til 26. november 2019.

Ved å bruke den samme grupperingsstrategien for å bestemme ordrer, bestemte vi følgende statistikk.

  • 42.485 bestillinger ble plassert.

  • Maks ordrestørrelse var 75,0995 BTC.

  • Maks slippage var 0,41% i en ordre på 40,2591 BTC.

  • 7 489 ordrer opplevde glidning mer enn 0,01%.

  • 17,63% av ordrene gled.

Hvem har bedre likviditet?

Resultatene antyder at begge børsene har sterk likviditet. Under normale forhold produserte flertallet av handelsmenn som ble henrettet på hver plattform, minimal til ingen glidning. Først under høyt volumhandler begynte vi å se tegn på stor glidning.

Selv om Kraken opplevde større toppglidning, var dette resultatet av en ordre som var langt større enn noe som var plassert på Coinbase Pro. Når du ser på prosentandelen av ordrene som glir, er verdiene nesten identiske.

Vi finner ingen dype forskjeller mellom likviditeten i disse to børsene. Når det gjelder likviditet, ville det være vanskelig å velge en av disse børsene over den andre. Det er for nært til å erklære en bytte mer flytende enn den andre.

Handelsgebyrer

Nå som vi har forståelse for likviditeten på tvers av disse to børsene, er det på tide å evaluere handelsgebyrene.

Merk: Handelsgebyrer er ikke de samme som gebyrene vi tidligere diskuterte for kjøp av kryptovaluta med en fiat-valuta som amerikanske dollar.

Hver gang en handel gjøres fra en eiendel til en annen, påløper et gebyr. For begge disse to børsene avhenger avgiften du betaler av handelsvolumet du har utført de siste 30 dagene.

Kraken

Kraken har tradisjonelt opprettholdt en liste over handelsavgiftsnivåer som stemmer overens med andre børser i det amerikanske markedet. Mens børser utenfor USA noen ganger tilbyr betydelig lavere handelsavgifter, forventer vi generelt å se avgifter fra 0,2% til 0,3% for amerikanske børser.

Handelsgebyrene for Kraken starter på 0,26% for takerbestillinger og 0,16% for produsentbestillinger. Både produsent- og takkergebyr reduseres når handelsvolumet på 30 dager øker. På de laveste nivåene kan Kraken-brukere plassere gratis makerhandlere og 0,10% takerhandler hvis de har et 30-dagers volum større enn $ 10.000.000.

Coinbase Pro

Coinbase Pro har nylig økt avgiftene drastisk. Ved lavere handelsvolumer, gebyrene starter på 0,50% for både produsent og taker. Dette er ekstremt dyrt sammenlignet med andre børser i markedet.

I likhet med Kraken synker avgiftene for Coinbase Pro når du øker 30-dagers handelsvolum. Å handle under $ 10 000 over en 30-dagers periode betyr at du vil betale 0,50% avgifter for hver handel. Når du når $ 1b eller mer, reduseres disse avgiftene til 0,04% for taker og 0,00% for maker.

Hvem har bedre handelsavgifter?

Vinneren er helt klart Kraken når det gjelder handelsavgifter. Handelsgebyrene på 0,5% fra Coinbase Pro er opprørende høye. Selv om avgiftene reduseres når du utfører mer volum, er det bare en håndfull mennesker som noen gang vil se disse reduserte prisene.

99,99% av handelsmenn vil oppleve lavere avgifter ved å bruke Kraken.

Crowning the King

Etter å ha evaluert hver av disse viktige aspektene for både Coinbase Pro og Kraken, er det åpenbart at begge disse børsene er eksepsjonelle på sin egen måte. Selv om de kan målrette seg mot litt forskjellige målgrupper, har de ikke spart på sikkerhet, likviditet eller brukeropplevelse.

Vår analyse antyder at Kraken vil være bedre enn institusjonelle investorer. Kraken har avgifter som er bedre egnet for store kjøp, deres ombordstigningsprosess setter deg rett i handlingen, og du har alle finansieringsalternativene du noen gang vil ha.

På den annen side er Coinbase perfekt for forbrukere. Alle som bare vil kjøpe krypto og holde den uten å bekymre seg for kompleksiteten ved handel, er hjemme på Coinbase. Deres erfaring er enkel og perfekt for de fleste gjennomsnittlige mennesker.

Tippepunktet kom for oss etter gjennomgang av avgiftene. På grunn av likheten i annenhver kategori var det største avviket i avgiftskategorien.

Under normale forhold har Coinbase betydelig høyere avgifter. Enten du handler eller kjøper din første Bitcoin, vil Coinbase ta mer av dine hardt opptjente penger.

Så … Æren av å bli kronet “The King of US Exchanges” går også …

Kraken!

Kraken har vist eksepsjonell vekst de siste årene. Brukeropplevelsen har blitt elegant og imøtekommende. De har nøye valgt sine gebyrer, og likviditeten er førsteklasses.

Av alle disse grunnene og mer plasserer vi Kraken på topplasseringen for amerikanske børser å bruke til å kjøpe Bitcoin.

Avsluttende ord

Enten du til slutt bruker Kraken eller Coinbase, vil det ha veldig liten betydning. De er begge eksepsjonelle børser, og du bør føle deg komfortabel med din beslutning.

Hver person vil ha sin egen preferanse, forskjellige forståelser av krypto og varierende handelsferdigheter. Litt mer avanserte brukere foretrekker kanskje Kraken, mens førstegangsbrukere kan favorisere Coinbase.

Vi ser ikke noe galt svar. Til slutt anbefaler vi begge børsene. De har vært hjørnesteinen i det amerikanske markedet i mange år nå, og vi forventer å fortsette å se begge disse børsene dominere i tiåret som kommer.

Ytterligere lesing

Binance – Best for kryptohandel?

Bittrex – er det den beste amerikanske Crypto Exchange?

Hvordan lage en Crypto Trading Bot ved hjelp av Python

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er en trading bot som forenkler kryptoporteføljestyring. Å koble byttekontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere kryptostrategien din. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data om handel eller ordrebok i sanntid, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me